• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

burda neden kimse bisey yazmıyo.. deneyimleri olanlar bu testi kullananlar deneyimlerini yazsalar bizimde fikrimiz olur diyecem ama. sanırım bu testle hamile kalan daha ugramıyo sayfaya :)

Canım suayın dediği gibi hem yaz, hem işler sebebiyle aksaklık oluyor.Ama geçmişi incelerse tüm bilgiler mevcuttur.Gene de sorularını sor elbet yanıt alırsın.
Ama misal ben net bilgi sahibi değilsem sessiz kalmayı tercih ediyorum.Çünkü ben hamile kaldığım ay ovülasyon testi kullanmadım:)

selam kızlar nasıl gidiyo bazen düşünüyorumda benim hiç bebgim olmucak galiba terslik üstüne terslik offf çokmu şey istiyorum yaa :((

Kuzu olur mu hiç öyle şey neden böyle diyorsun.İçiyormusun çayı, doktora gittin mi

Canım suayın dediği gibi hem yaz, hem işler sebebiyle aksaklık oluyor.Ama geçmişi incelerse tüm bilgiler mevcuttur.Gene de sorularını sor elbet yanıt alırsın.
Ama misal ben net bilgi sahibi değilsem sessiz kalmayı tercih ediyorum.Çünkü ben hamile kaldığım ay ovülasyon testi kullanmadım:)

Kuzu olur mu hiç öyle şey neden böyle diyorsun.İçiyormusun çayı, doktora gittin mi

gittim canım baktı testlerime normal dedi sonra ultrasonla baktı sagdaki kistler gitmiş dedi solda kist oluştu dedi çayı içiyorum canım yaa..

Aa ne tesadüf olmuş.. Test kullanmadan hamile kalman.. şuan devam ediyodur inşallah.. Allah tamamına erdirsin canım.. Benm de tek umudum belki tekrar kendiliğinden kalabilirim. Gerçi bu ay ilk defa test kullanmaya başladım.. Bakacaz artık..

Aa ne tesadüf olmuş.. Test kullanmadan hamile kalman.. şuan devam ediyodur inşallah.. Allah tamamına erdirsin canım.. Benm de tek umudum belki tekrar kendiliğinden kalabilirim. Gerçi bu ay ilk defa test kullanmaya başladım.. Bakacaz artık..

Stres çok etkiliyor canım.Ben canım kuzucum suayım sayesinde onu dinleyip hamile kaldım.Herşey onun sayesinde oldu yani:38:
Ovü testi kullanmadım, tahmini yumurtlama tarihimden 3-4 gün önce başladık her gün çalışmaya.Tam yumurtlama günümde de ilişki olmadı:) Kocamın hep yaptığı bi uyuzluk.
Kader işte erken yumurtlamışım meğersem o ay :)

Dediğim gibi suayım başla çalışmaya demese daha çok beklerdimm:38:

canım sen bana sor ne sormak istiyorsan bu aralar kımse gelmiyor haklısın ama yaz olduğu için canım kışın çok yoğun olur burası :34:

bak ya olurmu hiç ümitlerinizi tüketmeyin :16:[/QUOT

valla bende hiç ümit kalmadı geçen ayki kistler gitti bu kez sol tarafta oluştu bu ay gene ümidim yok :((
OOOO OLMADI İŞTE NE DEMEK ÜMİT TÜKENDİ AŞK OLSUN VALLA BEN İYİKİ BU AY HASTALANMIŞIM ÇOK KANAMAM OLDU AMA İÇİM DIŞIM TEMİZLENDİ ŞİMDİ BU AY TAM GAZ ÇALIŞMALAR DEVAM YILMAK YOK :9:
teşekkür ederim canım deli gibi ağlamak istiyorum bu arada suaycım kan değerim 145.32 çıktı cuma günü kadın doğuma gidicem :49::49::49:
AYYYY DEĞERİN SÜPER TATLIM TEBRİKLER :54:

BENDE NİSAN AYINDA TEST KULLANMADAN HAMİŞ KALDIM

stres çok etkiliyor canım.ben canım kuzucum suayım sayesinde onu dinleyip hamile kaldım.herşey onun sayesinde oldu yani:38:
Ovü testi kullanmadım, tahmini yumurtlama tarihimden 3-4 gün önce başladık her gün çalışmaya.tam yumurtlama günümde de ilişki olmadı:) kocamın hep yaptığı bi uyuzluk.
Kader işte erken yumurtlamışım meğersem o ay :)

dediğim gibi suayım başla çalışmaya demese daha çok beklerdimm:38:

olurmu kuzucum benım benım hiç bir etkim yok o annesını daha fazla bekletmek istemedi :16:
Rabbım ol dedi oldu önemli olan adet döngüsünün tam ortasında çalışmak

olurmu kuzucum benım benım hiç bir etkim yok o annesını daha fazla bekletmek istemedi :16:
Rabbım ol dedi oldu önemli olan adet döngüsünün tam ortasında çalışmak

Kuzucumm valla öyle ama :38: Bana kalsa çalışmayacaktım yani:)

Kuzucum bencede regli olman iyi oldu.Şimdi rahimde toparlanmış ve temizlemiş oldu.
Relax bi şekilde çalışmaya başla , bebişimiz gelsinn:38:

Kuzucumm valla öyle ama :38: Bana kalsa çalışmayacaktım yani:)

Kuzucum bencede regli olman iyi oldu.Şimdi rahimde toparlanmış ve temizlemiş oldu.
Relax bi şekilde çalışmaya başla , bebişimiz gelsinn:38:

evet meleğim çok iyi oldu içim temizlendi çok şükür rabbım hayırlısını versin :16:
artık stres yapmıyor kafamada takmıyorum :20: gelecekse hayırlısıyla gelsin bende 2 gündür çok yoğunum akşamda kocişle yemeğe çıkcaz çok sıkıldık ya ne zamndır dışarı cıkmıyoruz bılıyorsun görümcede bende özletme kendini minnoşum :54:

[SUP][/SUP]
teşekkür ederim canım deli gibi ağlamak istiyorum bu arada suaycım kan değerim 145.32 çıktı cuma günü kadın doğuma gidicem :49::49::49:

canım tekrardan tebrik ederim hayırlı olsun inş. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin değer filan bilmiyorum ama bende öğrenirim inş. :)

İYİYİZ TATLIM SAĞOL :16: SEN :49: NASILSIN BEBİŞİMİZ:emir_bebek: NASIL :nazar: :54:
sağol canım çok şükür iyiyim.bebişte iyidir heralde.bidahaki kontrol tarihimizi iple çekiyorum:)
hamileliğin tesillendi kan testiyle.annelik hep stres ama güzel şeyler bunlar.şimdi sırada kese görme stresi.rabbim hepimizin sonunu güzel eylesin.
Buralarda güzel haberler var canımcım.Hamişler çoğalıyor günden güne :)
Bi bakcaz hamiş olmayan kalmayacakk:)

Sen nasılsın canım.İkili test yaptırdın mı.Benim aklıma meşgul ediyor şu sıralar

canım ben yaptırmadım sadece ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.allah korusun kan testinde riskli çıksa ben aldırmam dedim dra.
oda o zaman gerek yok dedi.zaten ense kalınlığı normalse yüzde seksen rahatlıyoruz dedi.bide şu var kan testi yüzde yüz sonuç vermiyo.ayrıca çoğu riskli çıkardıkları bebeklerde sağlam doğuyo.ne gerek var o kadar strese.rabbime emanetiz.sağlıkla doğarlar inş.

sağol canım çok şükür iyiyim.bebişte iyidir heralde.bidahaki kontrol tarihimizi iple çekiyorum:)

hamileliğin tesillendi kan testiyle.annelik hep stres ama güzel şeyler bunlar.şimdi sırada kese görme stresi.rabbim hepimizin sonunu güzel eylesin.

canım ben yaptırmadım sadece ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.allah korusun kan testinde riskli çıksa ben aldırmam dedim dra.
oda o zaman gerek yok dedi.zaten ense kalınlığı normalse yüzde seksen rahatlıyoruz dedi.bide şu var kan testi yüzde yüz sonuç vermiyo.ayrıca çoğu riskli çıkardıkları bebeklerde sağlam doğuyo.ne gerek var o kadar strese.rabbime emanetiz.sağlıkla doğarlar inş.

Bende çok kararsız kaldım valla :44: Hem dünyanın parası hem de bende aldırmayı düşünmüyorum.
Gerekli mi boyutundayım sadece.Acaba doktora desem ense kalınlığına bakar mı.:44:

Günaydınnn kuzucummm:) Teşekkürlerr balımm.
Dün nasıldı, gezdiniz mi kocişinle iyi geldi mi kuzucumm:38:

evet gezdik kuzucum çok iyi oldu :16: yemek yedik alışveriş yaptık 11 de eve geçtik :34:
bu aralar bıraz yogunuz tatlım ara sıra giriyorum kusura bakma minnoşum oldumu :54::54:
senı:49: ve yiğenımı:emir_bebek: :nazar::nazar:kocaman öptümmm :54::54:

evet gezdik kuzucum çok iyi oldu :16: yemek yedik alışveriş yaptık 11 de eve geçtik :34:
bu aralar bıraz yogunuz tatlım ara sıra giriyorum kusura bakma minnoşum oldumu :54::54:
senı:49: ve yiğenımı:emir_bebek: :nazar::nazar:kocaman öptümmm :54::54:

Ohh çokk sevindimm kuzucummm:38:Arada lazım valla , insan arıyor gerçekten.
Kuzucum sen çok yorulmadan işlerini çöz, ne kusuruna bakcam ben.İyiyim de bana yeter günde bi kere:38:
Bende seni koskocamann öpüyorumm balımm:54::54::54:

Back