• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür hala şaşkınım çok tuhaf geliyo inanamıyorum

Ohh be kuzumm.Maşallah meleğine ne güzel haberler verdin bize:38:
Allah nazarlardan korusun seni ve bebişini:nazar::nazar::nazar:
Mucizeni tanıdın artık :) Yarın da suayım duyacak pıtpıtları hayırlısıyla:nazar:

Canım, çizelgeye beni de ekleyebilirsin :34:

SAT : 16 EKiM

BAT :
12 KASIM

Düşükten sonraki
7. Ayım

KAÇINCI ÇOCUK :
İLK

Ovulasyon testini düzenli olarak ilk bu ay uyguladım diyebilirim. Önceden birkaç günümü takip etmiştim yalnızca...

Ne kusuru be canım :38::38:
Sevindim iyi ol hep kuzum.Bende yemek öncesi fena oldum hala da pek toparlanamadım.Uzun zamandır hiç böyle kötü olmamıştım.Migrenim tuttu bulantıyla beraber:( Akşam olsun da eve gidelim.
İlk başlarda ilişki olacaksa bile bence dikkatli olunmalı ayrıca da hafta da 1 ya da 15te bir olmalı.Ben nasıl bişey unuttum artık :) düşün
Bebeklerimiz için herşeye değer.Sıkıntı yaşayan arkadaşlara da çok geçmiş olsun balım.Sağlıkla büyüsün bebekleri.
İlk başlarda lekelenme bende yaşadım biliyosun doktorlar hemen düşük tehlikesi diyorlar.Sakinliği elden bırakmamak gerek.

oy kuzucum benım bıtanem kıyamam sana miğren ağrısını cok ıyı bılırım bendede var yatmadanda geçmiyor benım canım çok geçmiş olsun eve gidinde duş alıp yat hemen kıyamam ben sana meleğim benım senın başın ağrımasın :50: dikkat et kendıne kocaman öptüm senı yarın ıyı ol :38: :38: evet kuzucum benım kı korkudan yanıma yanaşmıyo bızdee öpüp koklaşıyoruz aşkımla :17: o bıle bana yetiyor bend ehiç aramıyor ne yalan söyleyım :9:

dusuk zehlikesi olanlar nasilda iliskiye girerle yaa anlamam zaten tetikliyor ilski yaa
ne sorumsuz insanlar var :53:

canım işte bılmeden girmişler şimdi hepsı pişman :34:

kızlar bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür hala şaşkınım çok tuhaf geliyo inanamıyorum

canım benım cok şükür bak bebek varmış gördün mü sana dedim rabbıme sükür darsısı tekmelerıne :nazar:
bende yarın gıdıyorum bızde 9 hafta bitiyor 10 giriyoruz darısı bana bakalım bizim mınnak nasıl :9:

kızlar bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dularınızı eksık etmeyın acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı :14::14::14:

Kızlar bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım ve sanırım 12. Gün yumurtladim. 19. Gün yaptıgım ovulasyon testim cooook silik çıktı t çizgisi.
Şimdi tecrubelilere soruyorum; eğer gebe olsaydım t çizgisi daha koyu çıkardı di mi? :(

gozunaydin cnmbnnmmmyolun acik olsunnnn
kızlar bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dularınızı eksık etmeyın acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı :14::14::14:
ah be yavrum bnmde 5. haftadamda kese minicikti normalde 5. haftada bile kalb atisi goruluyor bekle bakalim Allhim buyuk biryere saklanmistir minik bebe endiselenme guzelim bnmmm selamete cikarsin guzel Allahimmm 9 haftalik azda degil affff yaaa

Kızlar bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım ve sanırım 12. Gün yumurtladim. 19. Gün yaptıgım ovulasyon testim cooook silik çıktı t çizgisi.
Şimdi tecrubelilere soruyorum; eğer gebe olsaydım t çizgisi daha koyu çıkardı di mi? :(

cnm silik cikti ben hamile iken denedim ovu testi ile silikti tam cikmadi yani ikiside

Kızlarrr Merhaba nasılsınızzzz ????
Çok uzunn zamandır giremiyordum bakındım baya kalabalıklaşmışız ne güzellll listemiz ne kadarda büyümüşş artık darısı listede bebiş bekleyenlerin başına inşallahh en yakın zamanda Rabbim nasip etsin tüm arkadaşlara :16:

37 haftandasin ne guzel 26.11 son tarih Allah kurtarsin cnm bnmm

gozunaydin cnmbnnmmmyolun acik olsunnnn
ah be yavrum bnmde 5. haftadamda kese minicikti normalde 5. haftada bile kalb atisi goruluyor bekle bakalim Allhim buyuk biryere saklanmistir minik bebe endiselenme guzelim bnmmm selamete cikarsin guzel Allahimmm 9 haftalik azda degil affff yaaa

cnm silik cikti ben hamile iken denedim ovu testi ile silikti tam cikmadi yani ikiside

Ya ne güzel bı haber buu. Çok mutlu oldum şimdi bak :)) teşekkür ederim cnm. Bat a kaç gün kala test negatifti senin?

Ya ne güzel bı haber buu. Çok mutlu oldum şimdi bak :)) teşekkür ederim cnm. Bat a kaç gün kala test negatifti senin?

adet gunumde negatifti bnm canim 3 gun gecti silik cizgiyi gordum ancak 9 gun sonra tam cizgiyi yakaladim iki cizgide net gorulyordu nasip olmadi o baska:( 8 haftalikken kaybettim

pazartesi diyete basladim
74 ile ve simdi 71.2 cok sukur iyi gidiyor filinta gibim olcam insAllahhhh:nazar::52::46::42:

adet gunumde negatifti bnm canim 3 gun gecti silik cizgiyi gordum ancak 9 gun sonra tam cizgiyi yakaladim iki cizgide net gorulyordu nasip olmadi o baska:( 8 haftalikken kaybettim

evet canım seni 2010 topiklerinden hatırlıyorum bende 2011 de zorla gebe kalıp 8. haftada kaybettim malesef bebeğimi :(
şimdi tekrar istiyoruz ama Rabbim "ol" deyince olacak. bizim planlarımızla olmuyor. bunu son 2 yıldır çok iyi öğrendim.

Merhaba kızlar. Ben de forumun eski üyelerindenim. Uzun zamandır girmiyordum. Evleneli 1,5 yıl oldu. Mayısta korunmayı bıraktık. 2 ay denedik olmadı. Sonra yaz tatilinde mantar sebebiyle 2 ay tedavi gördük. Doktor korun iyileşene kadar dedi. 2 ay yine korunup sonraki 2 ay yine başladık çalışmalara. Henüz bir şey yok ama. Çok da istiyoruz hepiniz gibi. İnşallah rabbim tez zamanda ol der de olur hepimizin bebeği. Ben de ilk defa bu ay ovulasyon testi aldım. 30 günde bir olan adetim iki aydır 35 güne çıktı. Bu ay adet bitiminden itibaren ara ara yapıcam muhtemel ovulasyon gününü beklemek istemiyorum. Belki daha erken ya da daha geç yumurtluyorumdur diye. ÇAlışıyorum. Öğle 12den akşam 5.30a kadar işteyim. Ovulasyon en iyi akşam 4-5 gibi sonuç veriyor diye okudum forumda. Umarım yanlış bilmiyorumdur. İnşallah başarılı olurum. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun. Ara ara bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gerçekten insanın desteğe çok ihtiyacı oluyormuş onu anladım.

Merhaba kızlar. Ben de forumun eski üyelerindenim. Uzun zamandır girmiyordum. Evleneli 1,5 yıl oldu. Mayısta korunmayı bıraktık. 2 ay denedik olmadı. Sonra yaz tatilinde mantar sebebiyle 2 ay tedavi gördük. Doktor korun iyileşene kadar dedi. 2 ay yine korunup sonraki 2 ay yine başladık çalışmalara. Henüz bir şey yok ama. Çok da istiyoruz hepiniz gibi. İnşallah rabbim tez zamanda ol der de olur hepimizin bebeği. Ben de ilk defa bu ay ovulasyon testi aldım. 30 günde bir olan adetim iki aydır 35 güne çıktı. Bu ay adet bitiminden itibaren ara ara yapıcam muhtemel ovulasyon gününü beklemek istemiyorum. Belki daha erken ya da daha geç yumurtluyorumdur diye. ÇAlışıyorum. Öğle 12den akşam 5.30a kadar işteyim. Ovulasyon en iyi akşam 4-5 gibi sonuç veriyor diye okudum forumda. Umarım yanlış bilmiyorumdur. İnşallah başarılı olurum. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun. Ara ara bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gerçekten insanın desteğe çok ihtiyacı oluyormuş onu anladım.

Hosgeldin canım :)
Ben testlerimi is yerinde yapıyordum . Cebime pet bardağı sıkıştırıp gidiyordum wc ye :))
Testlerini bol bol alıp 10. Günde başla yapmaya, kaçmasın günlerin

Hosgeldin canım :)
Ben testlerimi is yerinde yapıyordum . Cebime pet bardağı sıkıştırıp gidiyordum wc ye :))
Testlerini bol bol alıp 10. Günde başla yapmaya, kaçmasın günlerin

Adetimin son günü bugün canım. Meraklandım nasıl bir test diye yapayım dedim. Az önce yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Sanırım o çizgi yumurtlama günü dışında hep çıkıcak değil mi. Ama yumurtlama zamanı diğeri ile aynı renk olucak. O kadar çok şey okudum ki forumda kafam allak bullak oldu. Kiminin testinde ikinci silik çizgi ovulasyona yakın çıkmış ovulasyon günü koyulaşmış, aynı renk olmuş. Kimininkinde silik çizgi hep olmuş ovulasyon zamanı koyulaşmış. :37: benimkileri şu malum siteden aldım.

Ohh be kuzumm.Maşallah meleğine ne güzel haberler verdin bize:38:
Allah nazarlardan korusun seni ve bebişini:nazar::nazar::nazar:
Mucizeni tanıdın artık :) Yarın da suayım duyacak pıtpıtları hayırlısıyla:nazar:

sağol canım benim mucize gerçekten cok güzel bir duygu.ama bu bulantılar beni mahfediyor

Adetimin son günü bugün canım. Meraklandım nasıl bir test diye yapayım dedim. Az önce yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Sanırım o çizgi yumurtlama günü dışında hep çıkıcak değil mi. Ama yumurtlama zamanı diğeri ile aynı renk olucak. O kadar çok şey okudum ki forumda kafam allak bullak oldu. Kiminin testinde ikinci silik çizgi ovulasyona yakın çıkmış ovulasyon günü koyulaşmış, aynı renk olmuş. Kimininkinde silik çizgi hep olmuş ovulasyon zamanı koyulaşmış. :37: benimkileri şu malum siteden aldım.

Evet can ovulasyon gunü 2 çizgi aynı renk oluyor.

canım hemen bozma moralini doktorun dediği gibi belki geç döllenmedir.bir hafta sonra alıcaksın inşallah kalp atışlarını umudunu kaybetme sakın

kızlar bugün dr. Gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dularınızı eksık etmeyın acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı :14::14::14:

panik yapma canım benimkide aynı 5 haftalıkken yani salı günü gittim kese yok beta hcg 3200 lerdeydi ,şimdi bana göre 6 haftanın içinde ama kese çok küçük 4+4 dedi doktor kalp atışı içinde 13 gün sonraya gün verdi.canımızı sıkmayalım herşey olacağına varır.

Back