ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydınlar kızlar nasılsınız canlarım benım :KK54::KK54::KK54:

Gurbetim bakarsın sevindirirsin bizi kuzumm:KK19:

Doktor çok önemli fatmam.Seni iyi de yapan kötü de yapan o.Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.:KK19:

İklem canım bizim hatun keyifci :) daha geleceğini pek sanmıyorum.Sadece çok ağırlaştım.Çamaşır as katla bile nefes nefese bırakıyor :S Zorluklar şimdi başladı, artık gelsin istiyorum valla.Yürümek bile eziyet.
Tetonoz yapanla alakalı canım ya.Benim 2 dozda da ağrı olmadı.5 tamamlanıyor bir de bilgin olsun.Doğum sonrası devam.

Fatmam 5 doza tamamlıyorlar artık.

Kuzum zaten ben hastaneye gidersem doğum başladı derse ilk sana yazıcam :)) canımın içi
Suayım senin işlerin nasıl kuzum.Ben az ev işi, az uzanma, az evraklarla debeleniyorum :)

BELFÜMÜN DİKKATINE !

bıtanem benım zaten sen bana haber vermeden doğurursam gebertirim :KK9::KK9: ama gerçi kıyamamda sana ben ay sen orda bende burda dokuz doğururum meleğim :KK52::KK52: acaba ne yaptı nasıls geldımı gelecekmı :KK53:
aman meleğim sağlıkla gelsınde aframız gerisi boş:KK19::KK19: bıtanem bugün nasılsın evdemısın iştemı buda alışkanlık oldu ha
eeeee nerde olacağını tahmın edemiyorum senın sağın solun bellı olmuyor bir iştesin bir evde bı bakmışım hastanede :KK9::KK9:
meleğim benım bugün buhar kürü son cok rahatlatıcı vallahı bakalım bu ay kırmızılar nasıl gelecek :18:

Allah ım zaman ne çabuk geçiyor.daha bu topiği keşfettiğim,bazı konuları okuyup şaşırıp kaldığım,bilmediklerim hakkında bunlarda mı varmış dediğim zamanları hatırlıyorum.şimdiyse peşi sıra pırtlatma zamanı :KK52:

Allah ım ne büyük,izin verirse,nasip ederse neler neler olur.

bebişi dört gözle bekliyoruz biz de.topik ahalisi olarak :KK34: hayırla gelsin inşallah :nazar:

KKARABİBER DİKKATINE !

evet canım şaka gibi ama nerdeyse 2 senedir bu topikteyız saka gıbı belfücüğümün hamılelik günleri çabalarımız ayşenin beişine kavuşması acısıyla tatlısıyla günlerimiz sohbetlerimiz görmeden hıssettığimiz arkadaş acı hepsini yaşadık bır bırımıze destek olduk canım inş. hepde olacağız belkı bırgün gelecek yüzyüze geleceğiz:KK16: sende bebişini sağlıkla büyüt bıtanem :KK54:

Allah buyuk diledigi hayirli bir zaman kuzumu yollasin insAllah
dün gece adet oldum kizlar hakkimizda hayirlisi olsun
amaliyat icin sorarim dra engel degil sanirim cunku sadece gize damla damlatip amaliyat edecekler baymadan

GURBET GÜZELİNİN DİKKATINE !
canım benım geçmiş olsun üzülme sakın hakkına hayırlısı enınde sonunda olacak o bebek buraya gelecek ama nazlı olacak sanırım bıraz
:KK9: sen hayırlısıyla şu ameliyatını bır atlat bılıyorum bende gözden ameliyat oldum damlayla uyuşturuyorlar bendede göz tansıyonu var :KK34:

Son düzenleme:
Arkadaşalr benden alıntını alıp yazmayım mesajlar bırbırıne girmiş düzene sokmak için alıntısız yazın sadece başa kıme gönderdiğinizi yazın örnek suay dıkkatıne ! Gibi teşekkürler :KK34:

suayımmm:KK48::KK48:

Kuzum sancıları çekerken bile durum bildirimi yapıcam sana merak etme :))
İlk haberi olan sen olacaksın, afranın fotosunu da atarım hem sana :KK48::KK48:

Hayırlısı olsun hakkında be kuzum, Allahım sağlıkla kavuştursun meleğine yüzümüze baksın inşallah.

Valla neler yaşadık bu topikte neler paylaştık.Hepte sağlam dostluklar kurduk.İnşallah gün gelir buluşuruz ve kaynaşırız hemde kuzularımızlaa :emir_bebek::emir_bebek:

Bu arada işteyim kuzum.Bu hafta full iş artık.Haftaya doktor sonrası duruma göre gelip-gelmeyeceğim belli olur.
Afra çok aşağılarda sürprizde yapabilir , bilemiyorum ki.Yürümek bile istemiyorum o derece :)

günaydın kızlar...
belfü yolda doğurma kısss...
geçen salı arkadaş doğum iznine ayrıldı pazar sabah doğum yaptı 37+6 da bezini bile hazırlamamış yaşadıklarını anlattıda baya koşturmuşlar.senin gerçi herşeyin hazırdır.

günaydın kızlar...
belfü yolda doğurma kısss...
geçen salı arkadaş doğum iznine ayrıldı pazar sabah doğum yaptı 37+6 da bezini bile hazırlamamış yaşadıklarını anlattıda baya koşturmuşlar.senin gerçi herşeyin hazırdır.

Arabayla gidip geliyorum kuzum :))
En kötü arabada doğururum :KK76::KK76:
Artık çok zor gerçekten, bacağımı bile kaldıramıyorum akşamları emre kaldırıp koltuğa koyuyor :))
Buraya kadar herşey güzeldi şükür ama artık dayanılmıyor.Taşıyamıyorum sanırım.Herşey hazır evet son bi temizlik gerek o kadar.

İklem canım doğum şekli ne düşünüyorsun peki?

Arabayla gidip geliyorum kuzum :))
En kötü arabada doğururum :KK76::KK76:
Artık çok zor gerçekten, bacağımı bile kaldıramıyorum akşamları emre kaldırıp koltuğa koyuyor :))
Buraya kadar herşey güzeldi şükür ama artık dayanılmıyor.Taşıyamıyorum sanırım.Herşey hazır evet son bi temizlik gerek o kadar.

İklem canım doğum şekli ne düşünüyorsun peki?

şimdiden birşey söylemiyor doktor daha erken dedi. ama normal istiyorum gidebildiği yere kadar :) bi de şu kesi meselesi olmasa daha çok içime sinecek ama, bakalım artık kısmet sanırım bu iş :)

suayımmm:KK48::KK48:

Kuzum sancıları çekerken bile durum bildirimi yapıcam sana merak etme :))
İlk haberi olan sen olacaksın, afranın fotosunu da atarım hem sana :KK48::KK48:

Hayırlısı olsun hakkında be kuzum, Allahım sağlıkla kavuştursun meleğine yüzümüze baksın inşallah.

Valla neler yaşadık bu topikte neler paylaştık.Hepte sağlam dostluklar kurduk.İnşallah gün gelir buluşuruz ve kaynaşırız hemde kuzularımızlaa :emir_bebek::emir_bebek:

Bu arada işteyim kuzum.Bu hafta full iş artık.Haftaya doktor sonrası duruma göre gelip-gelmeyeceğim belli olur.
Afra çok aşağılarda sürprizde yapabilir , bilemiyorum ki.Yürümek bile istemiyorum o derece :)

kuzucum benım ya senı cok seviyorum :KK19::KK19:
inş. meleğim gelsın de sağlıkla gelsın
sen durmazsın haftayada bı zahmet gelme artık :KK20: afram geliyor bence meleğim valla elı kulağında içimden bır hıs pazartesiye kadar gelecek dıyor hadı hayırlsı bakalım offfff bende stres oldum yaaa :18:

şimdiden birşey söylemiyor doktor daha erken dedi. ama normal istiyorum gidebildiği yere kadar :) bi de şu kesi meselesi olmasa daha çok içime sinecek ama, bakalım artık kısmet sanırım bu iş :)

Kesinin olma olasılığını azaltmak için kegel egzersizi yapabilirsin canım.Çok faydalıymış.
Birde doğum zamanında sert ıkınmalar yapmayıp, kademeli yaparsan zorlama da olmazmış, bilgin olsun.

kuzucum benım ya senı cok seviyorum :KK19::KK19:
inş. meleğim gelsın de sağlıkla gelsın
sen durmazsın haftayada bı zahmet gelme artık :KK20: afram geliyor bence meleğim valla elı kulağında içimden bır hıs pazartesiye kadar gelecek dıyor hadı hayırlsı bakalım offfff bende stres oldum yaaa :18:

Kuzumm güzel yüreklim bende seni çok seviyorumm balımm:KK48::KK48:

Bugünde değişik sancılar var ama nasıl birşey olduğunu ve ne yaşayacağını tam bilmediğin için bekliyorsun saf saf :)) Bakalım nasıl diyecek afracık ben geliyorum diye :)

Kesinin olma olasılığını azaltmak için kegel egzersizi yapabilirsin canım.Çok faydalıymış.
Birde doğum zamanında sert ıkınmalar yapmayıp, kademeli yaparsan zorlama da olmazmış, bilgin olsun.

Bugünde değişik sancılar var ama nasıl birşey olduğunu ve ne yaşayacağını tam bilmediğin için bekliyorsun saf saf :)) Bakalım nasıl diyecek afracık ben geliyorum diye :)

hayırla gelsin de kuzu inşallah.Artık sen suaya suay da bize haber verir bu durumda.o yüzden unutma bizleri de :KK34:

ablam diyordu ilk doğumda başına ne geleceğini bilmediğinden saf saf gidiyorsun,2. de tırsıyorsun,aşamaları biliyorsun çünkü diye.
ama onun ki sezeryandı.

sen cesaretlisin maşallah ,paşalar gibi yapıp geleceksin.burda bize de anlatacaksın güzel güzel ve benim fikrimin değişmesine sebep olacaksın :KK34::KK51:

:13:

suaycım evet bütün iyi dostluklar burda kuruldu ama bunun sebebi hepimizin iyi niyetli ,yardımsever olması.
hiçbirimiz bildigini bir diğerinden esirgemedi,uzun yıllar tanıyormuş gibi sohbet ettik,dertleştik.Daha da edeceğiz inşallah.
dediğin gibi inşallah bir gün bebklerimizle birlikte toplanır tanışırız.:KK9:
ne de güzel olur ama gurbetgüzeli olmadan olmaz :KK54:

Son düzenleme:
hayırla gelsin de kuzu inşallah.Artık sen suaya suay da bize haber verir bu durumda.o yüzden unutma bizleri de :KK34:

ablam diyordu ilk doğumda başına ne geleceğini bilmediğinden saf saf gidiyorsun,2. de tırsıyorsun,aşamaları biliyorsun çünkü diye.
ama onun ki sezeryandı.

sen cesaretlisin maşallah ,paşalar gibi yapıp geleceksin.burda bize de anlatacaksın güzel güzel ve benim fikrimin değişmesine sebep olacaksın :KK34::KK51:

Kuzum hiç unuturmuyum aramızda hepimizin güzel bağlar var :)
Dediğin gibi hiç kimse bildiğini sakınmadı ve paylaştı.Paylaştıkçada kocaman olduk.

İnşallah canım benim.Doğum hikayelerinden korkma bu arada.Hiçbir hikaye birbirini tutmaz.Sen başlı başına ayrısın kuzu.
Sende sağlıkla kavuş meleğine inşallah.

suaycım evet bütün iyi dostluklar burda kuruldu ama bunun sebebi hepimizin iyi niyetli ,yardımsever olması.
hiçbirimiz bildigini bir diğerinden esirgemedi,uzun yıllar tanıyormuş gibi sohbet ettik,dertleştik.Daha da edeceğiz inşallah.

Valla ne de güzel olur varyaa:emir_bebek::emir_bebek:

saf temiz nıyetli kuzucum benım :KK19: sen merak etme afracım gelmek ıstediğinde sen anlarsın :KK49::emir_bebek: anne ben geliyorum hazır ol diyecek :nazar: ve herşey süper olacak eeee emrenın hakkını da unutmamak lazım allah başından eksık etmesın onu :KK34:

canım benım her zaman tabıkı ben burdayım burda olmasamda facebook var ekleriz bırbırımızı
benım face adresimi yollarım eklerim buraya :KK34:

saf temiz nıyetli kuzucum benım :KK19: sen merak etme afracım gelmek ıstediğinde sen anlarsın :KK49::emir_bebek: anne ben geliyorum hazır ol diyecek :nazar: ve herşey süper olacak eeee emrenın hakkını da unutmamak lazım allah başından eksık etmesın onu :KK34:

canım benım her zaman tabıkı ben burdayım burda olmasamda facebook var ekleriz bırbırımızı
benım face adresimi yollarım eklerim buraya :KK34:

Valla çok haklısın kuzum.
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin, herşey onların sayesinde daha kolay :))

Gunaydinn kizlarr ben bugun tesadufen yaptim bitane unutmustum yapmayi gununde yapiyip bakiyim dedim fotosunuda cektim bi bakabilirmisiniz??

Günaydınn kızlar :)
Haftanın sonuna yaklaşıyoruz nihayet :))

Suayımm kuzumm kolay bir gün olsunn kuzumm:KK48::KK48::KK48:

Gunaydinn kizlarr ben bugun tesadufen yaptim bitane unutmustum yapmayi gununde yapiyip bakiyim dedim fotosunuda cektim bi bakabilirmisiniz??

Foto yok canım ?

sanırım yarın tam kırmızılıkta olacaktır. yarın tekrar yap. hatta bugünden calışmalara başla istersen :)

X