- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Köpek temi karşıBizim evde yakınlaşmak bile sıkıntı oluyor inanırmısın? Bitane köpeğimiz var yapı olarak çok heyecanlı. Yani o konuma gelene kadar eşimle önce köpeğimizi odadan dışarı cıkartmak için epey ugrasıyoruz tadı tuzuda kalmıyor haliyle
Hahhaha siz çocuk olunca zorlanan çiftlerin halini önceden anlıyorsunuz :) şuan ateşimi ölçtüm 36.8 çok acayip normal birde sabah uyanır uyanmaz ölçücem dediğiniz gibi adete kadar :)Bizim evde yakınlaşmak bile sıkıntı oluyor inanırmısın? Bitane köpeğimiz var yapı olarak çok heyecanlı. Yani o konuma gelene kadar eşimle önce köpeğimizi odadan dışarı cıkartmak için epey ugrasıyoruz tadı tuzuda kalmıyor haliyle
Köpek temi karşıbebek gelirse ilgi azalır diyordur belki
Çok yeniymis daha umarım fazla da bekletmeden gelir canım miniginiz :)Bizde 2aydır istiyoruz geçen ay olmayacagı bariz belliydi , bu ay’ı sayarsak sadece 1aydır istiyoruz daha çok çok yeni:)
[/QUOTE]Hahhaha siz çocuk olunca zorlanan çiftlerin halini önceden anlıyorsunuz :) şuan ateşimi ölçtüm 36.8 çok acayip normal birde sabah uyanır uyanmaz ölçücem dediğiniz gibi adete kadar :)
Ömrümü yedi valla, ama bi insan kardeşi gelse hiç fena olmaz:)))Hahhaha siz çocuk olunca zorlanan çiftlerin halini önceden anlıyorsunuz :) şuan ateşimi ölçtüm 36.8 çok acayip normal birde sabah uyanır uyanmaz ölçücem dediğiniz gibi adete kadar :)
Hakikaten sen yakinlasmayi engelleyen çocuk faktörünü şimdiden öğreniyorsunÇok kıskanç, bana daha düşkün. Açıkçası yakınlaşmamızı pek gözü götürmüyor. Ten olarak temas ettirme taraftarı değil, ortamıza girip yatıyor hemen
Amiiin insallah hepimizin iki gelir en kısa zamanda :)Çok yeniymis daha umarım fazla da bekletmeden gelir canım miniginiz :)
Bu çok tatlı ya maşallah :)Ömrümü yedi valla, ama bi insan kardeşi gelse hiç fena olmaz:)))
Sıkıntı olmaz sanırım sayıları doğru okursanAteş ölçerim böyle eski tip :) pek çözemesem de deniycem bata kadar
Ömrümü yedi valla, ama bi insan kardeşi gelse hiç fena olmaz:)))
Bende oturtmazdım sen böyle yazınca aklıma geldi simdi, annemi babamla Yanyana gördüğümde oturup aglardımHakikaten sen yakinlasmayi engelleyen çocuk faktörünü şimdiden öğreniyorsunbenim kızda uyumadan asla yan yana bile oturtmuyir
Allah seni evet anne babayi düşününce harbi oyle oluyor ama yaoacakta bisey yok hani doganin kanunuBende oturtmazdım sen böyle yazınca aklıma geldi simdi, annemi babamla Yanyana gördüğümde oturup aglardıminsan anne babasını o şekilde görmek istemediğinden oluyo demekki bu kıskançlık, paylasamamak:)
Allah seni evet anne babayi düşününce harbi oyle oluyor ama yaoacakta bisey yok hani doganin kanunubnm kiz simdi küçük boyke cektiriyo buyuse kanki yapacak herhl baabsiyla beni kardes istemeyi biliyor ama leylek getrcrj sanki bebegi
Kıyamam yaaa :))
Beyin öyle çalışmıyorki, hem kardeş ister hem asla Yanyana gelemezsin. Hatta elele bile temas yasakay insan kendini çocukta olsa afedersin ama b.ka batmış gibi hissediyor anne babayı Yanyana görünce okadar yakın.
Neler çektirmişim anneme babama ay üzüldüm hallerine suan kıyamam yaaa:)))
Büyüdükçe geçiyor demek isterdim ama , hala anne babamı öyle düşünmek istemiyorum içten içe dışa vuramadıgım kıskanclıgım var sanırım geçmeyen
Hayrlisi olsun cnm nasipten otesi yok kafani rahtlattin en azindan gecikme olursa denersin sansini testtr bi dahaKızlar bugün bata 4 gün kala ovülasyon testi yaptım o kadar silik ki :/ bu ayda olmamış benim anlaşılan çünkü çoğunlukla hamile kalanlar baya kırmızı çıkıyor bir kaç gün kala herkes bir daha mı yumurtluyorum diye ortalığa düşüyor :) neyse sağlık olsun napalım kısmet en azından buna geçince rahatlarım
Iki test yapacaksan arasinda 8saat olmaliymis cnm sabah kacta yaptım 10 dan sonrasi uygun yaziyor kullaniminda sabah 10 oglen 3 5 falan dogru sonuc veriyormuş kacinci günün bugün ben hala piki goremedimarkadaşlar ilkkez ovulasyon testi kullanıyorum üsteki testi sabah yaptım alttaki yeni acaba koyulasıyomu
sabah 9 gibi yapmıştım testi benim agdetlerim cok duzensiz ama bugun 12. günümIki test yapacaksan arasinda 8saat olmaliymis cnm sabah kacta yaptım 10 dan sonrasi uygun yaziyor kullaniminda sabah 10 oglen 3 5 falan dogru sonuc veriyormuş kacinci günün bugün ben hala piki goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?