• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

bugün reglimin 6.günü (bitti bugün ) ve ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı normalde 11.gün yapmaya başlayın diyordu
bide yumurta çatlamasada test pozitif çıkarmı onu merak ediyorum ben

Son düzenleme:
bu kadar erken klomen kullanman beni şaşırttı genelde bayagı ugraşıpta hamile kalamyanlara yani benim gibi 10ay ugrasıp kalamayanlara veriyorlr banada doktorm bu ay verecekti gecen ay ki kistten bir parca var bu hap tekrar olusturur diye vermedi salı günü gidecem yumrtlaıklarıma bakacak egr gelişmişse sorun yok kendiligindn bu ay deneyecz eger büyümz yada catlamzsa ki catlamadıgını nasıl anlıcm bilmiyorm önümzdeki ay hapa baslıcm ama ben korkuyorm yine kist olusr diye peki sende kist oldumu arkadasm bide catlatma ignesini sana mı verdi vurman için hastanede vurmuyorlr mı

bende yaklaşık 1 senedir bebek istiyorum bir düşük bir kimyasaldan sonra oluruna bırakmak olmuyor.ne yöntemler varsa denicem artık...ben ilk kez kullandım bilmiyorum kist yapmaz umarım.ama çatlatma iğnesi oluncandan yapmaz diye düşünüyorum.çatlatma iğnesini yazdı bende gittim eczaneden aldım eczanede tarif ediyolar nasıl vuracağını zaten içinde resimli gösteriyo kendin yapıyosun ama doktorunada yaptırabilirsin.göbeğinin biraz yanından vuruyosun iğnesi zaten o bildiğin kocaman iğnelerden değil 1 cm lik bi iğne.ben nasıl yapcam kendi kendime diyodum ama yaptın zor değilmiş.

kızlar bugün hiç giren olmadı mı ya adetim biteli 5 gün oluyor benim son 2gündür diğer çizgiye yaklaşık koyulukta değerlendirmeye çalıştık fakat bu çigi daha koyulaşcak mı uoksa yavaş yavaş gitcek mi yani biz böyle her gece ramazanda çok zor oluyor kızlar ya

kızlar bugün hiç giren olmadı mı ya adetim biteli 5 gün oluyor benim son 2gündür diğer çizgiye yaklaşık koyulukta değerlendirmeye çalıştık fakat bu çigi daha koyulaşcak mı uoksa yavaş yavaş gitcek mi yani biz böyle her gece ramazanda çok zor oluyor kızlar ya

gün aşırı yap cnm sperm kaltesi düşmesin hemde sizi zorlamasın.yarın testi tekrar yap bugünkünden koyu ise denemeye devam yoksa gerek kalmaz

canım koyulaşma s,likte olsa ogünleri değerlendirmeye çalış biliyorum zor ama malesef yapacağımız bişe yok valla benim eşimde bu ramazanda pek istemiyo ama ben zorlaya zorlaya:(( bende en koyu 16. gübünde görmüştüm ama ondan sonra hem az silik çıkıyor..Allah yardımcımız olsun

arkadaşlar nasılsınız? ya benim bu ovu.testi adetin 23. ve 25. günleride yaptım merak ettiğim için ve silikte olsa iki çizgi yine çıktı şaşırdım valla.. adetin 11. günü başlamıştım ogün haifif çizgi ama 16. günü en koyu çizgi çıkmıştı gün aşırı yaptım ve hep az çizgi çıoktı..ama enterasan olan adetin 23. ve 25. günüde silikte olsa ikinci çizgi çıkması. bu nedemek ya anlamadım arkadaşlar?ben iki keremi yumurtluyoırum yoksa testmi yanlış yaa

Kızlar bakalım ne olacak benim çizgi silik çikmaya başladı sanırım başlıyor zamanımız :)

Umarım gününü tutturucaz bu defa :) ayrıca akıntımda yavaç yavaş başlıyor sanırım biraz üşütmüşüm yaz günü yanma sızlama vardı gece havanın benı daraltmasına rağmen bu sıcakta polar eşofmanımı kıslık olan ve corabımı patıgımı gıyınıp yattım ve sabah kendime geldim resmen yanmam fılan kalmadı allaha şükür bu gece de öyle deneyeceğim benim eşim sıcaktan uyuyamıyor ama ben üşüyorm gece o sıcakta yapı meselesi malesef.

arkadaşlar nasılsınız? ya benim bu ovu.testi adetin 23. ve 25. günleride yaptım merak ettiğim için ve silikte olsa iki çizgi yine çıktı şaşırdım valla.. adetin 11. günü başlamıştım ogün haifif çizgi ama 16. günü en koyu çizgi çıkmıştı gün aşırı yaptım ve hep az çizgi çıoktı..ama enterasan olan adetin 23. ve 25. günüde silikte olsa ikinci çizgi çıkması. bu nedemek ya anlamadım arkadaşlar?ben iki keremi yumurtluyoırum yoksa testmi yanlış yaa

canım bazen 2 kez yumurtlayan oluyor olabılır değerlendir bence

kızlar slm bu çatlatma iğnesi doktorunuzmu onerıyor hangi durumlarsa yapılıyor b,ilgi verirmısınız

bizde bebek istiyoruz 5 aydır olmuıyor dr gittik bir problem yok beklemenız gerekıyor denildi
geçen ayın 17 sınde regl oldum bu ay hala olmadım 13 gun geçti 17sınde kan testınde çıkmadı 25 ındede idrar testı yaptık çıkmadı acaba hamılemıyım
:):):

bende yaklaşık 1 senedir bebek istiyorum bir düşük bir kimyasaldan sonra oluruna bırakmak olmuyor.ne yöntemler varsa denicem artık...ben ilk kez kullandım bilmiyorum kist yapmaz umarım.ama çatlatma iğnesi oluncandan yapmaz diye düşünüyorum.çatlatma iğnesini yazdı bende gittim eczaneden aldım eczanede tarif ediyolar nasıl vuracağını zaten içinde resimli gösteriyo kendin yapıyosun ama doktorunada yaptırabilirsin.göbeğinin biraz yanından vuruyosun iğnesi zaten o bildiğin kocaman iğnelerden değil 1 cm lik bi iğne.ben nasıl yapcam kendi kendime diyodum ama yaptın zor değilmiş.

1senedn beri ugrastıgını bilmiyordm canım tamam ozaman normal baslaman banada baslıcak tutmzsa insaallah tutar ben korkuyorm muhtemeln bende kist olur igneyide iyi vurmussun maşallah ben küçükte olsa yapamam arkadas var burda ona yaptırıdm öyle bişey olursa insaallah gerek kalmaz yarın için dua edin lütfen iyi gecsn doktor yumurtaların gelişmiş desin

slm arkadaşlar kimsecikler yok ama haber vermek istedim pazar gününü :1:
pazar öğlene kadar uyudu gece uyumamıs tabi ben aksam yemeginden sonra bi uyuddum sahura zor kalktım.neyse kalktı.hazırlandık ettik dısarıya cıkıcaktık.aslında hiç söylemiycektim.akşam pastayı getirecektim önüne okuyunca daha bi şok olucaktı ama ilk benden duysun istedim onun için söyledim.gerci pastayı görünce de sevindi baya.sonra ben lafa girdim.zaten evlilik yıl dönümümüz oldugunu sahurda o söyledi sarıldı öptü filan.sarıldım boynuna.iyiki seni tanımısım iyiki seni sevmişim ve iyiki senle evlenmişim.daha nice uzun seneleri beraber geciririz inş. dedim.o da aynılarını bana söyledi.öptüm yanaklarından.sonra kulagına fısıldadım aşkım ben hamileyim dedim.adam şok.(sen baba oluyosun, bende anne oluyorum diycektim ama o heyecanla unutmusum)baktı bana nasıl sen hamilemisin ? gercekten mi ? evet dedim gözleri doldu, aktı bi kaç damla sarıldı sarıldı öptü işte.sonra hediyelerini verdim.bi heyecan onlara baktı.ultrason fotosunu baya inceledi.hangisi bizim tosun filan dedi.gösterdim anlattım.cok sevindi ama sonra da hani sende kist vardı hani tedavi görecektin hani bi süre bebeğimiz olmıycaktı seni kandırıkcıııı dedi bi güzel gıdıkladı
sonra hep dikkat etti.agır kaldırmıycaksın şöyle yapma böyle yapm filan.baya şeker bi adam oldu.
aksam da ekmek almaya gittim aynı zamanda pastane.pastamı da aldım haberi yoktu onu da kestik.öyleydi güzeldi.
hee öğrendi 10 dk filan sayıkladı sevindi sonra hemen anneme, babama söyleyelimmi oldu tabi ben söyletmedim.kalbini duyalım sonra dedim inş. benden habersiz söylemez.fotoları da koyayım.

Eki Görüntüle 475334 Eki Görüntüle 475335 Eki Görüntüle 475336

pazar öğlene kadar uyudu gece uyumamıs tabi ben aksam yemeginden sonra bi uyuddum sahura zor kalktım.neyse kalktı.hazırlandık ettik dısarıya cıkıcaktık.aslında hiç söylemiycektim.akşam pastayı getirecektim önüne okuyunca daha bi şok olucaktı ama ilk benden duysun istedim onun için söyledim.gerci pastayı görünce de sevindi baya.sonra ben lafa girdim.zaten evlilik yıl dönümümüz oldugunu sahurda o söyledi sarıldı öptü filan.sarıldım boynuna.iyiki seni tanımısım iyiki seni sevmişim ve iyiki senle evlenmişim.daha nice uzun seneleri beraber geciririz inş. dedim.o da aynılarını bana söyledi.öptüm yanaklarından.sonra kulagına fısıldadım aşkım ben hamileyim dedim.adam şok.(sen baba oluyosun, bende anne oluyorum diycektim ama o heyecanla unutmusum)baktı bana nasıl sen hamilemisin ? gercekten mi ? evet dedim gözleri doldu, aktı bi kaç damla sarıldı sarıldı öptü işte.sonra hediyelerini verdim.bi heyecan onlara baktı.ultrason fotosunu baya inceledi.hangisi bizim tosun filan dedi.gösterdim anlattım.cok sevindi ama sonra da hani sende kist vardı hani tedavi görecektin hani bi süre bebeğimiz olmıycaktı seni kandırıkcıııı dedi bi güzel gıdıkladı
sonra hep dikkat etti.agır kaldırmıycaksın şöyle yapma böyle yapm filan.baya şeker bi adam oldu.
aksam da ekmek almaya gittim aynı zamanda pastane.pastamı da aldım haberi yoktu onu da kestik.öyleydi güzeldi.
hee öğrendi 10 dk filan sayıkladı sevindi sonra hemen anneme, babama söyleyelimmi oldu tabi ben söyletmedim.kalbini duyalım sonra dedim inş. benden habersiz söylemez.fotoları da koyayım.

canım benım çok şeker olmuş maşallah zaten gördüm ilk mart hamişlerinde paylaşmışsın :20: :9:
bundan sonra bebeğinin kalp atışlarını duyarsın inş. tekrar tebrik ederim nıce uzun ömürlü saygıyla aşkla mutlulukla bır ömür geçirmenizi dilerim :54:

çok begendım tamamıyla düşüncelerimin aynısı tsemavi umarım ovulasyon setiyle bende hamişler arasına girer böyle hediyelerimi eşime sunarım bizimde evlilik yıldönümümüze geliyor :))

1senedn beri ugrastıgını bilmiyordm canım tamam ozaman normal baslaman banada baslıcak tutmzsa insaallah tutar ben korkuyorm muhtemeln bende kist olur igneyide iyi vurmussun maşallah ben küçükte olsa yapamam arkadas var burda ona yaptırıdm öyle bişey olursa insaallah gerek kalmaz yarın için dua edin lütfen iyi gecsn doktor yumurtaların gelişmiş desin

ay hadi bakalım inşallah yumurtalar büyümüştür.korkma iğneden minnacık bişey zaten.heberlerini bekliyorum.

canım süper olmuş kalp atışlarını alırsın yakında inşallah..kociş el üstünde tutsun seni tadını çıkar

gülen yüz kullanıyorum ayın 27 sinde test yaptım saat 15.00 de oruçluydum ve test güldü testi makineden çıkarınca 2 çizgi belirsizdi...hatta hiç yoktu...28 ve 29 unda yapmadım bugün kasığım batınca bir daha yaptım saat 13.00 te gülennyüzü gördüm ve 2 çizgi de aynı koyuluktaydı ilk testle 2. nin arası 70 saat benim yumurta ne zaman çatlayacak kafam karıştı yorumlarsanız sevinirim...

evet kuzum kardeş gibiyiz ben onu çok seviyorum :16: :54:

ıyıyız kuzum günaydın nasıl gidiyor çalışmalar çatladılarmı yuımutralar :9:

suay klomen içmiştim ya ben bu ay 5 yumurta oluşmuş onları çatlattım bi güzel ay iğnemi kendim yaptım.çalışmalar devam .sonrasındada doktor su düşük engelleyici ilaç var ya ondan verdi adını hatırlayamadım şimdi.bakalım bu ay ne olcak bide diyorum ikiz falan olursa korktum bi an 5 yumurtayı duyunca

Back