• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Cnm bnm adeti 3 gun gecince bnm silik cizgi cikti yerlesme kanamasi yasiyosun sen bekle yorulma bol bol dinlen
Hazimsizlik bndede oldu istahim kesildi[/QUOTE]

Canım inşallah dediğin gibidir ama ben çok moralsizim.agrim ,lekelenmem olmadıgı zaman mutluyum olduğu zaman ,adet şimdi başladı başlayacak diyorum üzülüyorum.
Bir hafta misafirimiz var onları gezdiriyoruz,dinlenmem biraz güç.
Dün gece pes ettim erken yattım bata bi uyudum kendime geldim.
Adet gunüm 17 si 1 gün var bakalım nolacak?

Son düzenleme:
Cnm bnm adeti 3 gun gecince bnm silik cizgi cikti yerlesme kanamasi yasiyosun sen bekle yorulma bol bol dinlen
Hazimsizlik bndede oldu istahim kesildi

Canım inşallah dediğin gibidir ama ben çok moralsizim.agrim ,lekelenmem olmadıgı zaman mutluyum olduğu zaman ,adet şimdi başladı başlayacak diyorum üzülüyorum.
Adet gunüm 17 si 1 gün var bakalım nolacak?[/QUOTE]

Hakkinda hayirlidi gulum bnm adet gunumde siyah kan geldi resmen sirilsiril bir sefer
Wc ye akti arkasi gelmedi esimle iliskiye girmistim ondan sonra oldu artik yerlesmemi yoksa iliskidenmi anladim

Merhaba Herkese iyi akşamlar,

Evet suay82 nin de dediği gibi her ne kadar geç katılsam da aranıza ne sohbetler ettik bu topikte.
Nerde bu millet,nerde bu ... ;)

Kadın olmak zor hele anne olmak çok zor.
Büyük fedakarlık ister.Allah bu yolda hepimize kolaylık versin.

Benim adete 2 gün var,lekelenmem var.sabah 2 gune bir ilk idrarda yaptıgım gebelik testlerinde silik de olsa test çizgisi beliriyor ama artık koyulasmasi gerekmez mı?
Sanki hep aynı siliklikte devam ediyor.
Ne göğüs ağrısı ne baska birsey var. Arada gelen hafif kasık ağrısı ve lekelenme var.sadece hazımsızlık bas rolde.
Var mı bir fikri olan?

:) hayırlı olsun inşalah, silik çizgi bile olsa... bu testler yanlış pozitif sonuç vermezler. olsa olsa yanlış negatif olur.
seninki inşallah, bugün yarın koyu renk çizgiye dönüşür.
hayırlısıyla kucağında göstersin rabbim yavrunu inşallah...

kızlar, bişey sorucam. çok önemli.... nolur biri bi baksın bana... nolur nolur :)

benim SAT: 3 eylül
son aylarda çok karıştım, BAT ne zaman, bilemiyorum hiç.

dün yaptığım ov. testinde, iki çizgi aynı renkteydi.
bu sabah ilk idrardan sonra, hiç bişey yemedim, içmedim. ikinci idrarla yaptığım testte, ikinci çizgi daha koyu çıktı.

yarın tekrar yapmalı mıyım testi ben?
ne zmaan yumurtlayacağım ben şimdi? bir bilen varsa, lütfen söylesin...
ne zaman yumurtlayacağımı bilmek çok önemli benim için... tam yumurtlama zamanında ilişkiye girmem lazım çünkü..

ben akıntı kontrolü yapamıyorum. akıntım makıntım yok aylardır hiç.

Adet gunüm 17 si 1 gün var bakalım nolacak?

Hakkinda hayirlidi gulum bnm adet gunumde siyah kan geldi resmen sirilsiril bir sefer
Wc ye akti arkasi gelmedi esimle iliskiye girmistim ondan sonra oldu artik yerlesmemi yoksa iliskidenmi anladim[/QUOTE]

Evet canım benim de koyu kahve,siyah leke geliyor az az arada da ağrı giriyor karnıma.devami adet kanamasına donecek gibi geliyor.Gecen ay da ilk defa boyle oldu,umitlenmistim ben de.o yuzden bu sefer pek kaptirmadim.Allah tan ümit kesilmez tabi.

kızlar, bişey sorucam. çok önemli.... nolur biri bi baksın bana... nolur nolur :)

bu sabah ilk idrardan sonra, hiç bişey yemedim, içmedim. ikinci idrarla yaptığım testte, ikinci çizgi daha koyu çıktı.

ne zaman yumurtlayacağımı bilmek çok önemli benim için... tam yumurtlama zamanında ilişkiye girmem lazım çünkü..

Koyu çizgiyi gördükten sonra 24-48saat icinde yumurtlaman oluyor.bu günleri degerlendir.sonraki günleri de tabi.
Ama tam yumurtlama gunünde iliskiye girmem gerek demişsin sPerm azlığı mı var,yoksa baska birsey mı?
Böyle bir durumun yoksa eğer durmak yok yola devam :))
Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun bebeğine.

:) hayırlı olsun inşalah, silik çizgi bile olsa... bu testler yanlış pozitif sonuç vermezler. olsa olsa yanlış negatif olur.
seninki inşallah, bugün yarın koyu renk çizgiye dönüşür.
hayırlısıyla kucağında göstersin rabbim yavrunu inşallah...

İnşallah canım.test labo.. Marka strip olanlardan.bu testlerin hassasiyeti daha yuksekmis.sadece bhcg hormonunu test ettiginden dedigin gibi silik de olsa pozitif demek çünkü gecen aylarda da yaptım bu testten test kısmı bembeyazdi,hiç bir renk vermemişti.bu ay da silik olunca acaba? Dedim.2 güne bir yaptıgım testlerde hep silik pozitif görünce bhcg değeri artmiyor mü diye aklımda yer etti.simdi de gecen ay ki gibi kahve,siyah lekelenme başlayınca üzüldüm.insallah kanama olmaz adet baslamaz da dediğin gibi hayırlısıyla koyu cizgiye dönüşür ve sonuc hayırlı olur.

Ben testi bat tan 5 gün önce yaptım 2 gun sonra tekrar yaptım.bu sonuc cikti.
Ablam 2 hamileliğinde de adet gunü geçtikten sonra birinde 3,digerinde 4 gün sonra idrarda pozitifi görmüş.tabi bu zaman kadar kan testinden sonucu öğrenmişti.Onda lekelenme yoktu ama.Gogusleri ağrıyordu onu biliyorum.
Bende lekelenme var,göğüs ağrısı yok :))

Bu testlerde pozitifi görüp adet olanları da okudum o yüzden beklemekten baska yapacak birsey yok.Allah nasıl isterse öyle olur.

Son düzenleme:
Kan testi yaptırırsam sonucu net öğrenirim biliyorum ama lekelenme varken yaptırmak istemiyorum.o testi yaptırmaya karar vermek bile hamile olduguna inanmaktir bence.uzulmek istemiyorum.

Senin icin en uygun saat poziti gördukten sonra ki 36. Saati degerlendir
Esine sert kahve icir iliskiden once testisletine yika yada buzla uygulama yap ve derin iliski yat kalkma istersen karbonat uygularsin

Kan testi yaptırırsam sonucu net öğrenirim biliyorum ama lekelenme varken yaptırmak istemiyorum.o testi yaptırmaya karar vermek bile hamile olduguna inanmaktir bence.uzulmek istemiyorum.

Haklisin cnm sen bnm testleri gordunmu
3 tane yaptim 3 gun ara ile pozitif idrar testi topigine bak gunden gune koyulasti

imagejpeg
Cnm bnm ilk teste bakarmisin silik seninde boledir umarim

Koyu çizgiyi gördükten sonra 24-48saat icinde yumurtlaman oluyor.bu günleri degerlendir.sonraki günleri de tabi.
Ama tam yumurtlama gunünde iliskiye girmem gerek demişsin sPerm azlığı mı var,yoksa baska birsey mı?
Böyle bir durumun yoksa eğer durmak yok yola devam :))
Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun bebeğine.

yok canım, bu tip bi sıkıntı yok.
sadece 'öyle olması lazım' diyim ben kısaca.
tam vakti 36 saat oluyormuş sanırım, gurbet öyle demiş.
amiin, çok teşekkürler yardımın için.

İnşallah canım.test labo.. Marka strip olanlardan.bu testlerin hassasiyeti daha yuksekmis.sadece bhcg hormonunu test ettiginden dedigin gibi silik de olsa pozitif demek çünkü gecen aylarda da yaptım bu testten test kısmı bembeyazdi,hiç bir renk vermemişti.bu ay da silik olunca acaba? Dedim.2 güne bir yaptıgım testlerde hep silik pozitif görünce bhcg değeri artmiyor mü diye aklımda yer etti.simdi de gecen ay ki gibi kahve,siyah lekelenme başlayınca üzüldüm.insallah kanama olmaz adet baslamaz da dediğin gibi hayırlısıyla koyu cizgiye dönüşür ve sonuc hayırlı olur.

Ben testi bat tan 5 gün önce yaptım 2 gun sonra tekrar yaptım.bu sonuc cikti.
Ablam 2 hamileliğinde de adet gunü geçtikten sonra birinde 3,digerinde 4 gün sonra idrarda pozitifi görmüş.tabi bu zaman kadar kan testinden sonucu öğrenmişti.Onda lekelenme yoktu ama.Gogusleri ağrıyordu onu biliyorum.
Bende lekelenme var,göğüs ağrısı yok :))

Bu testlerde pozitifi görüp adet olanları da okudum o yüzden beklemekten baska yapacak birsey yok.Allah nasıl isterse öyle olur.

karabibercim,
bu dediğin durumu ben 2 ay evvel yaşadım maalesef.
umuyorum, başına gelmez.
erken gebelik testlerinden (fortel) kullanıyorum ben sürekli.
adetten 3 gün evvel yaptım. çok silik pozitif gördüm. hayalet çizgi diyebilirim yani. ertesi gün yine aynı şekilde... ertesi gün yine aynı şekilde. hatta tam adet günümde, hem gebelik testi hem de ov. testi yaptım. ikisi de pozitifti. ama gebelik testi, hep aynı koyuluktaydı, bi türlü koyulaşamadı o çizgi.
2 gün geciktim. sonra şiddetli bir kanamam oldu. parça parça kanamam oldu.
doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi.
kanamam bittiğinde, 4. gün falandı yanılmıyorsam.. yeniden test yaptım, test hala hayalet çizgi şeklindeydi.
sonra gittim, baktı doktorum, kese mese bişey kalmamıştı.. kanamayla gitmiş. ama rahim iç zarı dökülmemiş, hala kalındı. göremediğimiz başka kalıntılar da olabilir diye, kürtaj yaptı.

olabiliyor yani bazen böyle şeyler... moral bozmadan yola devam etmek lazım.
inşallah seninki, biran evvel koyulaşır. ama tavsiyem, git bi kan tahlili de yaptır sen biran evvel. nedir ne değildir, netleştir olayı.

Esine sert kahve icir iliskiden once testisletine yika yada buzla uygulama yap ve derin iliski yat kalkma istersen karbonat uygularsin

tamamdır gurbetçim. ben bu sabah gördüm net pozitifi, o zaman 36 saat sonrayı değerlendiricem.
ama gün ortasına denk geliyor. eşim işte... bakalım napıcaz bilemiyorum.
sağolasın tekrar.

kızlar ben bir aydr giremiyorm memleketteydm nette yoktu pek giremedm zatende yeni üye olmustm insaallah burası hepimz için hayırlı olur ben kısaca hikayemi yazacm okumayan arkadaslar için ve sizden yardm isticem ben 2aydr laboqucik ovalasyn testini kullandm cok memnunum gercektn tavsiye ederim ama bende yumurtlama gününü gösterdi ama hamile kalamadm onuda söyleyeyim ilk ayımda denedk tutmadı 2.ayımda kullandm ama eşim yanımda yoktu yumurtlama günümde öylece güme gitti anlayacagınz yumurtalr cok üzüldm şimdi aramzda klomen kullanan arkadaslarda vardı sorum onlara ve onlar gibi yorum yapmak isteyen arkadaslara kısaca hikayem şu;
ben iki yıllık evliyim ve evliligimin 4.ayı hamile kaldım 15haftalık düsük yaptm daha sonra 2ay korundm 2.adetmde tekrar hamile kaldm 18haftalık dogum yaptm ve bu ayın 22sinde bebegimi kaybedeli 1sene olacak ve acısı halaa içimde yeri dolmadı ve yenisi olmadnda dolmıcak 1senenin yine 3ayı korundm ocak ayında korunmayı bıraktık o aydan beri yani 9aydr ugrasıyorm hamile kalamadm ha sunuda belirteym ocak şubat mart ayları süt hormonum yüksekmiş yani halk tabiriyle sütüm korums ondan hamile kalamamısım nisan ayında hiç adet olamadm mayıs ve haziran ayının kistle gecirdm temmuzda kist için dogum kontrol hapı kullandm temmuzun sonunda sıkıntısız bir sekilde ovalasyon testi yaparak denedk tutmadı bu ayda yumurtlama günümde eşim yanımda yoktu bir hafta var adetime yani bu yda denemiş olmadk acıkcası bunları neden anlattıgıma gelincede ben dogumdan sonra sorunlar yasadıgım için adam akıllı gecen ay denemiş olduk ondan öncede sorunsz ki süt hormonunu saymzsak ocak subat ve mart ayı var yani toplamda 9 ayın 4ayında bebek calısması oldu tutmadı gecen ay doktor hamile kalayım diye klomen yazdı sonra eşim yanımda olmıcak diye önümzdeki ay kullanırsn dedi şimdi benm kafam cok karısık sizce bu ay adet olunca klomene başlamalımıyım yada daha önce sorunsz ve hiçbir yöntm uygulamadn hamile kalmıs biri olarak biraz daha mı kendiligimzden mi deneyelim yumurtamda ve catlamasnda bir sorun yok acıkcası bu sene cok sıkıntılı günler gecirdk strestn hamile kalamdıgımı düşünüyorm yinede Allah bilir tabi klomenide kist yapmasndan korktugum için kullanmak istemiyorm yazdıklarıma bir yorum yapıp biraz içimi rahatlatırsanz cok mutlu olurum

kızlar ben bir aydr giremiyorm memleketteydm nette yoktu pek giremedm zatende yeni üye olmustm insaallah burası hepimz için hayırlı olur ben kısaca hikayemi yazacm okumayan arkadaslar için ve sizden yardm isticem ben 2aydr laboqucik ovalasyn testini kullandm cok memnunum gercektn tavsiye ederim ama bende yumurtlama gününü gösterdi ama hamile kalamadm onuda söyleyeyim ilk ayımda denedk tutmadı 2.ayımda kullandm ama eşim yanımda yoktu yumurtlama günümde öylece güme gitti anlayacagınz yumurtalr cok üzüldm şimdi aramzda klomen kullanan arkadaslarda vardı sorum onlara ve onlar gibi yorum yapmak isteyen arkadaslara kısaca hikayem şu;
ben iki yıllık evliyim ve evliligimin 4.ayı hamile kaldım 15haftalık düsük yaptm daha sonra 2ay korundm 2.adetmde tekrar hamile kaldm 18haftalık dogum yaptm ve bu ayın 22sinde bebegimi kaybedeli 1sene olacak ve acısı halaa içimde yeri dolmadı ve yenisi olmadnda dolmıcak 1senenin yine 3ayı korundm ocak ayında korunmayı bıraktık o aydan beri yani 9aydr ugrasıyorm hamile kalamadm ha sunuda belirteym ocak şubat mart ayları süt hormonum yüksekmiş yani halk tabiriyle sütüm korums ondan hamile kalamamısım nisan ayında hiç adet olamadm mayıs ve haziran ayının kistle gecirdm temmuzda kist için dogum kontrol hapı kullandm temmuzun sonunda sıkıntısız bir sekilde ovalasyon testi yaparak denedk tutmadı bu ayda yumurtlama günümde eşim yanımda yoktu bir hafta var adetime yani bu yda denemiş olmadk acıkcası bunları neden anlattıgıma gelincede ben dogumdan sonra sorunlar yasadıgım için adam akıllı gecen ay denemiş olduk ondan öncede sorunsz ki süt hormonunu saymzsak ocak subat ve mart ayı var yani toplamda 9 ayın 4ayında bebek calısması oldu tutmadı gecen ay doktor hamile kalayım diye klomen yazdı sonra eşim yanımda olmıcak diye önümzdeki ay kullanırsn dedi şimdi benm kafam cok karısık sizce bu ay adet olunca klomene başlamalımıyım yada daha önce sorunsz ve hiçbir yöntm uygulamadn hamile kalmıs biri olarak biraz daha mı kendiligimzden mi deneyelim yumurtamda ve catlamasnda bir sorun yok acıkcası bu sene cok sıkıntılı günler gecirdk strestn hamile kalamdıgımı düşünüyorm yinede Allah bilir tabi klomenide kist yapmasndan korktugum için kullanmak istemiyorm yazdıklarıma bir yorum yapıp biraz içimi rahatlatırsanz cok mutlu olurum

cnm oncelikle basin sagolsun guzelim
Allahim sabrini artirsin
bnm sana tavsiyem klomen kullanma senin yumurtlamama gibi durumun yok cok sukur
sadece dogal yoldan incir yiyebilirisin her gun 2-3 tane kaliteli yumurtan olusur
esinde harnup pekmezi icer kaliteli sperm icin
ve ovuda pozitifi gordukten sonra guna siri iliski olur yanliz sunu hatirlatmak isterim mutlaka folik asit ic
onu birakma sende pekmez ye kuvettli seyler yani vitaminli

bu ay bu sekilde denemeni tavsiye ederim

su an bende hamileyim 7 haftalik sanirim kaybedicem yada bnmle kalacak buda sali gunu belli olacak
eger kaybedrsem 3 ay ara vericem ocak ta kismetse korunmayi birakicam
bnde 10 haftalik gecen sene kaybettim cok sukur 3 evladim var
allahim selamete cikarsin guzelim bnm

yok canım, bu tip bi sıkıntı yok.
sadece 'öyle olması lazım' diyim ben kısaca.
tam vakti 36 saat oluyormuş sanırım, gurbet öyle demiş.
amiin, çok teşekkürler yardımın için.

karabibercim,
bu dediğin durumu ben 2 ay evvel yaşadım maalesef.
umuyorum, başına gelmez.
erken gebelik testlerinden (fortel) kullanıyorum ben sürekli.
adetten 3 gün evvel yaptım. çok silik pozitif gördüm. hayalet çizgi diyebilirim yani. ertesi gün yine aynı şekilde... ertesi gün yine aynı şekilde. hatta tam adet günümde, hem gebelik testi hem de ov. testi yaptım. ikisi de pozitifti. ama gebelik testi, hep aynı koyuluktaydı, bi türlü koyulaşamadı o çizgi.
2 gün geciktim. sonra şiddetli bir kanamam oldu. parça parça kanamam oldu.
doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi.
kanamam bittiğinde, 4. gün falandı yanılmıyorsam.. yeniden test yaptım, test hala hayalet çizgi şeklindeydi.
sonra gittim, baktı doktorum, kese mese bişey kalmamıştı.. kanamayla gitmiş. ama rahim iç zarı dökülmemiş, hala kalındı. göremediğimiz başka kalıntılar da olabilir diye, kürtaj yaptı.

olabiliyor yani bazen böyle şeyler... moral bozmadan yola devam etmek lazım.
inşallah seninki, biran evvel koyulaşır. ama tavsiyem, git bi kan tahlili de yaptır sen biran evvel. nedir ne değildir, netleştir olayı.

tamamdır gurbetçim. ben bu sabah gördüm net pozitifi, o zaman 36 saat sonrayı değerlendiricem.
ama gün ortasına denk geliyor. eşim işte... bakalım napıcaz bilemiyorum.
sağolasın tekrar.

Sagol canım destegin için.Sanirim kimyasal koyulasmadi çünkü,2 güne bir yaptım hep silik.gecen ay da böyle oldu ama test yapmamistim.lekelenme bat tan once gelince sevinmistim,sonra adet kanamasi basladi.doktora gitmedim 1 ay daha şans verdi kendime. Doktor yolu gözüküyor ufukta.kan tahlili eğer lekelenme biterse yaptıracağım.bitmezse zaten adetle sonuclanacaktir.Hayirlisi olsun,Rabbim dert verip derman aratmasın.

Son düzenleme:

canım bak bu bilgilerden çok yoksun kalmışım kahve iyi mi geliyor super benimki bayılır kahveye
ama karbonatı anlamadım o nesi :)))

cnm oncelikle basin sagolsun guzelim
Allahim sabrini artirsin
bnm sana tavsiyem klomen kullanma senin yumurtlamama gibi durumun yok cok sukur
sadece dogal yoldan incir yiyebilirisin her gun 2-3 tane kaliteli yumurtan olusur
esinde harnup pekmezi icer kaliteli sperm icin
ve ovuda pozitifi gordukten sonra guna siri iliski olur yanliz sunu hatirlatmak isterim mutlaka folik asit ic
onu birakma sende pekmez ye kuvettli seyler yani vitaminli

bu ay bu sekilde denemeni tavsiye ederim

su an bende hamileyim 7 haftalik sanirim kaybedicem yada bnmle kalacak buda sali gunu belli olacak
eger kaybedrsem 3 ay ara vericem ocak ta kismetse korunmayi birakicam
bnde 10 haftalik gecen sene kaybettim cok sukur 3 evladim var
allahim selamete cikarsin guzelim bnm

cok tesekkür edrim canım ya alah razı olsun aydınlattın beni bende evet dedigin gibi her ay mutlaka bir yumurtam oluyo ve catlıyo gecen ay tutmadı bu ayda yumurtladıgımı cok daha iyi anladm test bile kullanmadn ama eşim yanım da yoktu incir kürü denemiştim gecen ay keciboynuzunuda pekmezini degilde kürünü denedm bu ayda pekmezinimi denesm acaba insaallah yine tedaviye falan gerek kalmadn hamile kalabilirim senin bebegn niye yasamıcakki insaallah düşmez ya cok üzüldm kötüsünü düşünme rabbim isterse yasar herseyn hayırlısı olsn hakkında rabbim bebegini sana bagıslasn

canım bak bu bilgilerden çok yoksun kalmışım kahve iyi mi geliyor super benimki bayılır kahveye
ama karbonatı anlamadım o nesi :)))
cerol spermler hizlaniyor iliskiden once sert kahve icerse esler daha kolay hamis kalirsin o zaman
valla karbonat erkek bebek isteyenler icin bir bardak suya 2-3 kahve kasigi karbonat atiyosun ve vajinayi lavma ile yikiyorsun asidik yapiyormus yani y spermlerin gecisiini kolaylastirixyormus ben yapmadim ay korkarim ole seylerden
cok tesekkür edrim canım ya alah razı olsun aydınlattın beni bende evet dedigin gibi her ay mutlaka bir yumurtam oluyo ve catlıyo gecen ay tutmadı bu ayda yumurtladıgımı cok daha iyi anladm test bile kullanmadn ama eşim yanım da yoktu incir kürü denemiştim gecen ay keciboynuzunuda pekmezini degilde kürünü denedm bu ayda pekmezinimi denesm acaba insaallah yine tedaviye falan gerek kalmadn hamile kalabilirim senin bebegn niye yasamıcakki insaallah düşmez ya cok üzüldm kötüsünü düşünme rabbim isterse yasar herseyn hayırlısı olsn hakkında rabbim bebegini sana bagıslasn

cnm ins bu ay gelir beben
yavrum ben 7 haftalik hamileyimbir hata once lekelenme basladi halada var nedir analamdim dr dusecek dedi acile gittigimde siddetli kanam ile dedi
ne kanama oldu ne birsey kalirsa bnmle saglicakla hayirla kalsin
kalmayacaksada uzulmeyecegim herseyin hayirlisi olsun diyorum gecen senede dusuk yapmistim
cok sukur 3 evladim var dedik bir daha olsun bilmiyorum nasip olmayacak sanirim ama umudumu yitirmedim
Allahima sonsuz guvenim var cok sukur yas da geciyor 37 yasimdayim 40a dayamadan olsaydi :)))

Back