ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Valla fıstığım bende de buranın yeri ayrıdır.Aynı sıcaklık olmuyor ne olursa olsun.Bizim topiğimiz başka keyifli ve sıcak.
E bebek internet sitesi evet tatlım.İnternet üzerinden de e bebek 2.el dersen görebilirsin.
Geliriz inşallah valla şahane olur.Sizinde burda bi eviniz var her zaman canım arkadaşım benim.Hep beklerim gelin :))

kızlar günaydın

beşinci haftada kesenin beş santim olmasi normalmi sizce

Hayatım bilmiyorum ne yazık ki.Doktora bi danışsan

kızlar günaydın

beşinci haftada kesenin beş santim olmasi normalmi sizce

canım normal endişe etme dahada büyücek bebişide göreceksın inş. sabırlı ol
bak benı dr. taaa 3-kasım çağırdı ogün 9+1 oluyoruz ben hiç acele etmıyorum hayırlsı inş.

evet meleğim netten baktım ankara çukurambardada varmış bebişimiz büyüsün iyice 5-6 aylık olsun gideriz bızde
zaten sen bu topiği bırak döverim haaa ama şimdi kıyamam tabı yiğenım var

şahane olmaz olurmu harıka olur süper olur muhteşem olur
eee heralde bızde bebişimizle geliriz bır istanbul turu yaparız ailece

Son düzenleme:

doktor normal dedi ama geçiştirdi beni gibime geldi...kese küçükmü ya anlamadım korktum yine ben..ay hayırlısıyla kalp atışlarını bi duysaydım

Suay iklem ekliycem
Cnlar sizide cepteyim suan

Hayat endiselenme cnm dr birsey demedi
Ise elde degil
Bn hamis olsam ne yaparim acaba 2 kayiptan sonra
Allahim hayirlisini ver zilhiccenin hatirina
Kizlar kurban bayramina kadar yapilan ibadetlere bire 10 veriliyor duyrulur
Bol bol dua edelim birbirimize

kızlar 3 günlük estlerimi ekledim. henüz pozitif dğil sanırım ama yarın ne olacak bakalım

Eklentiler

• $Fotoğraf1034.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $Fotoğraf1036.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 47
günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım.

ben kendimi toparlamaya başladım gibi, süründürdü resmen bu hastalık. bugün 9.gün

göbüş de biryandan şişmeye başlıyor sanki, yemeklerden sonra düğme açma aşamasına geçtik
sanırım hamile kıyafetlerinden almanın zamanı geldi

GÜNAYDIN KIZLAR BUGÜN MORALİM COK BOZUK ÇOK SEVDİĞİM BIR ARKADAŞIM DÜN AKŞAM İŞTEN İSTİFA ETTİ
SİZ NASILSINIZ HEPİNİZ GÜZEL BIR GÜN DİLERİM ŞEKERLERİM BENIM ARA ARA KASIKLARIM AĞRIYOR GÖGÜSLERİM AKŞAM COK AĞRIYOR ALLAHIM ŞU 3 KASIM ÇABUK GELSİN
:18:BEBİŞİMİ GÖREYİM
BELFÜCÜM MELEĞİM SANADA GÜNAYDIN PRENSESIMLE

doktor normal dedi ama geçiştirdi beni gibime geldi...kese küçükmü ya anlamadım korktum yine ben..ay hayırlısıyla kalp atışlarını bi duysaydım

CANIM ENDİŞE ETME SABIRLI OL KALP ATIŞLARINIDA DUYACAKSIN İNŞ.

TAMAM CANIM ACELE ETMENE GEREK YOK BIZ SENI SABIRLA BEKLERIZ
BEN SÜREKLI DUA EDİYORUM ZATEN CANIM AMIN İNŞ. HEPİMİZİN DUALARI KABUL OLUR

CANIM ÇOK SEVİNDİM DİKKAT ET YINE HASTA OLMA AYAKLARINI SICAK TUT PATIK GİY SIKI SIKI GİYİN BENDE ÇOK KORKUYORUM HASTA OLMAKTAN :18:
BEBEŞİN MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ İKLEM 2 Lİ TARAMAYA GİRDİN MI SONUÇ NE CANIM
AY GÖBİŞTE CIKMIŞ HA ANNESI ARTIK YUKARI TIRMANIYOR DAĞCI GIBI

Suayim normal kasik agrilari bu donemlerde olacak 3 kasima ne kaldi hemencik gelir zaman nasil geciyor
Iklem senin afina sevindim tatlim hadi bakalim alisverise ciciler almaya
Ben dun adet oldum sanirim zaten 35 gundur kedilmedi lekelenme devam ediyor
Bacaklarimin agrisina bakilirsa adet kanamasi bu bu bitsin insAllah bir dahiki adette kontrole giderim

Ole saniyorimki 13-14. Gun cift cizgi gorursun cnm

bakalım canım bugün 12. gün akıntım artmaya başladı ama sanki rengiyi açık sarıya kaçıyor gibi. acaba iltihap falan mı var bende. inşallah bu ay gebelik testlerinde de bu çizgilerden görürüm. ovu. testini ilk defa kullanıyorum bunu görmek bile heyacan vericiydi

belfücüm meleğim nerdesın merak ediyorum :44:
bak öğlen yemeğine gidiorum gelene kadar umarım yazarsın cadı

anladım tatlım benım hadı gözün aydın sonunda geldı kırmızılar ınş. iyice gelir ıcın temızlenır canım sonra da arkasından bebiş gelir

merhabalar kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebe kalmaya çalışacağım 5, denemem yalnız hangi tarihte teste başlayacağıma karar veremedim hesaplayacılarda adet döngüm 30-31 gösteriyor yalnız bana kalırsa öyle degil son ay 24-25 günde adet oldum. son adet tarihlerimi yazıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
haziran 9
temmuz 12
agustos 9
eylül 14
ekim 8

hayırlısı olsun cnm inş. hemen hamile kalırsın.
bence adet bittikten sonraki gün başla, işini garantiye al

çok saol canımm

ikili teste perşembe sabah gidiyorum, hayırlısıyla yaptırıp gelicem inş. kötü birşey çıkmıycak içimi ferah tutmaya çalışıyorum
sonucunu yazarım

walla tırmanıyor yukarıya. bizimki zaten baya aşağıdaydı doktor zor bulmuştu

hadı hayırlısı inş. tabı ıçın ferah olsun herşey süper olacak canım aman bak sen yaramaza ama ıyı tutmuş annesını maşallah

Daha iyi olmana sevindim tatlım.
Artık bebişin büyüyor daha rahat ve esnek şeyler giymeye başla derim:)
Benim şu sıralar tek dostum hamile taytım :))

İkili testende güzel sonuçlarla gelirsin hiç merak etme

Suayım balım arkadaşın için üzüldüm.Ama bağlarınızı koparmazsınız gene görüşürsünüz balımm
Bugün müşterideydim canım internette de sorun vardı girip yazamadım kusura bakma balım.
Kasık ağrıları çok normal dönem dönem kaybolup tekrardan varolacaklar çünkü rahmin büyüyecek kaslar gerilecek balım:)
Yiğenim nasıl sen nasılsın bunun dışında.Bende 3 kasımı bekliyorum kuzu zaman geçer merak etme zaten önümüzdeki hafta bayram akar gider.
Bu sırada sen kendine ve bebişine çok dikkat et canım benim.
Kızımla bizde çok iyiyiz.Sıkıntımız yok şükür.Açlığa tahammülü yok ufaklığın sabah kahvaltı yapamadım içerde yapmadığı kalmadı :)) Çok yaramaz olcak bu kız çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…