• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım erken adet oluyosan ve testlerin fazlaysa bence devam et kacırma derim

canım ben erken menopozdayım zaten ve oyuzden adet donemım kesın degıldır sadece gecen ay 17 temmuzda adet gordum ve bunu dıkkate alarak testı yapabıldım. test ucuz bırsey degıl tabıkı 20 lıraya aldım ıcınde 5 tane var. 2 kutu aldım sımdılık. ne yapsam bılemedım ya ınan

Eki Görüntüle 338712

Arkadaşlar 11. günü 14.günü 15. günü akşam bir de 17.günün sabahı ilişki oldu...Sizce nasıll...sizce hangi gün çatladı yumurta bugün 17.gün silik çıktı...bir daha ilişki ne zaman olmalı...kaçırmamışızdır dimiii...

merak ettim adet tarihin ne zaman?? benimde yumurtlama günüm başlangicı aynı hemen hemn ist dışında olduğum için 15 16 17 19 da ilişki oldu cvp yazarsan sevinirim çokkk :))

canım ben erken menopozdayım zaten ve oyuzden adet donemım kesın degıldır sadece gecen ay 17 temmuzda adet gordum ve bunu dıkkate alarak testı yapabıldım. test ucuz bırsey degıl tabıkı 20 lıraya aldım ıcınde 5 tane var. 2 kutu aldım sımdılık. ne yapsam bılemedım ya ınan

ne marka aldın ki pahalıya almıssın 20tanesini 20tl ye alan arkadaslr var keske daha uygun olandn alsaydn testin içinde yazan tarhtn basla ozaman canım cizgiler koyulsmaya baslayncada gün aşırı dene testin bitse bile koyulasmaya basladıgı için günü tutturabilirsn bence

ne marka aldın ki pahalıya almıssın 20tanesini 20tl ye alan arkadaslr var keske daha uygun olandn alsaydn testin içinde yazan tarhtn basla ozaman canım cizgiler koyulsmaya baslayncada gün aşırı dene testin bitse bile koyulasmaya basladıgı için günü tutturabilirsn bence

laboquick dıye bır marka demıstı arkadaslar. ama bulamadım onu. kac tane ezcane gezdım. g harfı ıle baslayan var bır tane. en kalıtelı oymus zaten. onu aldım bakalım. yasadıgım yer cok kucuk ve ınan cogu ezcane ovulasyon testını bıle bılmıyordu o an delırecektım cunku her konuda aynı seyı yasıyorum boyle.

ok testler koyulasmaya baslayınca gun asırı ılıskı olacak anladım canım. ınsaallah tutar gun. cok sagol

laboquick dıye bır marka demıstı arkadaslar. ama bulamadım onu. kac tane ezcane gezdım. g harfı ıle baslayan var bır tane. en kalıtelı oymus zaten. onu aldım bakalım. yasadıgım yer cok kucuk ve ınan cogu ezcane ovulasyon testını bıle bılmıyordu o an delırecektım cunku her konuda aynı seyı yasıyorum boyle.

ok testler koyulasmaya baslayınca gun asırı ılıskı olacak anladım canım. ınsaallah tutar gun. cok sagol

canım internetin var anladıgım kadarıyla gittigidiyora baksaydn ya söyledkleri test orada var eczaneler cok pahalı atıyor ya neyse artık almıssın insaallah tutar sen denemeye devam at zaten koyulasmaya basladıysa insaallah dogru günü tutturusn hadi hayırlısı benimde adetm 20temmz bu ay tutrsa hamilelik günlerimz aynı olur insaallah

laboquick dıye bır marka demıstı arkadaslar. Ama bulamadım onu. Kac tane ezcane gezdım. G harfı ıle baslayan var bır tane. En kalıtelı oymus zaten. Onu aldım bakalım. Yasadıgım yer cok kucuk ve ınan cogu ezcane ovulasyon testını bıle bılmıyordu o an delırecektım cunku her konuda aynı seyı yasıyorum boyle.

Ok testler koyulasmaya baslayınca gun asırı ılıskı olacak anladım canım. ınsaallah tutar gun. Cok sagol

selam,

arkadasın dediği gibi pahalıya almışsın.
Sana özelden link atayım.. Eczanede bulamazsın uygun fiyata. Netten kolaylıkla alırsın bende aynını getirttim ve burda cogu kişi aynı marka kullanıyo

bende bundan aldım cok hızlı kargo hemde

evet aynen.. bende gecen ay sipariş verdim ertesi gün elime geçti. çok şaşırmıştım hızına :) halen 7-8 adet var kullanmaya devam ediyorum. ama şu var. bunun kullanım kılavuzunda ilk idrarla yapmayın yazıyo gün içinde yapamıyorum ben işe gitmeden ilk idrarla yapıyorum :(

selam,

arkadasın dediği gibi pahalıya almışsın.
Sana özelden link atayım.. Eczanede bulamazsın uygun fiyata. Netten kolaylıkla alırsın bende aynını getirttim ve burda cogu kişi aynı marka kullanıyo

eczanede tek o marka vardı hatta laboquick ıcın uretımı kaldırılmıs dedı pcden bakıp. yoksa depodan getırecektı eczane.

neyse bır dahakıne sızınkınden alayım canım cok cok sagol. 5 tanesıne 20 tl verdım dusun. her ay 20 tl verırsemmm oooooooo :((((

canım internetin var anladıgım kadarıyla gittigidiyora baksaydn ya söyledkleri test orada var eczaneler cok pahalı atıyor ya neyse artık almıssın insaallah tutar sen denemeye devam at zaten koyulasmaya basladıysa insaallah dogru günü tutturusn hadi hayırlısı benimde adetm 20temmz bu ay tutrsa hamilelik günlerimz aynı olur insaallah

evet canım evde de var ısyerınde de var ınternetım.. gıttı gıdıyor aklıma gelmedı ya dırekt eczaneye gıttım ben. koyulasmaya baslamadı bırı koyu bırı sılıktı. bakalım bugun nasıl cıkacak. 10:00-22,00 arası olacakmıs test zamanı. yapmadan ıkı saat once az sıvı almıs olmalıymısız. sabahkı ılk ıdrar da olmazmıs. hamılelık knusunda sen avantajlısındır canım ben ıkı kez tup bebek denedım olmadı zaten erken menopozum duzenlı bır ovulasyon gunum yok. bakalım belkı bu test sayesınde yakalarım o gunu ınsaallah.

bende bundan aldım cok hızlı kargo hemde
kızlar bu testi ben hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum 35 günden uzun sürede adet olan biri adetin kaçıncı günü bu testi yapmaya başlamalı ve çizgi koyulaştığında birlikte olmak mı gerekiyor yani koyu çizgi olursa yumurta çatlamış mı oluyor

eczanede tek o marka vardı hatta laboquick ıcın uretımı kaldırılmıs dedı pcden bakıp. yoksa depodan getırecektı eczane.

neyse bır dahakıne sızınkınden alayım canım cok cok sagol. 5 tanesıne 20 tl verdım dusun. her ay 20 tl verırsemmm oooooooo :((((

sağlık olsun artık napalım.. inşallah bir sonraki aya gerek kalmaz. hamile kalırsın ama alman gerekirse de verdiğim linkten getirtirsin..

hakkımızda hayırlısı olsun

pomogranate canım mayısta bende tüp denedim olmadı. şimdi teste başladım. birde bitki kürlerine :)

testin başlama zamanını bilmiyorum. ben geç oluyorum die gecen ay geç başlamıştım günü kaçırmıştım. bu ay adetin ilk haftası başladım ve 2 testte yakalamıştım çift cizgiyi. sen yine de erken başla canım.. bu ay da ilk hafta başladım daha cizgi filan yok

adet bittikten sonra hemen 2 günde bir birlikte olmaya başlamak gerekir değil mi günü kaçırmamak için ama diyelim ki dün birlikte olduk çizgi yoktu ama bugün çizgi çıktı ama bugün boş gün yarını bekliyecekmiyiz yoksa çizginin olduğu gün beraber mi olacağız yine

kızlar bu testi ben hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum 35 günden uzun sürede adet olan biri adetin kaçıncı günü bu testi yapmaya başlamalı ve çizgi koyulaştığında birlikte olmak mı gerekiyor yani koyu çizgi olursa yumurta çatlamış mı oluyor

canım benım de gunum tam net degıldır senın gıbı. ben bazı kısılere danıstım ve dedıler kı adetının ılk gununden ıtıbaren 11. gunde basla ve bes gun boyunca dene. koyulugunu gorunce, beraber olmaya dıkkat et hergun ya da gun asırı dedıler. cıft cızgıyı koyu sekılde gormekten bahsedıyorum koyuluk derken. testın ıcınde de bu sekılde yazıyordu ben dun denedım ılk kez bugun de deneyecem

sağlık olsun artık napalım.. inşallah bir sonraki aya gerek kalmaz. hamile kalırsın ama alman gerekirse de verdiğim linkten getirtirsin..

hakkımızda hayırlısı olsun

ınsaallah canım kısmet bakalım. hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsaallah en kısa zamanda hamıle kalırız

pomogranate canım mayısta bende tüp denedim olmadı. şimdi teste başladım. birde bitki kürlerine :)

testin başlama zamanını bilmiyorum. ben geç oluyorum die gecen ay geç başlamıştım günü kaçırmıştım. bu ay adetin ilk haftası başladım ve 2 testte yakalamıştım çift cizgiyi. sen yine de erken başla canım.. bu ay da ilk hafta başladım daha cizgi filan yok

ben 4 yıllık evlıyım. 14-15 aylık evlıyken denedım ılk. bır de 2 yılımı doldurdugumda denedım. yumurtalarım catlamıyor benım. bıtkı kurlerıne ılk kez bende basladım daha once hıc denemedım. hayıt tohumu, ıncır kuru, arı sutu bal polen karısımı hepsını yapıyorum bakalım. ıkı cızgıyı yakaladın demek super ya.

Back