- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.301
kızlar günaydın
beşinci haftada kesenin beş santim olmasi normalmi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşk olsun sıkıldınız mı benden ya ben burdakı sıcaklığı orda bulamıyorum bır kaç kez yazdım ama yok ya olmuyor belkı yenı dıye bılmıyorum fatmacım
sen takıp et oraya geçersen sen bende gelrim ama burayı asla bırakmam
ayyy dönencesıne bayıldım kuzucum e bebek dediğin internet sıtesımı ayyy valla ne süper olur meleğim prensesımle gelsenız emıde gelse ayyyy inş. herzaman meleğim
ankarada da bır evın var unutma tabı benımde istanbulda
tamam yiyeceğim kuzucum
kızlar günaydın
kızlar günaydın
Valla fıstığım bende de buranın yeri ayrıdır.Aynı sıcaklık olmuyor ne olursa olsun.Bizim topiğimiz başka keyifli ve sıcak.
E bebek internet sitesi evet tatlım.İnternet üzerinden de e bebek 2.el dersen görebilirsin.
Geliriz inşallah valla şahane olur.Sizinde burda bi eviniz var her zaman canım arkadaşım benim.Hep beklerim gelin :))
Hayatım bilmiyorum ne yazık ki.Doktora bi danışsan
canım normal endişe etme dahada büyücek bebişide göreceksın inş. sabırlı ol
bak benı dr. taaa 3-kasım çağırdı ogün 9+1 oluyoruz ben hiç acele etmıyorum hayırlsı inş.
şahane olmaz olurmu harıka olur süper olur muhteşem olur
eee heralde bızde bebişimizle geliriz bır istanbul turu yaparız ailece
kızlar 3 günlük estlerimi ekledim. henüz pozitif dğil sanırım ama yarın ne olacak bakalım
doktor normal dedi ama geçiştirdi beni gibime geldi...kese küçükmü ya anlamadım korktum yine ben..ay hayırlısıyla kalp atışlarını bi duysaydım
doktor normal dedi ama geçiştirdi beni gibime geldi...kese küçükmü ya anlamadım korktum yine ben..ay hayırlısıyla kalp atışlarını bi duysaydım
Suay iklem ekliycem
Cnlar sizide cepteyim suan
Hayat endiselenme cnm dr birsey demedi
Ise elde degil
Bn hamis olsam ne yaparim acaba 2 kayiptan sonra
Allahim hayirlisini ver zilhiccenin hatirina
Kizlar kurban bayramina kadar yapilan ibadetlere bire 10 veriliyor duyrulur
Bol bol dua edelim birbirimize
günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım.
ben kendimi toparlamaya başladım gibi, süründürdü resmen bu hastalık. bugün 9.gün
göbüş de biryandan şişmeye başlıyor sanki, yemeklerden sonra düğme açma aşamasına geçtik
sanırım hamile kıyafetlerinden almanın zamanı geldi
Ole saniyorimki 13-14. Gun cift cizgi gorursun cnm
Suayim normal kasik agrilari bu donemlerde olacak 3 kasima ne kaldi hemencik gelir zaman nasil geciyor
Iklem senin afina sevindim tatlim hadi bakalim alisverise ciciler almaya
Ben dun adet oldum sanirim zaten 35 gundur kedilmedi lekelenme devam ediyor
Bacaklarimin agrisina bakilirsa adet kanamasi bu bu bitsin insAllah bir dahiki adette kontrole giderim
merhabalar kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebe kalmaya çalışacağım 5, denemem yalnız hangi tarihte teste başlayacağıma karar veremedim hesaplayacılarda adet döngüm 30-31 gösteriyor yalnız bana kalırsa öyle degil son ay 24-25 günde adet oldum. son adet tarihlerimi yazıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
haziran 9
temmuz 12
agustos 9
eylül 14
ekim 8
CANIM ÇOK SEVİNDİM DİKKAT ET YINE HASTA OLMA AYAKLARINI SICAK TUT PATIK GİY SIKI SIKI GİYİN BENDE ÇOK KORKUYORUM HASTA OLMAKTAN :18:
BEBEŞİN MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ İKLEM 2 Lİ TARAMAYA GİRDİN MI SONUÇ NE CANIM
AY GÖBİŞTE CIKMIŞ HA ANNESI ARTIK YUKARI TIRMANIYOR DAĞCI GIBI
çok saol canımm
ikili teste perşembe sabah gidiyorum, hayırlısıyla yaptırıp gelicem inş. kötü birşey çıkmıycak içimi ferah tutmaya çalışıyorum
sonucunu yazarım
walla tırmanıyor yukarıya. bizimki zaten baya aşağıdaydı doktor zor bulmuştu
günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım.
ben kendimi toparlamaya başladım gibi, süründürdü resmen bu hastalık. bugün 9.gün
göbüş de biryandan şişmeye başlıyor sanki, yemeklerden sonra düğme açma aşamasına geçtik
sanırım hamile kıyafetlerinden almanın zamanı geldi
GÜNAYDIN KIZLAR BUGÜN MORALİM COK BOZUK ÇOK SEVDİĞİM BIR ARKADAŞIM DÜN AKŞAM İŞTEN İSTİFA ETTİ
SİZ NASILSINIZ HEPİNİZ GÜZEL BIR GÜN DİLERİM ŞEKERLERİM BENIM ARA ARA KASIKLARIM AĞRIYOR GÖGÜSLERİM AKŞAM COK AĞRIYOR ALLAHIM ŞU 3 KASIM ÇABUK GELSİN
:18:BEBİŞİMİ GÖREYİM
BELFÜCÜM MELEĞİM SANADA GÜNAYDIN PRENSESIMLE
CANIM ENDİŞE ETME SABIRLI OL KALP ATIŞLARINIDA DUYACAKSIN İNŞ.
TAMAM CANIM ACELE ETMENE GEREK YOK BIZ SENI SABIRLA BEKLERIZ
BEN SÜREKLI DUA EDİYORUM ZATEN CANIM AMIN İNŞ. HEPİMİZİN DUALARI KABUL OLUR
CANIM ÇOK SEVİNDİM DİKKAT ET YINE HASTA OLMA AYAKLARINI SICAK TUT PATIK GİY SIKI SIKI GİYİN BENDE ÇOK KORKUYORUM HASTA OLMAKTAN :18:
BEBEŞİN MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ İKLEM 2 Lİ TARAMAYA GİRDİN MI SONUÇ NE CANIM
AY GÖBİŞTE CIKMIŞ HA ANNESI ARTIK YUKARI TIRMANIYOR DAĞCI GIBI
Suayim normal kasik agrilari bu donemlerde olacak 3 kasima ne kaldi hemencik gelir zaman nasil geciyor
Iklem senin afina sevindim tatlim hadi bakalim alisverise ciciler almaya
Ben dun adet oldum sanirim zaten 35 gundur kedilmedi lekelenme devam ediyor
Bacaklarimin agrisina bakilirsa adet kanamasi bu bu bitsin insAllah bir dahiki adette kontrole giderim
belfücüm meleğim nerdesın merak ediyorum :44:
bak öğlen yemeğine gidiorum gelene kadar umarım yazarsın cadı
anladım tatlım benım hadı gözün aydın sonunda geldı kırmızılar ınş. iyice gelir ıcın temızlenır canım sonra da arkasından bebiş gelir
nerdesin sen yaaa