ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhaba kızlar umutsu bir aydı zaten benim için ve geldi kırmızılar.p.tesi dr.a gideceğiz bakalım hormoncuklar ne alemde.umarım olmayışının bir sebebini buluruz sebepsiz olmaması dah kötü çünkü...

slm kızlar bende aranıza ankaradan katılıyorum.evliliğimde 3.yılım ve temmuzdan beri bebek istiyoruz.bu ay ovulasyon testi kullandım ve 12-14.günler çift çizgileri gördüm ve hep değerlendirdik.ama şimdi adetime 3gün var şimdi yine ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor.ayrıca yumurta akı gibi cok yoğun akıntım varr bu durumda olan varmı sizde neden olabilir?*

cnm tekrar yumurtluyor olabilirsin akıntıyıda gördüğüne göre mutlaka değerlendir.bazen ayda 2 sefer yumurtluyabiliyoruz.reglin bu yüzden gecikecektir bunu unutma yanlız.

kızlar günaydın hepinize güzel ve çabuk geçen bır hafta dilerim
belfücüm meleğim nasılsın bakalım afracım nasıl ne zaman gelecek bakalım bızım nazlı yiğen ayyy gelsın artık prenses
ya meleğim nıye çalışıp kendını yoruyosun senın izin hakkın git keyfıne bak boşver

büyüyor canım evet,hayırla,sağlıkla büyüsün inşallah.
inşallah kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız.
dualarım seninle.

amın canım benım inş. en az nır kez daha adet olduktan sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum bakalım kısmet sağlıkla büyüt yiğenımı

fatmacım takma kafana sağlık olsun kız belkı hepberaber hamiş kalırız

Fatmacım güzel haberler getir bize haftaya güzel bir başlangıç yapalım senle :)
Hayırlısıyla kuzunda gelsinn ohh :)

Suayım evde oturmak bana göre değil, çok sıkılıyorum.Şubat başı da gelmezse son günlerde evde olucam ama :)
Şimdilik işlerde yoğun kafam rahatlıyor en azından.

Sen nasıl oldun, kırmızılar ne alemde balımm

günaydın canım nasıl gidiyo adetin nasıl gidiyo bana sorarsan biter bitmez 10 gün sabah akşam yemeklerden 10 dk önce sogan suyu iç için temizleniyo ben öle yaptım doktor şaşırdı senin kist kendi kendine gitmiş dedi bende içimden hhhıı kendi kendine gitti sogan suyu içtim dedim ama içimden dedim tabi doktorlar karşi böle şeylere ama gerçekten iyi geliyo

canım böyle diyenler hep hamile çıktı.hadi bakalım.bence hemen gebelik testi yap.bence hamilesin

yavrum sendede ne enerji varmış aman nazar degmesin ben olsam çoktan ayaklarımı dikip yatmıştım bile ama en iyisini yapıyosun dogumun kolay olur inşallah canım

ya ben gelişmediği için 2ay önce kürtaj oldum ama alttaki bebek gelişimi hala çıkıyor.uzun zamandır foruma girememiştim.o nerden iptal ediliyorr??

anladım meleğim çalış o zaman afra zaten bu gidişle çalışırken doğacak
kuzucum benım adet bıttı bılıyosun 15 de oldum 2-3 sonra kesıldı normal miş birdahakını ıyı olursun dediler bakalım artık daha sonra çalışmalara başlıcam 1 daha adet olayım ondan sonra

canım benım bende soğan suyu içtim adet olduğum gün 4 gün devam ettım kestım cok kötü dayanamadım bugünde süt maydanoz buharı yapacağım bakalım neler olacak bu ayda adet nasıl olacağım

yavrum sendede ne enerji varmış aman nazar degmesin ben olsam çoktan ayaklarımı dikip yatmıştım bile ama en iyisini yapıyosun dogumun kolay olur inşallah canım

Emoşum sağol kuzum benim:) Senden güzel haberler istiyoruz bak.Hamişler çoğalsınn :)

Suayım bu ay çalışma yapmayacaksın yani öyle mi kuzum, Eniştem rahat durmaz ben diyeyim :)) Sağlıkla gelsin meleğim inşallah.

Valla geleceğide pek yok gibi afra hanımın :) keyfi yerinde sanırım:)

evet canım tadı çok kötü burnunu tut bi dikişte iç ben öle yapıyodum zor geliyo ama napım necbur herşey kadınlara erkekler ohhh ne rahat valla olan bize oluyo canım süt maydonoz buharı nasıl oluyo almazsa bende yaparım :)

canım kociş askerde olmasaydı ahh ahh neyse bölede belki düzene girerim bi kaç ay ilaç içmeden adet olayımda vucutta rahatlar hem :)

kuzucum zaten rahat durmuyor kı olursada hayırlısı olsun olmazsada üzülmem yanı yoksa 1 ay benım kını hayatda tutamam keyfi yerinde olsunda gerisi boş gününde gelsın o zaman

canım kociş askerde olmasaydı ahh ahh neyse bölede belki düzene girerim bi kaç ay ilaç içmeden adet olayımda vucutta rahatlar hem :)

emoşcum ben buharı hem kist hem iltahap hemde tüpleri temızlıyormuş adet bıtınce 1 lt. süte bır demet maydanoz koyup kaynatıyorsun yatmadan yapacaksın sonnra bacaklarının arasına alıp buharına oturuyorsun 3 kez ısıtıp yap ılıdıkça etrafına battanıye sarıyorsun sonra hemen yatağa gir

Nasiniz ne var ne yok bacilarrr
Suayim adacayi ic guzelim oda iyi adet sokturuyo

iyiyim gurbetcim içerim canım benım peki ben neden bu adetımıaz oldum guretcım normal mı normalde 6-7 gün sürer bu sefer 2 gün sürdü sonra damla damla geldı
adçayı da içelim bakalım inş. bir dahakı adteım düzenli olur
sen nasılsın yenı işin nasıl gıdıyor satışlar iyimi

Kist var demistin sanirim ondan dolayi az olabiliyor cnm adacyi ic poset olmasin yaprak al aktardan taze kaynamis suyun icinde 5 dak beklet ic cnm
Bnm isler iyi trye gelicem ay sonunda urun tespiti icin kiyafetde bakicam insAllah
Sonra tira vericem gelicek
Bu arada bugun adet olmam lazim

tamam canım dediğin gibi yaparım ayyyyy hadı inş. canım benım güzel haberlerını beklıyoruz

Gurbetimm hoşgeldinnn
NAsılsın kuzumm

Emoşum Allah kavuştursun Hayırlısıyla gelsin kocişin , sonra miniğinde gelir hemencecik inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…