- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.281
Canım sen beylikdüzünde oturuyormussun bende beylıkduzundeym.
hangı dr.gidiyorsun tavsiye edebileceğin bir dr.var mı.
ben avcılar hospıtalde nil hanıma bu hafta için randevu aldım rutin bir kontrol için araştırdım herkes memnun ama çlok bekliyormuşssun çok yogun bir dr.muş.
evet bende beylikdüzündeyim.canım şimdiye kadar bir doktora gitmedim ama bu carsambaya medilife aynur hanıma randevu aldım.yorumları okudum herkes o doktordan cok memnun.benim karsı komsum da yıllardır ona gidermiş o da cok övdü cok sıcak ve ilgili diye hatta selda hanımdan daha güleryüzlüymüş.ben hep selda hanıma gitmek istiyordum onun için belirttim özellikle.
gecen cuma günüydü sanırım kolan hastanesine gittim sabahtan idrar yollarımda enfeksiyon var, duramıyordum artık randevusuz calısıyorlar zaten.ben öle olunca zannettim ki boş doktorlar o yüzden randevusuz oluyor ama alakası yok devlet hastanesi gibi bir yer ben hiç begenmedim.doktor iyidir muhakkak ama hastanenin de cok önemi var.tam bir saat 15 dk 8 kişiyi bekledim saat 12 bucuk olmustu 1 de 40 dk mola verceklerini söylediler.bekleyecek olsam yarım saatte 3 kişiye baksa 40 dk da öyle 4-5 kişi de sırada var düşündüm 2 saat kadar daha var.bir de mesela sırası gecmiş olan geliyor benim sıram gecmiş girebilirmiyim diyor giriyor öyle öyle kac kişi girdi bilmiyorum.vazgectim iptal ettirdim cıktım geldim iş yerine yine.medilifeyi aradım en yakın carsamba varmıs aynur hanıma onu aldım.sana da tavsiye ederim.başka yerlerle ugrasmaya filan hiç gerek yok bence.
bu arada sen ne tarafta oturuyorsun tam olarak ?