ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canim arkadaslarim ben bu ayin 19´inde gülen yüzü gördüm ve 20 índe calismalarim oldu.Su anda beklemedeyim merak icinde her Internet sayfasina giriyorum okumadigim sey kalmadi herhalde(((.
Rastladigim bir bilgiye göre döllenme olursa sayet yumurtlamadan sonra,bu ovulasyon testleri erken bilgi veriyormus gebelik hakkinda ve bende dayanamiyip ovusyon testlerindem yaptim ve negatif malesef
,bu benim hamile olmadigim anlaminami geliyor gerci yumurtlamadan sonra 5 inci Gün henüz ama insan herseyden nem kapiyor...bilgi verebilecek olabilirmi aranizda aceba???

henüz erken adetini beklemelisin inşallah kalmışsındır canım

aman tatlım ben takıyorum ama uykularımı kaçıracak kadar değil sanırım sen benden daha çok takıyosun sakın rahat olalım hem bebişlerimiz olduğunda epey uykusuz kalıcaz bol bol uyu canım benim :)

arkadaşlar ben üç gün önce 22sinde gülen yüzü gördüm.ogün çalışma oldu. ertesi gün silikleştii çatladı sanırım ama çalışma olmadı,sonraki gün yani dün çalışma oldu acaba kaçırdıkmı günü?? birde gülen yüzden önceki gün çalışma olmuştu.:/

Merhaba canim bende cok fazla bilgi sahibi olmamakla bildikle ögrendiklerimden aktariyim,gülen yüzü gördükten 24-36 saat arasi sonra yumurta catliyo ve takriben 24 saat canli kaliyo,ve calismalarinin gününe bakilirsa ve spermlerin bir kac gün boyunca vücutta canli kaldiklarini göz önünde bulundurursak,insallah hayirlisiyla hamile kalmissindir :)))),Rabbim her isteyene bu sevinc ve neseyi hayirli bir sekilde nasip etsin...

canım benım en güzelini yapıyorsun sakın aspirini bırakma tabı dr. bilgisindecok araştırma yaptım aspirinin faydası say say bıtmıyor ınş. sebebi belli olur tabıkı çalışmalara başlıyacağız canım ama hem ben bıraz dınleneyım hem eşim ameliyat oldu bıraz kendimizi toparlayalım o zamana kadar sonuçlarda cıkarsa çalışmalara başlarız hayırlsı olsun bebebişini sağlıla kucağına al kendıne dıkkat et canım

Suayım güzel yüreklim benim sende benim için kardeşten ötesin.Senin canın acıdığında benim de acıyor canım benim.
Hep iyi ol canım arkadaşım benimm

kuzuucum benım günaydın benım için üzülme meleğim ben cok ıyıyım en azından sağlığım yerinde herşey kısmet meselesi ayşe bana mesaj atmış aynı sıkıntılar ondada olmuş kesın hemotolojıye gözük dedi onlar daha detaylı ıncelerler dıyor bırde orayada gözükeceğim akıl akıldan üstündür aysede cok bılgılı bakalım hayırlısı yığenımın odası bıttımı nasıl oldu bakalım ayy az kaldı kuzucum

cnm zamana birakmak lazim terddut etme
cnm buda gecer insAllah

cnm gecmis olsun Allahim yasatmasin

cnm heray yumurtlama olacak diye bkrsey yok

sağol canım benım inş.bır daha yaşatmaz

suaycım geçmiş olsun cnm sanada eşinede kavınvalidenede.inşallah araştırmalar bir sonuca varırda allahım bu acıyı tekrar yaşatmaz.

çok sağol canım benım araştırılıyor bakalım sonuçların cıkmasına daha var bende toparlanır en azından sen nasılsın varmı bırseyler bakalım

Günaydın Kızlar,
Güzel haberli bir hafta olsun hepimize inşallah.

Suayım canım benim iyi olmana çok sevindim canım arkdaşım.Ne güzel söyledin sağlık en önemlisi Allah çözülemeyecek dert vermesin.Eniştem de en yakın zaman da toparlanır hayırlısıyla inşallah.
Canım artık alışveriş faslı bitti.Odamızdaki eksiklikler ve benin eksikliklerim var sadece.32de çantam artık kapıda olacak:) Artık hakkımızda hayırlısı.Yavaştan korkular başladı ama bakalım:)

suay çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın.kısa zamanda sağlıkla,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

kendinizi toparlayınca eşinle birlikte ufak haftasonu tatil kaçamakları yapabilirseniz eğer çok daha iyi hissedersiniz.kendine dikkat et kuzu.

korkma kuzucum afrayı kucağını alacağı düşün ve rahatla meleğim
herşey cok güzel olacak oh oh maşallah az kaldı
ben ıyıyım kuzucum şimdi ıyı bır hematolojı uzmanı arıyorum bakalım hayırlsı olsun ınşallah

sağol canım benım sende sağlıkla al kucağına yavrunu

inş dediğin gibi olmuştur tşk ederim:))

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.çarşamba günü için zeynep kamilden randevu aldım.eğer olursa yarın adet günüm.adetli iken muayene ederlermi acaba?yani daha evvel hiç vajinal muayene olmadım birazda korkuyorum acıkcası.ama mecburum artık bekleyecek sabrım kalmadı sorunum varmı bilmek istiyorum ilk kez kadındogum uzmanı görecek yani.yardımlarınız için teşekkürler.

evet canım adetliykende muayene yapılıyor kokmana gerek yok canım ben çooook yattım o çatala

Adetliyken muayene daha kolay oluyor canım.Doktorların bazıları özellikle adetin 3. günü çağırıyorlar.Ben de muayene olmuştum.Canın yanmayacak hiç sıkıntı yapma.Zaten jel kullanılıyor.Kendini sıkmamaya çalış.Sıkarsan canın acır.Umarım bir sorun yoktur.

iyiyim bende cnm ya bende herşey aynı malesef bu ayda olmadı yarın dr. randevum var eşimde geçen hafta gitmişti varikosel tekrar nüksetmiş ama sperm sayısı iyi olduğundan bebişe engel değilmiş bende muayene olayımda eğer sorun yoksa eşimi tekrar çağırmış dr. bu ay drlarla geçecek yani bebişde ne zaman isterse gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…