- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.501
ya bende şu ovu testını cok duydum ama nasıl oluyo nasıl bıtıyo bılmıyorum bıde nerden alıyoruz ... nasıl kullancaz ? bu ay oylemı yapsam acaba ?:18:kızlar s.a ovulasyon testi yaparken sonuc pozitif oldumu sabah mı aksammı ilişkiye girmek daha iyi sonuc verrir.bide cizginin tam koyu olmasımı gerekiyo pozitif olması ıcın yoksa silik olsadamı catlıyo anlamında oluyo
kızlar s.a ovulasyon testi yaparken sonuc pozitif oldumu sabah mı aksammı ilişkiye girmek daha iyi sonuc verrir.bide cizginin tam koyu olmasımı gerekiyo pozitif olması ıcın yoksa silik olsadamı catlıyo anlamında oluyo
kızlar hepinize günaydın dün işe gelmedim evdeydım cok kötü sancılarım vardıadet oldum ama cok az gelıyor ve cok canım acıyor resmen rahmım aşşağı düşecekmış gibi ne yapmalıyım kızlar soğan suyu içtim duş aldım hala az geliyor acaba su civanperçemini içsemmi dayanamıyorum bu acıya bugün bıle işe zor geldım
kzucum benım bıtanem günaydınafram dönmüş haaa maşallah ben sana dedim afracım döner o benım prensesım teyzesını bıtanesıcanım o leke nişanda olabılır altdan baktığı içinde olabılır kuzucum ama sanırım nışan pembe akıntılı oluyor ama sen yınede asıl sonucu yarın öğrenırsın kaçta dr. gideceksin bıtanem
selam kızlar
kızlar hepinize günaydın dün işe gelmedim evdeydım cok kötü sancılarım vardıadet oldum ama cok az gelıyor ve cok canım acıyor resmen rahmım aşşağı düşecekmış gibi ne yapmalıyım kızlar soğan suyu içtim duş aldım hala az geliyor acaba su civanperçemini içsemmi dayanamıyorum bu acıya bugün bıle işe zor geldım
kzucum benım bıtanem günaydınafram dönmüş haaa maşallah ben sana dedim afracım döner o benım prensesım teyzesını bıtanesıcanım o leke nişanda olabılır altdan baktığı içinde olabılır kuzucum ama sanırım nışan pembe akıntılı oluyor ama sen yınede asıl sonucu yarın öğrenırsın kaçta dr. gideceksin bıtanem
günaydın canım bune hall boylee....
kız sakın yerleşme kanaması falan olmasın yada allah korusun dusukde oyle baslıyo ılkden az sonra cok fenaaa hemen bi doktora gıt :26:
iyi hadi sevindim. inşallah istediğin gibi olur.
şimdilik normal düşünüyorum ama daha çok var doktor da birşey diyemiyor zaten.
cnm çatı muayenesinden sonra akıntı falan gelmemişti gerçi ben 3 saat sonra sezeryana girmiştim .dediğin nişana benziyor ama nişan gelsede bebek hemen gelmeyebilir.
cnm koyu olması lazım hatta control çizgisinden bile koyu olabiliyor.çift çizgi çıktıktan 24-36 saat sonra çatlayacağı söyleniyor ama bence herkesde farklı olabilir.sen bence bu ara her sabahı yada geceyi değerlendir.3-4 gün boyunca
ya bende şu ovu testını cok duydum ama nasıl oluyo nasıl bıtıyo bılmıyorum bıde nerden alıyoruz ... nasıl kullancaz ? bu ay oylemı yapsam acaba ?:18:
valla bu testle cok hamile kalanlar olmus yani yumurta catladıgı zamanı bilio cok gusel bişeymiş 7 aydır tutturamadım zamanı artık bu ay degılde bu ay gecti bidahaki ay kullanıcam allah iizin veririse bence bunu da deniyelim.bide gulen yuzlu olanları oluyomus onlar daha kesin miş yani daha kolay fiyatı baktım 334 tlçok pahalıı
o kadar vermeye hiç gerek yok cnm ben internetten aldım gitti gidiyorda laboquick markası 20 li olanlardan memnunda kaldım kullandığım ilk ayda hamile kaldım darısı sizin başınızaa 19 tl fiyatıda
günaydın canm
bugün de evde olsaydın keşke daha rahat atlatırdın.
adet sancısı ben de çok çekerim, kıvrandırır çok fena senin durumunda daha da artması normal bence. yavaş yavaş sökülür merak etme.
çabucak bitsin de bebiş gelsin yerine, sonra 1 yıl filan adet neymiş unutursun
günaydın canım bune hall boylee....
kız sakın yerleşme kanaması falan olmasın yada allah korusun dusukde oyle baslıyo ılkden az sonra cok fenaaa hemen bi doktora gıt :26:
günaydın kızlar suaycım geçmiş olsun cnm ağrı kesici alsana regli zamanı iyi gelenler varya m.....adını yazmayım reklam olmasın.
Seninde gönlüne göre versin canım.
Bende daha konuşmadım yarın konuşucam inşallah.
Fatmacım bende ondan rahatım, yarın net sonucu öğrenirim :)
Kuzumm hoşgeldin bebeğim.KEşke bugünde gelmeseydinDoktoru bi arayıp sorsan ya ne yapabilirim diye Şekerli sıcaksu dene bi de
şıp diye kesiyor kuzumm.
Afra hanım akıllı hatun oldu bakalım söz dinliyor :) Yarın 0920de kontrol bakalım neler olcak :)
ayy gercekmiiiii ya nasıl yapptın ozet gecermisin bizimde tutuarmı acabaya sadece anlıyamadıgım eger pozitif yaparsa mesela aksam 6 gibi yaptım pozitifi gordum ogunun aksamı vede sabahıdamı yapiim nasıl olcakk yardımcı olurmusun:):26:
canım benım rapor almadım alsaydım cumaya kadar gelmezdım ama olsun adet olayım da ağrıya razıyım ama başım ağrımasa başımda cok ağrıyor sen nasılsın canım bebiş kocaman olmuş annesı maşallah süpanallah
canım ben zaten düşük yaptım düşükten sonra 65 gün adet oldum o yüzden böyle sancım kanamam var
canım parol içtim zaten banamısın demedı majezıkte kullanmıyorum reklam olmaz merak etme yoksa burda nerden öğrencez neyın kötü olduğunu
kuzucum benım bıtanem ınan cok mutlu oldumyarın güzel haberlerını beklıyorum afracım zaten annesını üzmez suan sancım bıraz ıyıde başım cok ağrıyor kuzucum gözlerime vurdu ağrısı
kızlar günaydın nasılsınız benım başımın ağrısı hala geçmedi cok ağrıyo ya
belfücüm meleğim ne yaptın kuzucum dr. gelince hemen yaz beklıyorum
Kuzumm günaydınn,
Hala mı ağrılar yacanım ağrı kesici al, en kötü git bi iğne yapsınlar kaç gündür çekiyorsun artık Kıyamam sana ben
Kontrol iyi geçti kuzum.3100 afra hanım.doğum şeklini almış,çatı muayenesi olduk,3800e kadar uygun dedi.10 gün sonra 38+5te kontrol artık.
Bu arada su yada nişan gelirse görüşüyoruz dedi.Şimdilik sıkıntımız yok çok şükür.
Bu da tipsiz afra :)
Eki Görüntüle 607685