How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım bazı doktorlar çok düz bakıyor olaya, doğrudan 14 gün hesabı yapabiliyor. eğer adet düzensizliğin varsa yumurtayı anlamak için test yapmak daha iyi bence.
benim adetim çok düzensiz, çok hap kullandım düzene girmesi için ama hapı bıraktığım an yine bozuldu. o yüzden teste başladım.

inşallah bu ay gelir bebişin ama gelmezse sakın üzülme, diğer ay test yapmaya başla cnm.

cnm saolasın doğru biraz düz hesap yapıyolar..aslında takmamak lazım öle arkadaşlarım var test felan yumurtlmak felan bilmezler hamile kaldılar..bazıları varki gün gün hesaplarlr test felan alırlr yine olmadı hamilelik...allah verir diyorm allah istedi mi olur..ama gayret ve çabada da bulunmalıyım...adetim düzensiz değil benim..stres sıkıntı yaparsm bazen sapmalar olur okadar...adetimdn sonra düzenli deniyorm.olmazsa ne yapayım elimdn geleni yapıyorm.. evt olmzsa ki çok umutlu değilim olacağı konusunda teste başlayacm çok saol...

Merhaba kk nın güzel hamiş ve hamiş adayları bende 1.5 yıldır denıyoprum bu ay test aldım normalde reglm 30 gün falan sürer en son 28 temmuzda oldum 2 agustos ta bittim dün bı test yaptım gözle gayt rahat gorulebılcek koyulukta bır cızgıydı 2.cizginın görntusu sızce bukadar erken yumurtluyor olablrmıyım?

Merhaba kk nın güzel hamiş ve hamiş adayları bende 1.5 yıldır denıyoprum bu ay test aldım normalde reglm 30 gün falan sürer en son 28 temmuzda oldum 2 agustos ta bittim dün bı test yaptım gözle gayt rahat gorulebılcek koyulukta bır cızgıydı 2.cizginın görntusu sızce bukadar erken yumurtluyor olablrmıyım?

merhaba, hoşgeldin...

ben de ilk bu ay deniyorum testleri ama bildiğim kadarıyla test çizgisi diğeri kadar koyu olmalı yumurtlamayı göstermesi için, seninki aynı koyuluktamıydı?
resim koyabilirsen herkes daha iyi yorum yapar

günaydın kızlar gününüz güzel olsun hamiş haberleriyle dolsun :16:

hadi kızlar hamiş olmayan kalmasın dekora gitsin topiğimiz :34:

kuzucum bıtanem günaydın nasılsın :38: yiğenım nasıl bakalım uykucular daha siteye girmediniz :20:

benım kırmızılar bıttı ama kasıklarım çok ağrıyor meleğim acaba bu lomen mı yapıyor :26:

günaydın kızlar gününüz güzel olsun hamiş haberleriyle dolsun :16:

hadi kızlar hamiş olmayan kalmasın dekora gitsin topiğimiz :34:

günaydın canım...herkes hamile kalsın hehehehe...bu arada test yaptım negatif adete 4 gün falan var ama olsaydı çıkardı heralde....

Günaydınnn güzel anne adaylarııı:38:

kuzucum bıtanem günaydın nasılsın :38: yiğenım nasıl bakalım uykucular daha siteye girmediniz :20:

benım kırmızılar bıttı ama kasıklarım çok ağrıyor meleğim acaba bu lomen mı yapıyor :26:

Kuzucum canımıniçi günaydın:38::38:
Yok kuzu uykudan değil işlerden geç kaldım :)

Canım klomen sancı yapabiliyor, normal yani.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlı kuzucum gelsin meleğinn:nazar::nazar:

günaydın canım...herkes hamile kalsın hehehehe...bu arada test yaptım negatif adete 4 gün falan var ama olsaydı çıkardı heralde....

Canım daha net bişey söylenemez.iğne sonrası 14.gün gelmezse eğer kan testi yaptır canım.
Normal testlerle çıkmaz:38:

canım herkeste test adete yakın poz,itif cıkacak dıye bırsey yok canım sen adetın geçmesini bekle bakalım sabır az daha :34:
Günaydınnn güzel anne adaylarııı:38:

Kuzucum canımıniçi günaydın:38::38:
Yok kuzu uykudan değil işlerden geç kaldım :)

Canım klomen sancı yapabiliyor, normal yani.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlı kuzucum gelsin meleğinn:nazar::nazar:

Canım daha net bişey söylenemez.iğne sonrası 14.gün gelmezse eğer kan testi yaptır canım.
Normal testlerle çıkmaz:38:

minnoşum sağol tatlım bende s-zaten kesin sancım ondardır dıye düşündüm kuzucum bende çok yoğunum bugün münhani çizeceğim sonra z lerini vermem lazım o yüzden bugün buraya fzla giremezsem merak etme senı cok seviyorum :38: ve kocaman :54: öpüyorum ikinizide :nazar: :3:

günaydınn topiğin fıstık anne adayları...nasılsınız bakalım

bende işlerden fırsat bulup pek yazamıyorum ama gelir gelmezde kim ne yazmış jet hızıyla okuyorum

kızlar benim bugün adetten sonraki 18.günüm...13.ve 14.gün çift çizgiyi yakalamıştm ve o günleri değerlendirdik kocişle,daha doğrusu adet bittiğinden beri gün aşırı birlikte olduk

şimdi 2 gündür çizgi iyice silikleşti,ben yine test yapmaya devam edeyimmi sizce...bu arada bat a 10 gün kaldı

kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiim :49::nazar: çok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce:28:
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.:nazar::nazar::nazar:

kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiim :49::nazar: çok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce:28:
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.:nazar::nazar::nazar:

tebrikler..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..darısı olmayanlarn başına:))))

Back