• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar çok şükür nisan ayında gebe kalmışım bebeğim 4 haftalık şimdi kan testi ve idrar testinde çıktı 2 hafta sonra için doktoruma randevu alabildim o zamana kalp atışlarını duyarım belki çok mutluyum çok da heyecanlı, çok da korkuyorum bir şeyler aksi gider mi diye Allah korusun...
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden, bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim...
ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyor ben laboq... almıştım tahmini günlerde hergün yaptım o günlerde de çok çalıştık sonunda oldu çok şükür...
Allah olmayan herkese umut eden bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda ben de hepiniz için dua edicem hepimizin yüzü güler inşallah tez zamanda...
öpüyorum hepinizi... :16:

Valla haftabaşı ve inanılmaz sevindim.Tebrikler tatlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :)

kızlar belfücüm rabbıme şükürler hamileyim :49::16::16:
ay hala çoktayım :52: ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim :16::16:
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım:54:
darısı olmayanlara inş. belfücüm gurbet güzeli topikteki herkesin en kısa zaman da güzü gülsün :54:

Kuzucum güzel yürekli arkadaşım.Ne desem sevincimi nasıl paylaşsam bilemiyorum.Allah'ım bak seni ne kadar güzel bir günde mutlu etti.Anneler gününe bi anne olarak uyandın:) Çok çok mutluyum hayatım, güzel annem benim :52::52::52:
Hesaplar bitti artık beklenen süreç başladı:) Artık kavuşmak için geri sayım başlıyor.Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah canım arkadaşım, seni çok seviyorum.
Tekrar tekrar tebrik ediyorumm:54::54::54::54::54::54::54::54:

Valla haftabaşı ve inanılmaz sevindim.Tebrikler tatlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :)

Kuzucum güzel yürekli arkadaşım.Ne desem sevincimi nasıl paylaşsam bilemiyorum.Allah'ım bak seni ne kadar güzel bir günde mutlu etti.Anneler gününe bi anne olarak uyandın:) Çok çok mutluyum hayatım, güzel annem benim :52::52::52:
Hesaplar bitti artık beklenen süreç başladı:) Artık kavuşmak için geri sayım başlıyor.Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah canım arkadaşım, seni çok seviyorum.
Tekrar tekrar tebrik ediyorumm:54::54::54::54::54::54::54::54:

Duygularımı dökmek kolay olmadı be hayatım.Kolay mı teyze oluyorumm:52::52::52:

Oyyy güzell annem benimm:49:

meleğim inan bende inanamıyorum hiç ummadığım bıranda oldu bu ay hiçbirşey yapmadım düşünmedim biliyorsun çok hastaydım:2: ama rabbıme şükürler olsun :16: sonunda benımde bebişim geliyor :emir_bebek::nazar: çok şükür allah sonunu hayırlı getirsin en zor süreç ve tehlıkeli süreç şimdi başlıyor bıtanem :18: darısı bu ay sana olsun inan senın içi,n dua ediyorum :54:

bende 17 ocak.peşpeşeyizzz:1:kırkımız karışçak:49:

ooo çok güzeeelll :d evet cidden kırklarımzı karısıcak eheheh :d

allah ım sağlıkla sıhhatle gelsın bu sefer ınsallahhhh :)

allah korusun bebekelrımızı kızlar bu arada gecen gun bi topikte söledi bi arkadas

hucurat suresını okuyup ve yazıp züerinde tasırsa anne ve cenin her türlü

beladan korunurmuş inşallah ben okuycam bakalım :)

bende gögüslerime dokunamıyorum bende cuma yada cumartesi gideceğim dr. Hayırlısı inş. Bulantım yok çok şükür rabbım sağlıkla kucağımıza versin ama daha dr. Araştırıyorum :54:

çok teşekkür ederim tatlım :16: Darısı isteyenlerin başına inş. :54:

Inş. Canım ama ben sizi bırakmamkı doğurana kadar burdayım :9: :9: :9: :34:

anneler gununde kayınvalıdmı aradım dedim anne böle böle die söledım hamılelıgmı
çoks evındı dua ettı ya ben de ruya gordum bu sabah bi bebek pembe tulumlu beyaz yeleklıydı kim bırkamış
suya bu bebegı dfıyorum aa ama yasıyo dıyorum falan hayırlara cıksın ıns dedi
ben de kız hıssedıyrodum valla ne yalan sölim daha çok erken ama :1:
Hayırlısı olsun ınsallahh :)

ya nerdesin bebeğim ya senı merak ettim kuzucum teyze oluyosun :16::54:
rabbım inş. en kısa zamanda sana versin allahım inş. bu ay hamiş kalırsın kuzucum benım :29::54:

meleğim inan bende inanamıyorum hiç ummadığım bıranda oldu bu ay hiçbirşey yapmadım düşünmedim biliyorsun çok hastaydım:2: ama rabbıme şükürler olsun :16: sonunda benımde bebişim geliyor :emir_bebek::nazar: çok şükür allah sonunu hayırlı getirsin en zor süreç ve tehlıkeli süreç şimdi başlıyor bıtanem :18: darısı bu ay sana olsun inan senın içi,n dua ediyorum :54:

bende senı çok ama çok seviyorum :16::16:
canım arkadaşım iyiki varsın :54::54:

Genel duyumlarımı doğrulamış oldun:) Genelde bebişin geldiğini ayırt edemiyorsun çünkü hasta oluyorsun:) Bak dedim o tutunacaksa tutunur diye:) Şimdi dediğin gibi dikkat etmen gereken dönemdesin.Kendini yormak yok, umarım kolay risksiz bi gebelik geçirerek bebişine kavuşursun balımm:) Tatilde sana iyi geldi bence , kafanda rahatladı herşeyi oluruna bıraktın hayatım :)

Valla süper oldu ya:54:Çok mutluyum sayendee.
Canımsınn:49:

allah korusun bebekelrımızı kızlar bu arada gecen gun bi topikte söledi bi arkadas

anneler gununde kayınvalıdmı aradım dedim anne böle böle die söledım hamılelıgmı
çoks evındı dua ettı ya ben de ruya gordum bu sabah bi bebek pembe tulumlu beyaz yeleklıydı kim bırkamış

canım vardır rüyandada bır hayır inş. hamiş olursun buı ay :16: :16: :54:

Genel duyumlarımı doğrulamış oldun:) Genelde bebişin geldiğini ayırt edemiyorsun çünkü hasta oluyorsun:) Bak dedim o tutunacaksa tutunur diye:) Şimdi dediğin gibi dikkat etmen gereken dönemdesin.Kendini yormak yok, umarım kolay risksiz bi gebelik geçirerek bebişine kavuşursun balımm:) Tatilde sana iyi geldi bence , kafanda rahatladı herşeyi oluruna bıraktın hayatım :)

Valla süper oldu ya:54:Çok mutluyum sayendee.
Canımsınn:49:

evet kuzucum sen bıldın bu ay hamile kalacağımı :54: :29:
tamam dikkat ederim rabbıme emanet inş. bu ayda tatilşde sen kalırsın kafan rahat bır şeklde :16: :16: :54:

canım vardır rüyandada bır hayır inş. hamiş olursun buı ay :16: :16: :54:

Kuzucum ben tatilde regli olacağım o sebeple tatil sonrası yeni bir stres yaşamazsam hayırlısı:)
Gözüm sende balımm :)
Ne sorucam sana doktor gün aşırımı , her gün mü ilişki vermişti sana.

evet kuzucum sen bıldın bu ay hamile kalacağımı :54: :29:
tamam dikkat ederim rabbıme emanet inş. bu ayda tatilşde sen kalırsın kafan rahat bır şeklde :16: :16: :54:

hahahahahahahaha :9: :9: :9:

bebem ben zaten hamişim :) kayınvalıdem görmüş rüyasında dio demekkı buna ısaretmıs dıo

analdın neysem heyecanına verıyom :9:

Çok heyecanlı şimdi o :) hamilelik şokunda kuzucumm :49:

Kuzucum doktor nasıl hesapladı ve her güne mi ilişki verdi yoksa gün aşırı mı

kuzum dr. bana kaç gün adet oluyorsun dedi bende 27 28 gğünde bir oluyorum dedim sonra dedimki bu ayda 10 mayısta olacağım dedim bana hesap yatı adetin 11-12-13-14-15 günleri hergün çalışma verdi 2 saat yataktan kalkmıyacaksın 6 saatde yıkanmayacaksın dedi 15 günde sabah akşam 1 tane duphaston içeceksin dedi bitene kadar sonuç :49::nazar:

sende dene bence sen kaçgünde bir oluyorsun kuzum söyle bana

sen bana adet olduğun günle ne zaman olacağını yaz bırde kaçgünde bır oluyorsun onu yaz ben sana hesaplayım hemen

bende kız hissediyorum.eşimde erkek bekliyo çok beklersin diyorum:1::1:kızım çok mutlu kardeşi olacağı için.ama oda şiddetle kız istiyor:3:sende kız hissediyosan genelde annenin hissettiği çıkar.hayırlı ve sağlıklı olsunda..:34:

kuzum dr. bana kaç gün adet oluyorsun dedi bende 27 28 gğünde bir oluyorum dedim sonra dedimki bu ayda 10 mayısta olacağım dedim bana hesap yatı adetin 11-12-13-14-15 günleri hergün çalışma verdi 2 saat yataktan kalkmıyacaksın 6 saatde yıkanmayacaksın dedi 15 günde sabah akşam 1 tane duphaston içeceksin dedi bitene kadar sonuç :49::nazar:

sende dene bence sen kaçgünde bir oluyorsun kuzum söyle bana

sen bana adet olduğun günle ne zaman olacağını yaz bırde kaçgünde bır oluyorsun onu yaz ben sana hesaplayım hemen

Duphaston ne tatlım, ne için vermişti.
Ben 31-32 günde bir oluyorum.5 haziran batım.3 mayısda regli oldum canım.
Hadi söyle bakem :))

selam kızlar;
buraya pek takılamıyorum ama samimiyetiniz hoşuma gitti aklımdaki soru işaretini paylaşmak istedim,cevap verirseniz sevinirim:42:
cumadan beri ovulasyon testi yapıyorum,cuma günü iki çizgi de hemen hemen aynı koyulukta çıktı,c.tesi daha da koyulastı,poziftii yani,pazar günü cuma günü yaptığım gibi nerdeyse aynı koyulukta....sağ tarafımda belime doğru bi ağrı var 3 gündür,adete 10 gün kaldı,c.tesi ve pazar sabahı ilişki oldu,bugün silik çıkarsa ilişki olsun mu:26: off sıkıldım kaç gündür üst üste yaaa:35::35: ya da yine iki çizgi de aynı koyulukta olursa napcam,adete 10 gün var:44::44::44::44::44::44:

Duphaston ne tatlım, ne için vermişti.
Ben 31-32 günde bir oluyorum.5 haziran batım.3 mayısda regli oldum canım.
Hadi söyle bakem :))

kuzucum meleğim patron geldi çıkmak zorunda kaldım şimdi en verimli günün başlamış bugün başla ve hafta sonuna kadar hergün ilşki olsun 20 sine kadar 19 da duphaston iç sabah akşam bbitene kadr bebeğin tutunması için gülüm düşüğü engelliyor sonra hamişsin inş. bak gör ayyyyy :52::52: ne şanslısın tamda yumurtlama günün başlamış bak bugün başlıyorsun ona göre :4::4::4::54::9:

kuzucum meleğim patron geldi çıkmak zorunda kaldım şimdi en verimli günün başlamış bugün başla ve hafta sonuna kadar hergün ilşki olsun 20 sine kadar 19 da duphaston iç sabah akşam bbitene kadr bebeğin tutunması için gülüm düşüğü engelliyor sonra hamişsin inş. bak gör ayyyyy :52::52: ne şanslısın tamda yumurtlama günün başlamış bak bugün başlıyorsun ona göre :4::4::4::54::9:

hımm yani. 14-15-16-17-18-19-20 her gün ilişki.
19nda sabah ve akşam duphaston içiyorum.Asıl yumurtlamam 20si dimi.Hesaplamaya göre öyle biliyorum.20sinden sonra ilişki olmayacak mı.

Back