- 26 Aralık 2011
- 807
- 1
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.481
günaydın kızlar sanırım ben adet oluyorum bıraz önce wc gittim ve lekelenmeler vardıallahım ınşallah olurum bu arada dr. sonuçlarım temız cıktı dr. dediki hamiş kalır kalmaz gel iğnelere başlıyalım
canım benım aramıza hoşgeldın cok sabırlıymışsın hepsini okumuşsun bızı ıyı tanıyorsundur artık sende kendınden bahaset bıze kaynaşalım
kuzucum benım bıtanem günaydın sanırım adet oluyorummeleğim kargoya verdım paketı yarın elınde olur sen naıslın kuzucum az kaldı dr. gitmeye
Kuzumm süper haber bu :) ohh valla gelsin kırmızılar.
Sonuçlar temiz şahane kuzum.Gelsin yiğenim oh ohh :)
Valla kuzu dün geceden beri tuhafım.Çok terledim ateşler bastı, kasılmalarda vardı.Şimdide belimde sırtımda değişik ağrılar varTırsmaktayımm
belfü kızın gelmekmi istiyor yoksa....randevunuza gidin bakalım belli olur zaten nstde sancı varmı yokmu gözükür.çatı muayenesi oldunmu sen
günaydın kızlarrrrrrrr...ne güzel yağmur yağdı karlar eridi rahat rüyorum artık..
belfü sana bişi sorcam seninde kalça kemiklerin ağrıyomuydu oturup kalkınca acayip bir agrı oluyo adım atmakta zorlanıyorum..vittamin eksikliğimi acaba diyorum.ama doktorda demir falan vermedi elevite devam et dedi ya
günaydın kızlar...
suaycım gözün aydın geriside gelir inşallah kırmızıların da kurtulursun stresden.
tatile kaldı 2 hafta yaşasın....
hayat ağrı olması normal bence bebişin ağırlaşıyor iyice ve baskı yapıyordur kemiklere
belfü kızın döner inşallah hissediyormusun dönüp dönmediğini karından genelde başı anlaşılıyorya
Fatmacım valla bilmiyorum kisen ne diyorsun bu duruma.
Dün gece başladı sıkıntılar.Ateş,ter ve mide ve de kasılma.
Bugünde sırt bel ağrısı var farklı
doğum ağrısı belden vurur derler cnm benim kontrolde nstde sancım çıkmıştı ama ben hiç birşey hissetmiyordum.eğer ağrıların ve kasılman devam ederse drunu ara bence ama senin kız 40 haftayı beklemez sanırım.birde vücud doğuma hazırlanıyor ondanda olur cnm önemli olan bebişin hareketleri bide çok yorma kendini senin bu sıralar uzanıp yatman dinlenmen gerek.hafta sonu temizlik falanmı yaptın ondanda olur ama temizlik doğumu tetikler söyleyim
günaydın kızlarrrrrrrr...ne güzel yağmur yağdı karlar eridi rahat rüyorum artık..
belfü sana bişi sorcam seninde kalça kemiklerin ağrıyomuydu oturup kalkınca acayip bir agrı oluyo adım atmakta zorlanıyorum..vittamin eksikliğimi acaba diyorum.ama doktorda demir falan vermedi elevite devam et dedi ya
günaydın kızlar...
suaycım gözün aydın geriside gelir inşallah kırmızıların da kurtulursun stresden.
tatile kaldı 2 hafta yaşasın....
hayat ağrı olması normal bence bebişin ağırlaşıyor iyice ve baskı yapıyordur kemiklere
belfü kızın döner inşallah hissediyormusun dönüp dönmediğini karından genelde başı anlaşılıyorya
Kuzumm süper haber bu :) ohh valla gelsin kırmızılar.
Sonuçlar temiz şahane kuzum.Gelsin yiğenim oh ohh :)
Valla kuzu dün geceden beri tuhafım.Çok terledim ateşler bastı, kasılmalarda vardı.Şimdide belimde sırtımda değişik ağrılar varTırsmaktayımm
hayatcım canım dr. git istersen kafanda rahatlar
inş. canım beklıyorum bakalım daha tam gelmedi ama
kuzucum benım meleğim aman haaa dıkkat et bence sen hemen dr. git canım benım en azından dönmüş mü onu öğren ama ben ınanıyorum döndü ve sabırsız aframız gelmek ıstıyorum ama inş. zamanında gelsın prensesım dikkat et kendıne kuzucumıstersen ızın al eve gidip dinlen meleğim daha tam gelmedı kırmızılar ama cok ağrım var başımda çatlıcakmış gibi ağrıyor meleğim
günaydın kızlar....
belfü nasılsın cnm ağrılar devam ediyormu?iyimisin
günaydın kızlar
suaycım nerdesin kırmızılar gelmiştir umarım.
belfü az kaldı senin doğuma ne güzel darısı başımıza
Fatmacım dün acile gittim içimi rahatlatmak için.Sancılar maksimum 60larda düzensiz ama.
Alttan muayene ettiler açılmada yok.Fakat sabah zarımsı kırmızı akıntı geldi, sonraki gidişimde de kahverengi lekelenme vardı peçete.
Acaba bu nişan mı yoksa alttan bakıldı mı diye çözemedim.
Hayatçım sanırım öyle :)
Darısı sana hayırlısıyla canım , bir nefeste inşallah:)
günaydın canım
sağlıkla gelsin bebeğin inş. artık eli kulağında işaret bekliyorsun.
normal doğum mu düşünüyorsun cnm, yani afra hanım döndüyse tabiki
Dönmüş afra hanım canım :))
Dün alttan muayene sonrası az tırstım ama normal doğum istiyorum canım.
Sen ne düşünüyorsun canım
Fatmacım dün acile gittim içimi rahatlatmak için.Sancılar maksimum 60larda düzensiz ama.
Alttan muayene ettiler açılmada yok.Fakat sabah zarımsı kırmızı akıntı geldi, sonraki gidişimde de kahverengi lekelenme vardı peçete.
Acaba bu nişan mı yoksa alttan bakıldı mı diye çözemedim.
Hayatçım sanırım öyle :)
Darısı sana hayırlısıyla canım , bir nefeste inşallah:)