• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kızlar günaydın hepinize,
Bugün biraz geciktim.Sabah devlet hastanesi kritiği yaşadım gerçekten çok traji komik.
Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin diyorum.

Umarım herkesin keyifleri yerindedir.

Suayım balım nasılsın.Yakıyı bende duydum:38:

kızlar ama bişey sorcam şimdi aklım karıştı yanii.yakı sıcak tutmaz mıı ? ee birleşme öncesi ve sonrasında cok sıcaktan kaçınmak gerekmiyor muydu? duşu bile almıyoruz hani spermlerin yapısı bozulmasın diye.

canım çok saol. okdum aldığım teste baktım; ama ben reglim bazı ay 29 bazı ay 30 günde bir oluyorum ya oyüzden kafam karılştı inşlh hayırlısyla bu ay olur çünkü çok yoruldum...

evet bende duydum özellikle birliktelik sonrasıda yakıyı yapıştır sabaha kadar kalınması ii olduğunu duymuştum. bened yapıcam

canım fark etmez sen 11 günü başal benım bazen senın gibi oluyor evet bende denicem annemler bana yapacaklar hem kasıklarıma hemde belime

Aaaa ilkkez duydum böyle bişey ama denemeğe değer bu ay olmazsa bende denicem bunu teşekkür ederim canım :54::54::54:
bencede dene canım gerçi deneme tahtasına döndük
Bugün biraz geciktim.Sabah devlet hastanesi kritiği yaşadım gerçekten çok traji komik.

kuzucum benım ben iyiyim sağol sadece çok sancım var :25:
meleğim ya bılmezmıyım rezillik resmen ama ne yapacaksın araştırmada en ıyısı devlet diyorlar neyse sende :49:yiğenimde :emir_bebek: iyi ol gerisi yalan :16: :nazar:
eeee yiğenim nasıl büyümüşmü durumun nasıl :16: :54:
kızlar ama bişey sorcam şimdi aklım karıştı yanii.yakı sıcak tutmaz mıı ? ee birleşme öncesi ve sonrasında cok sıcaktan kaçınmak gerekmiyor muydu? duşu bile almıyoruz hani spermlerin yapısı bozulmasın diye.

tatlım adetden sonra yakıyı yapacaksın 5-6 gün sonra çıkar

canım fark etmez sen 11 günü başal benım bazen senın gibi oluyor evet bende denicem annemler bana yapacaklar hem kasıklarıma hemde belime

bencede dene canım gerçi deneme tahtasına döndük

kuzucum benım ben iyiyim sağol sadece çok sancım var :25:
meleğim ya bılmezmıyım rezillik resmen ama ne yapacaksın araştırmada en ıyısı devlet diyorlar neyse sende :49:yiğenimde :emir_bebek: iyi ol gerisi yalan :16: :nazar:
eeee yiğenim nasıl büyümüşmü durumun nasıl :16: :54:

tatlım adetden sonra yakıyı yapacaksın 5-6 gün sonra çıkar

Canımcım devlette cevap almak ne mümkün kendi kendilerine bakıyorlar seni yolluyorlar.
Muatap olacağın bir doktor bile yok, devleti denemek için gittim zaten.Özele devam edeceğim:38:

Belfü cüm ben de pazartesi için randevu aldım..
Ben kan testi için gittim ama randevu olmadan yapmıyorlarmış.
Yakında da sağlık ocağı yok.
Randevu aldım pazartesini beklicem.
Daha kan testi yaptırmadım ben..
İlk randevuda doktorlar neler yapıyor..
Detaylı sorguluyorlar mı..
Benım dah acok yenı ve kese sımdılık gorunmez herhalde ama
en azından kan testı yaptırırım dıyordum..
Sen ne ler yasadın ılk muayenende anlatır mısın bıraz...

Teşekkür ederim..

Belfü cüm ben de pazartesi için randevu aldım..
Ben kan testi için gittim ama randevu olmadan yapmıyorlarmış.
Yakında da sağlık ocağı yok.
Randevu aldım pazartesini beklicem.
Daha kan testi yaptırmadım ben..
İlk randevuda doktorlar neler yapıyor..
Detaylı sorguluyorlar mı..
Benım dah acok yenı ve kese sımdılık gorunmez herhalde ama
en azından kan testı yaptırırım dıyordum..
Sen ne ler yasadın ılk muayenende anlatır mısın bıraz...

Teşekkür ederim..

Canım ilk randevuda doktor en son adet tarihini, yaşını,ilk bebek olup olmadığını,herhangi bir rahatsızlık geçirip geçirmediğini,ilaç kullanıp kullanmadığını soruyor.
Şuan karından kesenin görünmesi için erken , ben vajinal olarak 4+5de görebildim.
Vajinal muaynenin herhangi bir sakınca doğurmadığını doktorum anlattı.Çünkü ilk muaynede vajinal baktırmak istemedim.üzerinden 3geçince varlığını kesinleştirmek istiyorsun bakalım dedim ve baktık.Bu sebepten dolayı herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Burda dikkat etmen gereken ultrason cihazının prezarvatifle her kişiden sonra değiştirilerek kullanılıp kullanılmadığı.
Çünkü enfeksiyon kapmamaman gerek.Elbette ben dayanırım diyorsan karından baktırman en sağlıklısı.Keseyi göremediklerinde gün aşırı kan testi yaptırıyorlar ve değerin en az ½60 artmasını görmek istiyorlar.
Umarım faydalı olur canım.

Canımcım devlette cevap almak ne mümkün kendi kendilerine bakıyorlar seni yolluyorlar.
Muatap olacağın bir doktor bile yok, devleti denemek için gittim zaten.Özele devam edeceğim:38:

bak sen eşşekler döverim onları haaaaa :47: ben kuzumu ihmal edeni en iyisi ni yapmışsın kuzum sen özele git ozaman iyice araştır doğumunada o girsin :16::54:

öncelikle geçmiş olsun.testte de yazıyordur ama bence adetin bittikten 3 gün sonra filan başla ki yumurtlama gününü kaçırma bazı kişilerde erken bazı kişilerde geç yumurtlama olabiliyor çünkü.tabi testin çoksa yap azsa da adetin 12. yada 13.gününde başlamanı öneririm.inş. cok kısa zamanda kavuşursun meleğine

ben de ilk defa ovulasyon testi kullandım.
11. gün ilk testi yaptım ve ikinici çizgi ilk çizgiden koyu renkte idi yani pozitif
12. gün ikinci çizgi diğer çizgiden biraz silik
13. gün daha da silik
14. gün bugün nerdeyse görünmüyordu
oysaki benim hesaplarım ve ff ateş tablosuna göre 15. gün olaması gerekiyor
acaba ovu testi doğru olabilir mi

Son düzenleme:
merhaba ben de bu ay ilk kez kullanıyorum tecrübeli olanlar lütfen yardım etsin :16:
10. gün başladım 2. çizgi çok açık renkti
11. bayaa koyulaştı ama eşit değildi
12. gün renk yine açılmıştı :( ama hiç eşit ya da daha koyu olmadı..şimdi ben yumurtlamıyo muyum yani
bugün 12. gün deneme yapsak mı ki,dün en koyu haliydi çünkü..
çift çizgiyi gördükten sonra 24-48 saat içinde çatlama oluyo di mi..o zaman mı birlikte olmak gerekiyo..

3-4 gündür ov. testi hep koyu kasıklarımdada batmalar başladı noluyor anlamadım bir fikri olan varmı acaba

3-4 gündür ov. testi hep koyu kasıklarımdada batmalar başladı noluyor anlamadım bir fikri olan varmı acaba

Regline ne kadar kaldı.3-4 gün varsa ve ovü oldukça koyulaştıysa normal gebelik testi ile ikinci çizgiyi silikte olsa görebilirsin.Sabah idrarı ile yapmanı öneririrm.

Ayrıca arkadaşlar hamilelik planlayan herkes folikasit kullanmalı.Eğer kullanmıyorsanız bile hamile olduğunuzu anladıktan sonra vakit kaybetmeden başlayın.
Önemli sıkıntılar yaratabiliyormuş,lütfen dikkat edin.

ben de ilk defa ovulasyon testi kullandım.
11. gün ilk testi yaptım ve ikinici çizgi ilk çizgiden koyu renkte idi yani pozitif
12. gün ikinci çizgi diğer çizgiden biraz silik
13. gün daha da silik
14. gün bugün nerdeyse görünmüyordu
oysaki benim hesaplarım ve ff ateş tablosuna göre 15. gün olaması gerekiyor
acaba ovu testi doğru olabilir mi

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=459600&d=1341659653

buraya ovulasyon testlerinin fotosunu yükledim
yazılı olmayan 14. gün
ne diyorsunuz sanki 11. gün pozitif ama doğru yaptığımdan emin değilim

kızlaaaaaaaar çok garibim şuann :43: şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra bacak ağrılarım başladı ara ara kramp şeklinde aynı şekilde göğüslerime bıçak saplanır gibi de oluyordu. 2 gün önce otururken karnımda damar atması gibi pıt pıt bişeyler oldu. Bu sabahta yatakta sağ tarafıma dönerken kasığıma fena bişey saplandı kendimi test yapmamak için zor tutuyodum ama bugün saat 3 gibi dayanamadım test yaptım ve ikinci çizgi çok silikde olsa görünüyodu. Daha adetime 2 gün var ptesi kan testi veriyim mi acaba napcam şimdi panik oldum hamilemiyim değilmiyim ne garip bi duygu bu :50:

kızlaaaaaaaar çok garibim şuann :43: şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra bacak ağrılarım başladı ara ara kramp şeklinde aynı şekilde göğüslerime bıçak saplanır gibi de oluyordu. 2 gün önce otururken karnımda damar atması gibi pıt pıt bişeyler oldu. Bu sabahta yatakta sağ tarafıma dönerken kasığıma fena bişey saplandı kendimi test yapmamak için zor tutuyodum ama bugün saat 3 gibi dayanamadım test yaptım ve ikinci çizgi çok silikde olsa görünüyodu. Daha adetime 2 gün var ptesi kan testi veriyim mi acaba napcam şimdi panik oldum hamilemiyim değilmiyim ne garip bi duygu bu :50:

canım bence hamilesin ptesi git bir kan testi yaptır benimde yumurtlamadan 1-2 gün sonra kasığıma ağrı girdi 2-3 gündürde devam ediyor ama ümitlenmekte istemiyorum idrar testini yumurtlamanın kaçıncı günü yaptın canım?

canım bence hamilesin ptesi git bir kan testi yaptır benimde yumurtlamadan 1-2 gün sonra kasığıma ağrı girdi 2-3 gündürde devam ediyor ama ümitlenmekte istemiyorum idrar testini yumurtlamanın kaçıncı günü yaptın canım?

12. günü yaptım canım hatta belki yanlıştır diye bu sabahta test yaptım yine silik çizgi var bende ümitlenmek istemiyorum ama inanasım gelmiyor bugün nasıl biticek :(

adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var

anlıcanız durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur

kızlar sat 17 haziran 3 aydır ovulasyon testini yapıyorum hep 16.gün pozitif çıkıyodu.bu ayda yaptım.testlerim azdı.13.günden sonra yaptım ama 16.gün silik çıktı.neden acaba? çook şaşırdım.yinede 17.gün ilişki oldu.
sat 17 haziran - 22 haziran regl bitti.
26 haziran ilişki
03 temmuz ilişki(geçen aylarda ovulasyon testimin pozitif olduğu günün bir sonraki günüydü ve bu ay 16.gün silik ve 17.gündeki ilişki)
06 temmuz ilişki
08 temmuz beta hcg 1,20
kızlar yardım edin yoksa kafayı yicem.

kızlar aşk olsun bana bi geçmiş olsun bile demediniz.hastaneye gittim devlet hastanesi gibi kalabalık ve randevusuz çalışıyorlar 1 bucuk saat bekledim 13:00 de 40 dk ara veriyorlarmış bende iptal ettirdim tekrar işe döndüm.bol su içerek biraz hafiflettim. ama size küstüm hiç biriniz de bişey yazmadı:43::43:

cnm gecmis olsun bn trdeydim kusura bakma

canım kesin hamişsin sen bence 1-2 gün daha bekle sonra gidip kan ver hayırlı olsun tekrar :34:

cnm gecmis olsun bn trdeydim kusura bakma

canım nasılsın hamileliğin kesinleştimi canım :34:

Back