- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.101
sağol kuzucum benımfavarilere kaydettim evet ozamana kadar cinsiyetını öğrenırız sanırım :18:ben dr.mumcu yuda çok takıp ediyorum
kuzucum prensesım uyuyodur bırak uyusun arada oynuyorsa panık yapacak bırsey yok onlar uyuyor çünkü
tamam bende yemekteyim sende tatlım kaynını kov geliyorum
dersler tam başladımı kaçıncı sınıf senın kı
Ayy çok heyecanlandım şimdi bakalım kız mı erkek mi olucak.
Forumda hesaplama yapan vardı ya yazsana ona kuzum:) Benim tutturmuştu :)
Çok şükür kuzucum hep iyi olun minnoşunla :)
Cinsiyetini öğrendiğinde eklersin kuzucum o halde :) Koskocaman olduğunu görürüz hemen.
Yeni bir adresten hafta hafta gelişmeleri takip ediyorum sende bi incele istersen.
HTHayat - Kadın, Çocuk, Sağlık, Lezzet burada buluşuyor. ve Blogcu Anne
Kızım dün akşamdan beri sakin, tedirgin oldum az.Arada burdayım diyor ama bugün sakin sanırım
canım korkma sakın sakin ,hareketsiz diye.gününün büyük bir kısmını uyuyarak geçiriyor ama illaki hareketini hissetmek istiyorsan tatlı birşeyler ye;çikolata,şeker,pasta...vs. bak hemen harekete geçecek kızın.
bir dene istersen ama çok da yorma bebişi :)
sağol kuzucum benımfavarilere kaydettim evet ozamana kadar cinsiyetını öğrenırız sanırım :18:ben dr.mumcu yuda çok takıp ediyorum
kuzucum prensesım uyuyodur bırak uyusun arada oynuyorsa panık yapacak bırsey yok onlar uyuyor çünkü
tamam bende yemekteyim sende tatlım kaynını kov geliyorum
dersler tam başladımı kaçıncı sınıf senın kı
ya kızlar benim bir sorum olack ben ayın 20sinde adet olacm sandm ilşkidn sonra cok az leke geldi sonra gelmedi 2gün sonra adet oldm tam anlamıyla şimdi ben 20sindemi adet oldum dicem 22sindemi bunu neden sorduguma gelice aslında pek önemi yoktu ama ben ovalasyn testlerine dün basladm dün ve bugün aynı koyuluktaydı varla yok arsıydı yani canım sıkıldı cünkü ben gecen ay adetn 16.günü yumurtladm bugünde 20sinde adet oldum sayarsm 15.günü sayılıyo ve dogal olark cizgiler aynı koyulukta olmasada kırmızı cıkması lazımdı 22sinde oldum sayarsm cok sıkıntı degil cünkü 13.gün hadi neyse olur derim tabi her ay aynı gün yumurtlıck degilsn ama ne bileym içime kurt düştü şimdi sorum su bu çizgi böyle devam eder koyulaşmazsa bu ay yumurtam olmadıgı anlamınamı geleck böyle yasayn biri var mı aramzda 2ay yumurtam oldu bu ayda doktor kontrolune gitmedm yumurta olmadıysa üzülürm cünkü kolmene baslıcktm oluruna bırakaym diye baslamamıstm bilen arkadaslar yardım ederse sevinirm
Az önce ovulasyon testi yaptım, ikinci çizgi silik ama belirgin,çok da koyu değil. Sanırım yumurtlamaya az kaldı.
Düşük sonrası rahimde parça kalıyor mu? Benim bebek 3-4 haftalıktı (tam bilmiyorum) ve doğal yolla düşük yaptım,kürtaj yoluyla düşük olmadı. Hamilelik öncesi muayene olmam gerekir mi?
beklerim cnm ne demek ....ben anasınıfı öğretmeniyim sıfırdan alıyorum onları yola getircem diye cnm çıkıyor bopazımın ağrısı geçmedi bir türlü anla yani...
Yarin sabah 8 de hastaneye gidicem dua edin parcalar rahimden temizlenmis olsun
Acil duaya ihtiyacim var ne olur bu aciz kuldan o guzel dualarinizi esirgemeyin hepinizi opt
Hastane dönusu yazarim size
Yarin sabah 8 de hastaneye gidicem dua edin parcalar rahimden temizlenmis olsun
Acil duaya ihtiyacim var ne olur bu aciz kuldan o guzel dualarinizi esirgemeyin hepinizi opt
Hastane dönusu yazarim size
kızlar hepinize günaydın nasılsınız cumanız mübarek olsun hepinize hayırlı günler
belfücüm meleğim bıtanem nasılsın prensesım nasıloynuyormu uykucu nasıl hareketleri umarım ıkınızde ıyısınızdır hemen yaz bana
canım pastıl al sen ancak ıyı gelir sağol canım benım gelmiş kadar oldum
canım benım dualarımız senınle çu mübarek günde hayırla gel canım dıkkat et kendıne inş. hiç bırsey cıkmaz
Canım benim tüm dualarımız seninle, inşallah tertemiz olmuştur rahmin.
Tatlım biz iyiyiz.Bugün normal rutininde hanımefendi yaramazlık yapıyor devamlı :)
Sen nasılsın tatlım , kuzucuğun nasıl
maşallah prensesıme
ben ıyıyım meleğim bızımkıde ıyı sanırım bır sıkıntımız yok sık sık wc gitmek dışındabugün cuma cok sevıyorum bu cumayı yarın tatıl
Süper kuzum iyi olun hep yiğenimle :) Allah nazarlardan korusun
Zaman geçsin Çarşamba doktor günü heyecanla bekliyorum haberlerini
evet kuzucum hayırlısıylainş. gidip keseyi görürüz sanırım bu gidişte sadece keseyı görürüz kalp atışını kendısını göremeyız gerçi bılemıyorum o zaman 6 hafta ya gırmesıne 2 gün kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?