• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydın canım,
Çok sevindim, umarım tahlillerde de bi sıkıntı çıkmaz.Ama bana his olarak bişey çıkmayacak gibi geldi.
Sağlıkla çalışmalara devam et canımm:38:

CANIM COK BÜYÜK SORUN OLMADIGINI BİLİYORDUM ZATEN AMA YUMURTLAYAMIYORMUYUM ACEBA GİBİ DÜŞÜNCELERİM VARDI OVU TESTİNDE HİÇ KOYU GRMEYİNCE AKLIMA O GELMİŞTİ AMA BÜYÜK Bİ YUMURTAM VARMIŞ SAĞ TARAFIMDA ÖLE DEDİ İYİ DE Bİ TERSLİK YOK MU BENİM YUMURTLAMA GÜNÜM GEÇTİ O NİYE HALA GÖRÜNÜYOR NE ZAMAN ÇATLARKİ YUMURTA YADA O YUMURTANIN MİLADI MI DOLDU.ANLAMADIM O ANDA SORMAK AKLIMA GELMEDİ NE ZAMAN ÇATLAR FİLAN GİBİ.

VALLA ÇOK SIKINTILI CANIM SORMA.EŞİMDE BANA DEDİ SEN YANLIŞ YAPIYORSUN 1 GÜN TAM İZİN ALIP HERŞEYİNİ YAPACAKTIN SÜREKLİ SÜREKLİ İZİN ALIRSAN ADAMLARIN GÖZÜNE BATAR DEDİ AMA NE YAPIM Kİ SABAHTAN BOŞ RANDEVU BULAMIYORUM.DAHA Bİ SÜRÜ İŞİM CIKTI NASIL YAPICAM BİLMİYORUM.TOPLUM SAĞLIGI MERKEZİNDEN AİLE HEKİMLİĞİMİ BURAYA ALDIRCAM SONRA KAN VERCEM FALAN FİLAN GÖZÜM KORKTU İYİCE İŞ OLMASA RAHATTI GEZE GEZE YAPARDIM AMA Bİ DAHA NE DEYİP DE İZİN ALCAM:50:

COK SAOL CANIM BENİM.ALLAH RAZI OLSUN.ARADIM SORDUM BİR SÜRÜ TEFERRUAT CIKTI.AİLE HEKİMLİĞİM HALA MEMLEKETTE BENİM HİÇ GİTMEMİŞTİM BURDA ALDIRMAMISTIM ŞİMDİ ONU BURAYA ALDIRCAM FİLAN İŞLER UZADI.100 CİVARI BİŞEY DESELERDİ ORDA YAPTIRCAKTIM ŞİMDİ UGRASIP DURUCAM.AZ DA DEĞİL Kİ 180.VALLA BİLMİYORUM GEBELİK ÖNCESİ Mİ NEDİR NE DEĞİLDİR.ANLIYORSAN BAK YAZAYIM NE İSTEDİĞİNİ.HE BİR DE YOĞUN BAKIMI SORMAYI UNUTTUM AMA ORDAKİ BİR BAYANLA KONUŞTUM O DA HAMİLE, OLMADIĞINI SÖYLEDİ AMA BİR SÜRÜ İNSAN BURDA DOĞUM YAPIYOR KÜVEZ FİLAN VAR DEDİ.BİLMİYORUM ARTIK

BHCG
ANTİ HCV
ANTİ HIV(BU İKİSİ BULAŞICI HASTALIK SANIRIM BUNLARI BEN İSTEDİM)
VİTAMİN B12
HBSAG
FERRİTİN
FOLİK ASİT
HEMOGRAM
TAM İDRAR

BU KADAR İŞTE SENCE UYGUN MU? BUNLARIN HEPSİNİ SAĞLIK OCAĞINDA YAPTIRABİLİR MİYİM ?

tatlım geçmiş olsun soğan suyuda maydanoz suyuda gerçekten çok faydalı bak ne güzel bir haber bu artık enfeksiyonun kalmadı :16:
sıra güzel bebiş haberlerinde inş. bu arada bende sağlık ocağında hamileyken birsürü tahlil yaptırdım çalıştığım için annem gidip aldı sonra sonuçları dr. götürdüm senınde yakının yada ailen varsa onlar gitsin kuzum hem iştede sıkıntı olmaz dr. saat kaça kadar orda olduğunu öğren iş çıkışı git :34:

ÇOK TEŞEKÜR EDERİM.EVET GERCEKTEN COK FAYDALI OLUYOR.EĞER ADET OLURSAM SOĞAN SUYU VE MAYDONOZ SUYU İÇİCEM.BAL TARCIN ÇÖREK OTUNA DÜZENLİ BAŞLIYCAM.BAŞKA NE YAPMAM GEREKİYOR BİLMİYORUM:16:İNŞ. HAMİŞ KALIRSAM ZATEN İŞTEN CIKICAM BOL BOL YÜRÜYÜŞ YAPICAM.BURDA AİLEM AKRABAM KİMSEM YOK.EŞİMİN ABİSİ ABLASI VAR ONLARDA ÜMRANİYEDELER.AMCALARI BAHÇELİEVLER VE GÜNGÖRENDELER.BİR BİZ BÖYLE UZAK KALDIK HERKESTEN İYİ OLUYOR BİR YONDEN AMA BÖYLE DURUMLARDA YAKIN ARANIYOR

canım bhcg b12 ferritin idrar falan sağlık ocağında yapılır ama antı olanlar yapılmaz kı en pahalı olanlar onlar oluyor zaten.
bide sağlık ocağına sen bir git sansını dene ,biz evlilik için sağlık raporu alırken eşimle farklı sağlık ocaklarındaydık ama ikimizinki bir olsun diye bizim sağlık ocağında yaptıralım dedik görevliye şehirdışında onun bir seferlik yapsanız olmas mı falan dedik rica ettik yaptılar.sende rica edersen yaparlar bence işte izin alamıyorum acıl dr.bunları istedi falan de.ama önce telefonda sor hangileri yapılıyor 1-2 tane yapılıyorsa medilifeda yaptır.izin alabılırsen kızılay yapıyor olmalı ben gebelik öncesi tahlilleri yaptırıken dr söylemişti ama benim özel sağlığım vardı o zaman gerek kalmamıştı.

arkadaşlar kafam cok karısık siz olsanız ne yapardınız ne olur bişey deyin.180 az değil ama sağlıkocagında ugrasıp durucam filan aile hekimliğini buraya aldırcam, sabah gidip vercem, işe gec kalıcam etcem derken bi sürü iş.hem bu doktorla akşamda görüşürüm heralde.ben 17:20 de cıktım benden sonra girecekler vardı hala.ben 5 bucukta gitsem bakar heralde.tahlilleri de beş bucuktan sonra yaptırabiliyordum.parayı verip böyle mi yapsam iyi aceba.kafam çok karıstı yaa :(

birde şu yumurta olayında bana bişey söyler misiniz ! sağda büyümüş yumurtam varmış.çatlıycak gebeliğe hazırlık demek mi bu yoksa kullanılmaz atılacak olan demek mi ?

büyümüşse çatlar herhalde pek bilmiyorum onu kontrole git haftasonu yok mu randevusu tahlilleride yaptırırsın.
buarada bende avcılar hospitalde nil hanıma gittim bugun çok tatlı güleryuzlu esprili bir kadınben çok yakın hissettim kendimi birde beklerken hamile hanımlarla konuştum çok bekliyorum ama nil hnm çok ii bir dr değer dediler içim rahatladı.
bende de smearle idrar testi aldı birde rahim filmi istedi regli geçince yapılacak oda.
inşallah hiçbirinde bişeycik çıkmaz

Canımcım hiç olur mu:38:Neden anlatmak istemeyeyim.Şükürler olsun iyiyiz, herşey olağan devam ettiği için bişey demiyorum.
Daha minnak hem, halsizliklerim olmasa hamileliğimin farkında bile değilim.Olağan hayatımdan hiçbir farkı yok.Durumu tam idrak etmem tekmelerle olur heralde.
Aklına sakın böyle şeyler getirme.Beni üzme:38:

tamam meleğim ne bileyim ben üzülürüm diye bassetmıyorsun sandan çünkü kaç kez sorduysam cvp vermedin bende öyle düşündüm :17:
tamam sen üzülme kıyamam ben sana :16::38:
tama ozaman inş. tekmelerini hissettiğinde yazarsın ne yapalım :16::nazar: sağlıkla büyüsün minnoşum :54:

arkadaşlar kafam cok karısık siz olsanız ne yapardınız ne olur bişey deyin.180 az değil ama sağlıkocagında ugrasıp durucam filan aile hekimliğini buraya aldırcam, sabah gidip vercem, işe gec kalıcam etcem derken bi sürü iş.hem bu doktorla akşamda görüşürüm heralde.ben 17:20 de cıktım benden sonra girecekler vardı hala.ben 5 bucukta gitsem bakar heralde.tahlilleri de beş bucuktan sonra yaptırabiliyordum.parayı verip böyle mi yapsam iyi aceba.kafam çok karıstı yaa :(

birde şu yumurta olayında bana bişey söyler misiniz ! sağda büyümüş yumurtam varmış.çatlıycak gebeliğe hazırlık demek mi bu yoksa kullanılmaz atılacak olan demek mi ?

tatlım ınan bu konuda bir bilgim yok ama sanırım yumurtan büyüdüyse çatlamak üzeredir sen yınede değerlendir günleri

tamam meleğim ne bileyim ben üzülürüm diye bassetmıyorsun sandan çünkü kaç kez sorduysam cvp vermedin bende öyle düşündüm :17:
tamam sen üzülme kıyamam ben sana :16::38:
tama ozaman inş. tekmelerini hissettiğinde yazarsın ne yapalım :16::nazar: sağlıkla büyüsün minnoşum :54:

tatlım ınan bu konuda bir bilgim yok ama sanırım yumurtan büyüdüyse çatlamak üzeredir sen yınede değerlendir günleri

Kuzucum benim adamdan alıştım heralde, pek bahsetmemeye bizim ki hoşlanmıyor.
Özellikli davranılmak istemiyormuş :)) Körelttim heralde kendimi.
Oldukça sakinim, hatta bir arkadaşım aradı yeni öğrendi hamile olduğumu sanırsın o hamile öyle heyecanlı :))

Sorduğunda atlamışımdır, bilinçli cevap vermemezlik yapmam kuşum.
Seni çokk seviyorum fıstığım.Senden bu ay güzel çalışmalar bekliyorum relax bi şekilde:38:

Kuzucum benim adamdan alıştım heralde, pek bahsetmemeye bizim ki hoşlanmıyor.
Özellikli davranılmak istemiyormuş :)) Körelttim heralde kendimi.
Oldukça sakinim, hatta bir arkadaşım aradı yeni öğrendi hamile olduğumu sanırsın o hamile öyle heyecanlı :))

Sorduğunda atlamışımdır, bilinçli cevap vermemezlik yapmam kuşum.
Seni çokk seviyorum fıstığım.Senden bu ay güzel çalışmalar bekliyorum relax bi şekilde:38:

anladım eniştemiz seni kendisine benzetmiş :9::9: tamam gülüm sen benım bıtanemsın bende senı çok seviyorum :54:
tamam kuzum bu ay tam gaz çalışmalar :17: sen merak etme ben çok çalışırım bu ay hayırlısı olsun :54:

Son düzenleme:
kızlar merhaba
bu ay bebek için çoook ümitliydim ama bugün bebiş olmadığı kesinleşti birkaç güne adet olurum ve bende gelirim aranıza. ovulasyon testlerimin siparişini vereceğim aslında almayacaktım ama ramazan olunca en azından teste göre ilişki olur diye düşündüm artık pek bebeğim olacağına dair ümidim yok ama olsun bakalım. herhalde liste falan yapıyorsunuz tam bilmiyorum da adetim başlayıp bitince yanınızdayım

merhabalar gülen yüz olan testlerden test yaptım dün ve bugün gülen yüz gördüm bu yumurta daha çatlamamış ama çatlayacak demek mi yumurta çatlamış olsaydı gülen yüz çıkarmıydı

merhabalar gülen yüz olan testlerden test yaptım dün ve bugün gülen yüz gördüm bu yumurta daha çatlamamış ama çatlayacak demek mi yumurta çatlamış olsaydı gülen yüz çıkarmıydı

24-36 saat arası yumurtlama olacak demek.bu zaman dilimde hatta 24 saatı geçirmeden ilişki tavsiye ediliyor

kızlar merhaba
bu ay bebek için çoook ümitliydim ama bugün bebiş olmadığı kesinleşti birkaç güne adet olurum ve bende gelirim aranıza. ovulasyon testlerimin siparişini vereceğim aslında almayacaktım ama ramazan olunca en azından teste göre ilişki olur diye düşündüm artık pek bebeğim olacağına dair ümidim yok ama olsun bakalım. herhalde liste falan yapıyorsunuz tam bilmiyorum da adetim başlayıp bitince yanınızdayım

canım hiç üzülme elbet birgün bebişin gelecek zamanını beklıyordur belkı rabbım hayırlısı versin hoşgeldin aramıza :16: sakın öyle düşünme :3:

tatlım gülen yüzüm gördüğün hergünü değerlendir :54:

kızlar merhaba

Hoşgeldin canım.Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
Karamsarlığa düşme lütfen.Elbet gelecek bebeğin, o zamana kadar pozitif olmak gerek:38:

Gülenyüz sonrası hergün çalış canım:38:

kızlar hepinize günaydın cumanız mübarek olsun tüm dualarınız ve muradlarınız kabul olsun :16::54:

Günaydınn kuzucummm:38:nasılsın
Artık cumaya geldik şükürler olsun.Dinlenmekten başka hiçbirşey düşünmüyorum :)

slm kızlar bu ovülasyon testi gerçekten işe yarıyormu bilemiyorum çünkü ben son reglimi temmuz 2 sinde gördüm regli olmadan bi gün önce ovülasyon yaptım 2. çizgide birinci çizgi gibi koyuluktaydı ben hamiş olduğumu sandım çok ümitlenmiştim ama malesef 1 gün sora regli oldum kafam çok karışık açıkcası

slm kızlar bu ovülasyon testi gerçekten işe yarıyormu bilemiyorum çünkü ben son reglimi temmuz 2 sinde gördüm regli olmadan bi gün önce ovülasyon yaptım 2. çizgide birinci çizgi gibi koyuluktaydı ben hamiş olduğumu sandım çok ümitlenmiştim ama malesef 1 gün sora regli oldum kafam çok karışık açıkcası

Canım bu durumu yaşayanlarda oluyor.Ovülasyon testi gebeliği doğrulamak açısından net bir cevap veremiyor ne yazık ki.
Ama ben uzun süre çift çizgi görünce regli öncesi şüphelenmiştim ve kan testi yaptırmıştım.Bende geçerli olmuştu yani.
Tek başına güvenilmemeli elbette

Canım bu durumu yaşayanlarda oluyor.Ovülasyon testi gebeliği doğrulamak açısından net bir cevap veremiyor ne yazık ki.
Ama ben uzun süre çift çizgi görünce regli öncesi şüphelenmiştim ve kan testi yaptırmıştım.Bende geçerli olmuştu yani.
Tek başına güvenilmemeli elbette

ewt canım malesef geçerli olmuyor ama genelde regli öncesi çift çizgi görülürmüş gebelik var ise ama bende gebelik olmadı hayırlısı bakalım bu arada seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşlh

Son düzenleme:
günaydın canım aminnn hepimizin duaları kabul olur inşallahh :))

amin emoşum amın :16::34:

Hoşgeldin canım.Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
Karamsarlığa düşme lütfen.Elbet gelecek bebeğin, o zamana kadar pozitif olmak gerek:38:

Gülenyüz sonrası hergün çalış canım:38:

Günaydınn kuzucummm:38:nasılsın
Artık cumaya geldik şükürler olsun.Dinlenmekten başka hiçbirşey düşünmüyorum :)

günaydın meleğim :16::38: evet yuppi benımde akşam yemeğe avukat kuzenım gelecek yemekleri akşamdan hazırladım künefe diye başımın etini yiyor cumartesi sabah lazere gitcem pazarda arkadaşla çifliğe gidiyoruz süper biryer ya CENTLMEN PKNK - ANKARA gelde senıde götüreyim yiğenimle :16::34:
dinlen dinlen ayaklarını uzat tv izle oh oh :49::nazar: kocişinde hizmet eder :9::9::54:

ewt canım malesef geçerli olmuyor ama genelde regli öncesi çift çizgi görülürmüş gebelik var ise ama bende gebelik olmadı hayırlısı bakalım bu arada seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşlh

Teşekkür ederim canım:38: Darısı senin başına inşallah en kısa zaman da.İyi düşünmekten vazgeçme hiç olur mu.Beklemediğin bir anda seninle olucak inan

amin emoşum amın :16::34:

günaydın meleğim :16::38: evet yuppi benımde akşam yemeğe avukat kuzenım gelecek yemekleri akşamdan hazırladım künefe diye başımın etini yiyor cumartesi sabah lazere gitcem pazarda arkadaşla çifliğe gidiyoruz süper biryer ya CENTLMEN PKNK - ANKARA gelde senıde götüreyim yiğenimle :16::34:
dinlen dinlen ayaklarını uzat tv izle oh oh :49::nazar: kocişinde hizmet eder :9::9::54:

Ohh hatunn sen ne sosyalsin bu aralar :nazar: hızına yetişilmiyor :) Gez kuzucum en güzeli valla, Ellerine kollarına sağlık inşallah geldiğimde yerim güzel yemeklerinden:38:
Senin gelme olayı ne oldu istanbula.Bak beni es geçme yolarım biliyorsun:37:

Kuzucum bu akşamdan itibaren 3gün koci geç gelecek.
anlayacağın evde yalnızları oynuyacağım:) önce dinlenip, sonra temizliğe adamayı düşünüyorum kendimi.
Bizim ufaklığın el verdiği derece de bazen kasığımda ağrı oluyor misal geçen hafta yapamadım temizlik.

belfü hamileliin hayirli olsun. Rabbim eli ayagi düzgün hayirli evlat dogurmani nasip etsin Insaallah.
sen ov. testleriylemi hamile kaldin??

belfü hamileliin hayirli olsun. Rabbim eli ayagi düzgün hayirli evlat dogurmani nasip etsin Insaallah.
sen ov. testleriylemi hamile kaldin??

Teşekkürler nartanesi.Ben ovü testi kullanmadım hamile kaldığım ay.
Erken yumurtlamışım anladığım kadarıyla denk gelmiş.Yoksa kaçırmıştım hesaplamalara göre.

Teşekkür ederim canım:38: Darısı senin başına inşallah en kısa zaman da.İyi düşünmekten vazgeçme hiç olur mu.Beklemediğin bir anda seninle olucak inan

Ohh hatunn sen ne sosyalsin bu aralar :nazar: hızına yetişilmiyor :) Gez kuzucum en güzeli valla, Ellerine kollarına sağlık inşallah geldiğimde yerim güzel yemeklerinden:38:
Senin gelme olayı ne oldu istanbula.Bak beni es geçme yolarım biliyorsun:37:

Kuzucum bu akşamdan itibaren 3gün koci geç gelecek.
anlayacağın evde yalnızları oynuyacağım:) önce dinlenip, sonra temizliğe adamayı düşünüyorum kendimi.
Bizim ufaklığın el verdiği derece de bazen kasığımda ağrı oluyor misal geçen hafta yapamadım temizlik.

ya bebeğim ne yapalım a sosyal olduk artık böyle sıcaklar başlayınca evde sıkılıyoruz :9::9::16:
ya sen gelde ben sana neler neler yaparım :38::16: minnoşum
sakın ha temizlik yapayım deme kızarım bak kuzum kollarını kaldırma iş yapma bebek sütten düşer allah korusun sakın ya 2 kişisiniz evın ne kirlenecek :20::20:
ben olsaydım sana temizlerdim ha günlük temizlik yap ama ağır iş yapma :20::20:
kuzucum gelcem daha düğün tarihi bellı olmadı olsun ordayım allah izin verirse zaten hafta sonuna dek getircem sende çaydayım ozaman :16::34:
bende hamiş kalırsam oraya gelene kadar ne güzel olur :54::54:
ben yemeğe çıkıyorum :56::54::54:

Back