• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar günaydındün acile gidip kan testi yaptırdım 0.983 cıkmıştı galıba kağıt yanımda değil ama dr gösterdim gebe değilsiniz dedi neyse benım adet hiç şaşmaz 28 gün olurum hep ve bu sabah kırmızılar geldi şuan sancıdan kıvranıyorum inanılmaz acı çekiyorum :14::14: ilk kez hayatımda 31 gün oldum nıye anlamadım daha düne kadar akıntım vardı neyse sonuç olarak böyle kızlar hayırlısı olsun kısmet değilmiş yarın yınede dr. gideceğim eşim kafama takmama cok kızıyor her şeyi oluruna bıraktık :54:

canım üzülmee demicem çümkü bütün kadınlar üzülür ve üzülüyoruz aynı şekikde bizde olmayınca üzülcez ama adetin bittiğinde yeni aya yeni umutlarla başlanıyor dilerim bir daha ki aya hamile kalırsın...

arkadaşlar ovülasyon testi ile daha önce hamileliğini öğrenen arkadaşların yazılarını okumuştum...BAT 4 eylül...az önce öylesine bi ovülasyon testi yapayım dedim ve iki çizgi neredeyse aynı gibi çıktı..T çizgisi birazcık daha C ye göre açıktı...hani hamilelik durumu söz konusu olabilir mi?sıvı tüketmiştim...bir de regl gününe nerdeyse 5 gün var...bilen arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum...

Ben bu şekilde öğrenmiştim ama emin değildim lekelenme olunca test yaptırdım kanda çıkmıştı reglime 5 gün kala.
Ama herkeste değişebilir, adete yakın yumurtlayanlarda var çünkü.Allah gönlüne göre versin.

kızlar günaydındün acile gidip kan testi yaptırdım 0.983 cıkmıştı galıba kağıt yanımda değil ama dr gösterdim gebe değilsiniz dedi neyse benım adet hiç şaşmaz 28 gün olurum hep ve bu sabah kırmızılar geldi şuan sancıdan kıvranıyorum inanılmaz acı çekiyorum :14::14: ilk kez hayatımda 31 gün oldum nıye anlamadım daha düne kadar akıntım vardı neyse sonuç olarak böyle kızlar hayırlısı olsun kısmet değilmiş yarın yınede dr. gideceğim eşim kafama takmama cok kızıyor her şeyi oluruna bıraktık :54:

Hissettiklerini o kadar derinden paylaşıyorum ki bunu anlatacak ifade şekli yok inan.Geçecek hayalkırıkları bebeğinle beraber umutlar yeşerecek içinde canım arkadaşım.Bu yolda neler yaşıyoruz neler paylaşıyoruz onlara sahip olabilmek adına.Sadece inatçı ufaklık ama yakında seninle olucak.
İnancını hiç kaybetmeden kafanı boşaltıp yeni umutlarla devam etmemiz gerek.Sen benim canımsın seni çok ama ççok seviyorumm.

hem mutlusun hem umudlusun cnm yaaa sakin oile dusunme ne olurrrrrrr profinli degismeni tavsiye ederim Allhimdan asla umud kesilmez aciz degilki vermemezlik etmesin yada hazinesi kisitli degilki sen istemeye devam et gulum bnm 10 ayda geldi dusuken sonra sabir gulum sabir umudlar tukenmesin bitmesin yesersin insss

hakısın canım benım isyankar olmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum ister istemez haklısın tamam değiştiririm canım dua et rabbım banada nasip etsin kımın duası kabul olur bellı olmaz canım tabıkı rabbım ne zaman ısterse ozaman verir sağlık olsun bu ay olmazsa bır dahakı ay ınş.

hayırlısı olsun cnm çok üzüldüm gerçekten üzülme diyemiycem üzülüyor insan malesefki ama bir gün sürüyor ve yeni planlar yapmaya başlıyorsun en azından hamile kakabildiğini biliyorsun cnm .vardır herşeyde bir hayır...

canım benım sağol evet en azından kalabılıyorum ama oda hüsran oldu neyse vardır bundada bır hayır rabbım en kısa zamanda nasip etsiin inş. bızı bebek hasretiyle sınamasın

canım üzülmee demicem çümkü bütün kadınlar üzülür ve üzülüyoruz aynı şekikde bizde olmayınca üzülcez ama adetin bittiğinde yeni aya yeni umutlarla başlanıyor dilerim bir daha ki aya hamile kalırsın...

sağol tatlım benım inş. rabbım hepimizin yüzünü güldürsün bızı hasret bırakmasın

hakısın canım benım isyankar olmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum ister istemez haklısın tamam değiştiririm canım dua et rabbım banada nasip etsin kımın duası kabul olur bellı olmaz canım tabıkı rabbım ne zaman ısterse ozaman verir sağlık olsun bu ay olmazsa bır dahakı ay ınş.

canım benım sağol evet en azından kalabılıyorum ama oda hüsran oldu neyse vardır bundada bır hayır rabbım en kısa zamanda nasip etsiin inş. bızı bebek hasretiyle sınamasın

sağol tatlım benım inş. rabbım hepimizin yüzünü güldürsün bızı hasret bırakmasın

amin canım inşallah...

Ben bu şekilde öğrenmiştim ama emin değildim lekelenme olunca test yaptırdım kanda çıkmıştı reglime 5 gün kala.
Ama herkeste değişebilir, adete yakın yumurtlayanlarda var çünkü.Allah gönlüne göre versin.

Hissettiklerini o kadar derinden paylaşıyorum ki bunu anlatacak ifade şekli yok inan.Geçecek hayalkırıkları bebeğinle beraber umutlar yeşerecek içinde canım arkadaşım.Bu yolda neler yaşıyoruz neler paylaşıyoruz onlara sahip olabilmek adına.Sadece inatçı ufaklık ama yakında seninle olucak.
İnancını hiç kaybetmeden kafanı boşaltıp yeni umutlarla devam etmemiz gerek.Sen benim canımsın seni çok ama ççok seviyorumm.

sağol kuzucum benım bılıyorum benım ne kadar düşündüğünü ve sana bu güzel haberi vermemı istediğini ama kısmet kuzucum nasip değilmiş dr. yarın gideceğim bakalım ne dıyecek sanırım klomen geçikme yaptı bende meleğim bende senı çok seviyorum :34:
bır kaç güne atlatırım inş. ama bu ay oluruna bırakacağız eşimde bende sabah cok konuştuk oda kafama takmama kızıyor üzülüyor hayırlısı olsun dıyor ama hissediyorum oda cok üzüldü daha dün baba olacağım ben diyip duruyordu sabah cok kötü oldu rabbım çok bekletmesin bızı bebişimiz çabuk yollasın :16:

günaydın canım çok gecmıs olsun :( senı anlayabılıyorum

benzer seylerı defalarca yasadım hatta daha fenalarını ama umudunu kaybetme

siklusun klomenden dolayı uzamıstır baska bı sebebı sanıyorum olamaz

herseyın normalse...klomenı dr kontrolunde kullanmak çok önemlı yumruta takıbı vs

bunalrı yaptırdın mı ? canını sıkma ve kendını rahat bırak canım hcı hamıle kalamayanalr

var unutma kı sen hamıle kalıyorsun bırazcık ugrasıcaksın demekkı canını sıkma

iii bi dr bulup takıbinı devam ettır baksa yapcak bısı yok

canım stres cok etkiliyo benimde 26 gün hiç şaşmadı son bir kaç aydır 3-4 gün gecikiyo bende umutlanıyorum öyle.inşallah olucak bebişlerimiz ama kafaya takmak cok etkiliyo elimizde değilki takıyoruz işte.önümüzdeki maçlara bakıcaz:52::52::52:

canım üzülmekte haklısın ama sakın umutsuz olma. daha önce hamile kaldın hem de çok yakın bi zamanda, bir sorun olsa o zaman hamile kalamazdın dimi?
moralinizi bozmayıp, biraz rahat olmak lazım sanırım
inşallah eylülde gelir bebişiniz...

herseyın normalse...klomenı dr kontrolunde kullanmak çok önemlı yumruta takıbı vs

bunalrı yaptırdın mı ? canını sıkma ve kendını rahat bırak canım hcı hamıle kalamayanalr

ayşecim canımsın benım sağol güzel desteğin için tamam senı dınleyeceğim san özel msj yazdım allaha emanet olun kuzum bebeğinde sende :54:

canım stres cok etkiliyo benimde 26 gün hiç şaşmadı son bir kaç aydır 3-4 gün gecikiyo bende umutlanıyorum öyle.inşallah olucak bebişlerimiz ama kafaya takmak cok etkiliyo elimizde değilki takıyoruz işte.önümüzdeki maçlara bakıcaz:52::52::52:

haklısın canım benım sanırım klomenden oldu yarın dr. konusacağım inş. bır dahakı ay gelir bebişimiz
:54:

canım üzülmekte haklısın ama sakın umutsuz olma. daha önce hamile kaldın hem de çok yakın bi zamanda, bir sorun olsa o zaman hamile kalamazdın dimi?
moralinizi bozmayıp, biraz rahat olmak lazım sanırım
inşallah eylülde gelir bebişiniz...

inş. canım benım dularınızı esirgemeyın :54:

Üzülme canım bunda da vardır bir hayir.Allah herseyin hayırlısını versin.
Yeni ay yeni umutlar yeni mutluluklarla güzel haberlerle gelsin.
Bak bana mesela uğraşıyorum ama tek basıma.senin en azından esın yardımcı oluyor.ben kendi kendime kafama takip kendim yasıyorum.
Bu ay çok umutluydum mesela ha yumurtladım yumurtlayacagim ama esime kizginim. Bir kasık suda bogcam.bu aydan da ümidim yok yani.bu ay benim icin başlamadan bitti.
O yüzden hiç üzülme.Bak benim gibi ne halde olanlar var.

Üzülme canım bunda da vardır bir hayir.Allah herseyin hayırlısını versin.
Yeni ay yeni umutlar yeni mutluluklarla güzel haberlerle gelsin.
Bak bana mesela uğraşıyorum ama tek basıma.senin en azından esın yardımcı oluyor.ben kendi kendime kafama takip kendim yasıyorum.
Bu ay çok umutluydum mesela ha yumurtladım yumurtlayacagim ama esime kizginim. Bir kasık suda bogcam.bu aydan da ümidim yok yani.bu ay benim icin başlamadan bitti.
O yüzden hiç üzülme.Bak benim gibi ne halde olanlar var.

çok sağol canım benım rabbım sana en kısa zamanda nasıp eğlesin inş. eşinin kalbine bebek isteği versin ve yanında olsun :54:

canım benim ya gerçekten çok üzüldüm banada aynısı olmuştu 3 gün geçikmiştim çok umutlanmıştım seni çok iyi anlıyorum klomen geciktirmiş olabilir canım. ama üzülme bak hamile kalabiliyosun benim 15 ay oldu sorun yok ama hamile kalamıyorum Allaha tevekkül et ondan iste inşallah vericek bizede bebek ...

merhabalar.daha önce hiç yazmadım ama takip ediyorum bu topiği.
bir sorum olacak ovu.testi kullanıcam da üzerinde 17.00-20.00 arası yapın diyor ama burada sabah saatleri şeklinde konuşuldu
saat kaçta yapmam en uygunu sizce kızlar.

canım ben de seni merak ediyodum dünden beri...sakın üzülme demesi kolay biliyorum ama gerçekten üzülme biz hep hayırlısı demiyo muyuz,demekki hayırlısı böyleymiş,rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah:16: karnını sıcak tut,sana iyi gelen bi ağrı kesici varsa al,geçmiş olsun canım:34:

canım benim ya gerçekten çok üzüldüm banada aynısı olmuştu 3 gün geçikmiştim çok umutlanmıştım seni çok iyi anlıyorum klomen geciktirmiş olabilir canım. ama üzülme bak hamile kalabiliyosun benim 15 ay oldu sorun yok ama hamile kalamıyorum Allaha tevekkül et ondan iste inşallah vericek bizede bebek ...

canım benım sizin destekleriniz sayensınde şuan ıyıyım sağol rabbıme sığınıyorum zaten inş. hepimizi mutlu eder :54:

canım ben de seni merak ediyodum dünden beri...sakın üzülme demesi kolay biliyorum ama gerçekten üzülme biz hep hayırlısı demiyo muyuz,demekki hayırlısı böyleymiş,rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah:16: karnını sıcak tut,sana iyi gelen bi ağrı kesici varsa al,geçmiş olsun canım:34:

sağol tatlım evet hayırlısı versin ağrı kesıcı kullanmıyorum tatlım geçti biraz suan ıyıyım işime verdim kendimi inş. bir dahakı aya olur hayırlsı :54:

canım nekadar üzülme desemde insan elinde değil çok üzülüyor; bende geçen ay aynı senin gigi oldu ilk defa adetim 3 gün geçti ve ovu.testide uyguladığım için çok umutlanmıştım bi ümit doğmuştu ve kan testi yaptırmıştım o 2 saat bekleme süresi sanki 2 yıl gibiydi çok heycanlanmıştım ve sonuç 1,20 çıkmıştı negatif. hayırlısı böyleymiş demekten başka kelime bulamadım. Rabbim hepimize yardım etsin.birgün hepimiz anne olucaz inşlhh

sagol gulum sen akintrinada ayni zamanda dikkat et islak oldugun zamanlar daha da gebelik icin elverisli her yere burnumu sokuyom valla yazmadigim topik yok her topikte arkadasim varrr:1:

Ne güzel işte, her zaman halini hatrını soracak olan insanlar var :1::1:
Ben bu ay çok iyi hatırlıyorum o akıntıyı adetimin 13. günü görmüştüm. Bu ay 28. günde geldi benim kırmızılar (: Bu ay ovucanlar hangi günü göstericek bakalım :ssz: Aklıma takılan bişeyler olursa kafanızı ağrıtırım yine, şimdiden sağolun herşey için :9::16::16:

Aysem gelmis hosgelmis nasisin fistikk nasil gidiyor hamislik

Ne güzel işte, her zaman halini hatrını soracak olan insanlar var :1::1:
Ben bu ay çok iyi hatırlıyorum o akıntıyı adetimin 13. günü görmüştüm. Bu ay 28. günde geldi benim kırmızılar (: Bu ay ovucanlar hangi günü göstericek bakalım :ssz: Aklıma takılan bişeyler olursa kafanızı ağrıtırım yine, şimdiden sağolun herşey için :9::16::16:

Boyle bas agrisin a can kurban bilgi payladimi yapmak guzel birsey
Ins bu benedin gelsin hayirla aneesi

Back