- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.501
benmde bugün 6.günüm geçen ay geç yumurtlamıştım bende 18.-10-9.günde görmüştüm çizgiyi reglimde 4gün geçikti normalde adet düzenim çok iyidir geçen ay 2 gün erken geldi bu ay 4 gün geç bakalım eylülde neolacak inşallah hiç gelmez...
oldukça koyu kesinliklee gurbetimm:)
hemde ne uyuzlar ne iş olacaksa bugün.Geçecek inşallah çok sağol canımm benimm
Canım dün geceden beri bacaklarım çekiliyor,şimdide ağrıları devam ediyor.Yetmez gibi karın ağrısı ve mide bulantısıUfaklıkta çok hareketli bugün sanırım her hareketimde canımı acıtıyor
Yok kacirmazsin cnm illiskiden sonra yat kalkma senMerhaba kızlar. Bakın benim 8. gün ovulasyon testim. Siklusum tam 27 gün olup hiç şaşmamasına rağmen, ortalamalara göre de 13-14. gün yumurtlamam gerekmesine rağmen ben hamile kalıp düşük yaptığım ay 9. günde yumurtladığımı anladım. O yüzden bu ay testi 8. günümde uygulamaya başladım. Teste kalsa 10. gün test yapmaya başlanması gerekiyor. Yani kısaca demek istediğim şu; siklusunuz ne kadar düzenli olursa olsun, yumurtlamanız erken ya da geç olabiliyor. O yüzden teste de adetiniz bittiğinde başlamanız en uygunu. Ve adet bittiği günden itibaren bir sonraki adete kadar gün aşırı beraberlik şansımızı yükseltecektir. Bakalım ben bu ay da böyle deneyeceğim, inşallah buluşurlar bu ay.
Bu arada, bugünkü bu sonuca göre dünkü beraberlik ve yarınki beraberlikle yakalarız inşallah, çünkü bugün eşim yok. Siz ne dersiniz, kaçırmış olur muyuz ki kızlar? :18:
Cnm erkende olabilir yumurtlama ates yuksrlise gecmis cunku ayni saate yataktan kalkmadan olcuyon dimi 14. Adet olunur evet
Yok kacirmazsin cnm illiskiden sonra yat kalkma sen
Bu ay bende ovulasyon testlerinden kullanıcam. Genelde adetim düzenlidir ama hiç yumurta takibi vs. yaptırmadım. Ne durumdayım bilmiyorum.
Adet siklusum 30 en geç 32 gün.
Sizce ben adetin kaçıncı günü başlayayım?
Bu arada GurbetGuzeli tebrik ederim, seni daha önceden topiklerden tanıyorum nick aşinalığım var tanışıyo olmasakta
Rabbim hamileliğini hayırlı kılsın, darısı isteyenlere olsun inşallah
arkadaşlar ovülasyon testi ile daha önce hamileliğini öğrenen arkadaşların yazılarını okumuştum...BAT 4 eylül...az önce öylesine bi ovülasyon testi yapayım dedim ve iki çizgi neredeyse aynı gibi çıktı..T çizgisi birazcık daha C ye göre açıktı...hani hamilelik durumu söz konusu olabilir mi?sıvı tüketmiştim...bir de regl gününe nerdeyse 5 gün var...bilen arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum...
30-14=16. Gün ya da , 32-14=18.gun yumurtluyorsun ama bu tarihlerden 1 hafta önce başla veya adetin bitince başla.sen önlemini al da gerisini Allah (c.c) bilir
Umarım hayırlı haberler veririz bu topikte
İnşallah canım.
Benim eşimin sperm sayısı hem az hemde hızı yavaş. Bu yüzden günleri çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bende bu yüzden ovucanlardan aldım. İnşallah hayırlısı ile yaşarız bizde bu mutluluğu
O hesabı bende yaptım ama ben 13. günde falan görüyorum o şeffaf akıntıyı :44: 16 yada 18. günler arasında yımırtlıyosam o akıntı neden erken geliyoki
İnşallah canım.
Benim eşimin sperm sayısı hem az hemde hızı yavaş. Bu yüzden günleri çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bende bu yüzden ovucanlardan aldım. İnşallah hayırlısı ile yaşarız bizde bu mutluluğu
O hesabı bende yaptım ama ben 13. günde falan görüyorum o şeffaf akıntıyı :44: 16 yada 18. günler arasında yımırtlıyosam o akıntı neden erken geliyoki
Canım, eşin için keçiboynuzu kürü uygulayın, faydasını görenler çok... İstersen tarifini eklerim. Bayanlar için soğan kürü, incir kürü, eşler için de keçiboynuzu kürü var... Bunlar hamileliği kolaylaştırıyormuş...
Demek ki daha erken yumurtluyorsun ya da akıntı sekli seni yanıltıyor.hem 13. Günlerde yumurtlayıp 30-32 gün siklus süresi olmamalı diye biliyorum,yanıltmak istemem.
İstersen bu ay hem akıntı takibi hem ovulasyon testi hem de ateşini olc canım. Bakalım hormonlar ne cevap verecek
Hayirlisi olur ins. Rabbim isteyen hic kimsenin kucağını boş bırakmasın ins.
Bu ay bende ovulasyon testlerinden kullanıcam. Genelde adetim düzenlidir ama hiç yumurta takibi vs. yaptırmadım. Ne durumdayım bilmiyorum.
Adet siklusum 30 en geç 32 gün.
Sizce ben adetin kaçıncı günü başlayayım?
Bu arada GurbetGuzeli tebrik ederim, seni daha önceden topiklerden tanıyorum nick aşinalığım var tanışıyo olmasakta
Rabbim hamileliğini hayırlı kılsın, darısı isteyenlere olsun inşallah
kızlar günaydındün acile gidip kan testi yaptırdım 0.983 cıkmıştı galıba kağıt yanımda değil ama dr gösterdim gebe değilsiniz dedi neyse benım adet hiç şaşmaz 28 gün olurum hep ve bu sabah kırmızılar geldi şuan sancıdan kıvranıyorum inanılmaz acı çekiyorumilk kez hayatımda 31 gün oldum nıye anlamadım daha düne kadar akıntım vardı neyse sonuç olarak böyle kızlar hayırlısı olsun kısmet değilmiş yarın yınede dr. gideceğim eşim kafama takmama cok kızıyor her şeyi oluruna bıraktık
saglik olsun guzelim bebegin gelecek annesi biraz zorluyor
ya sabir gulum ya sabir
klomenden dolayi olabilir gulum yumurtanda catladi cnm yaa esin keciboynuzu pekmezi icsin her sabah
bn esime almistim fakat hamileymisim zaten
sağol canım benım kısmet değilmiş içti canım 2 ay içti hemde ama malesef kısmet değilmiş sanırım
hayırlsı olsun
kızlar günaydındün acile gidip kan testi yaptırdım 0.983 cıkmıştı galıba kağıt yanımda değil ama dr gösterdim gebe değilsiniz dedi neyse benım adet hiç şaşmaz 28 gün olurum hep ve bu sabah kırmızılar geldi şuan sancıdan kıvranıyorum inanılmaz acı çekiyorumilk kez hayatımda 31 gün oldum nıye anlamadım daha düne kadar akıntım vardı neyse sonuç olarak böyle kızlar hayırlısı olsun kısmet değilmiş yarın yınede dr. gideceğim eşim kafama takmama cok kızıyor her şeyi oluruna bıraktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?