- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.861
kızlar nasılsınz insaallah hersey yolundadr benim bulantılr cok oluyo ondn giremiyorm herkezi cok merak ettim oovalasyon testi benim işime yaradı ama olacagı varsa test olmadnda oluyo rabbim yeterki ol esin insaallah sizlerinde işine yarar rabbim hepinizn gönlüne göre versin
Tatlim zaten gilen yuz iki cizgi koyu olunca cikar sen yapmaya devam et hani cubugu cikarinca baktiginda silik cizgi claerblue da vardir fakat ikisi esit olacak cnm gulen yuz cikmasi icin
merhaba arkadaşlar benim biraz kafam karışık ya daha öncede yazmıştım 8. ayda bi düşük yaşadım müdahale görmedim kendiliğinden düşük fakat sonra kist oluştu 1 normal adet döneminden sonra 2 ay d.kontrol hapı kullandım şimdi şükür temiz fakat kafamı karıştıran bişey var d.kontrol hapı ile 28 gunde bir adet gördüm normaldede adetlerim çok düzenliydi şimdi ben ilacı bıraktığım için yine 14. gunumdemi çatlamam olacak acaba :26: 09.11 de adetimin ilk günüydü buna göre 17.11 de ovülasyon testi kullanmaya başladım düzenli bir şekildede çalışıyoruz ama hala çift çizgiyi göremedim ayrıca son bi kaç gündür bel ağrısı yasıyorum özellikle bugun daha çok göğüslerimde hassasiyette var acaba çatlama gunum geçtimi yoksa bu çatlama belirtisimi? bilen bi arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?
merhaba arkadaşlar benim biraz kafam karışık ya daha öncede yazmıştım 8. ayda bi düşük yaşadım müdahale görmedim kendiliğinden düşük fakat sonra kist oluştu 1 normal adet döneminden sonra 2 ay d.kontrol hapı kullandım şimdi şükür temiz fakat kafamı karıştıran bişey var d.kontrol hapı ile 28 gunde bir adet gördüm normaldede adetlerim çok düzenliydi şimdi ben ilacı bıraktığım için yine 14. gunumdemi çatlamam olacak acaba :26: 09.11 de adetimin ilk günüydü buna göre 17.11 de ovülasyon testi kullanmaya başladım düzenli bir şekildede çalışıyoruz ama hala çift çizgiyi göremedim ayrıca son bi kaç gündür bel ağrısı yasıyorum özellikle bugun daha çok göğüslerimde hassasiyette var acaba çatlama gunum geçtimi yoksa bu çatlama belirtisimi? bilen bi arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?
gögüs ve bel ağrın olduğuna göre yumurtlama dönemindesin cnm akıntını kontrol et ve ovulasyon testinede devam et her an çift çizgi çıkabilir.sanırım bugün 12.günün 14.15.16.gündede görebilirsin çift çizgiyi çalışmalara devam tabiki gün aşırı
Cnm akinti fazlalasir gogusler acir kasiklar agrir
Cinsel istek artar tatlim stres olma teste cikmayabilir sen calismaya devam et
]Kizlar merhaba bugün adetinin 17 günü ve hala yumurtlamadim adetim düzensizdir, size sorum Ben dijital ovulasyon kullaniyorom bu ay 15 günü Test yaptim gülen yüz cikmadi 16 günü Test yapmak icin diger testi cikardigimda cubukda 2 cizgide vardi. 16 günü Test yaptim gülen yüz yine yoktu bugün yaptim gülen yüz yine yoktu ama Test cubugunda zaman gectikce 2 cizgi yine olustu sizce neden oluyor ilk DEFA bu ay böyle oldu anlamadim
Kızlar testi yaparken idrarınızda tortu veya bulanık bir görüntüye rastladınız mı?30 günde bir adet oluyorum.En son ayın 8inde oldum.Bugün 14. günüm.10. 11. günlerde bugüne göre daha belirgindi.C ile aynı olmadı hiç.Gittikçe silikleşiyor.Testin prospektüsünde 2 saat öncesinden itibaren sıvı alımını azaltın diyor.Yemekten 30-40 dk sonra test yapıyorum.Yemekte de mutlaka çorba oluyor.Acaba o sıvı testi etkiler mi?Hala çift çizgiyi görmedim
Kızlar testi yaparken idrarınızda tortu veya bulanık bir görüntüye rastladınız mı?30 günde bir adet oluyorum.En son ayın 8inde oldum.Bugün 14. günüm.10. 11. günlerde bugüne göre daha belirgindi.C ile aynı olmadı hiç.Gittikçe silikleşiyor.Testin prospektüsünde 2 saat öncesinden itibaren sıvı alımını azaltın diyor.Yemekten 30-40 dk sonra test yapıyorum.Yemekte de mutlaka çorba oluyor.Acaba o sıvı testi etkiler mi?Hala çift çizgiyi görmedim
cnm birgün önce silik çıkan test ertesi gün aniden yükselişe geçirir lh yi bi bakmışın kıpkırmızı 2 çizgi:) sıvıyı ksinlikle kes öle 4 saat fln değil 2 saat ben 4 saat fln durmadım kullandığım ilk ayda hamile kaldım dilerim bebeğin gelir bu ay kolay gelsin cnm
günaydın kızlar benim bulantılar hala son sürat devam...kabızlıktan göbeğim çıktı..belfü suay nerelerdesiniz kızlar.gurbette yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?