• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

oya_25_oya kullanıcısından alıntı
arkadaşlar bende 1 hafta sonra bu küre başlamak istiyorum ama aklıma takılan bi şey var çocuk istiyoruz içeceğim aralık yumurtlama dönemime geliyor(yani adetin 14.günü küre başlayacagım) acaba herhangi bi sıkıntı olurmu bilgisi olan varsa lütfen yaanıtlasın hamile kalırsam bi zararı olurmucadıarzu

soru sormuslar.cvbı da :

canım bu kürü adet bitiminden 10 gün sonra başlayacaksın sorunun nedir peki senin?eğer hamile kalırsan hemen bırakırsın öyle yazıyor sitede okudum sende oku istersen ibrahim saraçoğlunun sitesinde kadınlar kulubünde sormuşlar dr da cevaplamış beğen

bilemiyorum ki şimdi ne desem ama bence riske atma.yumurtlama günlerin gecsin
tamam canım yapmayayım o zaman ben hiç birini :) yarıngorusurz cıkıyorum ben mesaim bitti canım

cok tesekkür ederim inş. bir de onu duysaydım daha bir rahatlıycam şimdi de rahatım ama :1: dün öyleydi valla ne istrsin ne alayım söyle bşey alayım sana filan.melek oldu valla.ağır iş yaptırmıyor.süper bişey oldu.inş. hep böyle kalır :52:
Rabbim sana da nasip etsin inş. en kısa zamanda

kuzummmmm canım benimmmm cok saol Allah razı olsun bitanem.edebi metin gibi güzel anlatamadım karısık oldu ama anlamanıza cok sevindim.öyle oldu ama o an sarhoş gibi oldum. sonrasında düşündüm baya nasıl söyledim o nasıl tepkiverdi diye :52:
aslında telini ayarlamıstım video moduna sonra sakladım köşeye ama aptal telefonun sarjı bitmiş kapanmıs.deli oldum zaten. :52:

inş. sana da nasip etsin Rabbim en kısa zamanda sen daha güzellerini yap inş.

canım hiç telaşlanma duyarsın yakında hehehe ne istiyosan iste kocadan keyfını cıkar ya.dikkat et dediği gibi ağır iş yapma hiç

$Fotoðraf-0074.jpg kızlar benim adetim bittikten 1 gün sonra yaptığım yorumlarınızı bekliyorum birde en son test öyle oldu ne demek oluyor 3 4 5 yazanlarda ilişki oldu

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 475794 kızlar benim adetim bittikten 1 gün sonra yaptığım yorumlarınızı bekliyorum birde en son test öyle oldu ne demek oluyor 3 4 5 yazanlarda ilişki oldu

günleri değerlendirmişsin cnm sonuncudada değerin düşmüş sen yinede yarın takrar et silik yada hiç çıkmazsa bir kaçgün sonra yine tekrar edersin belki ayda 2 sefer yumurtluyorsundur

slm arkadaşlar kimsecikler yok ama haber vermek istedim pazar gününü :1:
pazar öğlene kadar uyudu gece uyumamıs tabi ben aksam yemeginden sonra bi uyuddum sahura zor kalktım.neyse kalktı.hazırlandık ettik dısarıya cıkıcaktık.aslında hiç söylemiycektim.akşam pastayı getirecektim önüne okuyunca daha bi şok olucaktı ama ilk benden duysun istedim onun için söyledim.gerci pastayı görünce de sevindi baya.sonra ben lafa girdim.zaten evlilik yıl dönümümüz oldugunu sahurda o söyledi sarıldı öptü filan.sarıldım boynuna.iyiki seni tanımısım iyiki seni sevmişim ve iyiki senle evlenmişim.daha nice uzun seneleri beraber geciririz inş. dedim.o da aynılarını bana söyledi.öptüm yanaklarından.sonra kulagına fısıldadım aşkım ben hamileyim dedim.adam şok.(sen baba oluyosun, bende anne oluyorum diycektim ama o heyecanla unutmusum)baktı bana nasıl sen hamilemisin ? gercekten mi ? evet dedim gözleri doldu, aktı bi kaç damla sarıldı sarıldı öptü işte.sonra hediyelerini verdim.bi heyecan onlara baktı.ultrason fotosunu baya inceledi.hangisi bizim tosun filan dedi.gösterdim anlattım.cok sevindi ama sonra da hani sende kist vardı hani tedavi görecektin hani bi süre bebeğimiz olmıycaktı seni kandırıkcıııı dedi bi güzel gıdıkladı
sonra hep dikkat etti.agır kaldırmıycaksın şöyle yapma böyle yapm filan.baya şeker bi adam oldu.
aksam da ekmek almaya gittim aynı zamanda pastane.pastamı da aldım haberi yoktu onu da kestik.öyleydi güzeldi.
hee öğrendi 10 dk filan sayıkladı sevindi sonra hemen anneme, babama söyleyelimmi oldu tabi ben söyletmedim.kalbini duyalım sonra dedim inş. benden habersiz söylemez.fotoları da koyayım.

Eki Görüntüle 475334 Eki Görüntüle 475335 Eki Görüntüle 475336

canım çok güzel hediyeler maşallah inşlh sonuna kadar devam eder. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşlhh..

canım çok güzel hediyeler maşallah inşlh sonuna kadar devam eder. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşlhh..

ck tesekkür ederim cok saol canım aminnn inş. Rabbim tamamına erdirsin inş. en kısa zamanda darısı sizlere olsun.

günaydn bayanlar ben uzun süre giremicem herkezi cokta merak edecem insaallah ben yokken hersey yolunda gider ve ben geldigimde iyi haberlerle gelirim yaşadıgım kötü şeylerdn sonra hamilelik hayal gibi olsada allahtan ümit kesilmz
bende yeni doktordn geldm yumurtam 14mm olmus bu iyi bişey dedi demekki yumurta uyrıcı haplara gerk yok kendiligindn yumurtan olusuyoms dedi cok mutlu oldum tabi gün asırı ilişkiye gir bu aralar catlayabilir dedi ben aslında gelişmemesnden degilde çatlamamasındn korkuyorm dedim olabiliyo dedi hani bende kist olusmustu ya dedim catlamadıgındn olmsmudr dedim biz genelde okadar büyük kistler için öyle düsünmeyz yada tekrarlamz mı tarznde bişey söyledi ama pek anlamdm olmazsa 1hafta sonra gel catlamış mı bakalım dedi catlamzsa kist olusr dedi tamam dedim ama ben bugün gdiyorm 9 oruc borcum oldu bugünde tutmadm yine tutmamk istemiyorm acıkcası sizce yumurtlama testini yapsam zaten koyulasmaya baslar ve tam koyu olursa bu yumurtamın catladıgı anlamına gelmz mı eger koyulasmzsa cizgiler catlamamstr ozaman gitsem daha iyi olur dimi bir bilgisi olan var mı

canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve beğendiğiniz için.

çok saol şuayım ilk geldiğimde buraya cok yardımcı oldun.hiç unutmıycam.

DaisyB seni de ilk bebeğini düşünenlerden tanıyorum cok sıcak sevimli bir insansın.inş.Rabbim sana da nasip eder gönlündeki sürprizi yapmayı.bende cok istemiştim bu ay tutmasını şükürler olsun inş. seninkide tutar bu ay sende süper bişey yaparsın.

pomogranate canım cok tesekkür ederim.amin inş. Rabbim tüm isyetenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.inanki her duamda anıyorum yüzünüzü görmemiş olsamda isimlerinizi bilmiyor olsamda sonucta din kardeşiyiz. Rabbim tüm isteyenlere en kıza zamanda hayırlısını ver, kimseye aratma diyorum.inş. isteyen herkes biran önce kavusur bebişlerine.

tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum.hepinizi öpüyorum:38:

Allah razı olsun canım. hepımız bırbırmıze duacıyız ınsaallah dualarımız kabul olur

benimde bugün 3.günüm 2 gündür silikti bugün daha koyu çıkacak heralde acayip belim ağrıyor ıslaklık hissediyorum ben bukadar erken yumurtluyorsam 2 aydır niye bebek olmadığı anlaşılıyor vallahi ,gerçi haziranda tutmşuştu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.

Back