- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.521
Bir sorum var başlığı görünce yazmak istedim yardımcı olur musunuz.Ben bu ay ovulasyon testi kullandım Adet biter bitmez testi denedim ve ikinci çizgi silik ama belirgin çıktı zamanla koyulaşmaya başladı fakat benim anlayamadığım şey beklenen adet tarihinde bile silik ama belirgin çizgi çıkıyor anlayamadım şimdi benim adet gecikiyor ve hala silik çıkıyor.Yorumlarmısınız bu ne anlama geliyor yumurta çatladıktan sonra tek çizgi çıkması gerekmez miydi ama her defasında silik çizgi çıkıyor bunun nedeni nedir
lh vücudumuzda her daim bulunmakta cnm korkma :) bu iyi bişey bnde ilk ay ovü kullandım hamiş kaldım bnmde öle oldu
çok tşk ederim ya ben heralde tek çizgi olur sonrasında diyordum bunu bilmem iyi oldu.Bebeğin hayırlı olsun Rabbim korusun bebeğini umarım size huzur ve hayır getirir
korkma sağlıklı bi vücutta ikinci çizgi hep silik olur zaten tşk edeim cnm rabbim kmsenin kucağını boş bırakmasın hepinizin tez zamanda gelsin minikler
Bir sorum var başlığı görünce yazmak istedim yardımcı olur musunuz.Ben bu ay ovulasyon testi kullandım Adet biter bitmez testi denedim ve ikinci çizgi silik ama belirgin çıktı zamanla koyulaşmaya başladı fakat benim anlayamadığım şey beklenen adet tarihinde bile silik ama belirgin çizgi çıkıyor anlayamadım şimdi benim adet gecikiyor ve hala silik çıkıyor.Yorumlarmısınız bu ne anlama geliyor yumurta çatladıktan sonra tek çizgi çıkması gerekmez miydi ama her defasında silik çizgi çıkıyor bunun nedeni nedir
Benim adetimin son günü bugün ben de yaptım bende de aynı çıktı. İkinci çizgi silik ama çok da silik değil. Yani hadi sen hamile olabilirsin de bana ne oluyo anlamadımama gvn1907'nin dediğinden anlaşılırsa iyi birşeymiş bakalım göreceğiz inşallah bu ay rabbim ol der de olur hayırlısı ile.
ben umutlanmak istemiyorum gebelik testlrini negatif görünce dayanamıyorum artık:) ne yapalım Ol demesini bekliycez dediğin gibi.Seninde mi ilk denemen ovul. testini
Evet canım benim de ilk denemem. Ben de gebelik testlerinden çift çizgiyi göreceğim günü merakla bekliyorum. Gerçekten yıpranıyor insan. Deneyeceğim bakalım umarım ovul testinde çift çizgiyi yakalarım. Bir de benim 35 gün sürmeye başladı adetim iki aydır. Çooook uzun geliyor o kadar beklemek. yumurtlamam takvime göre 19'u falan. Bekle bekle. Her ay bir stres. İnşallah sen de hamilesindir. Allahım kimseyi evlat özlemi ile sınamasın. Çok aratmasın inşallah.
4 aydır gecikiyor benim adette bu ay soğan yapmıştım 2 kür Ama bu defa daha da uzdı 37 gün oldu benimki 4 gün önce test yaptım çıkmadı Hayırlısı olsun İnşallah sende biran önce kavuşursun bebişineSen ne kadarlık evlisin bi problem yok inşallah sağlık konusunda
Benim 1,5 yıl oldu evleneli. 2 ay çalıştık. Sonra mantar nedeniyle 2 ay korunduk ara verdik. Sonraki 2 aydır yine çalışıyoruz işte. Anlayacağın parça parça 6 aydır istiyoruz. Henüz doktora gitmedim. Doğudayım mecburen tatilleri bekliyorum doktor için. Ama yazın bir kontrolden geçimiştim hormonlarım normal çıkmıştı. Rahimde de birşey yoktu. Kısmet bakalım. İnşallah bir sorunumuz yoktur da doktor kapılarında sürünmeyiz. Artık olmazsa da mecburen 15 tatili bekleyeceğim. Sen ne zamandır istiyorsun bir sıkıntı var mı?
iyi canım çok sevindim ben 2 yılı geciyor evlilik canım rahhimde perde vardı ameliyat oldum bir yıl önce hala bekliyorum canım
Geçmiş olsun canım. Okulumda bir öğretmen arkadaşımın eşi de senin geçirdiğin ameliyatı geçirmiş. Ne kadar süre sonra hamile kalmış bilmiyorum ama şuan 8 aylık hamile. Önümüzdeki ay bir oğlu olcak. Darısı senin başına. Bende de müthiş kuruluk var. Şu preseed denen jeli aldım bakalım. Umarım işe yarar.
Geçmiş olsun canım. Okulumda bir öğretmen arkadaşımın eşi de senin geçirdiğin ameliyatı geçirmiş. Ne kadar süre sonra hamile kalmış bilmiyorum ama şuan 8 aylık hamile. Önümüzdeki ay bir oğlu olcak. Darısı senin başına. Bende de müthiş kuruluk var. Şu preseed denen jeli aldım bakalım. Umarım işe yarar.
hımm benim için sorabilir misin ne kadar sonra hamile kalmış keşke direk kendisiyle irtibatım olsaydı Bu durum kafamı her defasında karıştırıyor Her nekadar prof dr bi sorun yok desede kuruntular var bende.Hormonlar düzenliyse kuruluk neyden kaynaklanıyormuş
bu arada öğretmenmişsin doğudayım deyince baya doğudasın sandım ama adanaymış profiline baktım kac yıllık öğretmensin
yaş kac ayıptır sorması:!:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?