- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.901
Canim arkadaslarim ben bu ayin 19´inde gülen yüzü gördüm ve 20 índe calismalarim oldu.Su anda beklemedeyim merak icinde her Internet sayfasina giriyorum okumadigim sey kalmadi herhalde(((.
Rastladigim bir bilgiye göre döllenme olursa sayet yumurtlamadan sonra,bu ovulasyon testleri erken bilgi veriyormus gebelik hakkinda ve bende dayanamiyip ovusyon testlerindem yaptim ve negatif malesef
,bu benim hamile olmadigim anlaminami geliyor gerci yumurtlamadan sonra 5 inci Gün henüz ama insan herseyden nem kapiyor...bilgi verebilecek olabilirmi aranizda aceba???
cnm bazen degisebilyior bende oldugu gubi 12. gun yumurtlardim fakat bu ay 14. gun yimirtladim:))
tatlim bnmm hyirlisi olsun be guzelimmm
Hayırlısı olsun elzem.Benim 4. ayım.Bu ay olacak diye umutlanmıyorum artık.Hatta çok umutsuzum.Bu ay da olmazsa artık kafama göre takılacağım.Sıkıntıdan kendimize zarar veriyoruz. 4 aydır uykularım bölük pörçük.Artık rahat uyumak istiyorum.Biraz rahatlayalım.Zihnimizi boşaltalım.Elbet zamanı gelir biz de kavuşuruz.
henüz erken adetini beklemelisin inşallah kalmışsındır canım
arkadaşlar ben üç gün önce 22sinde gülen yüzü gördüm.ogün çalışma oldu. ertesi gün silikleştii çatladı sanırım ama çalışma olmadı,sonraki gün yani dün çalışma oldu acaba kaçırdıkmı günü?? birde gülen yüzden önceki gün çalışma olmuştu.:/
sağol canım benim inşallah bi aksilik çıkmaz...umarım seninde eğer bir sorun varsa o tahlillerle cıkarda ona göre bir yol izlenir biliyosun benimde ilkinde kese vardı bebek gözükmedi kan akısı yoktu kan pıhtılasması olabilir dendi ama tahlil yapılmamıstı..doktorda bana yumurta çatladıktan sonra hamile olsanda olmasanda progestan ve cocuk aspirini iç dedi..bende öyle yaptım belki o cocuk aspirinin faydası olmustur diye düşünüyorum..sende güzelce bir süre dinlen ama cok uzatma tabi sonra çalışmalara devam boş durmak yokunutma kadının azminden bişey kurtulamaz ya olacak ya olacak
Suayım güzel yüreklim benim sende benim için kardeşten ötesin.Senin canın acıdığında benim de acıyor canım benim.
Hep iyi ol canım arkadaşım benimm
cnm zamana birakmak lazim terddut etme
cnm buda gecer insAllah
cnm gecmis olsun Allahim yasatmasin
cnm heray yumurtlama olacak diye bkrsey yok
suaycım geçmiş olsun cnm sanada eşinede kavınvalidenede.inşallah araştırmalar bir sonuca varırda allahım bu acıyı tekrar yaşatmaz.
canım benım en güzelini yapıyorsun sakın aspirini bırakma tabı dr. bilgisindecok araştırma yaptım aspirinin faydası say say bıtmıyor ınş. sebebi belli olur tabıkı çalışmalara başlıyacağız canım ama hem ben bıraz dınleneyım hem eşim ameliyat oldu bıraz kendimizi toparlayalım o zamana kadar sonuçlarda cıkarsa çalışmalara başlarız hayırlsı olsun bebebişini sağlıla kucağına al kendıne dıkkat et canım
kuzuucum benım günaydın benım için üzülme meleğimben cok ıyıyım en azından sağlığım yerinde herşey kısmet meselesi ayşe bana mesaj atmış aynı sıkıntılar ondada olmuş kesın hemotolojıye gözük dedi onlar daha detaylı ıncelerler dıyor bırde orayada gözükeceğim akıl akıldan üstündür aysede cok bılgılı bakalım hayırlısı yığenımın odası bıttımı nasıl oldu bakalım ayy az kaldı kuzucum
sağol canım benım inş.bır daha yaşatmaz
çok sağol canım benım araştırılıyor bakalım sonuçların cıkmasına daha var bende toparlanır en azındansen nasılsın varmı bırseyler bakalım
Günaydın Kızlar,
Güzel haberli bir hafta olsun hepimize inşallah.
Suayım canım benim iyi olmana çok sevindim canım arkdaşım.Ne güzel söyledin sağlık en önemlisi Allah çözülemeyecek dert vermesin.Eniştem de en yakın zaman da toparlanır hayırlısıyla inşallah.
Canım artık alışveriş faslı bitti.Odamızdaki eksiklikler ve benin eksikliklerim var sadece.32de çantam artık kapıda olacak:) Artık hakkımızda hayırlısı.Yavaştan korkular başladı ama bakalım:)
suay çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın.kısa zamanda sağlıkla,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
kendinizi toparlayınca eşinle birlikte ufak haftasonu tatil kaçamakları yapabilirseniz eğer çok daha iyi hissedersiniz.kendine dikkat et kuzu.
Merhaba canim bende cok fazla bilgi sahibi olmamakla bildikle ögrendiklerimden aktariyim,gülen yüzü gördükten 24-36 saat arasi sonra yumurta catliyo ve takriben 24 saat canli kaliyo,ve calismalarinin gününe bakilirsa ve spermlerin bir kac gün boyunca vücutta canli kaldiklarini göz önünde bulundurursak,insallah hayirlisiyla hamile kalmissindir :)))),Rabbim her isteyene bu sevinc ve neseyi hayirli bir sekilde nasip etsin...
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.çarşamba günü için zeynep kamilden randevu aldım.eğer olursa yarın adet günüm.adetli iken muayene ederlermi acaba?yani daha evvel hiç vajinal muayene olmadım birazda korkuyorum acıkcası.ama mecburum artık bekleyecek sabrım kalmadı sorunum varmı bilmek istiyorum ilk kez kadındogum uzmanı görecek yani.yardımlarınız için teşekkürler.
evet canım adetliykende muayene yapılıyor kokmana gerek yok canım ben çooook yattım o çatala
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.çarşamba günü için zeynep kamilden randevu aldım.eğer olursa yarın adet günüm.adetli iken muayene ederlermi acaba?yani daha evvel hiç vajinal muayene olmadım birazda korkuyorum acıkcası.ama mecburum artık bekleyecek sabrım kalmadı sorunum varmı bilmek istiyorum ilk kez kadındogum uzmanı görecek yani.yardımlarınız için teşekkürler.
canım benım en güzelini yapıyorsun sakın aspirini bırakma tabı dr. bilgisindecok araştırma yaptım aspirinin faydası say say bıtmıyor ınş. sebebi belli olur tabıkı çalışmalara başlıyacağız canım ama hem ben bıraz dınleneyım hem eşim ameliyat oldu bıraz kendimizi toparlayalım o zamana kadar sonuçlarda cıkarsa çalışmalara başlarız hayırlsı olsun bebebişini sağlıla kucağına al kendıne dıkkat et canım
kuzuucum benım günaydın benım için üzülme meleğimben cok ıyıyım en azından sağlığım yerinde herşey kısmet meselesi ayşe bana mesaj atmış aynı sıkıntılar ondada olmuş kesın hemotolojıye gözük dedi onlar daha detaylı ıncelerler dıyor bırde orayada gözükeceğim akıl akıldan üstündür aysede cok bılgılı bakalım hayırlısı yığenımın odası bıttımı nasıl oldu bakalım ayy az kaldı kuzucum
sağol canım benım inş.bır daha yaşatmaz
çok sağol canım benım araştırılıyor bakalım sonuçların cıkmasına daha var bende toparlanır en azındansen nasılsın varmı bırseyler bakalım
çok saol canım inş bende atlatırım o günü rahatca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?