- 20 Eylül 2023
- 333
- 78
- 24
İnşallahİnşallah güzel bir tesadüf olur bu bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahİnşallah güzel bir tesadüf olur bu bize
Ya işte tam silinmemiş gibi yani çatlama olmuş gibi duruyor ama innovita bunu pek yansıtmıyor şahsi düşüncem.Bu şekildeydi
İnşaallah tez zamanda güzel haber alırsın1 buçuk senedir birde ben dış gebelik geçirdim
Aynen öyle valla bu ay da olmadıysa bir iki ay bekleyip şu stresi atıp öyle devam etmek istiyorumYa işte tam silinmemiş gibi yani çatlama olmuş gibi duruyor ama innovita bunu pek yansıtmıyor şahsi düşüncem.
İnşaAllah gebelik olmuştur hayırla sağlıkla gelsin gönlünüzce olsun♥
Eğer bu ay olmazsa laboquick marka öneririm.
Birden silinmesi lazım bu giderek silinmiş ve kafa karıştırıyor.
İnşallah sendeİnşaallah tez zamanda güzel haber alırsın
Ben erken gebelik testi yaptımİnşallah sende
Yaaa hayırlı olsun kuzum kan testi verdin miBen erken gebelik testi yaptım
Kan verdim dün gece 80.31 çıktı araştırmalarıma göre var ama suan kadın doğuma gidiyorumYaaa hayırlı olsun kuzum kan testi verdin mi
Kan verdim dün gece 80.31 çıktı araştırmalarıma göre var ama suan kadın doğuma gidiyorum
İnşallah dua edelim birbirimizeSağlıkla ilerler inşallah
Ederim canımİnşallah dua edelim birbirimize
Henüz çok erken bir sonuc pazartesi tekrar kan ver dedi ultrason ile baktı güzel gözüküyor dedi sadece ben yarın gene veririm sanırım yada bu geceEderim canım
2 güne bir ver kuzum artış 2katı olması gerek yarın verirsin tekrardanHenüz çok erken bir sonuc pazartesi tekrar kan ver dedi ultrason ile baktı güzel gözüküyor dedi sadece ben yarın gene veririm sanırım yada bu gece
Bende yapmak istiyorum ama korkuyorum negatif çıkar diye çok arada kaldımHenüz çok erken bir sonuc pazartesi tekrar kan ver dedi ultrason ile baktı güzel gözüküyor dedi sadece ben yarın gene veririm sanırım yada bu gece
Reglin geçti dimiBende yapmak istiyorum ama korkuyorum negatif çıkar diye çok arada kaldım
Yarın filan olmam gerek ama ovülasyon yaptım sabah koyulaşıyor yineReglin geçti dimi
Bana folik asite başla 2 gün sonra tekrar kan dediYarın filan olmam gerek ama ovülasyon yaptım sabah koyulaşıyor yine
Verdim gene 236 çıkmış çok şükür2 güne bir ver kuzum artış 2katı olması gerek yarın verirsin tekrardan
Maşallah ne güzelVerdim gene 236 çıkmış çok şükür
Yumurtlamadan kaç gün sonra yapmıştın kuzum gebelik testiniVerdim gene 236 çıkmış çok şükür