ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın kızlarrrrrrrr...ne güzel yağmur yağdı karlar eridi rahat rüyorum artık..

belfü sana bişi sorcam seninde kalça kemiklerin ağrıyomuydu oturup kalkınca acayip bir agrı oluyo adım atmakta zorlanıyorum..vittamin eksikliğimi acaba diyorum.ama doktorda demir falan vermedi elevite devam et dedi ya

günaydın kızlar...
suaycım gözün aydın geriside gelir inşallah kırmızıların da kurtulursun stresden.
tatile kaldı 2 hafta yaşasın....:KK16::KK16::KK16:
hayat ağrı olması normal bence bebişin ağırlaşıyor iyice ve baskı yapıyordur kemiklere
belfü kızın döner inşallah hissediyormusun dönüp dönmediğini karından genelde başı anlaşılıyorya

günaydın kızlar sanırım ben adet oluyorum bıraz önce wc gittim ve lekelenmeler vardı :KK52::KK52: allahım ınşallah olurum bu arada dr. sonuçlarım temız cıktı dr. dediki hamiş kalır kalmaz gel iğnelere başlıyalım

canım benım aramıza hoşgeldın cok sabırlıymışsın hepsini okumuşsun bızı ıyı tanıyorsundur artık sende kendınden bahaset bıze kaynaşalım :KK34:

kuzucum benım bıtanem günaydın sanırım adet oluyorum :KK52::KK52: meleğim kargoya verdım paketı yarın elınde olur sen naıslın kuzucum az kaldı dr. gitmeye

Kuzumm süper haber bu :) ohh valla gelsin kırmızılar.
Sonuçlar temiz şahane kuzum.Gelsin yiğenim oh ohh :)

Valla kuzu dün geceden beri tuhafım.Çok terledim ateşler bastı, kasılmalarda vardı.Şimdide belimde sırtımda değişik ağrılar var:KK43: Tırsmaktayımm :KK43:

Valla kuzu dün geceden beri tuhafım.Çok terledim ateşler bastı, kasılmalarda vardı.Şimdide belimde sırtımda değişik ağrılar var:KK43: Tırsmaktayımm :KK43:

belfü kızın gelmekmi istiyor yoksa....randevunuza gidin bakalım belli olur zaten nstde sancı varmı yokmu gözükür.çatı muayenesi oldunmu sen

belfü kızın gelmekmi istiyor yoksa....randevunuza gidin bakalım belli olur zaten nstde sancı varmı yokmu gözükür.çatı muayenesi oldunmu sen

Fatmacım valla bilmiyorum ki :KK43: sen ne diyorsun bu duruma.
Dün gece başladı sıkıntılar.Ateş,ter ve mide ve de kasılma.
Bugünde sırt bel ağrısı var farklı

günaydın kızlarrrrrrrr...ne güzel yağmur yağdı karlar eridi rahat rüyorum artık..

belfü sana bişi sorcam seninde kalça kemiklerin ağrıyomuydu oturup kalkınca acayip bir agrı oluyo adım atmakta zorlanıyorum..vittamin eksikliğimi acaba diyorum.ama doktorda demir falan vermedi elevite devam et dedi ya

Günaydın hayatım.
Canım normal ama hafifletmek için demir hapı veriyor doktorlar.Gerçi normal aldığın haplarda var zaten.
Bende de oluyor, özellikle yorulduğumda.

günaydın kızlar...
suaycım gözün aydın geriside gelir inşallah kırmızıların da kurtulursun stresden.
hayat ağrı olması normal bence bebişin ağırlaşıyor iyice ve baskı yapıyordur kemiklere
belfü kızın döner inşallah hissediyormusun dönüp dönmediğini karından genelde başı anlaşılıyorya

Fatmam haftasonu döndüğünü hisstettim ama şimdi ne durumda bilmiyorum.

Fatmacım valla bilmiyorum ki :KK43: sen ne diyorsun bu duruma.
Dün gece başladı sıkıntılar.Ateş,ter ve mide ve de kasılma.
Bugünde sırt bel ağrısı var farklı

doğum ağrısı belden vurur derler cnm benim kontrolde nstde sancım çıkmıştı ama ben hiç birşey hissetmiyordum.eğer ağrıların ve kasılman devam ederse drunu ara bence ama senin kız 40 haftayı beklemez sanırım.birde vücud doğuma hazırlanıyor ondanda olur cnm önemli olan bebişin hareketleri bide çok yorma kendini senin bu sıralar uzanıp yatman dinlenmen gerek.hafta sonu temizlik falanmı yaptın ondanda olur ama temizlik doğumu tetikler söyleyim

doğum ağrısı belden vurur derler cnm benim kontrolde nstde sancım çıkmıştı ama ben hiç birşey hissetmiyordum.eğer ağrıların ve kasılman devam ederse drunu ara bence ama senin kız 40 haftayı beklemez sanırım.birde vücud doğuma hazırlanıyor ondanda olur cnm önemli olan bebişin hareketleri bide çok yorma kendini senin bu sıralar uzanıp yatman dinlenmen gerek.hafta sonu temizlik falanmı yaptın ondanda olur ama temizlik doğumu tetikler söyleyim

Doktorum yurtdışındaymış ne şahane değil mi :)
Sırt ağrım hala devam ediyor.İştahım da gitti.Şimdilik takip durumunda kalıyorum.

hayatcım canım dr. git istersen kafanda rahatlar :KK34:

günaydın kızlar...

inş. canım beklıyorum bakalım daha tam gelmedi ama

kuzucum benım meleğim aman haaa dıkkat et bence sen hemen dr. git canım benım en azından dönmüş mü onu öğren ama ben ınanıyorum döndü ve sabırsız aframız gelmek ıstıyorum ama inş. zamanında gelsın prensesım dikkat et kendıne kuzucum :KK19:ıstersen ızın al eve gidip dinlen meleğim daha tam gelmedı kırmızılar ama cok ağrım var başımda çatlıcakmış gibi ağrıyor meleğim

Son düzenleme:
hayatcım canım dr. git istersen kafanda rahatlar :KK34:

inş. canım beklıyorum bakalım daha tam gelmedi ama

kuzucum benım meleğim aman haaa dıkkat et bence sen hemen dr. git canım benım en azından dönmüş mü onu öğren ama ben ınanıyorum döndü ve sabırsız aframız gelmek ıstıyorum ama inş. zamanında gelsın prensesım dikkat et kendıne kuzucum :KK19:ıstersen ızın al eve gidip dinlen meleğim daha tam gelmedı kırmızılar ama cok ağrım var başımda çatlıcakmış gibi ağrıyor meleğim

Kırmızılar tam gelince rahatlayacaksın kuzum.An melesi demek ki.
Evde daha çok gerilirim kuzum, burda dinlenicem az
olmadı akşama devam ederse doğumhaneye gidip kontol ettiricem.
Belde iğnelenmeler devam:s

ama bu sefer korkular içerisindeyim.:18:
dün sanırım yumurtladım, sağ kasığımda ince bir sızı oldu ve ovulasyon testimde pozitifti. kasığımdaki sızıdan 2-3 saat sonra iç çamaşırımı kirletecek kadar kanamam oldu.
şimdide ara ara kahverengi lekelnmem var dünden beri.:KK43:
nooluyor bana anlaamadımm:44:
bal çörek ot u tarçın yemiştim bu ay bi de
fikri olan var mı?

günaydın kızlar
suaycım nerdesin kırmızılar gelmiştir umarım.
belfü az kaldı senin doğuma ne güzel darısı başımıza:KK49::KK49::KK49:

günaydın kızlar....
belfü nasılsın cnm ağrılar devam ediyormu?iyimisin

Fatmacım dün acile gittim içimi rahatlatmak için.Sancılar maksimum 60larda düzensiz ama.
Alttan muayene ettiler açılmada yok.Fakat sabah zarımsı kırmızı akıntı geldi, sonraki gidişimde de kahverengi lekelenme vardı peçete.
Acaba bu nişan mı yoksa alttan bakıldı mı diye çözemedim.

günaydın kızlar
suaycım nerdesin kırmızılar gelmiştir umarım.
belfü az kaldı senin doğuma ne güzel darısı başımıza:KK49::KK49::KK49:

Hayatçım sanırım öyle :)
Darısı sana hayırlısıyla canım , bir nefeste inşallah:)

Fatmacım dün acile gittim içimi rahatlatmak için.Sancılar maksimum 60larda düzensiz ama.
Alttan muayene ettiler açılmada yok.Fakat sabah zarımsı kırmızı akıntı geldi, sonraki gidişimde de kahverengi lekelenme vardı peçete.

günaydın canım

sağlıkla gelsin bebeğin inş. artık eli kulağında işaret bekliyorsun.
normal doğum mu düşünüyorsun cnm, yani afra hanım döndüyse tabiki

günaydın canım

sağlıkla gelsin bebeğin inş. artık eli kulağında işaret bekliyorsun.
normal doğum mu düşünüyorsun cnm, yani afra hanım döndüyse tabiki

Dönmüş afra hanım canım :))
Dün alttan muayene sonrası az tırstım ama normal doğum istiyorum canım.
Sen ne düşünüyorsun canım

Dönmüş afra hanım canım :))
Dün alttan muayene sonrası az tırstım ama normal doğum istiyorum canım.
Sen ne düşünüyorsun canım

iyi hadi sevindim. inşallah istediğin gibi olur.
şimdilik normal düşünüyorum ama daha çok var doktor da birşey diyemiyor zaten.

cnm çatı muayenesinden sonra akıntı falan gelmemişti gerçi ben 3 saat sonra sezeryana girmiştim .dediğin nişana benziyor ama nişan gelsede bebek hemen gelmeyebilir.

kızlar s.a ovulasyon testi yaparken sonuc pozitif oldumu sabah mı aksammı ilişkiye girmek daha iyi sonuc verrir.bide cizginin tam koyu olmasımı gerekiyo pozitif olması ıcın yoksa silik olsadamı catlıyo anlamında oluyo :KK3:

X