• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kızlar günaydın,

Güzel haftalar hepimize.

Suayım sınavın nasıldı, nasıl oldun canım.

Gurbetim sen nasılsın bir gelişme var mı ?

Karabiber senin durumun nedir, doktora gidebildin mi

günaydın kızlar nasılsın bu haftamız çabuk gelsin geçsin :16:
hepinize güzel günler dilerim :34:
gubetcim nasıl oldum varmı bir gelişme :28:
belfücüm meleğim bitanem nasılsın :38::38: kuzucum benım yiğenım nasıl bende düğüne gittim çok eğlendim valla bır halay çektık oyna oyna motive oldum :9::9:
bu hafta sonuda düğün var oh oh bıde sınav tabı sen neler yaptın meleğim nasıl geçti hafta sonun :34:

Kızlar günaydın,

Güzel haftalar hepimize.

belfücüm meleğim bitanem nasılsın :38::38: kuzucum benım yiğenım nasıl bende düğüne gittim çok eğlendim valla bır halay çektık oyna oyna motive oldum :9::9:
bu hafta sonuda düğün var oh oh bıde sınav tabı sen neler yaptın meleğim nasıl geçti hafta sonun :34:

cok sagolun kizlarrrr gelisme derken biraz daha azaldi
hic cok sukur agrim sizim yok 7. gun bugun lekelenmeyi goreli
yarin buyuk gun hic uyumadim yaa su son bir haftadir dusunmekten dua etmekten baska carem yok
Allahim hayirlisini nasip etsin
suayim sen ne yaptin bittimi adetin guzelim arada incir ye gu asiri falan klomen kullanma cnm
ya takip yapacaksa drun adam akilli yapsin cat ignesi falan vursun

Kuzucum sınav bu hafta diye kalmış aklımda:)
Eğlenmene çok sevindim, sanırım hastalık başlangıcında geçti :) Ohh Ohh
Bu haftayıda aynı keyifle geçirirsin inşallah kuzum.
Bizde az halsiziz onun dışında herşey yolunda kuzum :)

Günaydın ;)
Herkese mutlu,güzel haberler alacağı bir hafta dilerim.

Kızlar günaydın,

Güzel haftalar hepimize.

Canım gitmedim doktora daha adet başlamadı henüz lekelenme var ama azaldı gibi gecen 2 güne göre.
Her an başlayabilir şiddetli bir sancıyla :)
Sabah kan testi yaptırayım dedim aklımdan çıksın gitsin dedim.esim öğlen yaptıralım dedi peki dedim.
Bütün aile bizden hayırlı haberler bekliyor ama sanırım veremeyeceğiz.
Durumlar böyle belfu cum.

yarin buyuk gun hic uyumadim yaa su son bir haftadir dusunmekten dua etmekten baska carem yok
suayim sen ne yaptin bittimi adetin guzelim arada incir ye gu asiri falan klomen kullanma cnm

Canım benim güzel haber bu, hayırlısıyla yarın da doktora gidip iyi haberlerle gelirsin inşallah.
Dualarımız seninle canımın içi:) Meleğin seninle olsun :38:

Günaydın ;)

Canım gitmedim doktora daha adet başlamadı henüz lekelenme var ama azaldı gibi gecen 2 güne göre.
Sabah kan testi yaptırayım dedim aklımdan çıksın gitsin dedim.esim öğlen yaptıralım dedi peki dedim.

Canım benim unutma kırmızılar gelmeden hiç birşey sona ermez.
İnşallah meleğin sürpriz yapar ve umutsuz bakan annesini sevindirir kuzucum.
Güzel haberi alınca söylemeyin kimselere az bekleyin derim canım.
Kan testi sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumm:38:

Günaydın ;)

tatlim ozaman yerleme kanamsi bu insAllah hadi bakalimmmm valla yerlesme kanamasida moda oldu heee
benim 3 cocugumda ole birsey yasamadim kaybettigimde oldu pembe akinti tam adet gunumde
bide bunda oldu adet gunumde ama bununki farkliydi resmen siyah kan akti bir sefer o kadar
ailene deme derim her ne kadar sonuc pozitifte ciksa guzelim bnm esim bile bilmiyor inan bacimla ben biliyorum bide sizler iste
esime demedim cunku babasini kaynbedeli yeni oldu ve yavrusunu bir yil oldu simdi 3. bir aciyi kaldiramaz diye dusunuyorum
hersy yoluna girsin tehlike kalksin bebegim benmleyse solerim ins
Canım benim güzel haber bu, hayırlısıyla yarın da doktora gidip iyi haberlerle gelirsin inşallah.
Dualarımız seninle canımın içi:) Meleğin seninle olsun :38:

askim ya ins dua et gulum yaa hayirli haberle geleyeim insAllah

tatlim ozaman yerleme kanamsi bu insAllah hadi bakalimmmm valla yerlesme kanamasida moda oldu heee
benim 3 cocugumda ole birsey yasamadim kaybettigimde oldu pembe akinti tam adet gunumde
bide bunda oldu adet gunumde ama bununki farkliydi resmen siyah kan akti bir sefer o kadar
ailene deme derim her ne kadar sonuc pozitifte ciksa guzelim bnm esim bile bilmiyor inan bacimla ben biliyorum bide sizler iste
esime demedim cunku babasini kaynbedeli yeni oldu ve yavrusunu bir yil oldu simdi 3. bir aciyi kaldiramaz diye dusunuyorum

İnşallah canım benim.Yürekten inanıyorum , dualarım sizinle gurbetimm

Canım benim unutma kırmızılar gelmeden hiç birşey sona ermez.
İnşallah meleğin sürpriz yapar ve umutsuz bakan annesini sevindirir kuzucum.
Güzel haberi alınca söylemeyin kimselere az bekleyin derim canım.
Kan testi sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumm:38:

Güzel duygularını yazdıklarını okuyunca gozlerim doldu İnan.umarim dedigi gibi olur.benim umudum yok çünkü gecen ay da böyle oldu sevinmiştim sonrasında şiddetli kanama başlayınca çok üzülmüştüm.yine aynı belirtiler olduğu icin umudum yok.
Ablam da senin gibi düşünüyor lekelenme olabilir,test te silik çıkabilir kan testi yaptir diye günlerdir söylüyor.oglen yaptırmayı düşünüyorum hayirlisi bakalım.
Benim olumsuz olduguna garanti baktığım durumsa şöyle ;
Testi gecen hafta salı gunü yaptım hayalet çizgi ışıkta belli belirsizdi.cuma ve en son dün yaptım ilkindeki gibi değil silik ama ışığa tutmaya gerek duyulmadan görünür bicimde.gurbet güzelinin ilk yaptıgı gebelik testindeki gibi.
Koyulasma çok olmadıgından ümidim yok.

Valla öyle oldu.annem ablam yasamamış hiç böyle gerçi benimkinin ne olduğu da belli değil ;)
Yok zaten esim,bir ablam bir annem ilk duyacak,sonuc ne olursa olsun.
Hiç mı hiç ümidim yok gecen ay pembelerde vardı lekelenmemde sonucunda yaşadığımı bir ben bilirim.
Ben doktora gitmeye hazırladım kendimi adet başlarsa
Bittiği zaman.
Tabi hayirlisi olsun herseyin.

canım hakkına hayırlsı olsun inş. rabbım sana sağlık versin
biraz moralım kötüleşti bir haber duydum
benım adet bıtelı cok oldu tatlım bat 27 eylül

Kuzucum sınav bu hafta diye kalmış aklımda:)
Eğlenmene çok sevindim, sanırım hastalık başlangıcında geçti :) Ohh Ohh
Bu haftayıda aynı keyifle geçirirsin inşallah kuzum.
Bizde az halsiziz onun dışında herşey yolunda kuzum :)

kuzucum bol bol dinlen kendıne dıkkat et rabbım senı prensesımı korusun her zaman dualarımdasın meleğim :nazar: :38:
yok sınav bu hafta sonu kuzucum benım :54:
evet hastalık ıyı cok hafıf grip gibiyim ama ıyıyım sağol kuzucum

rabbım mekanını cennet eylesin :14::14:
kızlar acaip kötüyüm ocak topiğinde bir arkadaşımız vefat etmiş yenı okudum hem bebeği hem kedı 4 gün olmuş hepimiz fatiha okuyalım ruhuna betül canım benım ılk topiği aldığımda tanışmıştık kan değerlerinde sorun varmış sanırım ablası yazmış inanın şuan göz yaşlarımı zor tutuyorum:14::14: yüzünü görmesemde burda okadar şey başlasıyoruz kı sankı yıllardır bırbırımızı tanıyormusuz gibi sıkıntılarımızı mutluluklarımızı kavgalarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz allah ailesine eşine ve kızına sabır versın :50:

kızlar acaip kötüyüm ocak topiğinde bir arkadaşımız vefat etmiş yenı okudum hem bebeği hem kedı 4 gün olmuş hepimiz fatiha okuyalım ruhuna betül canım benım ılk topiği aldığımda tanışmıştık kan değerlerinde sorun varmış sanırım ablası yazmış inanın şuan göz yaşlarımı zor tutuyorum:14::14: yüzünü görmesemde burda okadar şey başlasıyoruz kı sankı yıllardır bırbırımızı tanıyormusuz gibi sıkıntılarımızı mutluluklarımızı kavgalarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz allah ailesine eşine ve kızına sabır versın :50:

Yanlış hatırlamıyorsam hastanede yatmıştı.izinli çıktım diye yazmıştı.
Sok oldum.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
İcim çok fena oldu,AllaH ailesine sabır versin.

Yanlış hatırlamıyorsam hastanede yatmıştı.izinli çıktım diye yazmıştı.
Sok oldum.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
İcim çok fena oldu,AllaH ailesine sabır versin.

evet canım hastaneden cıkmıştı bır ara demek kı tekrar yattı fenalaşmış olabılır canım benım ya

zaten hatırlayanlar bılenler vardır bızım topikteydı burda öğrendı hamışlığını sonra ocak topiğine ğeçti belfücüm sende bilirsin hanı yazıyordu bıze burda

Güzel duygularını yazdıklarını okuyunca gozlerim doldu İnan.umarim dedigi gibi olur.benim umudum yok çünkü gecen ay da böyle oldu sevinmiştim sonrasında şiddetli kanama başlayınca çok üzülmüştüm.yine aynı belirtiler olduğu icin umudum yok.
Ablam da senin gibi düşünüyor lekelenme olabilir,test te silik çıkabilir kan testi yaptir diye günlerdir söylüyor.oglen yaptırmayı düşünüyorum hayirlisi bakalım.
Benim olumsuz olduguna garanti baktığım durumsa şöyle ;
Testi gecen hafta salı gunü yaptım hayalet çizgi ışıkta belli belirsizdi.cuma ve en son dün yaptım ilkindeki gibi değil silik ama ışığa tutmaya gerek duyulmadan görünür bicimde.gurbet güzelinin ilk yaptıgı gebelik testindeki gibi.
Koyulasma çok olmadıgından ümidim yok.

Bu işler pek planladığımız gibi olmuyor evet ama moral de çok önemli canım.
Hayırlısı olsun hakkında canım benim.Meleğini sana bağışlasın.:nazar::38:

canım hakkına hayırlsı olsun inş. rabbım sana sağlık versin
biraz moralım kötüleşti bir haber duydum
benım adet bıtelı cok oldu tatlım bat 27 eylül

kuzucum bol bol dinlen kendıne dıkkat et rabbım senı prensesımı korusun her zaman dualarımdasın meleğim :nazar: :38:
yok sınav bu hafta sonu kuzucum benım :54:
evet hastalık ıyı cok hafıf grip gibiyim ama ıyıyım sağol kuzucum

Çok geçmiş olsun kuzucum.İyi olmana çok sevindimm:38:
Şimdiden sınavında bol başarılar canım.

Tarifim yapılamaz bi acı bu.Tanımak hatta illa paylaşmakta şart değil.İnsan hayatı her şekliyle can acıtıcı.
Allah yakınlarına dayanma gücü versin.MEkanı cennet olsun.Dualarımız ona ulaşssın :43:

Kızlarrr Merhaba nasılsınızzzz ????
Çok uzunn zamandır giremiyordum bakındım baya kalabalıklaşmışız ne güzellll listemiz ne kadarda büyümüşş artık darısı listede bebiş bekleyenlerin başına inşallahh en yakın zamanda Rabbim nasip etsin tüm arkadaşlara :16:

Aa evet hatırladım, inanmıyorum ya.Neden kaynaklı peki.NAsıl birşeydir bu ya

Evet bu topikte de vardı Ocak anneleri topiginde de yazıyordu.
Lupus hastalığı varmış kendisinde.bagisiklik sistemi ile ilgili.vucut kendi organlarına karsı antikor üretip sağlıklı organlara zarar veriyor.bunu vücut kendi kendine yapıyor.vücut kendi organını tanimayip yabancı organ gibi görüp antikor üreterek organın işlevini bozuyor. Bunu sırayla da yapabiliyor bir organdan vurup hayatına da mal olabiliyor.bu durumdan sanırım ilerledi hastalık.
Bu çağda tedavi edilmeyecek,kontrol altina alinamayacak bir rahatsızlık değil ,doktorlar durumu önemsememiş olabilir.bilmiyorum durumu bu benim yorumum.Yazık ettiler insan Hayati bu kadar ucuz olmamalı.bence pisi pisine ,takipsizlikten oldu bütün bunlar.

Back