Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence tüm olasılıkları değerlendirmişsin :) olursa olur yani daha ne yapıcan maşallah
Demi nasipte varsa tek iliskiyle de oluyor yoksa da napsan boş bklm Rabbim neyler neylerse güzel eyler
Yükselmesi mi gerek ?
Evet canım ovulasyonun olduğu gün yukselkrmis sonra düşüyor sanırım tutarsa adete kadar yüksek gidiyormus adet gunu düşerse adet oluncan düşmezse tutmuş olabilir demekmis

Ay ne güzel değerlendirmişsin bide bana bak
19’undan başladık 21i yumurtam catladı 22si son verdik bide dün yakınlaşma oldu okadar.
Ay insallah senin tutar çok güzel olmuş valla tablo
Benimde öyle oldu ya ben böyle şey olunca kasılıyorum mu hiç yakınlaşasım gelmiyor gerçi millet kaçamaktan kalıyor :) bence tamamen şans meselesi yani daha doğrusu kader çizgisi olacağı varsa oluyor

Benim eşim 22sinden sonra bildiğin kaçtı sıkıştırdım bikaçkez ama hep kaçtı yakalayamadım

Ay ne güzel değerlendirmişsin bide bana bak
19’undan başladık 21i yumurtam catladı 22si son verdik bide dün yakınlaşma oldu okadar.
Ay insallah senin tutar çok güzel olmuş valla tablo
Senin de olma ihtimali yüksek olan günler değerlendirmiştiniz canım insAllah hayırlısıyla tutmuştur ilişkinin çokluğuna bakmıyor malesef hayırlısı bende her zmn bu kadar düzenli olmuyordu bu ay çabaladık
Aynen oyle nasip Rabbim ol derse olmayacak şey yok

Benim eşim 22sinden sonra bildiğin kaçtı sıkıştırdım bikaçkez ama hep kaçtı yakalayamadım
Benimki de diyor bu ne :) bu ay ilk defa test koydum önüne koyulaşınca görüşmemiz lazımmış :))) hiç alışkın değil daraldı aman şimdi benim ateşim yüksekse ben umut vadediyormuyum :)

Senin ateşin dün bugün düşmeye mi başladı şimdi bu grafikte güzelmiş :)
Arada düşüş çıkış olyor yumurtlamaya kadar bildiğim ama yeteri kadar yükselme olmadı henüz bnm bugün ateş basmaya başladı sabah kac çıkacak bklm zaten testlerde henüz yumurtlama olmadı diyor

Nasip kısmet artık bu ay olmazsa bidahaki baska ay elbet olur, dediğin gibi Herseyin hayırlısı :/

Benimki de diyor bu ne :) bu ay ilk defa test koydum önüne koyulaşınca görüşmemiz lazımmış :))) hiç alışkın değil daraldı aman şimdi benim ateşim yüksekse ben umut vadediyormuyum :)

Ateş takibimi yapıyosunuz bideee
Ayyy Allh kolaylık versin, hiç okadar uğraşamam valla sıkılırım ben hemen :)))
Hahahaha ovu testi yaptığından eşinin haberi varsa iyi , benimkinin ondanda haberi yok :))))

Özellikle olsun dediğinde olmuyor çoğu zaman ya bizde de oluyor o durum zaman zaman çaktırmadan adamı tavlamak gerekiyor snrm
Testler benimde ortada duruyor yazık bakıyormuş o da dedim bugünü es geçecektim ben dün oldu die yok biraz koyu gibiydi olsun degerlendirelim diyor adamın psikolojisi de bozulacak bu gidişle

Nasip kısmet artık bu ay olmazsa bidahaki baska ay elbet olur, dediğin gibi Herseyin hayırlısı :/
Aynen canım
Hımm bu saatte baksam bir anlamı Yok uykudan uyanınca bazaldan çıkınca vücut alıyorsun hımm anladım :)
Kesinlikle sabah daha doğru zaman diyorlar yataktan çıkmadan ölcmelisin her gün aynı saaatte olmasına dikkat et kaç vardı şimdi tam bata herkesin vücut sıcaklığı farklı gerçi ama yine de belli olur sanki

Hahaha nasıl olmasın :) 32 yaşındayım şükür işte geçen Haziran’da çocuğa karar verdik verebildi daha doğrusu 5 yıldır evliyim :) millet çalışıyor paşam diyorum oooohooo millet ikinciye geçti :) çok gergin çift değiliz de aslında vakti zamanı ya işt ne zamansa Allah aratmasın formda insanlar ne kadar uğraşıyor emek harcıyor Allahım hiç birimizi aratmasın amin .

Özellikle olsun dediğinde olmuyor çoğu zaman ya bizde de oluyor o durum zaman zaman çaktırmadan adamı tavlamak gerekiyor snrm

Ya ne makyajlar yaptım gecelikler giydim yemekler hazırladım 4gün bu şekilde idare edebildim
Sonrasında kıyamam bende insanım deyip kaçtı hep gerçi bende tükenmiştim valla hergün hergün olmuyor gerçekten heyecanı hiç kalmıyor

Benim bat 7 diye gösteriyor program şuan ağrım var ama adet olacak gibi huysuzum

İlk bebişmi olucak dizinde kısmet olursa?
Amiiinnnn insallah Allahım kimseyi aratmasın

helal sana bir çaba var sonuçta nasipte öte köy yok birde hissedebilsek azıcık :)

Amin Rabbim her isteyene nasip etsin aratmasın
Arka arkaya heyecan kalmıyor gerçekten ama benim adam çok memnun halinden sanırım biraz düşkün erkeklerden sanırım sıkıntı olmuyor..
Bilemiyoruz ki iste insAllah tutmustur canım ya ne kadardır istiyorsunuz
Benim bat 7 diye gösteriyor program şuan ağrım var ama adet olacak gibi huysuzum
Sen yine de ölç bence en azından adet gunu düşüş olacak mi ona bakarsın cnm

helal sana bir çaba var sonuçta nasipte öte köy yok birde hissedebilsek azıcık :)

Bizim evde yakınlaşmak bile sıkıntı oluyor inanırmısın? Bitane köpeğimiz var yapı olarak çok heyecanlı. Yani o konuma gelene kadar eşimle önce köpeğimizi odadan dışarı cıkartmak için epey ugrasıyoruz tadı tuzuda kalmıyor haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…