• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar nasılsınz insaallah hersey yolundadr benim bulantılr cok oluyo ondn giremiyorm herkezi cok merak ettim oovalasyon testi benim işime yaradı ama olacagı varsa test olmadnda oluyo rabbim yeterki ol esin insaallah sizlerinde işine yarar rabbim hepinizn gönlüne göre versin

kızlar nasılsınz insaallah hersey yolundadr benim bulantılr cok oluyo ondn giremiyorm herkezi cok merak ettim oovalasyon testi benim işime yaradı ama olacagı varsa test olmadnda oluyo rabbim yeterki ol esin insaallah sizlerinde işine yarar rabbim hepinizn gönlüne göre versin

sagol gulum bizi dusunup geldigin icin aman siz iyi olunda biz takiliyoruz iste

belfum suaydan haber varmi toparlandimi guzelim yaaaa
belfum sen de ugramaz oldun kuzum yaaaa

:7:

Tatlim zaten gilen yuz iki cizgi koyu olunca cikar sen yapmaya devam et hani cubugu cikarinca baktiginda silik cizgi claerblue da vardir fakat ikisi esit olacak cnm gulen yuz cikmasi icin

cevap verdigin icin tesekkür ederim canim iste sorun oki testi yapiyorum gülen yüz cikmiyor testi cikariyorum diyelimki yarim saat sonra geldim baktim cubukdaki cizgi belirgin bir sekilde görünüyor ama gülen yüz cikmiyor onu anlayamadim. zaten elimdeki test 4 tane kaldi bitane kadar kullanacagim yoksa bu ay burakacagim oluruna :31:

merhaba arkadaşlar benim biraz kafam karışık ya daha öncede yazmıştım 8. ayda bi düşük yaşadım müdahale görmedim kendiliğinden düşük fakat sonra kist oluştu 1 normal adet döneminden sonra 2 ay d.kontrol hapı kullandım şimdi şükür temiz fakat kafamı karıştıran bişey var d.kontrol hapı ile 28 gunde bir adet gördüm normaldede adetlerim çok düzenliydi şimdi ben ilacı bıraktığım için yine 14. gunumdemi çatlamam olacak acaba :26: 09.11 de adetimin ilk günüydü buna göre 17.11 de ovülasyon testi kullanmaya başladım düzenli bir şekildede çalışıyoruz ama hala çift çizgiyi göremedim ayrıca son bi kaç gündür bel ağrısı yasıyorum özellikle bugun daha çok göğüslerimde hassasiyette var acaba çatlama gunum geçtimi yoksa bu çatlama belirtisimi? bilen bi arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?

merhaba arkadaşlar benim biraz kafam karışık ya daha öncede yazmıştım 8. ayda bi düşük yaşadım müdahale görmedim kendiliğinden düşük fakat sonra kist oluştu 1 normal adet döneminden sonra 2 ay d.kontrol hapı kullandım şimdi şükür temiz fakat kafamı karıştıran bişey var d.kontrol hapı ile 28 gunde bir adet gördüm normaldede adetlerim çok düzenliydi şimdi ben ilacı bıraktığım için yine 14. gunumdemi çatlamam olacak acaba :26: 09.11 de adetimin ilk günüydü buna göre 17.11 de ovülasyon testi kullanmaya başladım düzenli bir şekildede çalışıyoruz ama hala çift çizgiyi göremedim ayrıca son bi kaç gündür bel ağrısı yasıyorum özellikle bugun daha çok göğüslerimde hassasiyette var acaba çatlama gunum geçtimi yoksa bu çatlama belirtisimi? bilen bi arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?

gögüs ve bel ağrın olduğuna göre yumurtlama dönemindesin cnm akıntını kontrol et ve ovulasyon testinede devam et her an çift çizgi çıkabilir.sanırım bugün 12.günün 14.15.16.gündede görebilirsin çift çizgiyi çalışmalara devam tabiki gün aşırı

gögüs ve bel ağrın olduğuna göre yumurtlama dönemindesin cnm akıntını kontrol et ve ovulasyon testinede devam et her an çift çizgi çıkabilir.sanırım bugün 12.günün 14.15.16.gündede görebilirsin çift çizgiyi çalışmalara devam tabiki gün aşırı

Cnm akinti fazlalasir gogusler acir kasiklar agrir
Cinsel istek artar tatlim stres olma teste cikmayabilir sen calismaya devam et

çok teşekkürederim fatmaipek gün aşırı ilişki ve teste devam umarım rabbim isteyen herkesin karnını doldursun

Cnm akinti fazlalasir gogusler acir kasiklar agrir
Cinsel istek artar tatlim stres olma teste cikmayabilir sen calismaya devam et

canımm sanada çok teşekkürederim değişimleri takip ediyorum yardımcı olmanıza çok sevindim daha önce hiç dikkat etmiyordum şimdi düşükten sonra olunca birde çok isteyince ne biliyim telaşa kapılıyorum galiba içimdede korku var olmıycak die bir yandanda olunca yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye Rabbim duysun sesimizi inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir gebelik nasip etsin hepimize.. AMİN

]Kizlar merhaba bugün adetinin 17 günü ve hala yumurtlamadim adetim düzensizdir, size sorum Ben dijital ovulasyon kullaniyorom bu ay 15 günü Test yaptim gülen yüz cikmadi 16 günü Test yapmak icin diger testi cikardigimda cubukda 2 cizgide vardi. 16 günü Test yaptim gülen yüz yine yoktu bugün yaptim gülen yüz yine yoktu ama Test cubugunda zaman gectikce 2 cizgi yine olustu sizce neden oluyor ilk DEFA bu ay böyle oldu anlamadim

canım ben de o testten kullanıyorum ben de bugüne kadar hep boş yüz gördüm ama bugün 20.günümde sonunda test bana güldü:) bugünden önce boş yüz diye hiç çalışmadık bugün başladık bakalım inşş geç olmamıştır.

Kızlar testi yaparken idrarınızda tortu veya bulanık bir görüntüye rastladınız mı?30 günde bir adet oluyorum.En son ayın 8inde oldum.Bugün 14. günüm.10. 11. günlerde bugüne göre daha belirgindi.C ile aynı olmadı hiç.Gittikçe silikleşiyor.Testin prospektüsünde 2 saat öncesinden itibaren sıvı alımını azaltın diyor.Yemekten 30-40 dk sonra test yapıyorum.Yemekte de mutlaka çorba oluyor.Acaba o sıvı testi etkiler mi?Hala çift çizgiyi görmedim :(

Kızlar testi yaparken idrarınızda tortu veya bulanık bir görüntüye rastladınız mı?30 günde bir adet oluyorum.En son ayın 8inde oldum.Bugün 14. günüm.10. 11. günlerde bugüne göre daha belirgindi.C ile aynı olmadı hiç.Gittikçe silikleşiyor.Testin prospektüsünde 2 saat öncesinden itibaren sıvı alımını azaltın diyor.Yemekten 30-40 dk sonra test yapıyorum.Yemekte de mutlaka çorba oluyor.Acaba o sıvı testi etkiler mi?Hala çift çizgiyi görmedim :(

4 saat öncesinde sıvı almaman gerek çorbada bir sıvı canım o yuzden testin hatalı çıkar.30 gunde regli oluyorsan zaten çift çizgiyi bugun yarın görmen gerek

4 saat öncesinde sıvı almaman gerek çorbada bir sıvı canım o yuzden testin hatalı çıkar.30 gunde regli oluyorsan zaten çift çizgiyi bugun yarın görmen gerek

cnm birgün önce silik çıkan test ertesi gün aniden yükselişe geçirir lh yi bi bakmışın kıpkırmızı 2 çizgi:) sıvıyı ksinlikle kes öle 4 saat fln değil 2 saat ben 4 saat fln durmadım kullandığım ilk ayda hamile kaldım dilerim bebeğin gelir bu ay kolay gelsin cnm

cnm birgün önce silik çıkan test ertesi gün aniden yükselişe geçirir lh yi bi bakmışın kıpkırmızı 2 çizgi:) sıvıyı ksinlikle kes öle 4 saat fln değil 2 saat ben 4 saat fln durmadım kullandığım ilk ayda hamile kaldım dilerim bebeğin gelir bu ay kolay gelsin cnm

Allah razı olsun canım.İnşallah ben de bir taneme kavuşurum.Kaç haftalık hamilesin? Ne kadar zamanda hamile kaldın? Allah kucağına almayı da nasip etsin.Size sağlık sıhhat versin.

günaydın kızlar benim bulantılar hala son sürat devam...kabızlıktan göbeğim çıktı..belfü suay nerelerdesiniz kızlar.gurbette yok

günaydın kızlar benim bulantılar hala son sürat devam...kabızlıktan göbeğim çıktı..belfü suay nerelerdesiniz kızlar.gurbette yok

Canım az kaldı 1-2 haftaya kesilecektir bulantıların.Soda ayran deneyebilirsin mideni rahatlatır hayatım.
Kuru kayısı ve incir tüketebilirsin rahatlatır kuzum:38:

Back