ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar hepinize gğünaydınlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
çok şükür p.tesi yi atlattık şunun şurasında cumaya ne kaldı ki
gurbetgüzeli canım ne yaptın gittin mı dr. haberler sende bekliyoruz merakla
belfü kuzucum bıtanem sana ve yiğenımede günaydın güzel ve çabuk geğen bir gün diliyorum meleğim
nasılsın dün hiç senınle doğru düzgün yazışamadık gerçi sende artık pek girmiyorsun kuzucum unutma bizi üzülürüz

Günaydınn canımıniçi Çok çabuk geçsin valla haftasonu gelsin tatlım.
İyiyim kuzucum herşey yolunda çok şükür.Tatlım diğer topiktede yoğun takılmıyorum.Burdan asla gitmem sen hiç merak etme.İşlerin yoğunluğu kötü haberler geri attı dün beni.PAzar gğnğde diğer topikte bi arkadaşın eşi karnına vurmuş resmen yıkıldım.Dünde betülün kötü haberi

Sen ne durumdasın çalışmalar var mı?

Yeni Bir Gun yeni. Bir umut bugun drdayim ins
Guzel Häberle donucem ins

Gurbetimm sabırsızlıkla seni bekliyoruz

evet kuzucum dün gerçekten benım içinde kötü bir gündü ama ne yapalım sonuçta hayat yıne de devam ediyor evet ya bende topiğe baktım ordamısın dıye okudum çok üzüldüm nasıl bır koca bu ya anlamadım şimdi böyle yapıyorsa yarın o çocuğa neler yapar bence ailesine söylesin yada süreklı böyle yapan biriyse ne duruyor anlamadım
kuzucum valla bu ay adetden sonra gün aşırı çalıştık en son dün çalıştık ve son verdik yoruldum valla bakalım rabbım bu ay ne nasip edecek bat:27 eylül ama benım başka bir dr. randevum var ankara çok ünlü bir dr. muş dr. bülent alpaydın akrapol hastanesinde araya arkadaşı koydum 26 eylül randevu aldım hem iş yerinede yakın eğer zaten hamişsem orda cıkar 3 yada 4 boyutlu ultrason varmış yoksa da bakalım o ne tedavı uygulayacak :18:
senın ve yiğenımın ıyı olmasına sevındım psikolojini iyi tut bu cok önemli yiğenımde etkılenır senden meleğim
hayatda neler oluyor bu sadece bizim fark ettiklerimizden bir kaçı zaten bu topiği benı bi bırak saçlarını yolarım
ama şimdide hamişsin kıyamam ki neyse doğduktan sonra yaparım özlüyorum meleğim ama sende haklısın tabı işlerde var

Son düzenleme:
gurbetguzeli canım insaallah bebegn seninle kalır benim ilk bebegimde ben 15gün kanama yasadm hatta 10gününde hamile oldugumu bile bilmiyordm cahillik işte sonra 11.gün doktora gidince ögrendm hap vermişti düşmemesi için 5günde kesildi kanamam kötü örnek olmasn benim bebegm cok gec düştü ve sebebi baskaydı yani herkanamada bebek düşmeye biliyo onu söylemk isedm sanada hap verdimi düşmez insaallah rabim yardmcn olsn sabah yazıları okudm bir arkadasımz vefat etmiş agladm cok üzüldm tanımk yüzünü görmk yakın dost olmak gerekmiyo yüzyüze olmasada burada herkez en yakın ailesyle bile paylasamadıgı acılarını mutluluklarını paylasıyo hiç muhabbetm olmadıgı halde okadar üzüldm ki anlatamam kimbilir ne hayalleri vardı ben bebegimi kaybettigimde cok agladm eşimse gözyslarını saklayp sen iyisin ya önemli olan o tekrar olur insaallah ama ya sana bisey olsa ben ne yapardm demişti ne kadar haklıyms şimdi anladm bizler saglıklı olduktan sonra gecte olsa bir daha olur ama bize yada eşimize birsey olsa hiç bir seyn bir anlamı kalmaz içim nekadr acıdı anlatamam suan bunları gözyaslaryla yazıyorm nekadar şükretmem gerektigini birkez daha anlıyorm rabbim herseyn hayırlısını versn bebegiyle birlikte vefat etmiş günahsz gitmiştr insaallah mekanı cennet olsn rabbim önce eşine cocuguna sonrada ailesine sabır versn

cnm bnm ins oledir ne bileyim o kadar karmasik duygular icindeyim yaa Allhim diyorum hayirli ise nasip et guzel Allahim ne hamileyim ne degilim diyebiliyrum bakalim sonuc ortaya cikaca ogleden sonra olmassada uzulmeyecegim hersey bizim icin yeterki bizler saglikli olalalim dunyanin sonu degil ins yine olur olacak diye dusunuyorum betul gitti yavrusuyla oysaki ne umudlarla basladi hayatini tehlicke ati gebelik ve dusuk hastaligi tetikliyomus onunkide ole oldu sanirim kizi yetim kaldi Allahim onun yollarini acsin annesini aratmayacak bir kadin yollasin ona ins daha cok kucuk yavrum yaa dun ruh gibi gezdim inan bu haberdeen sonra hersey bizm icin yapacak birsey yok

Arkadaş o paylaşımdan sonra gelmedi bir de merak ediyorum nasıldır acaba Allah yardımıcısı olsun, kocasına akıl fikir versin.

Kuzucum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan.HErşey Allahtan sen dirayetli ol daima.Bu doktoru bende duymuştum, bakalım neler diyecek.Bakarsın bebeği görür :))

Üzülüyorum ama kızım için toparlanıyorum tatlım.MAşallahı var oldukça hareketli hemde acıtmaya bile başladı.Bu beni sevindiriyor iyi gelişiyor demek ki.
Doktora gitmek için deliriyorum, öyle merak ediyorum ki onu.1Ekimde görücem kızımı inşallah :)

Ben hiçbiryerlere gitmem kuzum seni asla bırakmam sen hiç merak etme.Seni öyle çok seviyrum ki canımsın canımm

Bu arada karabiberden haber var mı ? Ne oldu acaba

valla kuzucum karabiberden haberim yok kız baharat nerdesin
oy oy yesin teyzesi onu kuzucum az kalmış sabret 1 ekim çabuk gelsin meleğime
dururmu bence annesi gibi heyecanlı oda
bende senı cokkkkkkk ama çoookkkk seviyorum canımıiçi bırakmayacağını bılıyorum zaten takılıyorum sana
valla bende duydum bu dr. bakalım gidip görcez ne kadar iyiymiş ayyy ne güzel olur bızım kese gözüküyormuş pek sanmam ama hayırlısı
evet bende üzüldüm inş. kötü birşeyi yoktur rabbım onuda bebeğinide korusun haber alırsan banada söyle bende merak ettim şimdi

Umarım güzel haberlerle gelir karabiber,çok meraktayım valla.

Ye teyzesi sen onu :) Bende yiğenimi ısırcam hayırlısıylaa inşallah
Valla ben 8 aylığım anasına çekmez umarım benim hareketli kızım :)) Emi çok gezenti olacak bu kız durmuyor yerinde diyor :)))

Doktor güzel haberler versin kuzum.Sağlıklı haberler olsun hayırlısıyla İçin rahat olsun elbet gelecek miniğin kaçarı yok.Sen ve eniştem iyi olduktan sonra herşey olur.

Haber alırsam haber ederim kuzucum.O da iyi haberlerle gelir inşallah.Korusunu kendisini ve bebeğini kötülüklerden Allahım.

ayyy kuzucum ne güzel işte analı kızlı gezersiniz bak emıde bılmış gezginci yiğenımı inş. tatlım o günlerde gelir artık senın kız büyür benımkı arkadadan gelir
meleğim inş. iyidir iyi düşün iyi olsun

Ablalık yapar kardeş kardeş geçinirler balımm:) Ayn ne güzel olur şahane

Aklım gurbet ve karabiber de Çok merak ettim.Güzel haberlerle gelsinler inşallah.

Ablalık yapar kardeş kardeş geçinirler balımm:) Ayn ne güzel olur şahane

Aklım gurbet ve karabiber de Çok merak ettim.Güzel haberlerle gelsinler inşallah.

tabıkı ablalık eder ayy ne güzel olur biz size geliriz siz bize

aaa bak bende merak ettim hala haber yok mu :18:

Valla ikisinden de yok

Bu sıralar emoşla hayatta yok ortada.İyilerdir umarım hepsi

ya kuzucum sakın ol hemen kötü şey getirme aklına hayat başka topikte takılıyordu klomele hamile kalmak dıye bır siteydı gurbet enınde sonunda yazar ama karabıberle emoşu bılmıyorum onlarında işleri cıkmıştır belkı müsait olmadılar bazen bende hiç giremiyorum bılıyosun

kızlar ilk defa bugün ovulasyon testini kullandım 9.günüm 25 günde bir adet oluyorum..saat 4 de yaptım 3 saat su içmedim tuvalete gitmedim..ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı.birinci çizgi kopkoyu çıktı ikinci çizgi dediğim gibi silik çıktı..bu ovulasyonun yaklaştığına mı işaret...denemelere gün aşırı devam ediyorm ama 2 aydır fos çıktı çalışmalar...

Kuzum valla meraklandım ne bilim İyi olsunlarda.
Neyseki senin cebin var hemen telden saldırıyorum sana :) Yoksa yolardım seni valla.

Günün yaklaşıyor demektir canım.Yapmaya devam etmelisin ikinci çizgi aynı koyulukta olduğunda 24-36 saat arasında ovülasyon gerçekleşecek demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…