• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canım geldi suayım.Umarım daha iyidir canım arkdaşım:17:

kuzucum günaydın evet bugün işe başladım ama cok yorgunum hiç dinlenemedim eşim ameliyat oldu bılıyosun daha sonra kayınvalıdem geldi oda dün gözünden amelıyat oldu pazar gıdecekler 1 hata küçük görümce klacak yanında

benı soracak olursan ıyıyım ıyı olmaya çalışıyorum üzülüyorum ama hayırılsı böyleymiş benı genetik bölüme sevk ettıler kan pıhtılaşmasından şüphelenıyorlar büyük ıhtımal öyle dıyorlar ama kesın sonuç 15 gün sonra cıkacak kanpıhtılaşması varmı dıye bırsürü kan aldılar guatır varmı hepsine bakacaklar kürtajda parça aldılar ya onunda sonucu 15 gün sonra cıkacak hepsini dr. götüreceğim eğer kan pıhtılaşması cıkarsa hamıle kaldığın an iğneye başlancakmış 3 ay dınleneceğim bıraz vücudum kendını toparlasın meleğim
sen nasılsın prensesım nasıl bıttımı hazırlıklar :nazar::38::38:

haaaaa bu arada kızlar benı soran herkese cok teşekkür ederim belfü güzel dileklerinizi iletti bana bu arada hayatcım senıde tebrik ederim sağlıkla al kucağına :54:

kuzucum günaydın evet bugün işe başladım ama cok yorgunum hiç dinlenemedim eşim ameliyat oldu bılıyosun daha sonra kayınvalıdem geldi oda dün gözünden amelıyat oldu pazar gıdecekler 1 hata küçük görümce klacak yanında

benı soracak olursan ıyıyım ıyı olmaya çalışıyorum üzülüyorum ama hayırılsı böyleymiş benı genetik bölüme sevk ettıler kan pıhtılaşmasından şüphelenıyorlar büyük ıhtımal öyle dıyorlar ama kesın sonuç 15 gün sonra cıkacak kanpıhtılaşması varmı dıye bırsürü kan aldılar guatır varmı hepsine bakacaklar kürtajda parça aldılar ya onunda sonucu 15 gün sonra cıkacak hepsini dr. götüreceğim eğer kan pıhtılaşması cıkarsa hamıle kaldığın an iğneye başlancakmış 3 ay dınleneceğim bıraz vücudum kendını toparlasın meleğim

Suayım canım benim.Eşine ve kayınvalidene çok çok geçmiş olsun canım.Üstü üste gelmiş herşey ama neyseki görümcen destek olacak bu aşamada.
Nedenini araştırmaları çok çok iyi oldu.Nedir neden olmuştur öğreneceksin kuzum.Biraz dinlenmen rahatlaman çok önemli.Aslında bana kalırsa destekte almalısın.Çünkü toplumda büyük birşey gibi karşılanmasa da hissettiklerin ve yaşadıkların kolay değil kuzum.Daha hızlı iyi olacaksındır uzman desteğiyle.Tüm dualarım yüreğim hep seninle.İyi olmandan başka temennim yok canım arkadaşım.
Biz iyiyiz çok şükür kuzucum:38:

Suayım canım benim.Eşine ve kayınvalidene çok çok geçmiş olsun canım.Üstü üste gelmiş herşey ama neyseki görümcen destek olacak bu aşamada.
Nedenini araştırmaları çok çok iyi oldu.Nedir neden olmuştur öğreneceksin kuzum.Biraz dinlenmen rahatlaman çok önemli.Aslında bana kalırsa destekte almalısın.Çünkü toplumda büyük birşey gibi karşılanmasa da hissettiklerin ve yaşadıkların kolay değil kuzum.Daha hızlı iyi olacaksındır uzman desteğiyle.Tüm dualarım yüreğim hep seninle.İyi olmandan başka temennim yok canım arkadaşım.
Biz iyiyiz çok şükür kuzucum:38:

kuzucum sağol canım benım doğru söylüyorsun desteğe ihtiyaç var ama şuan en iyi desteği eşim ve annemden alıyorum çok şükür şimdi iyiyim sizin iyi olmanıza cok sevindim ınan bu bıle benı mutlu ediyor huzurlu oluyorum sen benım ıcın cok kıymetlısın canım benım :38:
zaten yarın tatıl :16::34: kuzucum

haaaaa bu arada kızlar benı soran herkese cok teşekkür ederim belfü güzel dileklerinizi iletti bana bu arada hayatcım senıde tebrik ederim sağlıkla al kucağına :54:

sağol canım benim inşallah bi aksilik çıkmaz...umarım seninde eğer bir sorun varsa o tahlillerle cıkarda ona göre bir yol izlenir biliyosun benimde ilkinde kese vardı bebek gözükmedi kan akısı yoktu kan pıhtılasması olabilir dendi ama tahlil yapılmamıstı..doktorda bana yumurta çatladıktan sonra hamile olsanda olmasanda progestan ve cocuk aspirini iç dedi..bende öyle yaptım belki o cocuk aspirinin faydası olmustur diye düşünüyorum..sende güzelce bir süre dinlen ama cok uzatma tabi sonra çalışmalara devam boş durmak yok:1::1: unutma kadının azminden bişey kurtulamaz ya olacak ya olacak:1::1::1::1:

kuzucum sağol canım benım doğru söylüyorsun desteğe ihtiyaç var ama şuan en iyi desteği eşim ve annemden alıyorum çok şükür şimdi iyiyim sizin iyi olmanıza cok sevindim ınan bu bıle benı mutlu ediyor huzurlu oluyorum sen benım ıcın cok kıymetlısın canım benım :38:
zaten yarın tatıl :16::34: kuzucum

Suayım güzel yüreklim benim sende benim için kardeşten ötesin.Senin canın acıdığında benim de acıyor canım benim.
Hep iyi ol canım arkadaşım benimm:38::38:

merhaba kizlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim. bayadir cocuk düsünüyoruz adetim düzensiz oldugu icin bende ovulastyon testi kullaniyorum ama bu ay bende bu tuaflik var yasayan varmi aranizda sormak istedim. yaklasik 1 haftadan fazla gögüslerim cok sis bilhassa sabahlari agri yada sizi yok. adetimin 22 günündeyim ama hala yumurtlamadim acaba üstüne oldummu diye test yaptim ama oda yok.yumurtlama agrim olur bazi aylar ama 3 4 gün öncesinden kasiklarim agriyordu testler negatif cikti simdi agrilarimda gitti noluyo sizce:31:

bat a son 4 gün ne adet ne gebelik belirtisi var hey Allahım ya sen zihnimi koru:)
cnm zamana birakmak lazim terddut etme
günaydın kızlar benim bulantılar hala son sürat devam...kabızlıktan göbeğim çıktı..belfü suay nerelerdesiniz kızlar.gurbette yok
cnm buda gecer insAllah

cnm gecmis olsun Allahim yasatmasin
merhaba kizlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim. bayadir cocuk düsünüyoruz adetim düzensiz oldugu icin bende ovulastyon testi kullaniyorum ama bu ay bende bu tuaflik var yasayan varmi aranizda sormak istedim. yaklasik 1 haftadan fazla gögüslerim cok sis bilhassa sabahlari agri yada sizi yok. adetimin 22 günündeyim ama hala yumurtlamadim acaba üstüne oldummu diye test yaptim ama oda yok.yumurtlama agrim olur bazi aylar ama 3 4 gün öncesinden kasiklarim agriyordu testler negatif cikti simdi agrilarimda gitti noluyo sizce:31:

cnm heray yumurtlama olacak diye bkrsey yok

suaycım geçmiş olsun cnm sanada eşinede kavınvalidenede.inşallah araştırmalar bir sonuca varırda allahım bu acıyı tekrar yaşatmaz.

Kızlar, test yaparken idrarınızda beyaz kılcal damara benzeyen şeyler görüyor musunuz? Bunlar ne olabilir?Bir de şunu sormak istiyorum;Adetim 30 günde bir.10. veya 11. günde yumurtlamış olabilir miyim? O günlerden sonra test silikleşti.

Kızlar, test yaparken idrarınızda beyaz kılcal damara benzeyen şeyler görüyor musunuz? Bunlar ne olabilir?Bir de şunu sormak istiyorum;Adetim 30 günde bir.10. veya 11. günde yumurtlamış olabilir miyim? O günlerden sonra test silikleşti.

olabilir cnm ben de30 günde oluyorum 11. gün gördüm pozitifi bu ay ilk defa yaptım...

slm kızlar bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ve hiç görmek istemediğim şeyi gördüm maalesef bu ay da olmadı :(( bu ay çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş...

cnm bazen degisebilyior bende oldugu gubi 12. gun yumurtlardim fakat bu ay 14. gun yimirtladim:))
slm kızlar bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ve hiç görmek istemediğim şeyi gördüm maalesef bu ay da olmadı :((

tatlim bnmm hyirlisi olsun be guzelimmm

slm kızlar bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ve hiç görmek istemediğim şeyi gördüm maalesef bu ay da olmadı :(( bu ay çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş...

Hayırlısı olsun elzem.Benim 4. ayım.Bu ay olacak diye umutlanmıyorum artık.Hatta çok umutsuzum.Bu ay da olmazsa artık kafama göre takılacağım.Sıkıntıdan kendimize zarar veriyoruz. 4 aydır uykularım bölük pörçük.Artık rahat uyumak istiyorum.Biraz rahatlayalım.Zihnimizi boşaltalım.Elbet zamanı gelir biz de kavuşuruz.

gurbetgüzeli yine ve yine cevap yazdığın için teşekkür ederim.Allah hakkında hayırlısını eylesin.Güzellikler seninle olsun.

gurbetgüzeli yine ve yine cevap yazdığın için teşekkür ederim.Allah hakkında hayırlısını eylesin.Güzellikler seninle olsun.

Cnm bnm onemli degil ne demek insanlar yasadiklarini anlatinca
Tecrube sahibi oluyor onuda aktarmak topige guzel oluyor

Merhaba arkadaslar,
inanin Kadinlar Kulübünden bircok sey ögrendim,özellikle bayanlarimizin bu kadar kenetlenip birbirlerine destek olmalari,sevinc ve hüzünlerini bir arada yasamalari gercekten cok güzel. Tabi birde bu topigin sahibi güzel arkadasimiz Gurbet Güzelinin yardimseverligi gercekten takdire sayan ve ben bu sayfayi pasif takip eden biri olarak kendisine tesekkür etmek istedim.

Back