- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.841
Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam
cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................
ve bugün çarşamba günaydınlaaaarrrrcuma ya ne kaldı canım sunun surasında arkası tatıl carsamba şarşafa dolanır
kızlar bütün üzüntüleri stresleri acıları bır kenara bırakalımve enerjı toplayalım yenı günlere bakalım hadı hadı toplanın topiği coşturum valla hepinizin saçını başını yolarım
belfücüm meleğim bak gurbet -karabıber cvp yazmış kuzucum sende ıyı ol bakalım yiğenımide güzelceoksa benım yerıme sev annesı
ayy kızlar valla bu haftayı güzel bıtırelım
allah yardımcın olsun cnm iş konusu zor gerçekten bebiş kısmetiyle gelir inşallah cnm allahım dara sokmasın seni .
Cnm aslinda arastirilacak bir sey yok hadi onceki ole giti buda yerini ters yere yapmis farkindaysan bebek gelismis haftasiyla uyumlu tek hata yeri ok asagida
verdigin çayı bitirdim nerdeyse içimde bitkiler çıkıcak nerdeyse bu ay bekliyorum bebegimi pek umutlu degilim ama bakalım doktor rahim çok müsait demişti en son baktıgında %35 bebek olur dedi yaaa çok düşük degilmi ya zaten çok şansızım o bana tutumaz
Amin canım, hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Çok sağol canım
Anladım canım.Allah bir daha yaşatmasın , sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
Süper haber işte.Kuzu ama karamsarlık yapma, az kafayı boşalt.Bu ay umarım bebeklenirsin Allah'ın izniyle :) İyi düşünelim iyi olsun
kızlar belki konuyla ilgisi yok ama son 3-4 gündür garip garip rüyalar görüyorum hiçde iyi değil gördüklerim ama kötüye yormuyorum yinede.epeydir rüyalarımı hatırlamıyordum...
kızlar belki konuyla ilgisi yok ama son 3-4 gündür garip garip rüyalar görüyorum hiçde iyi değil gördüklerim ama kötüye yormuyorum yinede.epeydir rüyalarımı hatırlamıyordum...
ayyy bebiş baya büyümüş sanırım kız bebegin adı bellimi isim koymakta çok zor dimi ya :)
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende ya bi sorum olacak teste hiç bir çıkmaması test mi bozuk ben mi yapamıyorum acaba
gurbet guzeli canım cok üzüldm ama hayırlısı buymus bazı seyleri bastan kabullenmen cok güzel olms ne kadar umut dolusn ben senin gibi olamamstm 2sindede cok üzüldm ve hamile kalamamaktn cok korkmustm korktugumda basıma geldi 9aydr ne gelen var ne gidem cıldıracam cok üzülüyorm yeri dolsn kaybetttiklerimn diyorm olmuyo öncedn hep bebegmi hayal ederdm emzirdigimi kucagma alıp öpü kokladıgımı şurada beşigi olur şurada uyur şurada yürü derdm şimdiyse hiçbirini hayal edemiyorm cünkü hayallerin yıklıkmasndan cok korkuyorm o hayaller mutluluk degil bana acı veriyor rabbime sıgındm beni hyata baglıck bir bebek göndersn senin kadar güçlü olabilmeyi nasp etsn
merhaba arkadaşlar ben ayla :)
yeri değil ama bişi sormak istiyorum sizlere.... Benim buğün çatlatma iğnesinden sonra 17. günüm... ama adet günüm yarın... ve hiç ağrım yok yani adet belirtisi sıfır... sadecew gögüs hassasiyeti var... sizce idrarda test yapsam çıkarmı yada kanda.. ne yapcam bilemedimm
Kötüyse hiç düşünme bile iyi düşün canım sen ..
Artık hızlı büyüme evresinde :) Kilolar apır apır geliyor.Adı belli evet AFRA olacak.Bende gelgitler var ama kocam damar durumda :))
Anlamı büyük bizim için.Ayın 13.Gecesi demek, bizde Kasım 13 çıkmaya başlamıştık.
Yavrum olacak ins umudunu kaybetme bnm yavrum 9 ayda gelmisti 6 haftalik sevinc yasarti ve gitti
Simdi ise biraz once kurtulayim modundayim kanamalar basladi 3 ay korunmam lazim bana kalsa ilk adetten sonra korunmazdim
Hastalik sigirtasini degistirdim ocak itibariyle yururluge giriyor
O nedenle ocak basliyacam calismaya insAllah
Allahuekber o herseyin iyisini bilir vakti zamani var cnm uzulmek yok
Ayseipek hayir olsun iyiye yor guzelim
Emos61 seni ozledik anacim nerdesin
Kizlar ev tasiycam herserde hayir var derler ya bu isin hayrida bu sanirimm yanlizim herseyi
Kendim yapicam yerlesirim iyilesirim 3 ay biter sizlerede mujde veririm
Dabi sizinkiler 3 aylik olmus olurlar
bi dün deneyim dedim onda da hiç çizgi çıkmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?