Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile gebe olduğunu anlayan var mı ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arzurana

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
333
78
24
Bu ay ilk defa ovülasyon testine başlamıştım ayın 12 sinde yumurtlama gördüm reglime 5 gün var ama testlerim neredeyse pik seviyesinde böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı yardımcı olabilir misiniz

Testim de bu şekilde

Eklentiler

• 17004727287248855157588055758221.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 214
Çatlama kesin gördünüz mü emin misiniz yumurtlama olduğuna.
Ben de innovita kullandığım ay yumurtam çatlamayıp kist olmuştu ve sürekli pik çıkıyordu.
Bir de innovita hep koyu çıkarıyor değişik bir test. İnşaAllah gebelik olsun

Evet gördüm hatta yumurtlama günü bundan daha koyuydu

Bu şekildeydi

Eklentiler

• 17007247026904142415943034462270.jpg
    138,9 KB · Görüntüleme: 293
İnşallah vardır canım allah gönlümüze göre versin
Amin inşallah herhangi bir belirtiniz oldu mu benim mesela 1 hafta önce aniden miğde bulantım oldu iki kere bel ağrısı var psikolojik olarak mı bilemiyorum test içinde reglinin geçmesini beklemek istiyorum

Amin inşallah herhangi bir belirtiniz oldu mu benim mesela 1 hafta önce aniden miğde bulantım oldu iki kere bel ağrısı var psikolojik olarak mı bilemiyorum test içinde reglinin geçmesini beklemek istiyorum
Benim her ay bulantım oluyo onu belirti olarak görmüyorum artık ama sürekli kasık ağrılarım var daha önce hiç bu kadar olmamıştı 3 4 gündür de gögüslerim ağrıyo o kadar

En iyisi ben 2 3 gün önce yapmıştım silik çıktı ama çok geç çıktı bende bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…