Koyu çizgiyi gördükten sonra 24-48saat icinde yumurtlaman oluyor.bu günleri degerlendir.sonraki günleri de tabi.
Ama tam yumurtlama gunünde iliskiye girmem gerek demişsin sPerm azlığı mı var,yoksa baska birsey mı?
Böyle bir durumun yoksa eğer durmak yok yola devam :))
Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun bebeğine.
yok canım, bu tip bi sıkıntı yok.
sadece 'öyle olması lazım' diyim ben kısaca.
tam vakti 36 saat oluyormuş sanırım, gurbet öyle demiş.
amiin, çok teşekkürler yardımın için.
İnşallah canım.test labo.. Marka strip olanlardan.bu testlerin hassasiyeti daha yuksekmis.sadece bhcg hormonunu test ettiginden dedigin gibi silik de olsa pozitif demek çünkü gecen aylarda da yaptım bu testten test kısmı bembeyazdi,hiç bir renk vermemişti.bu ay da silik olunca acaba? Dedim.2 güne bir yaptıgım testlerde hep silik pozitif görünce bhcg değeri artmiyor mü diye aklımda yer etti.simdi de gecen ay ki gibi kahve,siyah lekelenme başlayınca üzüldüm.insallah kanama olmaz adet baslamaz da dediğin gibi hayırlısıyla koyu cizgiye dönüşür ve sonuc hayırlı olur.
Ben testi bat tan 5 gün önce yaptım 2 gun sonra tekrar yaptım.bu sonuc cikti.
Ablam 2 hamileliğinde de adet gunü geçtikten sonra birinde 3,digerinde 4 gün sonra idrarda pozitifi görmüş.tabi bu zaman kadar kan testinden sonucu öğrenmişti.Onda lekelenme yoktu ama.Gogusleri ağrıyordu onu biliyorum.
Bende lekelenme var,göğüs ağrısı yok :))
Bu testlerde pozitifi görüp adet olanları da okudum o yüzden beklemekten baska yapacak birsey yok.Allah nasıl isterse öyle olur.
karabibercim,
bu dediğin durumu ben 2 ay evvel yaşadım maalesef.
umuyorum, başına gelmez.
erken gebelik testlerinden (fortel) kullanıyorum ben sürekli.
adetten 3 gün evvel yaptım. çok silik pozitif gördüm. hayalet çizgi diyebilirim yani. ertesi gün yine aynı şekilde... ertesi gün yine aynı şekilde. hatta tam adet günümde, hem gebelik testi hem de ov. testi yaptım. ikisi de pozitifti. ama gebelik testi, hep aynı koyuluktaydı, bi türlü koyulaşamadı o çizgi.
2 gün geciktim. sonra şiddetli bir kanamam oldu. parça parça kanamam oldu.
doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi.
kanamam bittiğinde, 4. gün falandı yanılmıyorsam.. yeniden test yaptım, test hala hayalet çizgi şeklindeydi.
sonra gittim, baktı doktorum, kese mese bişey kalmamıştı.. kanamayla gitmiş. ama rahim iç zarı dökülmemiş, hala kalındı. göremediğimiz başka kalıntılar da olabilir diye, kürtaj yaptı.
olabiliyor yani bazen böyle şeyler... moral bozmadan yola devam etmek lazım.
inşallah seninki, biran evvel koyulaşır. ama tavsiyem, git bi kan tahlili de yaptır sen biran evvel. nedir ne değildir, netleştir olayı.
Senin icin en uygun saat poziti gördukten sonra ki 36. Saati degerlendir
Esine sert kahve icir iliskiden once testisletine yika yada buzla uygulama yap ve derin iliski yat kalkma istersen karbonat uygularsin
tamamdır gurbetçim. ben bu sabah gördüm net pozitifi, o zaman 36 saat sonrayı değerlendiricem.
ama gün ortasına denk geliyor. eşim işte... bakalım napıcaz bilemiyorum.
sağolasın tekrar.