• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın kızlar benım bat dündü kırmızılar hala gelmedı :16:
yarın test yapacağım :18:
belfücüm canım sanırım dualarımız kabul oldu inş. :16::38:

Hadi bakalım hayırlı haberler ver.yarin zafer bayramı bebeğin de sana Bayram hediyesi,sizin zaferiniz olur ins.;)

suay canım inşallah hamişsin bence kırmızılar gelmediyse artık gelmez diyorum...güzel haberi yarın bekliyoruz o zaman:49::49::49::49::49:oh oh gelsin bebişler.

teşekkürler hayatcım kesin gibi birşsey canım bana göre kesınde :34: yınede kan vermekte fayda var kesin sonuç
rabbım inş. bu ay sanada nasip etsin :54:

suay canım inşallah hamişsin bence kırmızılar gelmediyse artık gelmez diyorum...güzel haberi yarın bekliyoruz o zaman:49::49::49::49::49:oh oh gelsin bebişler.

teşekkürler hayatcım kesin gibi birşsey canım bana göre kesınde :34: yınede kan vermekte fayda var kesin sonuç

................ mesaj tekrarı için kusura bakmayın kızlar ya benım canım sıkıldı işde yok biraz meyva yiyelim bari :9:

İns kesindir canım.E artık taktiklerini paylaşırsın.diger arkadaslarla birlikte pesi sıra biz de hayirli haberler veririz ins.

canım bebegin gelir inşallah sana herşey istedigin gibi olur :16: karabiberim dogru söylüyo hamile olanlar taktiklerini paylaşşın veeee hamiş olmayan kalmasınn:49::49:

Doktor filan istemiyorum ben,sıkıldım.bu ay da deneyeceğim olmazsa pasa pasa gideceğim zaten

peki kızlar iyi dinleyin anlatayım ben 03-haziranda düşük yaptım adet döngüm 28 gün düzenli düşükten sonrada düzenliydi en son 1 ağustosta adet gördüm 3 agustosta klomen içtim agustosun 7-9-11-13-14-15-16-17 günler ilşki oldu dr. 16 agustosta yumurtalıklarıma baktı biri 20.15mm olmuş bir gün önce çatlamış dedi yani 15 agustosda diğer yumurtada 19.15 mm dedi bugün çatlar dedi 17 gün ilşki verdi bide ikiz oluyormuş:9: hayırlısı tabıkı 15 günde duphaston dıye ilaç verdi 15 günü içmeye başladım sabah akşam bebek tutunsun dıye verdi dr kesinlik başka gün başlama dedi adetıın 15 günü başlanıyor 28 adet olmam lazımdı çünkü şaşmaz çok şükür gelmedi yarında acilde kan vercem cumarteside doktoruma randevu aldım hayırlsı artık benım taktiğim bu kızlar hııı unutmadan Pharmaton vitamın kullandık eşimle ben akşam yatmadan 1 kapsül belkı onunda faydası vardır

Son düzenleme:
peki kızlar iyi dinleyin anlatayım ben 03-haziranda düşük yaptım adet döngüm 28 gün düzenli düşükten sonrada düzenliydi en son 1 ağustosta adet gördüm 3 agustosta klomen içtim agustosun 7-9-11-13-14-15-16-17 günler ilşki oldu dr. 16 agustosta yumurtalıklarıma baktı biri 20.15mm olmuş bir gün önce çatlamış dedi yani 15 agustosda diğer yumurtada 19.15 mm dedi bugün çatlar dedi 17 gün ilşki verdi bide ikiz oluyormuş:9: hayırlısı tabıkı 15 günde duphaston dıye ilaç verdi 15 günü içmeye başladım sabah akşam bebek tutunsun dıye verdi dr kesinlik başka gün başlama dedi adetıın 15 günü başlanıyor 28 adet olmam lazımdı çünkü şaşmaz çok şükür gelmedi yarında acilde kan vercem cumarteside doktoruma randevu aldım hayırlsı artık benım taktiğim bu kızlar hııı unutmadan Pharmaton vitamın kullandık eşimle ben akşam yatmadan 1 kapsül belkı onunda faydası vardır

Valla yarını nasıl edicem ben bile bilmiyorummmm:52::52::52:

Canım ins bir daha böyle bir olay yasamazsın.

Olur mü olur bakarsın 1 beklerken 2 bebek gelir;)

Yapay vitaminler yerine meyve sebze gurubundan almayı tercih ediyoruz ;) doktor önerdiyse bilemem tabi.3sene önce ben de kullandı o vitamini pek faydasını görmemis,yarım bırakmıştım.

Valla benim de düzenledi bekarken ,evlendikten 6
Ay sonrasına kadar da.sonrasinda 2-3 gün sapmalar,adet oncesi hafta gelip adete kadar devam eden kahverengi lekeler.
Pimpirikli olduğumdan bu sebepten doktora gitmiştim olur onlar birsey değil dedi.hala ara sira adet oncesi devam ediyor .
Tabi bu şikayetten gittim ama doğumsal bir problem olduğu cikti ,hamile kalmaya engel yok ama n dogum yapamazmisim.

1 hafta icinde 2 doktora gittim.2 muayene arasında daglar kadar fark vardı çok kızdım.gitmedim o günden beri.
En mahrem ,en degerli yerin ...... Neyse ;)
Dediğim Gibi kızdım ama olmadı bu ay pasa pasa gideceğim.

Valla yarını nasıl edicem ben bile bilmiyorummmm:52::52::52:

meleğim öğrenir öğrenmez sana msj atarım cepten ben senı merakta bırakırmıyım hiç malum yarın tatıl cuma söylerim topiktekilerede

Canım ins bir daha böyle bir olay yasamazsın.

Olur mü olur bakarsın 1 beklerken 2 bebek gelir;)

Yapay vitaminler yerine meyve sebze gurubundan almayı tercih ediyoruz ;) doktor önerdiyse bilemem tabi.3sene önce ben de kullandı o vitamini pek faydasını görmemis,yarım bırakmıştım.

Valla benim de düzenledi bekarken ,evlendikten 6
Ay sonrasına kadar da.sonrasinda 2-3 gün sapmalar,adet oncesi hafta gelip adete kadar devam eden kahverengi lekeler.
Pimpirikli olduğumdan bu sebepten doktora gitmiştim olur onlar birsey değil dedi.hala ara sira adet oncesi devam ediyor .
Tabi bu şikayetten gittim ama doğumsal bir problem olduğu cikti ,hamile kalmaya engel yok ama n dogum yapamazmisim.

1 hafta icinde 2 doktora gittim.2 muayene arasında daglar kadar fark vardı çok kızdım.gitmedim o günden beri.
En mahrem ,en degerli yerin ...... Neyse ;)
Dediğim Gibi kızdım ama olmadı bu ay pasa pasa gideceğim.

canım benım rabbım senınle olsun hiç üzülme allahın izniyle bebeğin sana gelir nerde yaşıyorsun sen canım

meleğim öğrenir öğrenmez sana msj atarım cepten ben senı merakta bırakırmıyım hiç malum yarın tatıl cuma söylerim topiktekilerede

canım benım rabbım senınle olsun hiç üzülme allahın izniyle bebeğin sana gelir nerde yaşıyorsun sen canım

İns canım ins.Derdim n dogum da değil yapamam zaten,bebek ;)

Antalya dayım 1 senedir.burda konusunda uzman çok iyi profesörler var ama ben istemiyorum.Boyle bir şansımı deneyeyim dedim.
Allah im büyük.hayirlisi.

slm kizlar bnm hamislik hikayem cnlar
bnm siklusum 23 gunde bir olur dusukten sonra bole olmya basladi yani
en son adetim 29 temmuz du ortalama 8 gun surdu trdeydim o zaman 5 sinde temizlendim ve yola ciktik araba ile ve 8-9 geceli gunduzlu iliski oldu sulu akintim vardi kasik agrim vardi ve iki gun durduk isvicrede tekrar cenaze icin trye geldik ucakla stres sinir cabasi tabi bebek fikri benim aklimdan cikmisrti cunku cok zor ve kotu bir tatil gecirmistik
7 gun trde kaldik 21 agustosta adet olmam gerekiyordu ve olmadim derken iliski yasadik esimle ve rengini anlatayamaccagim puturlu akinti geldi wc ye o dakka dedim adet oldum ped kyodum ev aksama kadar hic bir sey hgelmedi sadece kirli sulu seklinde az bir sey akinti geldi ve ondan sonra birsey yok bnde 22 agustosta de test yaptim ve silik te olsa cizgiyi gordum derken 27 agiustosta test yaptim ve cizgi koyulasmisti cok sukur bu arada dabi belirtiler var
gogus uclari hassas
idrarda rahatliyamiyordum
ve karin ust bolgesi dolgundu
simdide midem eksiyor
kasikta batmalar var
iste bnmde bole kizlarrrrrr hatta cebazeye gidince esime moral olsun diye ben hamama goturmustum:1:

Son düzenleme:
Back