Reglime 3 gün kala başladım gittikçe koyulaşti öyle öğrendimYumurtlamadan kaç gün sonra yapmıştın kuzum gebelik testini
Sen regl oldun muYarın filan olmam gerek ama ovülasyon yaptım sabah koyulaşıyor yine
Yok olmadım 2 gün geciktiSen regl oldun mu
Test yaptın mıYok olmadım 2 gün gecikti
3 4 gün önce yaptım çıkmadı tekrar yapmadımTest yaptın mı
Bı kan ver istersen gecikmiş seninde3 4 gün önce yaptım çıkmadı tekrar yapmadım
Bugün de gelmezse öyle veririmBı kan ver istersen gecikmiş seninde
Yaptığım testte bu şekilde oldu kuruma çizgisi büyük ihtimalleTest yaptın mı
10-15 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar ama hemen çıktı ise gebelik vardır benim sonucum çıkmış 460 olmuşYaptığım testte bu şekilde oldu kuruma çizgisi büyük ihtimalle
Maşşallah güzel ilerliyor ilk dakikalar hayalet çizgi gördüm ama biraz daha beklicem işte test yapmak için inşallah pozitif çıkar normalde gecikmem de olmazdı10-15 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar ama hemen çıktı ise gebelik vardır benim sonucum çıkmış 460 olmuş
İnşallah canım çok canı gönülden isterim duada edicem senin içinMaşşallah güzel ilerliyor ilk dakikalar hayalet çizgi gördüm ama biraz daha beklicem işte test yapmak için inşallah pozitif çıkar normalde gecikmem de olmazdı
Çok teşekkür ederimİnşallah canım çok canı gönülden isterim duada edicem senin için
Test yaptın mı canimÇok teşekkür ederim❤
Yaptım ama yok gibi yaTest yaptın mı canim
Regl oldun mu canımYaptım ama yok gibi yaregl de olmadım daha
Ben ovülasyon testi ile anlamıştım hamile olduğumu gerçi diş gebelik oldu sonrasıBu ay ilk defa ovülasyon testine başlamıştım ayın 12 sinde yumurtlama gördüm reglime 5 gün var ama testlerim neredeyse pik seviyesinde böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı yardımcı olabilir misiniz
Evet oldum canımRegl oldun mu canım
Yaa çok geçmiş olsun bende dış gebelik geçirdimBen ovülasyon testi ile anlamıştım hamile olduğumu gerçi diş gebelik oldu sonrası