- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.821
selam kızlar,
doktordan çıktım annemlere geçtik ,yazamadım size.
doktor keseyi gördü,bebek yok daha.yukarda ufak bir bölme var dedi.ne anlama geliyor dedim bölme büyük olsa düşük ihtimali var deriz ama sendeki küçük,zaten düşecekse yapacak birşey yok dedi.haftaya tekrar çağırdı.üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.şaşkınım.durumlar böyle.
Tabi ya hic birsey yokmus gibi devam edin bu
Olay sizi gerer normal hayata devam edin gulum esinde sende sikilirsiniz yimurtlyma zamani heleki erkekler sikilir tefirgin olurlar
Cnm ole yaa 4 ay kafaya taktim 4 . A in sonunda aklimdasa degildi hamis kalmistim
Bu seferde ole olacak ins takmiycam kafaya
canım üzülme güzel düşün güzel gelişsin herşey Rabbime emanet et yawrunu bol bol dua et o korusun sizi
drun açıklaması biraz tuhaf geldi bana yinede bir bildiği vardır bebeğin görülmesi için biraz erken gibi geldi bana bir hafta daha sabret kendine dikkat et ve yorma kendini bol bol uzat ayaklarını dinlen sen üzerine düşen tedbiri al takdiri Allah bırak dualarımla yanındayım inşallah haftaya kontrolde bebeğinide göreceksin..
allahin izniylle hicbirsey olmaz. benim bebek 7. haftada gorundu. 8. haftada kalp atisi duyuldu. o bolme cok onemli. kucuk olursa sorun olmaz merak etme. moraller yuksek olmali.
Kızlar ovulasyon testinde T bölmesinin çok silik olması yumurtlamanın yaklaştığını mı gösterir?
koyu olması gereklı.o zmn yumurtlama 18-36 saat içinde olacak demek oluyor.
aynen oyle canim...bazi bayanlarin senin dedigin gibi bir kac gun onceden silik cikip koyulasmaya baslar bazi baynlarda hic bisi yokken biden kirmizilasir...sen silik cizgiyi gordugunden itibaren iki gunde bir calismaya basla isini garantiye al derim simdiden kolay gelsin...Kızlar ovulasyon testinde T bölmesinin çok silik olması yumurtlamanın yaklaştığını mı gösterir?
merhaba arkadaslar bu topigi yeni gordum ovulasyonla ilgili baska bir topik gorunce yazmadan gecemedim ben hazal Allah nasip ederse ucuncu cocuk icin tekrar ovulasyon testine basladim iki cocugumda da kullanmistim birincide pek yapmayi beceremedigm icin birakmistim ikinci bebekte bu testle hamile kaldim Bu ayda yirmi tane clearblue dijital test,elli tanede cubuk testlerden almistim bir kac ay yetsin diye gunde iki kere yaparak kasimin dokuzunda yumurtladimi ogrendim simdide beklemedeyim bakalim...bu arada size bir kac sorum olacak 1.ben bu ay bal tarcin corek otu karisimi yedim sanirim bundan dolayi olucakki adetimin 21. Gunu yumurtlamam gerekirken 16.gunde cok koyu iki cizgi gordum ertesi gunu cizgi siliklesti yani ogun yumurtladim simdi ben bu ayki adet siklusumu yumurtlama gunumu kaale alarakmi hesaplicam yoksa onceki adet gunume goremi?2.sorum baby startin tukurukle yapilan mikroskop testini kullanan varmi?bu gun internette gordum cok uygun geldi kargoyla birlikte 27 dolardi kullanislimi acaba?3.sorumda preesedle ilgili bugun internetten siparis verdim...bu kremi her iliskidemi yoksa sirf yumurtlama gunundemi kullaniyorsunuz?simdiden cok tesekkurler
selam kızlar,
doktordan çıktım annemlere geçtik ,yazamadım size.
doktor keseyi gördü,bebek yok daha.yukarda ufak bir bölme var dedi.ne anlama geliyor dedim bölme büyük olsa düşük ihtimali var deriz ama sendeki küçük,zaten düşecekse yapacak birşey yok dedi.haftaya tekrar çağırdı.üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.şaşkınım.durumlar böyle.
hiç üzülme canım daha çok küçük.
benim 7.haftada o görünen şey biraz büyüktü ve düşük riski var demişti, ilaç kullandım, 9.haftada kalp atışı duymuştuk. bak şimdi büyüyoruz sağlıkla inşallah...
kendine dikkat et, canını sıkma hiç.
inşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahçevremde kimsede öyle birşey gözükmemiş hamileliğinde,tam ne oldugunu bilmiyorum o yüzden,doktor da bebek gözükmediği için sanırım çok açıklama yapmadı,galiba evham yapmayayım diye.Tuhaf oldum ama belirsizlik kötü.
ne ilacı kullandın canım? bana ilaç falan demedi işte direk düşecekse yapacak birşey yok dedi.Bakalım cuma günü tekrar gideceğim.İnşallah hayırlı haberlerle dönerim
ben progestan kullandım canım, genelde erken haftalardaki düşük tehlikelerine bunu veriyorlar, cuma günü gittiğinde sorarsın doktora danışmadan kullanma.
o gördükleri şey de kanama oluyor bana öyle demişti, kese içinde kanama vardı 9.haftada gittiğimde kaybolmuştu.
mutlaka böyle birşeydir, iyi düşün. zaten 6.haftdasın daha çok küçük, ben 7de gittiğimde bile çok zor görünmüştü, şimdi ayak parmakları bile belirgin :) hemen büyüyorlar inşallah senin bebeğini de büyüteceğiz böyle canım.
günaydın kızlar,
biz iyiyiz çok şükürufak ufak mide bulantıları başladı.az evvel hastaneden geldim.toxoplazma,rubella,cmv,hemogran,antihbs ...v.s. için kan verdim inş güzel sonuçlar alırım.
sizler nasılsınız kızlar,durumlar nasıl?
günaydın kızlar, herkese iyi haftalar, hepiniz iyisinizdir inş.
Gurbetgüzeli,
gözün aydın canım yeni okudum geçmişi. inş. sağlıkla gelir bebeğin.
bizim c.tesi kontrolümüz vardı, 4lü test yapıldı inş. güzel sonuçlar alacağız.. veeee kızımız geliyormuş onu öğrendik.
Allah herkese böyle mutluluk yaşatsın, herkesin gönlündekini versin yarabbim..
aramıza katılan yeni arkadaşlar var onlar da en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar inşallah....
Hayirli sonuclar al insAllah guzelimgünaydın kızlar,
biz iyiyiz çok şükürufak ufak mide bulantıları başladı.az evvel hastaneden geldim.toxoplazma,rubella,cmv,hemogran,antihbs ...v.s. için kan verdim inş güzel sonuçlar alırım.
sizler nasılsınız kızlar,durumlar nasıl?
hiç üzülme canım daha çok küçük.
benim 7.haftada o görünen şey biraz büyüktü ve düşük riski var demişti, ilaç kullandım, 9.haftada kalp atışı duymuştuk. bak şimdi büyüyoruz sağlıkla inşallah...
kendine dikkat et, canını sıkma hiç.
Cnm bnm gozunaydin iyi haberler almissingünaydın kızlar, herkese iyi haftalar, hepiniz iyisinizdir inş.
Gurbetgüzeli,
gözün aydın canım yeni okudum geçmişi. inş. sağlıkla gelir bebeğin.
bizim c.tesi kontrolümüz vardı, 4lü test yapıldı inş. güzel sonuçlar alacağız.. veeee kızımız geliyormuş onu öğrendik.
Allah herkese böyle mutluluk yaşatsın, herkesin gönlündekini versin yarabbim..
aramıza katılan yeni arkadaşlar var onlar da en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar inşallah....
Cnm sagolasin ne yaptin sen en son test falan birseylerden bahsediyodungünaydın kızlar...iklem kızın hayırlı olsun cnm sağlıkla doğsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?