• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydın herkese,
Regli günüme çok az kaldı birkaç kez hem ovu hem gebelik testi yaptım.
2 gün önce yaptıgım ovu testi baya koyuydu (yumurtlamadan 7-8gun sonra) gebelik testinde de dikkatli bakınca hafif pembelik vardı.
Dün aksam ovu testinde çok silik cikti test çizgisi ben de gebelik testinyapmadim.dalga mi geçiyor benimle hormonlar acaba?
Son adetim 5 gün erken gelince düzen şaştı bu ay tahmini bat 17 Eylül.regli belirtisine dair en ufak bir belirti yok ama son adette de yoktu aniden bel ağrısı tuttu 2 gün icinde hastalandım.yine öyle olacak sanırım.
Umudum bir var bir yok, bir var bir yok ....
Bir de bir kac gündür kasığımda değil tam olarak tarif edemicem ama biraz daha aşağıda orta
kisma doğru (bilmiyorum anlatabildim mı) pit pit seklinde atma ve kasık agrisi kadr şiddetli olmayan ağrı oluyor.
Allah im sen büyüksün.

Son düzenleme:
H:10:
canım benim dualarım seninle yarın sabahtan dua okucam hepimiz için başta senin için.tez zamanda bebişin ve sen sağlığınıza kavuşun diye.allahım kabul etsin inşallah.
allah hakkında hayırlısı neyse onu versin,gönlündekini hayırlı kılsın inşallah.
güzel haberlerini duyarız inşallah canım arkadaşım aklım sende.

Cnm bnm sagolasin Allahim sanada diger kizlarada tez vakit yollasin bnide selamete cikarsin insAllah

Günaydın kuzucumm:38::38:
Sağol kuzucum zaman ilerliyor valla.Yarıladık artık :) Yeni doğum yapan bi arkdaşım ve eşiyle konuştum valla hamilelik sultanlık diyorlar :)) Bebekleri az uğraştırıyor ikiside bitik durum da Allah herkesin yardımcısı olsun.Kolaylıkla geçer bu dönemlerde inşallah.

Canımıniçi aman dikkat et.Hemen doktora görün, sıcak ballı içecekler tüket.Sakın hasta olmayasın.:20:

Daha çookk erken canım.Az daha sabır:emir_bebek:

kuzucum günaydın :38:
dün nete giremedim kusura bakma meleğim ama sonunda projeler bitti tabı bende bıttım bugün 5 takım cıktı alıp yollayacağız dün işten 8:30 cıktım mesai yaptım yetiştirmek için o yüzden hiç giremedim nete ama aklım hep sizdeydı özledim valla:16::54:
evet yolu yarıladım çok şükür rabbıme az kaldı 4,5 ay hayırlısıyla geçsin yiğenım çabuk gelsın mınnosum benım evet doğduklarında uykulardan fedakarlık yapıyorsun ama olsun insan onun için günlerce uyumaz :9::9: sen uyursun emi bakar emi uyur sen bakarsın artık yanı :9:
zaten benım prenses yığenım çok akıllı ve sakın olacak :nazar::54:
bugün daha ıyıyım kuzucum ballı süt içtim dün erken yattım ilaç kullanmıyorum zaten öyle işte yarında öğlen düğün var annemle beraber gitcez dünderdir kasıklarım cok ağrıyor ama öyle böyle bir ağrı değil kramp gibi giriyor sol tarafıma öldüm dün kıvrandım resmen
Günaydın herkese,
Regli günüme çok az kaldı birkaç kez hem ovu hem gebelik testi yaptım.
2 gün önce yaptıgım ovu testi baya koyuydu (yumurtlamadan 7-8gun sonra) gebelik testinde de dikkatli bakınca hafif pembelik vardı.
Dün aksam ovu testinde çok silik cikti test çizgisi ben de gebelik testinyapmadim.dalga mi geçiyor benimle hormonlar acaba?
Son adetim 5 gün erken gelince düzen şaştı bu ay tahmini bat 17 Eylül.regli belirtisine dair en ufak bir belirti yok ama son adette de yoktu aniden bel ağrısı tuttu 2 gün icinde hastalandım.yine öyle olacak sanırım.
Umudum bir var bir yok, bir var bir yok ....
Bir de bir kac gündür kasığımda değil tam olarak tarif edemicem ama biraz daha aşağıda orta
kisma doğru (bilmiyorum anlatabildim mı) pit pit seklinde atma ve kasık agrisi kadr şiddetli olmayan ağrı oluyor.
Allah im sen büyüksün.

canım bence strese sokma kendını ve bekle derim ben umudunuda bitirme ama aklınada getirme varsa zaten cıkacak ortaya inş. :34:
H:10:

Cnm bnm sagolasin Allahim sanada diger kizlarada tez vakit yollasin bnide selamete cikarsin insAllah

gurbetcım canım benım ne yaptın merak ettim senı dr. gittin mı tekrar belkıde bebişin senınle kuzum merakla haberleri belıyoruz ama güzel haberleri :54:

dün nete giremedim kusura bakma meleğim ama sonunda projeler bitti tabı bende bıttım bugün 5 takım cıktı alıp yollayacağız dün işten 8:30 cıktım mesai yaptım yetiştirmek için o yüzden hiç giremedim nete ama aklım hep sizdeydı özledim valla:16::54:
evet yolu yarıladım çok şükür rabbıme az kaldı 4,5 ay hayırlısıyla geçsin yiğenım çabuk gelsın mınnosum benım evet doğduklarında uykulardan fedakarlık yapıyorsun ama olsun insan onun için günlerce uyumaz :9::9: sen uyursun emi bakar emi uyur sen bakarsın artık yanı :9:
bugün daha ıyıyım kuzucum ballı süt içtim dün erken yattım ilaç kullanmıyorum zaten öyle işte yarında öğlen düğün var annemle beraber gitcez dünderdir kasıklarım cok ağrıyor ama öyle böyle bir ağrı değil kramp gibi giriyor sol tarafıma öldüm dün kıvrandım resmen

canım bence strese sokma kendını ve bekle derim ben umudunuda bitirme ama aklınada getirme varsa zaten cıkacak ortaya inş. :34:

gurbetcım canım benım ne yaptın merak ettim senı dr. gittin mı tekrar belkıde bebişin senınle kuzum merakla haberleri belıyoruz ama güzel haberleri :54:

kuzum sali gunu gidicem bir akinti kesiliyor bir geliyor bende anlamadim bu isi bakalim slai belli olacak insAllah hakkimda hayirli olan olsun

Bende işlere daldım canım , işleri hallaettiysen şükür valla:) Gözün aydın kuzucumm.
Canımıniçi doktorunu ara sor canım.Aman dikkat et.
Bu durumda da düğünde de çok yorulma canımıniçi

kuzum sali gunu gidicem bir akinti kesiliyor bir geliyor bende anlamadim bu isi bakalim slai belli olacak insAllah hakkimda hayirli olan olsun

Güzel haberlerle gel canım benim :)

canım benım güzel haberlerle gel inş. hayırlısıyla bebişin inş. iyidir

Bende işlere daldım canım , işleri hallaettiysen şükür valla:) Gözün aydın kuzucumm.

kuzucum benım sağol :16::38:
canım dr. aramayı pek düşünmüyorum valla artık sıkıldım oluruna bıraktım zaten 2 düğündede oynamayacağım artık bekleyip görcez neler olacak :16::34:

canım benım güzel haberlerle gel inş. hayırlısıyla bebişin inş. iyidir

kuzucum benım sağol :16::38:
canım dr. aramayı pek düşünmüyorum valla artık sıkıldım oluruna bıraktım zaten 2 düğündede oynamayacağım artık bekleyip görcez neler olacak :16::34:

En iyi ve güvenilir ovulasyon testi hangisidir?

Ben 29 Ağustos'ta düşük yaptım ve kanamam bitmek üzere. Acaba ilk adettimden sonra hamile kalsam bebek için veya anne için bir sakıncası olur mu? Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa beni aydınlatabilir mi? Kararsız kaldım; çünkü bazıları en az 3 ay dinlen diyor, kimisi hemen kalabilirsin diyor.

Ben 29 Ağustos'ta düşük yaptım ve kanamam bitmek üzere. Acaba ilk adettimden sonra hamile kalsam bebek için veya anne için bir sakıncası olur mu? Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa beni aydınlatabilir mi? Kararsız kaldım; çünkü bazıları en az 3 ay dinlen diyor, kimisi hemen kalabilirsin diyor.

canım bende hazıranda düşük yatım ama hiç korunmadım yanı ıstersen bır ay bekle ondan sonra başla hem kafanda rahat eder adetinde düzene girmiş olur benım sana tavsıyem laboquıck ovü. testi bol şans

kızlar hepinize iyi tatıller ben kaçıyorum allaha emanet olun bugün hiç gelmediniz topiğe küstüm işte :19::19:
önceden ne yazışırdık burda ama nerde hepsi eskıde kalmış :25::5:

Cnm bnm ilk adetini bekle donra basla calismaya 3 bekledim grcen sene 9 ayda yine hamile kaldim
Yine lekelenme var ne oldugu belli degil sali hersey belli olacak insAllah

Gulen yuz kaliteli ve guvenli cnm

kızlar size bir şey sormak istiyorum adetimin 10 günü ovulasyon testine başladım 16 güne kadar çift çizgiyi gördüm ama ilk çizgi kadar koyu değil di yalnız 17.gün çizgi yok oldu ve 18 gün beyaz süt kıvamında :18:bir akıntı geldi sizce yumurtam çatlamışmıdır

kızlar size bir şey sormak istiyorum adetimin 10 günü ovulasyon testine başladım 16 güne kadar çift çizgiyi gördüm ama ilk çizgi kadar koyu değil di yalnız 17.gün çizgi yok oldu ve 18 gün beyaz süt kıvamında :18:bir akıntı geldi sizce yumurtam çatlamışmıdır

onu gordu isen catlamistir cnm islak oldugun gunleri degrlendir guzelimmm

kızlar hepinize iyi tatıller ben kaçıyorum allaha emanet olun bugün hiç gelmediniz topiğe küstüm işte :19::19:
önceden ne yazışırdık burda ama nerde hepsi eskıde kalmış :25::5:

kuzum bnmmm yerim seniiiii :31:
sorma be gulum hele bnm icinden cikilmaz dururumum bni alllak bullak etti inan yaa kaldi 3 gun insAllah

gurbet'çim.. ben anlamadımki...
ne oldun sen şimdi_? son durum nedir?
bebe duruyor mu? kanaman var mı?

kanaman yoksa henüz, vakit kaybetme. salıyı falan bekleme.
doktora danış (telefon da edebilirsin). hemen progesteron başlatır muhtemelen... jel mi verir, hap mı verir, serum mu önerir... bilemiyorum.
bi dene şansını. belki, düşmeyecektir de, direniyordur minnoş içerde. yardımcı olmak gerekiyordur tutunması için.
kanaman yoksa, hiç zaman kaybetme derim ben, hemen doktorunla görüş bacım.

Merhaba Herkese iyi akşamlar,

Evet suay82 nin de dediği gibi her ne kadar geç katılsam da aranıza ne sohbetler ettik bu topikte.
Nerde bu millet,nerde bu ... ;)

Kadın olmak zor hele anne olmak çok zor.
Büyük fedakarlık ister.Allah bu yolda hepimize kolaylık versin.

Benim adete 2 gün var,lekelenmem var.sabah 2 gune bir ilk idrarda yaptıgım gebelik testlerinde silik de olsa test çizgisi beliriyor ama artık koyulasmasi gerekmez mı?
Sanki hep aynı siliklikte devam ediyor.
Ne göğüs ağrısı ne baska birsey var. Arada gelen hafif kasık ağrısı ve lekelenme var.sadece hazımsızlık bas rolde.
Var mı bir fikri olan?

gurbet'çim.. ben anlamadımki...
ne oldun sen şimdi_? son durum nedir?
bebe duruyor mu? kanaman var mı?

kanaman yoksa henüz, vakit kaybetme. salıyı falan bekleme.
doktora danış (telefon da edebilirsin). hemen progesteron başlatır muhtemelen... jel mi verir, hap mı verir, serum mu önerir... bilemiyorum.
bi dene şansını. belki, düşmeyecektir de, direniyordur minnoş içerde. yardımcı olmak gerekiyordur tutunması için.
kanaman yoksa, hiç zaman kaybetme derim ben, hemen doktorunla görüş bacım.
Cnm kanama yok lekelenme var koyu kivamli kahverengi akinti sancim yok agrim yok
Bide biliyormusun adet donemine dek geldi sir gibi inan yurt disindayim cnm ilk 3 doganin isine karismiyolar duserse dusermis
O nedenle dogom druma gidicem beklemekten baska care yok saliya az kaldi insAllah
Merhaba Herkese iyi akşamlar,

Evet suay82 nin de dediği gibi her ne kadar geç katılsam da aranıza ne sohbetler ettik bu topikte.
Nerde bu millet,nerde bu ... ;)

Kadın olmak zor hele anne olmak çok zor.
Büyük fedakarlık ister.Allah bu yolda hepimize kolaylık versin.

Benim adete 2 gün var,lekelenmem var.sabah 2 gune bir ilk idrarda yaptıgım gebelik testlerinde silik de olsa test çizgisi beliriyor ama artık koyulasmasi gerekmez mı?
Sanki hep aynı siliklikte devam ediyor.
Ne göğüs ağrısı ne baska birsey var. Arada gelen hafif kasık ağrısı ve lekelenme var.sadece hazımsızlık bas rolde.
Var mı bir fikri olan?
Cnm bnm adeti 3 gun gecince bnm silik cizgi cikti yerlesme kanamasi yasiyosun sen bekle yorulma bol bol dinlen
Hazimsizlik bndede oldu istahim kesildi

Back