• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydınn kuzucuklarr
ne yazık ki çalışıyorumm ve oldukça kötüyüm :(

Suayım tatlım haberlerini bekliyorum gün içinde aklım ve dualarım seninlee

558571_447359071974888_900385469_n.jpg
Kizlar agustos ayin 24-27-30 tarihlerinde yaptigim gebelik testleri ovudan sonra 20. Gun 3. Test yeterince koyumu sizce???? :nazar::nazar::nazar:

Günaydınn kuzucuklarr
ne yazık ki çalışıyorumm ve oldukça kötüyüm :(

Suayım tatlım haberlerini bekliyorum gün içinde aklım ve dualarım seninlee

Gecmis olsun,keske bugun izin verselerdi.hem 30 Ağustos.cok acimasiz bu işverenler;)
İns geçecek sabret canım.kolay değildir elbet 2 canlı çalışmak.Allah kolaylık versin.

Kizlar agustos ayin 24-27-30 tarihlerinde yaptigim gebelik testleri ovudan sonra 20. Gun 3. Test yeterince koyumu sizce???? :nazar::nazar::nazar:

Oooo maşallah maşallah ;) hayırlısında kucagina almak nasip etsin Allah.

Canım sen 26 Eylül'de kontrole gidecektin sanırım.bu tarihte önce gitme sansin yok mü yurt dısında.kanda da baktırmadin her halde.
kontrole gittiğinde 1.5 aylık olcak bebis herhalde.orada daha erken gitme imkanı yok mü?
Ben sEnden daha mı merakliyim ne? ;))
Tekrar hayırlı olsun.

:nazar: oldukça koyu kesinliklee gurbetimm:)

Gecmis olsun,keske bugun izin verselerdi.hem 30 Ağustos.cok acimasiz bu işverenler;)
İns geçecek sabret canım.kolay değildir elbet 2 canlı çalışmak.Allah kolaylık versin.

hemde ne uyuzlar ne iş olacaksa bugün.Geçecek inşallah çok sağol canımm benimm:38:

hayırdır canım neyin var?

Canım dün geceden beri bacaklarım çekiliyor,şimdide ağrıları devam ediyor.Yetmez gibi karın ağrısı ve mide bulantısı :( Ufaklıkta çok hareketli bugün sanırım her hareketimde canımı acıtıyor:17:

Oooo maşallah maşallah ;) hayırlısında kucagina almak nasip etsin Allah.

Canım sen 26 Eylül'de kontrole gidecektin sanırım.bu tarihte önce gitme sansin yok mü yurt dısında.kanda da baktırmadin her halde.
kontrole gittiğinde 1.5 aylık olcak bebis herhalde.orada daha erken gitme imkanı yok mü?
Ben sEnden daha mı merakliyim ne? ;))
Tekrar hayırlı olsun.

Cnm ya giderim gitmesinede hepsini bir arada cikarayim diyom
Ins bir aksilik cikmassa bide drum uzak cnm ya
Bu hafta 5 bitecek bir keseydi bir kalbdi heyecan yapmiyim diyorum 8,5 haftalikken gitcem ins Raabim hersey guzel gitsin insAllah:nazar:

:nazar: oldukça koyu kesinliklee gurbetimm:)

hemde ne uyuzlar ne iş olacaksa bugün.Geçecek inşallah çok sağol canımm benimm:38:

Canım dün geceden beri bacaklarım çekiliyor,şimdide ağrıları devam ediyor.Yetmez gibi karın ağrısı ve mide bulantısı :( Ufaklıkta çok hareketli bugün sanırım her hareketimde canımı acıtıyor:17:
Cnm:19: cok sagol:emir_bebek:

cnm bnm ben agustosun 5--10 arasi yumurtladim neden dersen yogun akintim vardi
ovu testi ile olcmedim 8 ve 9 gunu sik geceli gunduzlu iliski oldu
ondan sonra cenaze icin trye geldik 7 gun kaldik
ne hikmetki 7 gun boyunca tesbih ve kuranla mesgul oldum
adet gunumde sali gunu esim le halvet oldum iliskiden sonra
damla damla kan geldi klozete sonra arkadi gelmedi
ve cuma test yaptim pozitifti cok sukur
dun yeniledim testi cok sukur yine pozitif bu sefer koyuxdu allah hepinize
nasip etsin esimin babasini kaybetmesi allahimin bu bebegi vermesi mucize
ancak ben alir ben veririm buna inanmayan gercekten ahmaktir
esime teselli diye geldi bu bebek o kadar metametliydiki isyan bile etmedi cnm yaaa:38:

yani dem oki sen calismaya basla gulum en guzel pozisxon diz dirsek cnm

cevabın için saol canım :) ya benimde ovu. Testleriyle başım dertte adetimin 15 günü yumurtlama akıntım başladı ama ovu testleri hep negatifdi ama akıntım vardı..... Ilk akınbtımın başladığı gün ilişki olmadı 16 . Günde akıntım vardı o günün gecesinde ilişki oldu bugecede devamı gelecek :52::52::52::17::17::17::17::17: Akıntının ilk günü ilişki olmadı 2. Günü oldu bugecede devam edecez... Sence canım bu durumda bebiş olur mu ?...... Buarada 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim dahada bebiş olmadı :((

cevabın için saol canım :) ya benimde ovu. Testleriyle başım dertte adetimin 15 günü yumurtlama akıntım başladı ama ovu testleri hep negatifdi ama akıntım vardı..... Ilk akınbtımın başladığı gün ilişki olmadı 16 . Günde akıntım vardı o günün gecesinde ilişki oldu bugecede devamı gelecek :52::52::52::17::17::17::17::17: Akıntının ilk günü ilişki olmadı 2. Günü oldu bugecede devam edecez... Sence canım bu durumda bebiş olur mu ?...... Buarada 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim dahada bebiş olmadı :((

cnm yaa bn sadece iki iliski yasadim ve 4 sefer oldu geceli gunduzlu:17::34: sonra bekledim derken unuttum cenaze dolasiyla
mutlaka olur cnm sen iliskiden sonra yatmayi unutma guzelim biraz dinlen yat ve diz dirsek olsun guzelim:53:

Benim adetten sonra 11. gün koyuydu. bugün 19. gün, çizgi o günkü gibi koyu değil yani ama yine de var hep. acaba testler mi bozuk benim. yoksa herkeste mi böyle. adetten sonraki 6. gün başladım yapmaya o zamanda koyuydu baya bi. hiç olmadığını görmedim

Benim adetten sonra 11. gün koyuydu. bugün 19. gün, çizgi o günkü gibi koyu değil yani ama yine de var hep. acaba testler mi bozuk benim. yoksa herkeste mi böyle. adetten sonraki 6. gün başladım yapmaya o zamanda koyuydu baya bi. hiç olmadığını görmedim

ole olabilyior cnm sen calismaya devam et:51:

evet biraz pis bir iş
tuvalette uzun kalman gerekiyor hele işyerinde bayan nüfusu fazlaysa benim gibi :1:

ay gerçekten tuhaf konular ama testlerin herbiri ayrı paketteyse (benimki öyleydi, lab... marka olan) ben direkt pakatleri kullandım valla :9: ay çok afedersin gerçekten ama fikir için söyledim çünkü bende ilk birkaç gün neyapsam ne etsem diye epey zorlandım işyerinde :)

Sen yazdıktan sonra senin yöntemle denedim ;) 2.gun bugün.ogle arası yapıyorum ,dikkatli olduktan sonra hiç bir yer kirlenmiyor ;)
Bir ara paketi doldurduktan sonra ya elimden düşerse diye düşündüm ;))) panik oldum.
Kazasiz belasiz yapıyorum .Allah yüzümü güldürür bu ay ins.

Bugun adetimin 10. Gunü. Tedbir olarak 2 gündür ovu testi yapıyorum,ateş ölçüyorum.
Dün sabah ateşim 35.6 iken bugun 36.7 .27-28 gün siklus süresi.
Bugünlerde yumurtlamam yok ama gecen ay erken olmuş yumurtlama ,adet beklenen tarihten 3 gun önce geldi.
Yanlış bilmiyorum değil mı,Yumurtladıktan sonra muhakkak 14. Gün adet başlıyor?

Bugun adetimin 10. Gunü. Tedbir olarak 2 gündür ovu testi yapıyorum,ateş ölçüyorum.
Bugünlerde yumurtlamam yok ama gecen ay erken olmuş yumurtlama ,adet beklenen tarihten 3 gun önce geldi.

Cnm erkende olabilir yumurtlama ates yuksrlise gecmis cunku ayni saate yataktan kalkmadan olcuyon dimi 14. Adet olunur evet

benmde bugün 6.günüm geçen ay geç yumurtlamıştım bende 18.-10-9.günde görmüştüm çizgiyi reglimde 4gün geçikti normalde adet düzenim çok iyidir geçen ay 2 gün erken geldi bu ay 4 gün geç bakalım eylülde neolacak inşallah hiç gelmez...:49:

Back