• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canım sen beylikdüzünde oturuyormussun bende beylıkduzundeym.
hangı dr.gidiyorsun tavsiye edebileceğin bir dr.var mı.
ben avcılar hospıtalde nil hanıma bu hafta için randevu aldım rutin bir kontrol için araştırdım herkes memnun ama çlok bekliyormuşssun çok yogun bir dr.muş.

evet bende beylikdüzündeyim.canım şimdiye kadar bir doktora gitmedim ama bu carsambaya medilife aynur hanıma randevu aldım.yorumları okudum herkes o doktordan cok memnun.benim karsı komsum da yıllardır ona gidermiş o da cok övdü cok sıcak ve ilgili diye hatta selda hanımdan daha güleryüzlüymüş.ben hep selda hanıma gitmek istiyordum onun için belirttim özellikle.

gecen cuma günüydü sanırım kolan hastanesine gittim sabahtan idrar yollarımda enfeksiyon var, duramıyordum artık randevusuz calısıyorlar zaten.ben öle olunca zannettim ki boş doktorlar o yüzden randevusuz oluyor ama alakası yok devlet hastanesi gibi bir yer ben hiç begenmedim.doktor iyidir muhakkak ama hastanenin de cok önemi var.tam bir saat 15 dk 8 kişiyi bekledim saat 12 bucuk olmustu 1 de 40 dk mola verceklerini söylediler.bekleyecek olsam yarım saatte 3 kişiye baksa 40 dk da öyle 4-5 kişi de sırada var düşündüm 2 saat kadar daha var.bir de mesela sırası gecmiş olan geliyor benim sıram gecmiş girebilirmiyim diyor giriyor öyle öyle kac kişi girdi bilmiyorum.vazgectim iptal ettirdim cıktım geldim iş yerine yine.medilifeyi aradım en yakın carsamba varmıs aynur hanıma onu aldım.sana da tavsiye ederim.başka yerlerle ugrasmaya filan hiç gerek yok bence.

bu arada sen ne tarafta oturuyorsun tam olarak ?

evet bende beylikdüzündeyim.canım şimdiye kadar bir doktora gitmedim ama bu carsambaya medilife aynur hanıma randevu aldım.yorumları okudum herkes o doktordan cok memnun.benim karsı komsum da yıllardır ona gidermiş o da cok övdü cok sıcak ve ilgili diye hatta selda hanımdan daha güleryüzlüymüş.ben hep selda hanıma gitmek istiyordum onun için belirttim özellikle.

gecen cuma günüydü sanırım kolan hastanesine gittim sabahtan idrar yollarımda enfeksiyon var, duramıyordum artık randevusuz calısıyorlar zaten.ben öle olunca zannettim ki boş doktorlar o yüzden randevusuz oluyor ama alakası yok devlet hastanesi gibi bir yer ben hiç begenmedim.doktor iyidir muhakkak ama hastanenin de cok önemi var.tam bir saat 15 dk 8 kişiyi bekledim saat 12 bucuk olmustu 1 de 40 dk mola verceklerini söylediler.bekleyecek olsam yarım saatte 3 kişiye baksa 40 dk da öyle 4-5 kişi de sırada var düşündüm 2 saat kadar daha var.bir de mesela sırası gecmiş olan geliyor benim sıram gecmiş girebilirmiyim diyor giriyor öyle öyle kac kişi girdi bilmiyorum.vazgectim iptal ettirdim cıktım geldim iş yerine yine.medilifeyi aradım en yakın carsamba varmıs aynur hanıma onu aldım.sana da tavsiye ederim.başka yerlerle ugrasmaya filan hiç gerek yok bence.

bu arada sen ne tarafta oturuyorsun tam olarak ?

cnm selda hnmı bende duymuştum ama medilife en son yoğun bakım ünitesi yok eğer dr.memnun kalırsan ve doğum için orayı düşünüyorsan yoğun bakım ünitesi var mı diye sor bence.
kolan hastanesi evet çok salaş bir hastane dediğin gibi .
o zaman çarşamba gunu dr.gittinkten sonra banada haber ver nasıl yoğun bakımı belki yapmışlardır ben gecen sene sormuştum.
bende perşembe avcılar hospıtale gidicem bende yorumları anlatırım sana.ben kolan hastanesinin orda oturuyorum sen ne taraftasın.

cnm selda hnmı bende duymuştum ama medilife en son yoğun bakım ünitesi yok eğer dr.memnun kalırsan ve doğum için orayı düşünüyorsan yoğun bakım ünitesi var mı diye sor bence.
kolan hastanesi evet çok salaş bir hastane dediğin gibi .
o zaman çarşamba gunu dr.gittinkten sonra banada haber ver nasıl yoğun bakımı belki yapmışlardır ben gecen sene sormuştum.
bende perşembe avcılar hospıtale gidicem bende yorumları anlatırım sana.ben kolan hastanesinin orda oturuyorum sen ne taraftasın.

tamam canım sorarım.zaten bütün sorularımı kagıda yazıp gidicem yoksa unuturum ben:1: tamam anlaştık doktordan sonra neler yaşadık neler oldu anlatalım:52: yogun bakım ünitesi önemli değil mi ama medilifede dogum yapan da cok insan var kafam karıstı şimdi.bende esenyurt diye geciyor ama esenyurdu gördüğüm yok o tarafa cok uzagız innovyanın ordayım

tamam canım sorarım.zaten bütün sorularımı kagıda yazıp gidicem yoksa unuturum ben:1: tamam anlaştık doktordan sonra neler yaşadık neler oldu anlatalım:52: yogun bakım ünitesi önemli değil mi ama medilifede dogum yapan da cok insan var kafam karıstı şimdi.bende esenyurt diye geciyor ama esenyurdu gördüğüm yok o tarafa cok uzagız innovyanın ordayım

karşı taraftasın anladım.
vallaha yoğun bakım önemli bence doğumdan snra ne olur bilemessin .arkadaşım farklı bir hastanede sezeryan oldu bebeğin nefes alışları çok hızlıydı 1.5 gun yoğun bakımda kaldı .
ihtiyac olursa farklı hastaneye gönderiliyormuş bebeği öyle demişlerdi.
şimdi sezeryanda yasaklandı yandık ben mesela normal doğum çok korkuyorum yuzden benı sakınleştirici bir dr.olmalı

Son düzenleme:

vallaha yoğun bakım önemli bence doğumdan snra ne olur bilemessin .arkadaşım farklı bir hastanede sezeryan oldu bebeğin nefes alışları çok hızlıydı 1.5 gun yoğun bakımda kaldı .
şimdi sezeryanda yasaklandı yandık ben mesela normal doğum çok korkuyorum o yuzden benı sakınleştirici bir dr.olmalı .

şimdi sezeryanda yasaklandı yandık ben mesela normal doğum çok korkuyorum o yuzden benı sakınleştirici bir dr.olmalı

Canım hiç beklemeden kan testi yaptır.İdrardan çıktıysa kanda da sonuç verecektir.
Şimdiden hayırlı olsun:38:

Canım ne durumdasın.Hamişlik kesinleşti mi:49:

Suayım balım nasılsınn, özledimm valla seni.
Güzel bir hafta diliyorummm sana

iyiyim kuzucum ya dün çok yoğundum kusura bakma minnoşum sen nasılsın yiğenım nasıl :nazar: ben çok iyiyim tatlım sağol :54:

Geçen ay bugün adet olmuştum ama ben normalde günü gününe adet olmam çok düzensiz olurum ve 4 yada 5 gün geç olurdum. Bu sabahta test yaptım ve çizgi çok netti iyice koyu çıktı hatta 1. dakkada gösterdi kendini... :emir_bebek: kimseye söylemedim şimdilik heyecandan ölüyorum ama sabah yürüyüş bahanesiyle sağlık ocağına gidip kan verdim yarın alıcam umarım güzel sonuçlar alıp herkese müjdemi veririm. Hala inanasım gelmiyor. :49::49::49:

canım çok çok tebrik ederim ben sana demiştim kesin hamilesin diye :34: sağlıkla al bebişini kucağına :54:

canım çok çok tebrik ederim ben sana demiştim kesin hamilesin diye :34: sağlıkla al bebişini kucağına :54:

evet canım söylemiştin zaten ilk aklıma sen geldin :38: 1 saat sonra kan testimi alıcam heyecandan kalbim fırlayacak yerinden. Eşim daha bilmiyor şansıma oda bugün izinli :16: şimdi gizlice bahane bulup evden çıkıcam rabbim hayırlısını versin inşallah. :nazar: :49: :emir_bebek:

kızlar sat 17 haziran 3 aydır ovulasyon testini yapıyorum hep 16.gün pozitif çıkıyodu.bu ayda yaptım.testlerim azdı.13.günden sonra yaptım ama 16.gün silik çıktı.neden acaba? çook şaşırdım.yinede 17.gün ilişki oldu.
sat 17 haziran - 22 haziran regl bitti.
26 haziran ilişki
03 temmuz ilişki(geçen aylarda ovulasyon testimin pozitif olduğu günün bir sonraki günüydü ve bu ay 16.gün silik ve 17.gündeki ilişki)
06 temmuz ilişki
08 temmuz beta hcg 1,20
kızlar yardım edin yoksa kafayı yicem.

burda neden kimse bisey yazmıyo.. deneyimleri olanlar bu testi kullananlar deneyimlerini yazsalar bizimde fikrimiz olur diyecem ama. sanırım bu testle hamile kalan daha ugramıyo sayfaya :)

selam kızlar nasıl gidiyo bazen düşünüyorumda benim hiç bebgim olmucak galiba terslik üstüne terslik offf çokmu şey istiyorum yaa :((

evet canım söylemiştin zaten ilk aklıma sen geldin :38: 1 saat sonra kan testimi alıcam heyecandan kalbim fırlayacak yerinden. Eşim daha bilmiyor şansıma oda bugün izinli :16: şimdi gizlice bahane bulup evden çıkıcam rabbim hayırlısını versin inşallah. :nazar: :49: :emir_bebek:

Canım güzel haberlerinin bekliyoruz bakalım kan değerin kaç

Son düzenleme:
burda neden kimse bisey yazmıyo.. Deneyimleri olanlar bu testi kullananlar deneyimlerini yazsalar bizimde fikrimiz olur diyecem ama. Sanırım bu testle hamile kalan daha ugramıyo sayfaya :)

canım sen bana sor ne sormak istiyorsan bu aralar kımse gelmiyor haklısın ama yaz olduğu için canım kışın çok yoğun olur burası :34:

selam kızlar nasıl gidiyo bazen düşünüyorumda benim hiç bebgim olmucak galiba terslik üstüne terslik offf çokmu şey istiyorum yaa :((

bak ya olurmu hiç ümitlerinizi tüketmeyin :16:

canım sen bana sor ne sormak istiyorsan bu aralar kımse gelmiyor haklısın ama yaz olduğu için canım kışın çok yoğun olur burası :34:

bak ya olurmu hiç ümitlerinizi tüketmeyin :16:[/QUOT

valla bende hiç ümit kalmadı geçen ayki kistler gitti bu kez sol tarafta oluştu bu ay gene ümidim yok :((

Back