• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

ne yaptın canım gittin mi doktora

yok canım daha gitmedim.randevum akşam 5 te.4 bucukta işten cıkıp gidicem bakalım.o saatte de ne test yapılır ne baska bişey ama ne yapayım anca o saate alabildim.hiç olmazsa ertesi sabah kan verrim doktorla görüşeyüm de bakalım artık ne olur.sen nasılsın ne var ne yok ?

yok canım daha gitmedim.randevum akşam 5 te.4 bucukta işten cıkıp gidicem bakalım.o saatte de ne test yapılır ne baska bişey ama ne yapayım anca o saate alabildim.hiç olmazsa ertesi sabah kan verrim doktorla görüşeyüm de bakalım artık ne olur.sen nasılsın ne var ne yok ?

en azından yaptırırsın yarın sonuçları maıl atarsın kadına telefonda görüşürsün tekrar gitmene gerek kalmayabılır.
bende iyiyim kpss ye çalışmaya çalışıyorum .bende yarın 13 de randevum ama çok yoğunbmuş bakalım kaç saat beklicem

of offff cok uykum var evimde olsaydım şimdi uyusaydım aksama kadar gözlerimden uyku akıyor

amin canım 6 aydır istiyoduk ilkkez ovulasyon testi kullandım bu ay... Umarım sıkıntısız bir hamilelik yaşarız rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

hayıtlı olsun canım Allah sonuna kadar devam ettirsin inşlh. Rabbim bizede nasip etsin inşlhh:15:

bende hayırlısıyla ovu.testini deniycem nasipse bakalım ilk defa deniycem:)) reglm biticen bugün 7. gündeyim..11. günü başlıycam denemeye bakalım hayırlısı inşlhh neler olucak merakla bekliyorum buayı valla:16::16:

Ohh çokk sevindimm kuzucummm:38:Arada lazım valla , insan arıyor gerçekten.
Kuzucum sen çok yorulmadan işlerini çöz, ne kusuruna bakcam ben.İyiyim de bana yeter günde bi kere:38:
Bende seni koskocamann öpüyorumm balımm:54::54::54:

günaydın kuzucum naılsın bebişim özledim seni:16::16::54:
ya dün çok geç yattık benım urfadan kuzenım geldı dün bende kaldı gece benım düğün cd izledik vaybe dedim 1 yıl olmuş :25: yaşlandık :9::9:
ne oynamışım ya hiç oturmamışım düğünümde neyse yine uyku modundayım kuzucum siz nasılsınız bakalım :16::nazar:
ya ne olmuş bu topiğin başına güneşmi geçmiş kimse yok :9::9:

günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
dün doktora gittim anlattım idrar yollarındaki enfeksiyonu.onunla alakalı bişey demedi nasıl geçirdin dedi maydonoz suyu içtim dedim.sonra alttan muayene etti.ufak ufak kistler var ama önemli değil dedi ve sağda olgunlaşmış yumurtan görünüyor dedi.başka bişey yok tahlil sonucları gelsin görüşelim dedi.önemli bişey demedi yan, diyemedi tahlili bir yaptırsam.ama medilifede cok pahalı ya 180 tl dediler bende yaptıramadım cıktım.ordaki kızlar sağlık ocağında filan yaptırabilirsiniz dediler ama işten nasıl gidicem bilmiyorum.2 kere izin aldım bir daha alıcam hatta tahlil sonucunda bir de görüşmeye gidicem filan off yaa.patronda izin verirken sık olmasın deyip durdu.akşam 5 bucuktan sonra yapan yer lmaz değil mi yada 8-8.30 arası ?

günaydın kuzucum naılsın bebişim özledim seni:16::16::54:
ya dün çok geç yattık benım urfadan kuzenım geldı dün bende kaldı gece benım düğün cd izledik vaybe dedim 1 yıl olmuş :25: yaşlandık :9::9:
ne oynamışım ya hiç oturmamışım düğünümde neyse yine uyku modundayım kuzucum siz nasılsınız bakalım :16::nazar:
ya ne olmuş bu topiğin başına güneşmi geçmiş kimse yok :9::9:

Günaydınn kuzucummm:38:Bende seni özledimm valla:54:
Zaman acımasız valla :) hızla ilerliyor canımcım.
Aynı mutluluğunuz daim olsun sağlıklı mutlu olun hep inşallah.
Bu akşam dinlenirsin inşallah canımcım.

dün doktora gittim anlattım idrar yollarındaki enfeksiyonu.onunla alakalı bişey demedi nasıl geçirdin dedi maydonoz suyu içtim dedim.sonra alttan muayene etti.ufak ufak kistler var ama önemli değil dedi ve sağda olgunlaşmış yumurtan görünüyor dedi.başka bişey yok tahlil sonucları gelsin görüşelim dedi.önemli bişey demedi yan, diyemedi tahlili bir yaptırsam.ama medilifede cok pahalı ya 180 tl dediler bende yaptıramadım cıktım.ordaki kızlar sağlık ocağında filan yaptırabilirsiniz dediler ama işten nasıl gidicem bilmiyorum.2 kere izin aldım bir daha alıcam hatta tahlil sonucunda bir de görüşmeye gidicem filan off yaa.patronda izin verirken sık olmasın deyip durdu.akşam 5 bucuktan sonra yapan yer lmaz değil mi yada 8-8.30 arası ?

Günaydın canım,
Çok sevindim, umarım tahlillerde de bi sıkıntı çıkmaz.Ama bana his olarak bişey çıkmayacak gibi geldi.
Sağlıkla çalışmalara devam et canımm:38:

günaydın canım. valla gerçeket çalışp hemde tedavi aşamasında olmamız bize çok zorluk oluyor.bende kamuda çalışıyorum ama inan izin alırken eğilip bükülerek yani çok zor oluyor git gel işlerini hallet bide hastane ile uğraş yani çok zor Rabbim yardım etsin inşlhh hayırlısıyla bebişimiz bi gelse:emir_bebek:

geçmiş olsun canım ,sağlık ocakları bildiğim kadarıyla sabah testleri alıyor diye biliyorum bir telefon aç sor evlilik için sağlık raporunaa sabah 8.30da gitmiştik öyle hatırlıyorum çünkü.
180 tl ne tahlili ya çok pahalı gerçekten.gebelik öncesi testlerse ucuz bile diyebilirim.
ee doktoru nasıl buldun memnun kaldın mı ,bebek yoğun bakımını sorabıldın mı canım
bende öğlen gidicem anlatırım

tatlım geçmiş olsun soğan suyuda maydanoz suyuda gerçekten çok faydalı bak ne güzel bir haber bu artık enfeksiyonun kalmadı :16:
sıra güzel bebiş haberlerinde inş. bu arada bende sağlık ocağında hamileyken birsürü tahlil yaptırdım çalıştığım için annem gidip aldı sonra sonuçları dr. götürdüm senınde yakının yada ailen varsa onlar gitsin kuzum hem iştede sıkıntı olmaz dr. saat kaça kadar orda olduğunu öğren iş çıkışı git :34:

Günaydınn kuzucummm:38:Bende seni özledimm valla:54:
Zaman acımasız valla :) hızla ilerliyor canımcım.
Aynı mutluluğunuz daim olsun sağlıklı mutlu olun hep inşallah.
Bu akşam dinlenirsin inşallah canımcım.

Günaydın canım,
Çok sevindim, umarım tahlillerde de bi sıkıntı çıkmaz.Ama bana his olarak bişey çıkmayacak gibi geldi.
Sağlıkla çalışmalara devam et canımm:38:

amin kuzucum :nazar: sağol ya sen hiç yiğenimden bahsetmiyorsun kuzucum aşk olsun bana söylemek istemiyormusun yoksa :25:
artık hiç dertleşmiyorsun benımle eskıde ne çok muhabbet ederdik neyse kuzucum ikinzde allaha emanet olun bye :54:

Günaydın canım,
Sağlıkla çalışmalara devam et canımm:38:[/QUOTE]

CANIM COK BÜYÜK SORUN OLMADIGINI BİLİYORDUM ZATEN AMA YUMURTLAYAMIYORMUYUM ACEBA GİBİ DÜŞÜNCELERİM VARDI OVU TESTİNDE HİÇ KOYU GRMEYİNCE AKLIMA O GELMİŞTİ AMA BÜYÜK Bİ YUMURTAM VARMIŞ SAĞ TARAFIMDA ÖLE DEDİ İYİ DE Bİ TERSLİK YOK MU BENİM YUMURTLAMA GÜNÜM GEÇTİ O NİYE HALA GÖRÜNÜYOR NE ZAMAN ÇATLARKİ YUMURTA YADA O YUMURTANIN MİLADI MI DOLDU.ANLAMADIM O ANDA SORMAK AKLIMA GELMEDİ NE ZAMAN ÇATLAR FİLAN GİBİ.

günaydın canım. valla gerçeket çalışp hemde tedavi aşamasında olmamız bize çok zorluk oluyor.bende kamuda çalışıyorum ama inan izin alırken eğilip bükülerek yani çok zor oluyor git gel işlerini hallet bide hastane ile uğraş yani çok zor Rabbim yardım etsin inşlhh hayırlısıyla bebişimiz bi gelse:emir_bebek:

VALLA ÇOK SIKINTILI CANIM SORMA.EŞİMDE BANA DEDİ SEN YANLIŞ YAPIYORSUN 1 GÜN TAM İZİN ALIP HERŞEYİNİ YAPACAKTIN SÜREKLİ SÜREKLİ İZİN ALIRSAN ADAMLARIN GÖZÜNE BATAR DEDİ AMA NE YAPIM Kİ SABAHTAN BOŞ RANDEVU BULAMIYORUM.DAHA Bİ SÜRÜ İŞİM CIKTI NASIL YAPICAM BİLMİYORUM.TOPLUM SAĞLIGI MERKEZİNDEN AİLE HEKİMLİĞİMİ BURAYA ALDIRCAM SONRA KAN VERCEM FALAN FİLAN GÖZÜM KORKTU İYİCE İŞ OLMASA RAHATTI GEZE GEZE YAPARDIM AMA Bİ DAHA NE DEYİP DE İZİN ALCAM:50:

geçmiş olsun canım ,sağlık ocakları bildiğim kadarıyla sabah testleri alıyor diye biliyorum bir telefon aç sor evlilik için sağlık raporunaa sabah 8.30da gitmiştik öyle hatırlıyorum çünkü.
180 tl ne tahlili ya çok pahalı gerçekten.gebelik öncesi testlerse ucuz bile diyebilirim.
ee doktoru nasıl buldun memnun kaldın mı ,bebek yoğun bakımını sorabıldın mı canım
bende öğlen gidicem anlatırım

COK SAOL CANIM BENİM.ALLAH RAZI OLSUN.ARADIM SORDUM BİR SÜRÜ TEFERRUAT CIKTI.AİLE HEKİMLİĞİM HALA MEMLEKETTE BENİM HİÇ GİTMEMİŞTİM BURDA ALDIRMAMISTIM ŞİMDİ ONU BURAYA ALDIRCAM FİLAN İŞLER UZADI.100 CİVARI BİŞEY DESELERDİ ORDA YAPTIRCAKTIM ŞİMDİ UGRASIP DURUCAM.AZ DA DEĞİL Kİ 180.VALLA BİLMİYORUM GEBELİK ÖNCESİ Mİ NEDİR NE DEĞİLDİR.ANLIYORSAN BAK YAZAYIM NE İSTEDİĞİNİ.HE BİR DE YOĞUN BAKIMI SORMAYI UNUTTUM AMA ORDAKİ BİR BAYANLA KONUŞTUM O DA HAMİLE, OLMADIĞINI SÖYLEDİ AMA BİR SÜRÜ İNSAN BURDA DOĞUM YAPIYOR KÜVEZ FİLAN VAR DEDİ.BİLMİYORUM ARTIK

BHCG
ANTİ HCV
ANTİ HIV(BU İKİSİ BULAŞICI HASTALIK SANIRIM BUNLARI BEN İSTEDİM)
VİTAMİN B12
HBSAG
FERRİTİN
FOLİK ASİT
HEMOGRAM
TAM İDRAR

BU KADAR İŞTE SENCE UYGUN MU? BUNLARIN HEPSİNİ SAĞLIK OCAĞINDA YAPTIRABİLİR MİYİM ?

tatlım geçmiş olsun soğan suyuda maydanoz suyuda gerçekten çok faydalı bak ne güzel bir haber bu artık enfeksiyonun kalmadı :16:
sıra güzel bebiş haberlerinde inş. bu arada bende sağlık ocağında hamileyken birsürü tahlil yaptırdım çalıştığım için annem gidip aldı sonra sonuçları dr. götürdüm senınde yakının yada ailen varsa onlar gitsin kuzum hem iştede sıkıntı olmaz dr. saat kaça kadar orda olduğunu öğren iş çıkışı git :34:

ÇOK TEŞEKÜR EDERİM.EVET GERCEKTEN COK FAYDALI OLUYOR.EĞER ADET OLURSAM SOĞAN SUYU VE MAYDONOZ SUYU İÇİCEM.BAL TARCIN ÇÖREK OTUNA DÜZENLİ BAŞLIYCAM.BAŞKA NE YAPMAM GEREKİYOR BİLMİYORUM:16:İNŞ. HAMİŞ KALIRSAM ZATEN İŞTEN CIKICAM BOL BOL YÜRÜYÜŞ YAPICAM.BURDA AİLEM AKRABAM KİMSEM YOK.EŞİMİN ABİSİ ABLASI VAR ONLARDA ÜMRANİYEDELER.AMCALARI BAHÇELİEVLER VE GÜNGÖRENDELER.BİR BİZ BÖYLE UZAK KALDIK HERKESTEN İYİ OLUYOR BİR YONDEN AMA BÖYLE DURUMLARDA YAKIN ARANIYOR

amin kuzucum :nazar: sağol ya sen hiç yiğenimden bahsetmiyorsun kuzucum aşk olsun bana söylemek istemiyormusun yoksa :25:
artık hiç dertleşmiyorsun benımle eskıde ne çok muhabbet ederdik neyse kuzucum ikinzde allaha emanet olun bye :54:

Canımcım hiç olur mu:38:Neden anlatmak istemeyeyim.Şükürler olsun iyiyiz, herşey olağan devam ettiği için bişey demiyorum.
Daha minnak hem, halsizliklerim olmasa hamileliğimin farkında bile değilim.Olağan hayatımdan hiçbir farkı yok.Durumu tam idrak etmem tekmelerle olur heralde.
Aklına sakın böyle şeyler getirme.Beni üzme:38:

arkadaşlar kafam cok karısık siz olsanız ne yapardınız ne olur bişey deyin.180 az değil ama sağlıkocagında ugrasıp durucam filan aile hekimliğini buraya aldırcam, sabah gidip vercem, işe gec kalıcam etcem derken bi sürü iş.hem bu doktorla akşamda görüşürüm heralde.ben 17:20 de cıktım benden sonra girecekler vardı hala.ben 5 bucukta gitsem bakar heralde.tahlilleri de beş bucuktan sonra yaptırabiliyordum.parayı verip böyle mi yapsam iyi aceba.kafam çok karıstı yaa :(

birde şu yumurta olayında bana bişey söyler misiniz ! sağda büyümüş yumurtam varmış.çatlıycak gebeliğe hazırlık demek mi bu yoksa kullanılmaz atılacak olan demek mi ?

arkadaşlar kafam cok karısık siz olsanız ne yapardınız ne olur bişey deyin.180 az değil ama sağlıkocagında ugrasıp durucam filan aile hekimliğini buraya aldırcam, sabah gidip vercem, işe gec kalıcam etcem derken bi sürü iş.hem bu doktorla akşamda görüşürüm heralde.ben 17:20 de cıktım benden sonra girecekler vardı hala.ben 5 bucukta gitsem bakar heralde.tahlilleri de beş bucuktan sonra yaptırabiliyordum.parayı verip böyle mi yapsam iyi aceba.kafam çok karıstı yaa :(

birde şu yumurta olayında bana bişey söyler misiniz ! sağda büyümüş yumurtam varmış.çatlıycak gebeliğe hazırlık demek mi bu yoksa kullanılmaz atılacak olan demek mi ?

canım valla ben 4 senedir uğraşıyorum, hem iş hem de tedavi Rabbim kolaylık versin..ama ben bazen valla para işini gözden çıkarıyorum çünkü çok sıkıntılı oluyor eğer imkanın varsa git yaptır tamam 180 fazla ama inan öbür türlü kafan on katı sıkıntıya giriyor arkadaşım..anladığım kadar özel sektörde çalışıyorsun dimi canım. ben de 1 yıl özel sökterde de çalıştım hemde tedavi görüyodum ozamn bilyorum:(( malesef ne yapalım yapacak bişeyimiz yok. ben genelde hep özelde herşeyimi yaptırıyordum hem zaman kaybım olmuyor hemde hafta sonları yaptırıp dr.uma gösteriyodum ..

Canım konuyla alakalı net bilgim yok.Yumurta büyür ve çatlar , çatlamazsa kist oluşur.Doktorun detaylı anlatması gerekir.Yumurtan hangi aşamada gibi.

canım valla ben 4 senedir uğraşıyorum, hem iş hem de tedavi Rabbim kolaylık versin..ama ben bazen valla para işini gözden çıkarıyorum çünkü çok sıkıntılı oluyor eğer imkanın varsa git yaptır tamam 180 fazla ama inan öbür türlü kafan on katı sıkıntıya giriyor arkadaşım..anladığım kadar özel sektörde çalışıyorsun dimi canım. ben de 1 yıl özel sökterde de çalıştım hemde tedavi görüyodum ozamn bilyorum:(( malesef ne yapalım yapacak bişeyimiz yok. ben genelde hep özelde herşeyimi yaptırıyordum hem zaman kaybım olmuyor hemde hafta sonları yaptırıp dr.uma gösteriyodum ..

Back