- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.541
Doğuma 1 ay kaldığı için memlekete gitti. Eşinden pazartesi numarasını alabilirsem sorarım canım. Ben ortak bir arkadaşımızdan duydum ameliyat olduğunu 3 yıllık evli. Arkadaşım bana ameliyat olduğunda 1 yıla yakın evliydi demişti. Yani 8 ay öncesini de hesaba katarsak ameliyattan 1,5 yıl sonra falan hamile kalmış oluyor. Ama telefonu alınca sorarım emin olmak için. Kuruluk için de doktor psikolojik dedi. İnşallah çözülür bakalım.
:) çok memnun olurum Buna bakarsak benimkinede az kalmışBitkisel kürler denedin mi hiç sarcağlunun kürlerine inanıyorum ben ya
Ya incir kürünü deneyeyim dedim. Ama çok zahmetli geldi. Bir de bir aksilik yok deyince doktor adet düzenimi değiştirmek istemedim. Bu arada geçen ay ilk defa eşime keçiboynuzu kürü uyguluyordum. Ama geçen ay sağolsun ovulasyon günüm olduğunu tahmin ettiğim günlerde grip olup yatak döşek yattı. Yani boşa gitti kür. Bu ay yine yapıcam bakalım. Her ay bir bahane çıkıyor. Ya tam verimli olduğum zamanlar hasta oluyor ya da oluyorum. Bitliste havalar malum. Ya da bir misafir geliyor, bir iş çıkıyor. Merakla problemsiz bir ayım geçecek mi diye bekliyorum
çok kafaya takma ya En azından problem yok Ya şu kazarak hamile kalanlara şaşıyorum ya bu ne böyle bizde hesap kitap tutuyoruz
Aynen öyle ya. Bir sürü arkadaşım öyle hamile kaldı. İnanamıyor insan ya. Hatta geçen ay bir arkadaşım çok sıkıntılı durumdaydı. Göğsünden süt geliyor kızın. Prolaktin hormonu çok çok yüksek çıkmış doktor ilaç vermiş. Hipofiz bezinde kitle varmış. Bu kadar şeye rağmen bu ay hamile kaldı. Geçen ay ben onu teselli ediyordum. Bu ay o beni ediyor. İnsan imreniyor. Allah kimseye imrendirmesin. Çok çok sevindim hamile olmasına ama keşke benim de olsaydı. Dedim. Bayramda çifte bayram yaşadılar ne güzel. Biz memlekete de gidemedik. Kapımızı bir çalanımız bile olmadı. Öyle kötü oluyorum ki bazen. Hep girip okuyorum buraları daha çok etkiliyor sanırım bilmiyorum. Rabbim inşallah hepimizin kucağını doldursun. Kİmselere imrendirmesin.
Kusura bakma dün yazışırken sayfada problem oldu açamadım bir türlü.Allah büyük ya Sen de öğretmenler gününde bir bebek hediyesi alırsın inşallah
kızlar bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dularınızı eksık etmeyın acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı
gurbetçim biranevvel düzene girer senin vücudunda inşallah cnm.
benimde 16.günüm bitti yumurtladım ama bugün acayip karın ağrısı vardı rahatsız edecek şekilde şimdi biraz geçti şükür ama anlamadaım neden böyle oldu.:26:
kızlar ben bu sabah hastaneye gittim özeldekı gerizekalı dr. beş para etmıyormuş sabah zekaı tahır burak büyük doğuma gittim eşim annemle 8 tüp kan aldılar idrar aldılar altdan baktılar 17*11 m'lik kese içindede 4 m'lik yolk saç gözüktü ama büyük ihtimal bebek cok küçük dediler kan aldılar yarın akşam üstü gideceğim alıp doktora göstercem kaç haftalık olduğu ordan bellı olacakmış ama kesen ıyı durumda bazı bebeklerin kalp atışları geç başlıyor dedi ama benım için yarın sonuçları alınca rahatlayacak dua ediyorum süreklı başka çaremde yok inş. küçüktür bebeğim
süreklı dua ediyorum rabbımecan versın bebeğime bana bağışlasın dualarınızı eksık etmeyın
kızlar ben bu sabah hastaneye gittim özeldekı gerizekalı dr. beş para etmıyormuş sabah zekaı tahır burak büyük doğuma gittim eşim annemle 8 tüp kan aldılar idrar aldılar altdan baktılar 17*11 m'lik kese içindede 4 m'lik yolk saç gözüktü ama büyük ihtimal bebek cok küçük dediler kan aldılar yarın akşam üstü gideceğim alıp doktora göstercem kaç haftalık olduğu ordan bellı olacakmış ama kesen ıyı durumda bazı bebeklerin kalp atışları geç başlıyor dedi ama benım için yarın sonuçları alınca rahatlayacak dua ediyorum süreklı başka çaremde yok inş. küçüktür bebeğim
süreklı dua ediyorum rabbımecan versın bebeğime bana bağışlasın dualarınızı eksık etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?