• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günün yaklaşıyor demektir canım.Yapmaya devam etmelisin ikinci çizgi aynı koyulukta olduğunda 24-36 saat arasında ovülasyon gerçekleşecek demektir.[/QUOTE]

tamam cnm anladım iki çizgiyide yakalayana kadar yapayım testleri...inş cnm benim görürüm iki çizgiyide aynı koyulukta tabikide tutacak mı bu ay bilmem..2 aydır fos çıktı çalışmalar..unudum kalmadı gibi bi cesaret aldım testleri dedim bide böle deneyeyim...bugün ilk defa yaptım ikinci çizgi hafif silikti birincisi kopkoyuydu inş bebiş bu ay olur:((((

kızlar ilk defa bugün ovulasyon testini kullandım 9.günüm 25 günde bir adet oluyorum..saat 4 de yaptım 3 saat su içmedim tuvalete gitmedim..ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı.birinci çizgi kopkoyu çıktı ikinci çizgi dediğim gibi silik çıktı..bu ovulasyonun yaklaştığına mı işaret...denemelere gün aşırı devam ediyorm ama 2 aydır fos çıktı çalışmalar...

25 günde bir oluyorsan 10-11-12-13-14 günler çalış derim bol şans :34:

Kuzum valla meraklandım ne bilim :( İyi olsunlarda.
Neyseki senin cebin var hemen telden saldırıyorum sana :) Yoksa yolardım seni valla.

Günün yaklaşıyor demektir canım.Yapmaya devam etmelisin ikinci çizgi aynı koyulukta olduğunda 24-36 saat arasında ovülasyon gerçekleşecek demektir.

yaaa kuzucum zaten bebı yolacağını bildiğim için tlf verdim :9::9:
sen merak etme onlardanda yarın haber cıkar inş. :54::54:
ya sen nıye yiğenımı bugün bu kadar strese soktun çabuk cık artık netten yeter bugün sana bu kadar :20:

25 günde bir oluyorsan 10-11-12-13-14 günler çalış derim bol şans :34:

evt cnm bugün 9.günüm yapmaya başladım doğru sölüyosun ozamnlra denk gelir yumutlama ikincii çizgi hafif silikti...bakalım geçen 2 ayda değerlendirdim ama fos çıktı..bakalım bu ay ne olur ilk defa ovulasyon testi kullanıyorm...inş tutar bu ay...

552103_454558211254974_782575089_n.jpg

Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam

cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bana:43:niye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi:38:
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak :nazar:
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................

Umarım güzel haberlerle gelir karabiber,çok meraktayım valla.

Ye teyzesi sen onu :) Bende yiğenimi ısırcam hayırlısıylaa inşallah:nazar::nazar:
Valla ben 8 aylığım anasına çekmez umarım benim hareketli kızım :)) Emi çok gezenti olacak bu kız durmuyor yerinde diyor :)))

Doktor güzel haberler versin kuzum.Sağlıklı haberler olsun hayırlısıyla:38: İçin rahat olsun elbet gelecek miniğin kaçarı yok.Sen ve eniştem iyi olduktan sonra herşey olur.

Haber alırsam haber ederim kuzucum.O da iyi haberlerle gelir inşallah.Korusunu kendisini ve bebeğini kötülüklerden Allahım.

Canım sagolasin beni merak edenler de varmış bu topikte ;)
Canım dün yazmıştım sonucu ama sen kaçırdın herhalde.
Tahlil yaptırdım dün deger <2 idi yani negatif.umdugum gibi cikti ,kan verdikten az sonra karnıma şiddetli bir sancı girdi adet başladı.
Durumlar böyle canım tesekkur ederim ilgine ,alakana :)
Hayirlisi olsun hersey bizim icin.

kızlar bugün 25.günümdeyim ve ovulasyon testinde silik çizgi var yine hep böylemi oluyor .ilk yaptığımda reglnin son günüydü 6.günde hiç çizgi çıkmamıştı.sanırım regli olunca bu hormon sıfırlanacak.

Eee nasil bakalim sipam

gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz

cnm ne desem bilemedim hayırlısı buymuş demekki senden güzel haberler duyacağımı ummuştum olmadı .bu düşüklerin nedeni neyki acaba araştırılacakmı?

Eee nasil bakalim sipam

Canım cok üzüldüm ne diyeceğimi şaşırdım.
Hep diyoruz ya Allah herseyin hayırlısını versin diye bunda da vardir bir hayır.
Umutlusun,inançlısın .Allah kullarına dayanabileceği olaylarla sinarmis.
Yılmak yok yola devam.bak ben de uğraşıyorum ilk bebek icin olmadı henüz.senin 3 cocuğun var Alla onlara uzun ömür versin ,onların sevgisiyle kuşatsın kalbini.sen cocuklarınla ilgilenip zaman geçirebilirsin hem ya biz ne yapalım?
Stres olmaktan baska yaptığımız birsey yok.
Üzülme canım sen güçlü bir annesin,bunun da üstesinden gelip 4. yu sağlıkla kucagina alırsın ins.

Son düzenleme:

Eee nasil bakalim sipam

canım benim üzüldüm ya ama herşeyde hayır vardır.
senin en çok sevdiğim yanlarında biride kötü bir durumda bile kendini motive edip yılmıyorsun ve üzülmemeye belli etmemeye çalışıyorsun kimyasal düşük kayıp derken genede yılmıyorsun supersın sen.seni gördükçe ben daha da güçleniyorum.iyi ki varsın be canım.
ben inanıyorum ki çok sağlıklı tıpkı annesı gibi çok güçlü kararlı bir bebiş olacak.
sen sağlıklı ol gerisi kolay.dikkat et kendine.

Günün yaklaşıyor demektir canım.Yapmaya devam etmelisin ikinci çizgi aynı koyulukta olduğunda 24-36 saat arasında ovülasyon gerçekleşecek demektir.

tamam cnm anladım iki çizgiyide yakalayana kadar yapayım testleri...inş cnm benim görürüm iki çizgiyide aynı koyulukta tabikide tutacak mı bu ay bilmem..2 aydır fos çıktı çalışmalar..unudum kalmadı gibi bi cesaret aldım testleri dedim bide böle deneyeyim...bugün ilk defa yaptım ikinci çizgi hafif silikti birincisi kopkoyuydu inş bebiş bu ay olur:(((([/QUOTE]

canım bende bu ay ovulasyon takibi yaptımm testte ilk etapta 2 çizgi silik olarak çıktı(testi 15 gün yaptım 13 gün silik 14 ve 15 gün çizgi çok iyi idi ) ve ben hatta test bozukmu acaba dedim ama koyuları görünce tamamdır dedim değerlendirdim bakalım şimdi beklemediyim regli bekliyom inş.hepimizin bebişleri tez vakitte gelir

Son düzenleme:
canım hakkında hayırlısı buymuş demekki,rabbim büyük inşallah sağlıklı ve hayırlı bi şeklide toparlandıktan sonra yeniden nasip eder...hastanede kolaylıkla hallolur umarım işlerin,dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun:16:

günaydın herkesee:21:

bata son 6 gün,heyecanlı bekleyiş başladı...pazar günü ilişkiden sonra yani ayağa kalkıp tuvalate gittiğimde pembe kan gelmiş,eşime dedim daha da ilişki yok.:20:tahriş olabilcek bi durum yoktu ama ben kistten falan korkuyorum,hani yumurtam çatlamamıştır falan,eşim de ilaç falan kullanmadın ne kisti diyo,amaan ne biliyim :25: ben cumartesi gününe odaklıyım valla bat falan umrumda değil,22 temmuz da harbiye cemil topuzlu açıkhava sahnesinde şebnem ferah konserimiz var inanılmaz heyecanlıyım,onu çok seviyorum ve çok hayranıyım,noluuuur dua edin c.tesi hava çokk güzel olsun,yağmur yağmasın yazdan kalan bir gün olsun:52: hepinize hayırlı ve güzel günler diliyorumm:16::16::16::16::16:

dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana

Eee nasil bakalim sipam

canım benım ınan cok üzüldüm :25: rabbım hayırlısını versin aslında büyümüşte nıye böyle oldu belkı düşmez düşeceksede kendi kendine düşsün bence ya düşmezse kanama alanı geçer aslında ilaç verse ama yınede hayırlsı rabbım sana evlatlarına uzun ömür versin :54:

Tahlil yaptırdım dün deger <2 idi yani negatif.umdugum gibi cikti ,kan verdikten az sonra karnıma şiddetli bir sancı girdi adet başladı.

canım ya sen nerelerdesin bak belfüyle çatladık dün sağlık olsun o bebek enınde sonunda senınle olacak ınşallah :16:herşeyin hayırlsını dilemek lazım bak senın eşinin sağlığı yerinde çok şükür inş. bebeişinizde yakında sızınle olur :54:

kızlar bugün 25.günümdeyim ve ovulasyon testinde silik çizgi var yine hep böylemi oluyor .ilk yaptığımda reglnin son günüydü 6.günde hiç çizgi çıkmamıştı.sanırım regli olunca bu hormon sıfırlanacak.

tatlım yaaaa kırmızılar gelmeden ümit kesilmez :20: bence stres yapma ve bekle bakalım az kalmış zaten :34:

bata son 6 gün,heyecanlı bekleyiş başladı...pazar günü ilişkiden sonra yani ayağa kalkıp tuvalate gittiğimde pembe kan gelmiş,eşime dedim daha da ilişki yok.:20:tahriş olabilcek bi durum yoktu ama ben kistten falan korkuyorum,hani yumurtam çatlamamıştır falan,eşim de ilaç falan kullanmadın ne kisti diyo,amaan ne biliyim :25: ben cumartesi gününe odaklıyım valla bat falan umrumda değil,22 temmuz da harbiye cemil topuzlu açıkhava sahnesinde şebnem ferah konserimiz var inanılmaz heyecanlıyım,onu çok seviyorum ve çok hayranıyım,noluuuur dua edin c.tesi hava çokk güzel olsun,yağmur yağmasın yazdan kalan bir gün olsun:52: hepinize hayırlı ve güzel günler diliyorumm:16::16::16::16::16:

ayyyyy bende çok severim şebnem ferahı :52: keşke bende olsadım ama :50:
canım inş. hava süper olur bol bol eğlen stres at döktür ıyı enerjı topla bebişinde çabuk gelsın 22 eylül diyecektın sanırım 6 gün meleğin senınle olsun inş. :54:

dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana

canım ayaklarını süreklı yüksekte tutu duvara yasla ama süreklı madem raporlusun bol bol dinlen canım rabbım büyük dualarımız senınle inş. bebeişin senınle kalır senı cok ıyı anlıyorum cok zor :25::54:

ve bugün çarşamba günaydınlaaaarrrr :16:cuma ya ne kaldı canım sunun surasında arkası tatıl carsamba şarşafa dolanır :9::9:
kızlar bütün üzüntüleri stresleri acıları bır kenara bırakalım :16:ve enerjı toplayalım :52:yenı günlere bakalım hadı hadı toplanın topiği coşturum valla hepinizin saçını başını yolarım :47::47:
belfücüm meleğim bak gurbet -karabıber cvp yazmış kuzucum sende ıyı ol bakalım yiğenımide güzelce :49: oksa benım yerıme sev annesı :38:
ayy kızlar valla bu haftayı güzel bıtırelım :34:

Eee nasil bakalim sipam

Kuzum o kadar umutluydum ki senden.Söylenecek söz yok gene.Herşey Allahtan bunda da bir hayır vardır canım benim.
Sen ve ailen iyi olun gerisi olur.Biz daima senin yanındayız sakın unutma.Sen aramızda en güçlülerimizdensiz.Bu da geçecek inşallah bu son üzüntü olur.
Bunların neden kaynaklandığını araştırmak gerek canım.Kendini sakın ihmal etme.

Canım görememişim demek ki :( Bu haftayı sevmedim, hep umutlarımı aldı benden.Umarım güzel haberlerde alırız.
HAkkında hayırlısı olsun kuzum.Herşey de bi hayırdır unutma.İyi ol olur mu:38:

Güzel haberler ver bize senden yüzümüz gülsün inşallah canım.Çok tepinme ama konser de :38:

Gözün aydın canım.Doktorun dediklerine harfiyen uy canım.Hayırlısıyla bu dönemde geçer:38:

ve bugün çarşamba günaydınlaaaarrrr :16:cuma ya ne kaldı canım sunun surasında arkası tatıl carsamba şarşafa dolanır :9::9:
kızlar bütün üzüntüleri stresleri acıları bır kenara bırakalım :16:ve enerjı toplayalım :52:yenı günlere bakalım hadı hadı toplanın topiği coşturum valla hepinizin saçını başını yolarım :47::47:
belfücüm meleğim bak gurbet -karabıber cvp yazmış kuzucum sende ıyı ol bakalım yiğenımide güzelce :49: oksa benım yerıme sev annesı :38:
ayy kızlar valla bu haftayı güzel bıtırelım :34:

Bitsin bu hafta kuzum.Doğru düzgün sevinemedik mutlu olamadık bile.
İşlerde umduğum gibi gitmiyor.Kötü haberler üstüste hep.Mükelleflerde azalma var, bu adam beni doğum sonrası almayabilir.Bu çok dert değilde.Rapor sırasında işleri yürüteceğim için maaşımı da talep edicektim ama şuanki duruma göre bu adam bana zırnık vermez.4 ay sonunda alacağım rapor parası ise 2200lira, aldığım 1 maaş demek.KAra kara düşünüyorum ne olacak benim bu halim diye.Emreye de diyemiyorum,paylaşamıyorum ben sana dedim kenara para koy dedim, çocuk yapmayalım dedim demeye başlıcak :( KArardım iyice

cnm ne desem bilemedim hayırlısı buymuş demekki senden güzel haberler duyacağımı ummuştum olmadı .bu düşüklerin nedeni neyki acaba araştırılacakmı?

Canım cok üzüldüm ne diyeceğimi şaşırdım.
Hep diyoruz ya Allah herseyin hayırlısını versin diye bunda da vardir bir hayır.
Umutlusun,inançlısın .Allah kullarına dayanabileceği olaylarla sinarmis.
Yılmak yok yola devam.bak ben de uğraşıyorum ilk bebek icin olmadı henüz.senin 3 cocuğun var Alla onlara uzun ömür versin ,onların sevgisiyle kuşatsın kalbini.sen cocuklarınla ilgilenip zaman geçirebilirsin hem ya biz ne yapalım?
Stres olmaktan baska yaptığımız birsey yok.
Üzülme canım sen güçlü bir annesin,bunun da üstesinden gelip 4. yu sağlıkla kucagina alırsın ins.

canım benim üzüldüm ya ama herşeyde hayır vardır.
senin en çok sevdiğim yanlarında biride kötü bir durumda bile kendini motive edip yılmıyorsun ve üzülmemeye belli etmemeye çalışıyorsun kimyasal düşük kayıp derken genede yılmıyorsun supersın sen.seni gördükçe ben daha da güçleniyorum.iyi ki varsın be canım.
ben inanıyorum ki çok sağlıklı tıpkı annesı gibi çok güçlü kararlı bir bebiş olacak.
sen sağlıklı ol gerisi kolay.dikkat et kendine.

canım hakkında hayırlısı buymuş demekki,rabbim büyük inşallah sağlıklı ve hayırlı bi şeklide toparlandıktan sonra yeniden nasip eder...hastanede kolaylıkla hallolur umarım işlerin,dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun:16:
Kizlar sagolun hepinizin kucagi dolsun aratmadan mevlam yollasin dun kanama basladi parcalar dusmeye basladi hayirli nasip bn hep dua ettim hayirlisiyla nasip demekki degilmis 6 hafta cok guzel gecti onu bile dadmak guzel gebelik belirtilerini yasamak sukur yilmayacagim cocuklarim bende kardes bekliyor son bir kez onlarin yuzu gulsun insAllah
Cnm stres yama guzelim hersey olacagina varir elimizden birsey gelmez nasibinde varsa gelecek bnm sipam gayet saglikliymis fakat yeri iyi degilmis ok asagi yerlesmis yukarda olsa birsey yok
Fakat emir buyuk yerden oraya yerleseceksin dedi Mevlam ole oldu saglikli hayirli olsnlar yeterki:nazar:

Kuzum o kadar umutluydum ki senden.Söylenecek söz yok gene.Herşey Allahtan bunda da bir hayır vardır canım benim.
Sen ve ailen iyi olun gerisi olur.Biz daima senin yanındayız sakın unutma.Sen aramızda en güçlülerimizdensiz.Bu da geçecek inşallah bu son üzüntü olur.

Canım görememişim demek ki :( Bu haftayı sevmedim, hep umutlarımı aldı benden.Umarım güzel haberlerde alırız.

Güzel haberler ver bize senden yüzümüz gülsün inşallah canım.Çok tepinme ama konser de :38:

Gözün aydın canım.Doktorun dediklerine harfiyen uy canım.Hayırlısıyla bu dönemde geçer:38:

İşlerde umduğum gibi gitmiyor.Kötü haberler üstüste hep.Mükelleflerde azalma var, bu adam beni doğum sonrası almayabilir.Bu çok dert değilde.Rapor sırasında işleri yürüteceğim için maaşımı da talep edicektim ama şuanki duruma göre bu adam bana zırnık vermez.4 ay sonunda alacağım rapor parası ise 2200lira, aldığım 1 maaş demek.KAra kara düşünüyorum ne olacak benim bu halim diye.Emreye de diyemiyorum,paylaşamıyorum ben sana dedim kenara para koy dedim, çocuk yapmayalım dedim demeye başlıcak :( KArardım iyice

allah yardımcın olsun cnm iş konusu zor gerçekten bebiş kısmetiyle gelir inşallah cnm allahım dara sokmasın seni .

Cnm aslinda arastirilacak bir sey yok hadi onceki ole giti buda yerini ters yere yapmis farkindaysan bebek gelismis haftasiyla uyumlu tek hata yeri ok asagida :50:

günaydın kızlar.suay günleri saya saya haftayı bitiriyorsun cnm vallahi.....senin sınavın c.tesimi pazarmı? bende c.tesi sınavda görevliyim hemde evime çok yakın bu sefer yürüyerek gideceğim.
bata kaldı 4-5 gün ama bende hiç belirti yok...

Back