• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım benım de gunum tam net degıldır senın gıbı. ben bazı kısılere danıstım ve dedıler kı adetının ılk gununden ıtıbaren 11. gunde basla ve bes gun boyunca dene. koyulugunu gorunce, beraber olmaya dıkkat et hergun ya da gun asırı dedıler. cıft cızgıyı koyu sekılde gormekten bahsedıyorum koyuluk derken. testın ıcınde de bu sekılde yazıyordu ben dun denedım ılk kez bugun de deneyecem

sağol canım ya artık bu ay tutmazsa diğer ay denicem şuan tam 14.gündeyim testi duymuştum daha önce ama almak nasip olmamıştı inşallah gerek kalmazda bebiş gelir

kızlar bu testi ben hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum 35 günden uzun sürede adet olan biri adetin kaçıncı günü bu testi yapmaya başlamalı ve çizgi koyulaştığında birlikte olmak mı gerekiyor yani koyu çizgi olursa yumurta çatlamış mı oluyor

testin içinde yazıyor cnm hangi gün başlıyacağın

evet aynen.. bende gecen ay sipariş verdim ertesi gün elime geçti. çok şaşırmıştım hızına :) halen 7-8 adet var kullanmaya devam ediyorum. ama şu var. bunun kullanım kılavuzunda ilk idrarla yapmayın yazıyo gün içinde yapamıyorum ben işe gitmeden ilk idrarla yapıyorum :(

akşamda yapabilirsin işten dönüşte yada işyerinde olmazmı en fazla bir hafta idare edicen diikkat et cnm bebek gelsin hemen

akşamda yapabilirsin işten dönüşte yada işyerinde olmazmı en fazla bir hafta idare edicen diikkat et cnm bebek gelsin hemen

sabah 10,00-22,00 arası olabılırmıs. uyumadan once, vucut dıncken olmalıymıs eger aksam yapıyorsak ve yapmadan ıkı saat once cok sıvı almamalıymısız. ısyerımde ben de yapamam oyuzden aksam evde yapıyorum. aynı saatlerde yapacakmısz her gun ayrıca.

benimde testler geldide bekliyorum bakalım bugün reglinin 5. günü 11.günü beklemeden denemek istiyorum bende kaçırmayım belki erken yumurtluyorumdur.

Cevabın için saol canım. Bende gec adet oluyorum die yegen ay gec başlamıştım. 2. Ay yaptıgımda tam 1 haftalıkken başladım ( adetim 3 gün sürüyo zaten) ve 9. Günde iki çizgiyide koyu gördüm ve şaşırdım. Bence sende erken başla.

Ayrıca işyerinde yapmam or olur da akşam eve gelince belki ama sıvı ammamam lazımmı en az 2 saat önce. Işte onları ayarlayamıyorum :)

valla buda olmazda tükürükle yapılandan almayı düşünüyorum :) ugraşmamak için :)

Cevabın için saol canım. Bende gec adet oluyorum die yegen ay gec başlamıştım. 2. Ay yaptıgımda tam 1 haftalıkken başladım ( adetim 3 gün sürüyo zaten) ve 9. Günde iki çizgiyide koyu gördüm ve şaşırdım. Bence sende erken başla.

Ayrıca işyerinde yapmam or olur da akşam eve gelince belki ama sıvı ammamam lazımmı en az 2 saat önce. Işte onları ayarlayamıyorum :)

valla buda olmazda tükürükle yapılandan almayı düşünüyorum :) ugraşmamak için :)

benım de adetım uc gun surer en fazla dorduncu gun olur bazen ama genellıkle ucte bıter. sıvı alma konusunda ne yapacaz bılmıyorum. ramazandayız dıye zaten sıse sıse su ıcıyoruz bılmıyorum ne olacak :)

tukurukle olan mı ? o nasıl bırsey ? ılk kez duydum

benım de adetım uc gun surer en fazla dorduncu gun olur bazen ama genellıkle ucte bıter. sıvı alma konusunda ne yapacaz bılmıyorum. ramazandayız dıye zaten sıse sıse su ıcıyoruz bılmıyorum ne olacak :)

iftardan önce yap cnm testi susuz kalmış oluyorsun nasılsa

evet tükürük testi var. ovulasyon testi. fiyatı biraz pahalı ama sınırsız kullanım yazıyo netten buldum yine. elimdekiler bitsin. eger olmazsa tükürükle yapılanı almayı düşünüyorum :)

Babystart Tükürükten Ovulasyon-Yumurtlama Testi GittiGidiyor'da 61138466

canım yaa oruç tutamıyorum ki :( ne sorunluyum demi... yatmadan mı yapsam dicem ama off hep sıvı tüketiyorum :8 en iyisi benim için sabah kalkar kalmaz sanırım :(

evvet çatlatma iğnemi zar zoruna yaptım kızlar bu ay klomen kullanmıştım bugün doktora gittim 5 yumurta oluşmuş ikisi çatlamış ikisi için çatlatma iğnesi verdi diğeri küçükmüş ...progestan verdi bide ama ben onu adet olana kadar mı kullanıcam acaba bide döllenme olmazsa adet gecikmesi yaparmı bilgiisi olan varmı

canım çatlatma iğnesini neden verdi. Yumurta takibi mi yaptırıyordun. ?[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

canım çatlatma iğnesini neden verdi. Yumurta takibi mi yaptırıyordun. ?[table="width: 500"]
[tr]

şöyle oldu iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktorda bekle boşver trakma kafana nasılsa olur sen kafanı rahat tut falan filan tabi ben nasıl rahat olayım doktorun rahatlığı beni sinir etti....istersen klomen verim dedi bir yerine iki tane yumturlarsın dedi bende olur olur dedim hemen.ama ne kontrolden ne çatlatma iğnesinden bahsetti bana...bende bu ay kendi kendime kullandım klomeni sonra başka doktor araştırdım gazi nin bi doktoru anlattım böle böle diye cunku benim birde kürtaj oldu zorunlu ocakta oda bakalım hemen yumurtalra dedi ve 5 tane yumurta oluşmuş ikisi çatlmış ikisi için iğne vereyim dedi...normal boyuta gelipte çatlamazsa kist yapıyomus bu yumurtalar ondan çatlayma iğnesi şart..ovulasyon testinde ikinci çizgi koyu çıktı.bu ay olmazsa hormonlara baklıcak...ama korktuğum şey bu kadar cok istiytorum da ya bu yumurtaların birden fazlası spremle karşılasırsa:52::52::52:oda korkuttu beni​

evet canım evde de var ısyerınde de var ınternetım.. gıttı gıdıyor aklıma gelmedı ya dırekt eczaneye gıttım ben. koyulasmaya baslamadı bırı koyu bırı sılıktı. bakalım bugun nasıl cıkacak. 10:00-22,00 arası olacakmıs test zamanı. yapmadan ıkı saat once az sıvı almıs olmalıymısız. sabahkı ılk ıdrar da olmazmıs. hamılelık knusunda sen avantajlısındır canım ben ıkı kez tup bebek denedım olmadı zaten erken menopozum duzenlı bır ovulasyon gunum yok. bakalım belkı bu test sayesınde yakalarım o gunu ınsaallah.

allah yardımcn olsun canım erken menopoz sıkıntı ama menopoza girmiş 50yasındaki kadın bile hamile kalbiliyo ümidini kaybetme umarım işe yarar testlerin

kızlar bu testi ben hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum 35 günden uzun sürede adet olan biri adetin kaçıncı günü bu testi yapmaya başlamalı ve çizgi koyulaştığında birlikte olmak mı gerekiyor yani koyu çizgi olursa yumurta çatlamış mı oluyor

arkadasım bende 35 ve 38 günde adet oluyorm ama düzensz oldugum için ben erken baslama taraftarıyım 35günde adet oluyosan 18.günde baslaman lazım yazıyo ama bence hepsi faso fiso gercekten yumurtlama günleri degişiyo ben 10aydır söyledigim tarihkerde denedm olmadı tabi kısmette yokmus ama demekki insaallah tabi yumurtluyosm baska tarihte yumurtluyormdr benden tavsiye madem bu yola girdk bence cok gec kalmadn 14.gündn baslamalı yapmaya günü kacırmk üzücü olacaktr bende pek bilmiyorm ama koyulastıgı zaman ilişki öneriliyo ama koyulasmaya basladıgı bir kac gün öncede gün asırı ilşki daha iyi sonuc verir hadi hayırlısı insaallah hepiminki tutar

adet bittikten sonra hemen 2 günde bir birlikte olmaya başlamak gerekir değil mi günü kaçırmamak için ama diyelim ki dün birlikte olduk çizgi yoktu ama bugün çizgi çıktı ama bugün boş gün yarını bekliyecekmiyiz yoksa çizginin olduğu gün beraber mi olacağız yine

valla canım en güzeli gün asırı olan ama koyu cizgi yakalıncada bos durmamk gerekir diyelimki olmadı zaten spermlerin ömrünü düşünrsek bir gün öncedn yapılmıs olan ilşkidnde tutar diye düşünüyorm sonucta bir gecelik ilşkiden bile hamile kalanları düşünrsek herkez yumurtlama gününü tutturmuyodr herhelde:9:

[tr]

şöyle oldu iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktorda bekle boşver trakma kafana nasılsa olur sen kafanı rahat tut falan filan tabi ben nasıl rahat olayım doktorun rahatlığı beni sinir etti....istersen klomen verim dedi bir yerine iki tane yumturlarsın dedi bende olur olur dedim hemen.ama ne kontrolden ne çatlatma iğnesinden bahsetti bana...bende bu ay kendi kendime kullandım klomeni sonra başka doktor araştırdım gazi nin bi doktoru anlattım böle böle diye cunku benim birde kürtaj oldu zorunlu ocakta oda bakalım hemen yumurtalra dedi ve 5 tane yumurta oluşmuş ikisi çatlmış ikisi için iğne vereyim dedi...normal boyuta gelipte çatlamazsa kist yapıyomus bu yumurtalar ondan çatlayma iğnesi şart..ovulasyon testinde ikinci çizgi koyu çıktı.bu ay olmazsa hormonlara baklıcak...ama korktuğum şey bu kadar cok istiytorum da ya bu yumurtaların birden fazlası spremle karşılasırsa:52::52::52:oda korkuttu beni​

bu kadar erken klomen kullanman beni şaşırttı genelde bayagı ugraşıpta hamile kalamyanlara yani benim gibi 10ay ugrasıp kalamayanlara veriyorlr banada doktorm bu ay verecekti gecen ay ki kistten bir parca var bu hap tekrar olusturur diye vermedi salı günü gidecem yumrtlaıklarıma bakacak egr gelişmişse sorun yok kendiligindn bu ay deneyecz eger büyümz yada catlamzsa ki catlamadıgını nasıl anlıcm bilmiyorm önümzdeki ay hapa baslıcm ama ben korkuyorm yine kist olusr diye peki sende kist oldumu arkadasm bide catlatma ignesini sana mı verdi vurman için hastanede vurmuyorlr mı​

allah yardımcn olsun canım erken menopoz sıkıntı ama menopoza girmiş 50yasındaki kadın bile hamile kalbiliyo ümidini kaybetme umarım işe yarar testlerin

canım tabıkı olmaz dıye bırsey yok nasıbımızde varsa olur tabıkı sadece sansım ve zamanım kısıtlı ıste bırcok kısıye gore

Back