- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.781
Aa evet hatırladım, inanmıyorum ya.Neden kaynaklı peki.NAsıl birşeydir bu ya
Dün, 22:12 Konu Sahibi : ay_she #16272
melonee
Giriş tarihiApr 2010Mesajlar452
[h=2]
Senin agri bacagin ic tarafinda bir agri galiba, ben onu taaa 14. haftadan beri cekiyorum, sol tarafta. Pantolon giymek icin sag bacagi kaldirip solun ustunde tek ayak ustunde dursam sanci olduruyor mesela. Basta hic gecmiyordu, sonradan gelir gider oldu, son birkac gundur cok kotu yine. Aynen bunu ceken bir arkadas daha var diger bir topicte, ikimize de doktorlar/ebeler normaldir sorun degil dediler. Magnezyum ligament agrilari icin iyi gelebilir ama bu tur agrilara faydasi olacagi supheli, bize vermediler. Beni rahatlatan tek sey basit esnetme hareketleri. Kendini zorlamadan pelvik hareketler yap (kalcan ile genis daireler cizmek gibi). Tesadufen kesfettigim bir esnetme var: sol dizi kirip sol ayagi sag dizin ustune yasliyorsun ayakta dururken. Sonra zorlamadan dizi disari dogru itiyorsun, ust baldirin ic kismi da esniyor. Bu olmasa da baska bir esnetme hareketi rahatlama verebilir. Bir de oturdugun yuzeyler farkettirebiliyor: calisma sandalyem cok agri yaparken koltuk rahat ettiriyor. Simdi misafirlikteyiz, buradaki koltuklar agriyi tetikledi resmen! Gecmis olsun umarim seninki de gecer veya azalir. En azindan bebege kotu etkisi yok diye kendimizi avutuyoruz, sen de oyle yapacaksin en kotu ihtimalle.
canimmm yaaa valla cokkk ama cok sagol cevabin icin beni düsünüp yazman mutlu etti vallaaaaa..benim kalcamin icinde agri tam adim atacagim yada kalcacagim kalcama bir bicak saplaniyo hareket edemiyorum canim dedigin hareketleri yapicam cok ama cokk sagolasin tekrar tesekkür ederim.evet yaa bebekler iyi olsunda cekicez artik hersey bebisler icinnn..
Hamileliğimin 24. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 115 gün kaldı.
Bebeğiniz düzenli, sabit hızla büyümesine devam ediyor. Sadece bu hafta boyunca bebeğiniz yaklaşık 170 gr ağırlık kazanacak. Bu büyüme atağı bebeğinizin rahim dışındaki yaşama hazırlanmasına yardımcı olacaktır. Bebeğinizin el kavramam ve irkilme refleksleri iyice gelişti.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 640 gr. - Yaklaşık boyu : 30.1 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Dün, 22:13 Konu Sahibi : ay_she #16273
arzu93
Giriş tarihiMar 2011Mesajlar261
[h=2]
:
Ccanim dogum gününü en icten dileklerimle kutlar ailenle mutlu saglikli huzurlu yillar gecirmeni dilerim,gözünden gülücükler gözlerinden sevinc kivilcimlari hic eksik olmasin canim benim iyiki dogdun nice senelere esinle bebisinle insallahhhh aminnn...
saol canım çok incesin.inşallah hepimiz bebişlerimizle vve tüm sevdıklerımızle huzur ıcınde bır ömür geçiririz.bu sene sadece sağlık ve huzur istedim allahtan.sağlıkla benı ve tüm hamileleri allah bir avazda kurtarsın inşallah.
Hamileliğimin 22. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 127 gün kaldı.
Bebeğinizin göz kapakları birleşik olsada, közkapakları kırpma hareketi yapmaktadırlar. Bebeğinizin omurga, kaburga, uzun kol ve bacak kenmikleri sertleşiyor. Bu noktada, alnı, şakakları ve üst ve arka kafatasını kapsayan kafatası tabakaları oluşmuş ve kıkırdaktan meydana gelmişlerdir. Yurt dışında bazı anneler doğum sırasında yardımcı olması için gebelik ve doğum danışmanlarıyla çalışmaktadırlar.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 470 gr. - Yaklaşık boyu : 26.7 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Dün, 22:14 Konu Sahibi : ay_she #16274
melonee
[h=2]
arkadaşlar merhaba ..ben de ocak annesi olucam İnşallah...bir avazda kurtulmanızı ve hayırlı evlatlar diliyorum......
seninde bebis hayirli olsun canim insallahh sagsaglim kucagina alirsin aminnn.sende canim bir avazda kurtulursun insallahh hepimize.
Bebeğiniz düzenli, sabit hızla büyümesine devam ediyor. Sadece bu hafta boyunca bebeğiniz yaklaşık 170 gr ağırlık kazanacak. Bu büyüme atağı bebeğinizin rahim dışındaki yaşama hazırlanmasına yardımcı olacaktır. Bebeğinizin el kavramam ve irkilme refleksleri iyice gelişti.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 640 gr. - Yaklaşık boyu : 30.1 cm. (Baştan Topuğa)
Dün, 22:16 Konu Sahibi : ay_she #16275
durusevgi
Giriş tarihiSep 2012Mesajlar19
[h=2]
seninde bebis hayirli olsun canim insallahh sagsaglim kucagina alirsin aminnn.sende canim bir avazda kurtulursun insallahh hepimize.
çok teşekkür ederim ...umarım canım hep birlikte:)
melonee ve Tontirik bu mesajı beğendiler.
Dün, 22:16 Konu Sahibi : ay_she #16276
melonee
[h=2]
saol canım çok incesin.inşallah hepimiz bebişlerimizle vve tüm sevdıklerımızle huzur ıcınde bır ömür geçiririz.bu sene sadece sağlık ve huzur istedim allahtan.sağlıkla benı ve tüm hamileleri allah bir avazda kurtarsın inşallah.
önemli degil insallahh aminnn...buarada ikimizde ayni burctaniz ayni aylarda dogmusuzzz..
Düzenleyen: melonee Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati 16
Bugün, 00:44 Konu Sahibi : ay_she #16277
fbetuly
Giriş tarihiMay 2009Mesajlar1,032
[h=2]
o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
SANIRIM DR. İHMALİ OLMUŞ
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
SANIRIM DR. İHMALİ OLMUŞ