- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.561
Eki Görüntüle 546045
Kızlar iki adet arası iki aydır 35 gün sürüyor. Daha önce 30 gün sürerdi. Adetim 6 gün sürdü. 7. gün testleri yeni aldığımdan merak edip yaptım. Silik çıktı. Bugün okulda saat 4 civarı yaptım. Bayağı koyu çıktı. Normalde 18-19 kasım civarı yumurtlamam lazım. Acaba bu 8. günkünü dikkate almalı mıyım. Yoksa ikisinin eşitlenmesini mi beklemeliyim. Kafam çok karıştı.
Merhaba canım belkide birden fazla yumurtluyosundur.Benimde kafamda bu vardı 2 kez yumurtlama gercekleşmiş olabilir
Hiç aklıma gelmemişti. Belki de öyledir. Ben de 5 saat falan idrarımı tuttum. Acaba çok mu tuttum diye düşünüyorum. Bilemedim ki. İki kez yumurtluyorsam şimdi şansım iki kat artmış olabilir mi ki
Hiç aklıma gelmemişti. Belki de öyledir. Ben de 5 saat falan idrarımı tuttum. Acaba çok mu tuttum diye düşünüyorum. Bilemedim ki. İki kez yumurtluyorsam şimdi şansım iki kat artmış olabilir mi ki
iki kez yumurtlamak adet siklusunu değiştiriyor mudur sence? bu benim kafama takıldı da bende önceleri 29 gündü şimdi 30 üstü neden ki acaba
ya işin tuhaf kısmı bu adet dönemi içinde kırmızı bir lekelenme oldu acaba yumurta iknci bi kez mi çatladı of kafayı yiycem ya O ne Bu ne İnan bilmeyip araştırmayıp hamile kalamayanların kafası daha rahattır Çok bilgi çok kafa karışıklığına neden oluyor ya
Biraz araştırdım da adet siklusunun değişip değişmeyeceği ile ilgili bir şey yazmamışlar hiç. Benim de iki aydır 30dan 35e çıktı. Hatta saati bile şaşmıyor. Acaba stresten mi diyorum. Aşırı stres yapıyorum eminim hepimiz öyleyizdir. Düşüne düşüne adet tarihini bile değiştirebiliyoruz. Tek yapamadığımız bebek.
Allahtan umudumuz var ya Umut birgün bebeğimizi bize verir inşallah.Ben yarın test yapıcam ama korkuyorum 40 gün oldu ya daha gelmedi Hayırlısı bakalım
Canım gebelik testi yaptın mı. Belki de yerleşme kanaması dedikleri şeydir. Ama çok takmanın zararı olduğuna kesin inanıyorum. Üst katta bir komşum var. 1 kızı 4 oğlu var. hepsinin arasında 1 yaş var. dünya umrunda değil. İnternet ne bilmez, yumurtlama ne bilmez. Biz de biraz daha kassak kadın doğum uzmanı olup çıkıcaz.
Eki Görüntüle 546045
Kızlar iki adet arası iki aydır 35 gün sürüyor. Daha önce 30 gün sürerdi. Adetim 6 gün sürdü. 7. gün testleri yeni aldığımdan merak edip yaptım. Silik çıktı. Bugün okulda saat 4 civarı yaptım. Bayağı koyu çıktı. Normalde 18-19 kasım civarı yumurtlamam lazım. Acaba bu 8. günkünü dikkate almalı mıyım. Yoksa ikisinin eşitlenmesini mi beklemeliyim. Kafam çok karıştı.
Hiiii o kadar nasıl dayandın. Sabırlıymışsın maşallah. Ben adetten 5 gün önce başlıyorum yapmaya. Gerçi yapıyorsun da ne oluyor dersen, kocaman bir hayal kırıklığı...
cnm sen en son ne zaman oldun adet bende iki kere yumurtladığımı sanmıştım ama hamile olduğumu öğrendim (ovulasyon testiyle)
cnm sen en son ne zaman oldun adet bende iki kere yumurtladığımı sanmıştım ama hamile olduğumu öğrendim (ovulasyon testiyle)
nasıl anladınız anlatırmısınız ya
Ah ah canım adetim bittikten hemen sonraki gün yaptım testi. Yani 29 ekimde adet oldum. Adetim 3 kasımda bitti. 4 kasım bir de bugün yaptım. Adet olmasam belki ben de umutlanırdım da pek umudum yok.
Ah ah canım adetim bittikten hemen sonraki gün yaptım testi. Yani 29 ekimde adet oldum. Adetim 3 kasımda bitti. 4 kasım bir de bugün yaptım. Adet olmasam belki ben de umutlanırdım da pek umudum yok.
ben adet olacağım gün ovulasyon testi yapmıştım koyuya yakın çıktı sonraki gün yine aynı çıktı ben sandım yumurtlama günündeyim meğer hamileymişim:)
ama benim arkadaşım adetin bitiminde hamile olduğunu öğrendi
e şimdi bende yapsam çıkar mı ki acaba Adetim baya geciyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?