- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.241
kızlar çok şükür nisan ayında gebe kalmışım bebeğim 4 haftalık şimdi kan testi ve idrar testinde çıktı 2 hafta sonra için doktoruma randevu alabildim o zamana kalp atışlarını duyarım belki çok mutluyum çok da heyecanlı, çok da korkuyorum bir şeyler aksi gider mi diye Allah korusun...
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden, bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim...
ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyor ben laboq... almıştım tahmini günlerde hergün yaptım o günlerde de çok çalıştık sonunda oldu çok şükür...
Allah olmayan herkese umut eden bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda ben de hepiniz için dua edicem hepimizin yüzü güler inşallah tez zamanda...
öpüyorum hepinizi...
Valla haftabaşı ve inanılmaz sevindim.Tebrikler tatlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :)
kızlar belfücüm rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
darısı olmayanlara inş. belfücüm gurbet güzeli topikteki herkesin en kısa zaman da güzü gülsün
Kuzucum güzel yürekli arkadaşım.Ne desem sevincimi nasıl paylaşsam bilemiyorum.Allah'ım bak seni ne kadar güzel bir günde mutlu etti.Anneler gününe bi anne olarak uyandın:) Çok çok mutluyum hayatım, güzel annem benim
Hesaplar bitti artık beklenen süreç başladı:) Artık kavuşmak için geri sayım başlıyor.Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah canım arkadaşım, seni çok seviyorum.
Tekrar tekrar tebrik ediyorumm