ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Cnm eminim vucudun gebelige hazirlaniyor eylulde hamile olursan sasma sakin

Merhaba kızlar. Bakın benim 8. gün ovulasyon testim. Siklusum tam 27 gün olup hiç şaşmamasına rağmen, ortalamalara göre de 13-14. gün yumurtlamam gerekmesine rağmen ben hamile kalıp düşük yaptığım ay 9. günde yumurtladığımı anladım. O yüzden bu ay testi 8. günümde uygulamaya başladım. Teste kalsa 10. gün test yapmaya başlanması gerekiyor. Yani kısaca demek istediğim şu; siklusunuz ne kadar düzenli olursa olsun, yumurtlamanız erken ya da geç olabiliyor. O yüzden teste de adetiniz bittiğinde başlamanız en uygunu. Ve adet bittiği günden itibaren bir sonraki adete kadar gün aşırı beraberlik şansımızı yükseltecektir. Bakalım ben bu ay da böyle deneyeceğim, inşallah buluşurlar bu ay.

Bu arada, bugünkü bu sonuca göre dünkü beraberlik ve yarınki beraberlikle yakalarız inşallah, çünkü bugün eşim yok. Siz ne dersiniz, kaçırmış olur muyuz ki kızlar? :18:

geçmiş olsun canım miidenimi üşüttn.bu hava değişimleri insanı hasta eder aman dikkat canımm

Yok kacirmazsin cnm illiskiden sonra yat kalkma sen

Cnm erkende olabilir yumurtlama ates yuksrlise gecmis cunku ayni saate yataktan kalkmadan olcuyon dimi 14. Adet olunur evet

Evet canım kalkmadan Ölçüyorum.ateste yükselme var ama test sonucunda hayalet çizgi çıkıyor.
Devam edeceğim bakalım teste gecen ay ovu testi yapmadım meger erken yumurtlamisim.o erken günlerde de iliski olmuştu ama sonra tahmini ovu dahil adet gunüne kadar birliktelik olmadı,tutmadı da demek ki.
Ben de böyle kayınvalide olduğu sürece,beni ve esimi sinir edip,strese soktuğu sürece biraz zor zaten.

arkadaşlar ovülasyon testi ile daha önce hamileliğini öğrenen arkadaşların yazılarını okumuştum...BAT 4 eylül...az önce öylesine bi ovülasyon testi yapayım dedim ve iki çizgi neredeyse aynı gibi çıktı..T çizgisi birazcık daha C ye göre açıktı...hani hamilelik durumu söz konusu olabilir mi?sıvı tüketmiştim...bir de regl gününe nerdeyse 5 gün var...bilen arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum...

Bu ay bende ovulasyon testlerinden kullanıcam. Genelde adetim düzenlidir ama hiç yumurta takibi vs. yaptırmadım. Ne durumdayım bilmiyorum.
Adet siklusum 30 en geç 32 gün.
Sizce ben adetin kaçıncı günü başlayayım?
Bu arada GurbetGuzeli tebrik ederim, seni daha önceden topiklerden tanıyorum nick aşinalığım var tanışıyo olmasakta
Rabbim hamileliğini hayırlı kılsın, darısı isteyenlere olsun inşallah

30-14=16. Gün ya da , 32-14=18.gun yumurtluyorsun ama bu tarihlerden 1 hafta önce başla veya adetin bitince başla.sen önlemini al da gerisini Allah (c.c) bilir
Umarım hayırlı haberler veririz bu topikte

Dedigin sonuclara gore ovu testiyle gebeliğini öğrenen arkadaslar var ama kesin sonuc icin kana baktir istersen,garanti olur .

30-14=16. Gün ya da , 32-14=18.gun yumurtluyorsun ama bu tarihlerden 1 hafta önce başla veya adetin bitince başla.sen önlemini al da gerisini Allah (c.c) bilir
Umarım hayırlı haberler veririz bu topikte

İnşallah canım.
Benim eşimin sperm sayısı hem az hemde hızı yavaş. Bu yüzden günleri çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bende bu yüzden ovucanlardan aldım. İnşallah hayırlısı ile yaşarız bizde bu mutluluğu
O hesabı bende yaptım ama ben 13. günde falan görüyorum o şeffaf akıntıyı :44: 16 yada 18. günler arasında yımırtlıyosam o akıntı neden erken geliyoki

Canım, eşin için keçiboynuzu kürü uygulayın, faydasını görenler çok... İstersen tarifini eklerim. Bayanlar için soğan kürü, incir kürü, eşler için de keçiboynuzu kürü var... Bunlar hamileliği kolaylaştırıyormuş...

Demek ki daha erken yumurtluyorsun ya da akıntı sekli seni yanıltıyor.hem 13. Günlerde yumurtlayıp 30-32 gün siklus süresi olmamalı diye biliyorum,yanıltmak istemem.
İstersen bu ay hem akıntı takibi hem ovulasyon testi hem de ateşini olc canım. Bakalım hormonlar ne cevap verecek
Hayirlisi olur ins. Rabbim isteyen hic kimsenin kucağını boş bırakmasın ins.

Canım benim eşim varikosel ameliyatı oldu haziranın 20'sinde. Ramazan ayı girince keçiboynuzunu içiremedim. Hiçbir takviyeyi kabul etmiyo kendisi. İlk kontrolümüzü bi yaptıralım bakalım ne durumdayız, ondan sonra göstericem ben kendisine

Tamam canım bu ay deneyeyim inşallah hepsinide :) Hayırlısı bakalım

kızlar günaydındün acile gidip kan testi yaptırdım 0.983 cıkmıştı galıba kağıt yanımda değil ama dr gösterdim gebe değilsiniz dedi neyse benım adet hiç şaşmaz 28 gün olurum hep ve bu sabah kırmızılar geldi şuan sancıdan kıvranıyorum inanılmaz acı çekiyorum ilk kez hayatımda 31 gün oldum nıye anlamadım daha düne kadar akıntım vardı neyse sonuç olarak böyle kızlar hayırlısı olsun kısmet değilmiş yarın yınede dr. gideceğim eşim kafama takmama cok kızıyor her şeyi oluruna bıraktık

sagol gulum sen akintrinada ayni zamanda dikkat et islak oldugun zamanlar daha da gebelik icin elverisli her yere burnumu sokuyom valla yazmadigim topik yok her topikte arkadasim varrr

saglik olsun guzelim bebegin gelecek annesi biraz zorluyor
ya sabir gulum ya sabir
klomenden dolayi olabilir gulum yumurtanda catladi cnm yaa esin keciboynuzu pekmezi icsin her sabah
bn esime almistim fakat hamileymisim zaten

saglik olsun guzelim bebegin gelecek annesi biraz zorluyor
ya sabir gulum ya sabir
klomenden dolayi olabilir gulum yumurtanda catladi cnm yaa esin keciboynuzu pekmezi icsin her sabah
bn esime almistim fakat hamileymisim zaten

sağol canım benım kısmet değilmiş içti canım 2 ay içti hemde ama malesef kısmet değilmiş sanırım
hayırlsı olsun

sağol canım benım kısmet değilmiş içti canım 2 ay içti hemde ama malesef kısmet değilmiş sanırım
hayırlsı olsun

hem mutlusun hem umudlusun cnm yaaa sakin oile dusunme ne olurrrrrrr profinli degismeni tavsiye ederim Allhimdan asla umud kesilmez aciz degilki vermemezlik etmesin yada hazinesi kisitli degilki sen istemeye devam et gulum bnm 10 ayda geldi dusuken sonra sabir gulum sabir umudlar tukenmesin bitmesin yesersin insss

hayırlısı olsun cnm çok üzüldüm gerçekten üzülme diyemiycem üzülüyor insan malesefki ama bir gün sürüyor ve yeni planlar yapmaya başlıyorsun en azından hamile kakabildiğini biliyorsun cnm .vardır herşeyde bir hayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…