- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.041
belfü benim önceden az az gelir ve şimdi öyle yarın kıpkırmızı olurum artık..of olmadı yine bu ayda ..allahım bende bebiş istiyorum
10 günden sonra k
an testi ile öğrenebilirsin.Ama acale etme derim geç döllenme ise yok yere canını sıkarsın.
Lekelenme de hamilelik belirtisi kuzucum.Çok stres yapıyorsunYapma böyle olucak hayırlısıyla iyi düşünücez iyi şeyler olucak
canım hayırlı uğurlu olsun yenı evin artık resımleri ceker koyarsın çabuk bitir işleri bekliyoruz
canım hamile olabılırsın bence bekle adetın 1-2 gün geçsin test yap
belkıde bugün çatlar değerlendir sen muhakkak 16 değerlendir
tatlım kırmızılar gelmeden lumsuz düşünmebelfümün dediği gibi lekelenme olabılır olmasada pozitif düşün
bitanem benım sonunda proje yi teslım ettimişleri çok şükür kuzucum ya ben yokum diye kımse girmemiş siteye aaaaa valla çok üzüldüm kızlar çabuk toplanın bakalım
Kızlar benım geçti ben ümidi kestim cidden bugün baktım ki yeşil akıntı enfeksıyon malesef. Kasıklarımda batma oluyor zaten adet belirtilerim kendini verdi üzümde sivilceler başladı
kızlar benım geçti ben ümidi kestim cidden bugün baktım ki yeşil akıntı enfeksıyon malesef. Kasıklarımda batma oluyor zaten adet belirtilerim kendini verdi üzümde sivilceler başladı
slm kızlar nasılsınız...bi kaç gündür yoğunluktan giremedim
bat lar yaklaştıkça heyecanda artıyo dimi...benimde 16 ağustos ve şimdiden vücudumu dinlemeye başladım
bugün bi ara midem bulanır gibi oldu hemen acaba mı dedim...offf şu 10 gün çabuk geçsede olumlu olumsuz sonucu görsem
topikleri gezdim maşallah bu ay ne çok hamile var,allahım inş.darısı bize...bayramda çifte bayram yapalım
canım bence hemen bozma moralini...biliyorum çok zor ama rahat olmamız lazım...hem bu ay olmazsa diğer ay sil baştan tekrar başlarız...bak gör kısa zamanda bebiş haberlerimizi ardarda vericez..
Belfücüm senle daha önce hiç karşılaşmadık ama geçmişten okumuştum...rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım...inş.çizelgenden yapmak bizede nasip olur
suaycım ohh işlerini hafifletmişsin,evet topik biraz sessiz diğerlerine göre,sanırım yazan olmayınca gelende gidiyo,bundan sonra daha aktif oluruz inş.
Birbirimize destek olmamız lazımm dimi amaa
dikkat et tatlım kendine,hem tam kırmızıları görmeden ümidini kaybetme,olmazsada eylül de devam ederiz,yetrki sağlığımız yerinde olsun...elbet bizde görücez o günleri
tatlım kırmızılar gelmeden ümidini kesme
Ayyyyyınş. Canım benım hepimize bu ay hayırlı gelir rabbım bu ay senınde yüzünü güldürsün inş.
kızlar sabah kahverengi silme bi akıntı geldi bana sonra yok oldu acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet kanaması mı bilemedim yerleşme kanaması yaşayan ya da nasıl olduğunu bilen var mı aranızda?:26:
kızlar sabah kahverengi silme bi akıntı geldi bana sonra yok oldu acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet kanaması mı bilemedim yerleşme kanaması yaşayan ya da nasıl olduğunu bilen var mı aranızda?:26:
bat 16 ağustos kızlar sat nedir
merhaba kızlar bugünde testte silik çizgi var sanırım çift çizgiyi aynı koyulukta göremiycem ben 22 ağustosa kadar denemelere devam edicem vallahi sıkıldım test yapmaktan
Arkadaslar benim de sat bugun (09.08.2012) ve bat (06.09.2012) bu 2. bebeğim için calısmadır :) haydi herkese kolay gelsin ve hayırlısı dıyorum
bat 16 ağustos kızlar sat nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?