• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın kızlar, herkese iyi haftalar, hepiniz iyisinizdir inş.

Gurbetgüzeli,
gözün aydın canım yeni okudum geçmişi. inş. sağlıkla gelir bebeğin.

bizim c.tesi kontrolümüz vardı, 4lü test yapıldı inş. güzel sonuçlar alacağız.. veeee kızımız geliyormuş onu öğrendik.

Allah herkese böyle mutluluk yaşatsın, herkesin gönlündekini versin yarabbim..
aramıza katılan yeni arkadaşlar var onlar da en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar inşallah....

ay ne güzel .sağlıcakla kucağınada alıcaksın inşallah..bende cok merak ediyorum cinsiyetini

inşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah :nazar: çevremde kimsede öyle birşey gözükmemiş hamileliğinde,tam ne oldugunu bilmiyorum o yüzden,doktor da bebek gözükmediği için sanırım çok açıklama yapmadı,galiba evham yapmayayım diye.Tuhaf oldum ama belirsizlik kötü.

ne ilacı kullandın canım? bana ilaç falan demedi işte direk düşecekse yapacak birşey yok dedi.Bakalım cuma günü tekrar gideceğim.İnşallah hayırlı haberlerle dönerim :nazar:

6 haftalıkta gözükmeyebiliyor hiç korkma..benim 5 haftalıkta alttan baktı keseyi zor gördü.8 haftalıkta bida gittim bebişimi gördüm.ben öğrendikten sonra ama progestanımıda aspirinimide içtim hala içiyorum.3 aya kadar içicem

Cnm sagolasin ne yaptin sen en son test falan birseylerden bahsediyodun[/QUOTE]
cnm bu ayda kırmızı kartı gördüm dr. yolundayız bu aralar gideceğim.eşimde gitti bugün varikosel nüksetmiş tekrardan bu hafta ultrasonu ve spermiyoğramı var cnm umarım sonuçlar çok kötü çıkmaz

Cnm sagolasin ne yaptin sen en son test falan birseylerden bahsediyodun
cnm bu ayda kırmızı kartı gördüm dr. yolundayız bu aralar gideceğim.eşimde gitti bugün varikosel nüksetmiş tekrardan bu hafta ultrasonu ve spermiyoğramı var cnm umarım sonuçlar çok kötü çıkmaz[/QUOTE]

InsAllah gulum insAllah temiz cikar

cnm bu ayda kırmızı kartı gördüm dr. yolundayız bu aralar gideceğim.eşimde gitti bugün varikosel nüksetmiş tekrardan bu hafta ultrasonu ve spermiyoğramı var cnm umarım sonuçlar çok kötü çıkmaz[/QUOTE]

canım geçmiş olsun,sıkma canını bak dünya tatlısı bir kızın var,her baktıgımda maşallah diyorum ben ona çok şirin :40:

inşallah kısa zamanda çözülür,sıkıntıları atlatırsınız sonrasında 2. bebiş hemen gelir bekletmez annesini :)

Merhaba arkadaslar,
benim size bir sorum olucak ben clear blue markasinin digital olan testini kullaniyorum daha dogrusu bu ay diger normal testlerle birlikte,digital olaninida kullandim ve dün gülümseyen yüzle diger testte cift cizgiyi gördüm ve malesef is nedeniyle bugün calismalara basliyabildim.simdi benim sorum yumurtaya denk gelme olasiligi cokmu düsük?

Merhaba arkadaslar,
benim size bir sorum olucak ben clear blue markasinin digital olan testini kullaniyorum daha dogrusu bu ay diger normal testlerle birlikte,digital olaninida kullandim ve dün gülümseyen yüzle diger testte cift cizgiyi gördüm ve malesef is nedeniyle bugün calismalara basliyabildim.simdi benim sorum yumurtaya denk gelme olasiligi cokmu düsük?

Cnm zaten pozitifi gotdukten 36 saat sonra catliyor yumurta zamanlama cok guzel olmus aynen devam iliskiye:10:

Cnm zaten pozitifi gotdukten 36 saat sonra catliyor yumurta zamanlama cok guzel olmus aynen devam iliskiye:10:

Canim benim cok sagol güzelim ya kac seferdir yaziyorum,her defasinda ilgileniyosun.Rabbim gönlüne göre versin insallah....
Benim kafama takilan kasik agrim haricinde akintim pek yoktu diger aylar gibi...bende tereddüte kaldim aceba kacirdimmi zamanlamayi diye...

Canim benim cok sagol güzelim ya kac seferdir yaziyorum,her defasinda ilgileniyosun.Rabbim gönlüne göre versin insallah....
Benim kafama takilan kasik agrim haricinde akintim pek yoktu diger aylar gibi...bende tereddüte kaldim aceba kacirdimmi zamanlamayi diye...

Birde canim su digital testte dün gülen yüz vardi bu sabah yoktu,zaman gecmis anlamina gelmiyo degilmi?

Birde canim su digital testte dün gülen yüz vardi bu sabah yoktu,zaman gecmis anlamina gelmiyo degilmi?

cnm gulen yuz birdefa cikar zaten kafaya takma sen bnmde normalde 12. gun catlar yumurta ama bugun yogun akinti ve kasik agrisi var bide acayip gaz sancisi var 14. gun bugun

önemli degil cnm pcden girmiyorum cepgten giriyorum hep kacirabilir yazilanlari gormeyebilirim....
cnm yaa bilgi alisveri yapiyoruz seviyorum yardimlasmayi ins Allah hemen hamis kalirsin

Kızlar düşük yapanlar ve düşük olmaması için bir dua öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim.

EL MÜBDİ: Anlamı;Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
33 defa uyumadan önce karnımızı okşayarak EL MÜBDİ diyerek okuyoruz. Bunu okuduktan sonra şu duayı ediyoruz; ''Yarabbim selam isminin üstüne bebeğimi muhafa et. Amin.'' Bunu da 3 kez elimizi karnımıza sürerek söylüyoruz.
Eşleriniz de uyumadan önce bir gece 99 kez elini karnına koyarak YA MÜBDİ okuyarak dua etsin.

Rabbim bebişlerimizi korusun.

]Kizlar merhaba bugün adetinin 17 günü ve hala yumurtlamadim adetim düzensizdir, size sorum Ben dijital ovulasyon kullaniyorom bu ay 15 günü Test yaptim gülen yüz cikmadi 16 günü Test yapmak icin diger testi cikardigimda cubukda 2 cizgide vardi. 16 günü Test yaptim gülen yüz yine yoktu bugün yaptim gülen yüz yine yoktu ama Test cubugunda zaman gectikce 2 cizgi yine olustu sizce neden oluyor ilk DEFA bu ay böyle oldu anlamadim

:7:
]Kizlar merhaba bugün adetinin 17 günü ve hala yumurtlamadim adetim düzensizdir, size sorum Ben dijital ovulasyon kullaniyorom bu ay 15 günü Test yaptim gülen yüz cikmadi 16 günü Test yapmak icin diger testi cikardigimda cubukda 2 cizgide vardi. 16 günü Test yaptim gülen yüz yine yoktu bugün yaptim gülen yüz yine yoktu ama Test cubugunda zaman gectikce 2 cizgi yine olustu sizce neden oluyor ilk DEFA bu ay böyle oldu anlamadim

Tatlim zaten gilen yuz iki cizgi koyu olunca cikar sen yapmaya devam et hani cubugu cikarinca baktiginda silik cizgi claerblue da vardir fakat ikisi esit olacak cnm gulen yuz cikmasi icin

Kızlar düşük yapanlar ve düşük olmaması için bir dua öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim.

EL MÜBDİ: Anlamı;Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
33 defa uyumadan önce karnımızı okşayarak EL MÜBDİ diyerek okuyoruz. Bunu okuduktan sonra şu duayı ediyoruz; ''Yarabbim selam isminin üstüne bebeğimi muhafa et. Amin.'' Bunu da 3 kez elimizi karnımıza sürerek söylüyoruz.
Eşleriniz de uyumadan önce bir gece 99 kez elini karnına koyarak YA MÜBDİ okuyarak dua etsin.

Rabbim bebişlerimizi korusun.

Allah razi olsun cnm bn seni tebrik ettimmi kiz gozun aydin masAllah sizeeee

Back