Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Köpek temi karşı bebek gelirse ilgi azalır diyordur belki

[QUOTE="
Arka arkaya heyecan kalmıyor gerçekten ama benim adam çok memnun halinden sanırım biraz düşkün erkeklerden sanırım sıkıntı olmuyor..
Bilemiyoruz ki iste insAllah tutmustur canım ya ne kadardır istiyorsunuz[/QUOTE]

Bizde 2aydır istiyoruz geçen ay olmayacagı bariz belliydi , bu ay’ı sayarsak sadece 1aydır istiyoruz daha çok çok yeni:)

Hahhaha siz çocuk olunca zorlanan çiftlerin halini önceden anlıyorsunuz :) şuan ateşimi ölçtüm 36.8 çok acayip normal birde sabah uyanır uyanmaz ölçücem dediğiniz gibi adete kadar :)

Bizde 2aydır istiyoruz geçen ay olmayacagı bariz belliydi , bu ay’ı sayarsak sadece 1aydır istiyoruz daha çok çok yeni:)
Çok yeniymis daha umarım fazla da bekletmeden gelir canım miniginiz :)
Hahhaha siz çocuk olunca zorlanan çiftlerin halini önceden anlıyorsunuz :) şuan ateşimi ölçtüm 36.8 çok acayip normal birde sabah uyanır uyanmaz ölçücem dediğiniz gibi adete kadar :)
[/QUOTE]
Ateşin gayet iyi sanki bi de sabaha bak bklm insAllah tutmustur cnm

Ateş ölçerim böyle eski tip :) pek çözemesem de deniycem bata kadar

Eklentiler

• BB56E9F5-B05D-4AB5-8FD5-D5E6C840A184.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 57
Ömrümü yedi valla, ama bi insan kardeşi gelse hiç fena olmaz:)))

Eklentiler

• 60A7917F-AE2B-482E-BDF6-4ED6D83C996E.jpeg
    181 KB · Görüntüleme: 45
Çok kıskanç, bana daha düşkün. Açıkçası yakınlaşmamızı pek gözü götürmüyor. Ten olarak temas ettirme taraftarı değil, ortamıza girip yatıyor hemen
Hakikaten sen yakinlasmayi engelleyen çocuk faktörünü şimdiden öğreniyorsun benim kızda uyumadan asla yan yana bile oturtmuyir

Ateş ölçerim böyle eski tip :) pek çözemesem de deniycem bata kadar
Sıkıntı olmaz sanırım sayıları doğru okursan inşAllah tutmustur gerek kalmaz ama olmadysa denemek istersen dijital ateş olcerler daha pratik
Ömrümü yedi valla, ama bi insan kardeşi gelse hiç fena olmaz:)))

Ayyyy tipe bak ya bi de emziği var masAllah... İnsAllah olur olur nasipte varsa

Hakikaten sen yakinlasmayi engelleyen çocuk faktörünü şimdiden öğreniyorsun benim kızda uyumadan asla yan yana bile oturtmuyir
Bende oturtmazdım sen böyle yazınca aklıma geldi simdi, annemi babamla Yanyana gördüğümde oturup aglardım insan anne babasını o şekilde görmek istemediğinden oluyo demekki bu kıskançlık, paylasamamak:)

Allah seni evet anne babayi düşününce harbi oyle oluyor ama yaoacakta bisey yok hani doganin kanunu bnm kiz simdi küçük boyke cektiriyo buyuse kanki yapacak herhl baabsiyla beni kardes istemeyi biliyor ama leylek getrcrj sanki bebegi

Kıyamam yaaa :))
Beyin öyle çalışmıyorki, hem kardeş ister hem asla Yanyana gelemezsin. Hatta elele bile temas yasak ay insan kendini çocukta olsa afedersin ama b.ka batmış gibi hissediyor anne babayı Yanyana görünce okadar yakın.
Neler çektirmişim anneme babama ay üzüldüm hallerine suan kıyamam yaaa:)))
Büyüdükçe geçiyor demek isterdim ama , hala anne babamı öyle düşünmek istemiyorum içten içe dışa vuramadıgım kıskanclıgım var sanırım geçmeyen

Kızlar bugün bata 4 gün kala ovülasyon testi yaptım o kadar silik ki :/ bu ayda olmamış benim anlaşılan çünkü çoğunlukla hamile kalanlar baya kırmızı çıkıyor bir kaç gün kala herkes bir daha mı yumurtluyorum diye ortalığa düşüyor :) neyse sağlık olsun napalım kısmet en azından buna geçince rahatlarım

Hayrlisi olsun cnm nasipten otesi yok kafani rahtlattin en azindan gecikme olursa denersin sansini testtr bi daha

arkadaşlar ilkkez ovulasyon testi kullanıyorum üsteki testi sabah yaptım alttaki yeni acaba koyulasıyomu

Eklentiler

• A5371EB1-71DA-48A2-81AE-79094DB11AB6.jpeg
    129,3 KB · Görüntüleme: 45
arkadaşlar ilkkez ovulasyon testi kullanıyorum üsteki testi sabah yaptım alttaki yeni acaba koyulasıyomu
Iki test yapacaksan arasinda 8saat olmaliymis cnm sabah kacta yaptım 10 dan sonrasi uygun yaziyor kullaniminda sabah 10 oglen 3 5 falan dogru sonuc veriyormuş kacinci günün bugün ben hala piki goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…