- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Demi nasipte varsa tek iliskiyle de oluyor yoksa da napsan boş bklm Rabbim neyler neylerse güzel eylerBence tüm olasılıkları değerlendirmişsin :) olursa olur yani daha ne yapıcan maşallah
Evet canım ovulasyonun olduğu gün yukselkrmis sonra düşüyor sanırım tutarsa adete kadar yüksek gidiyormus adet gunu düşerse adet oluncan düşmezse tutmuş olabilir demekmisYükselmesi mi gerek ?
Benimde öyle oldu ya ben böyle şey olunca kasılıyorum mu hiç yakınlaşasım gelmiyorAy ne güzel değerlendirmişsin bide bana bak
19’undan başladık 21i yumurtam catladı 22si son verdik bide dün yakınlaşma oldu okadar.
Ay insallah senin tutar çok güzel olmuş valla tablo
Senin ateşin dün bugün düşmeye mi başladı şimdi bu grafikte güzelmiş :)Ateş tablosu bu da
Benimde öyle oldu ya ben böyle şey olunca kasılıyorum mu hiç yakınlaşasım gelmiyorgerçi millet kaçamaktan kalıyor :) bence tamamen şans meselesi yani daha doğrusu kader çizgisi olacağı varsa oluyor
Senin de olma ihtimali yüksek olan günler değerlendirmiştiniz canım insAllah hayırlısıyla tutmuştur ilişkinin çokluğuna bakmıyor malesef hayırlısı bende her zmn bu kadar düzenli olmuyordu bu ay çabaladıkAy ne güzel değerlendirmişsin bide bana bak
19’undan başladık 21i yumurtam catladı 22si son verdik bide dün yakınlaşma oldu okadar.
Ay insallah senin tutar çok güzel olmuş valla tablo
Aynen oyle nasip Rabbim ol derse olmayacak şey yokBenimde öyle oldu ya ben böyle şey olunca kasılıyorum mu hiç yakınlaşasım gelmiyorgerçi millet kaçamaktan kalıyor :) bence tamamen şans meselesi yani daha doğrusu kader çizgisi olacağı varsa oluyor
Benimki de diyor bu ne :) bu ay ilk defa test koydum önüne koyulaşınca görüşmemiz lazımmış :))) hiç alışkın değil daraldı aman şimdi benim ateşim yüksekse ben umut vadediyormuyum :)Benim eşim 22sinden sonra bildiğin kaçtı sıkıştırdım bikaçkez ama hep kaçtı yakalayamadım
Arada düşüş çıkış olyor yumurtlamaya kadar bildiğim ama yeteri kadar yükselme olmadı henüz bnm bugün ateş basmaya başladı sabah kac çıkacak bklm zaten testlerde henüz yumurtlama olmadı diyorSenin ateşin dün bugün düşmeye mi başladı şimdi bu grafikte güzelmiş :)
Senin de olma ihtimali yüksek olan günler değerlendirmiştiniz canım insAllah hayırlısıyla tutmuştur ilişkinin çokluğuna bakmıyor malesef hayırlısı bende her zmn bu kadar düzenli olmuyordu bu ay çabaladık
Aynen oyle nasip Rabbim ol derse olmayacak şey yok
Benimki de diyor bu ne :) bu ay ilk defa test koydum önüne koyulaşınca görüşmemiz lazımmış :))) hiç alışkın değil daraldı aman şimdi benim ateşim yüksekse ben umut vadediyormuyum :)
Özellikle olsun dediğinde olmuyor çoğu zaman ya bizde de oluyor o durum zaman zaman çaktırmadan adamı tavlamak gerekiyor snrmBenim eşim 22sinden sonra bildiğin kaçtı sıkıştırdım bikaçkez ama hep kaçtı yakalayamadım
Testler benimde ortada duruyor yazık bakıyormuş o da dedim bugünü es geçecektim ben dün oldu die yok biraz koyu gibiydi olsun degerlendirelim diyorBenimki de diyor bu ne :) bu ay ilk defa test koydum önüne koyulaşınca görüşmemiz lazımmış :))) hiç alışkın değil daraldı aman şimdi benim ateşim yüksekse ben umut vadediyormuyum :)
Aynen canımNasip kısmet artık bu ay olmazsa bidahaki baska ay elbet olur, dediğin gibi Herseyin hayırlısı :/
Kesinlikle sabah daha doğru zaman diyorlar yataktan çıkmadan ölcmelisin her gün aynı saaatte olmasına dikkat et kaç vardı şimdi tam bata herkesin vücut sıcaklığı farklı gerçi ama yine de belli olur sankiHımm bu saatte baksam bir anlamı Yok uykudan uyanınca bazaldan çıkınca vücut alıyorsun hımm anladım :)
Özellikle olsun dediğinde olmuyor çoğu zaman ya bizde de oluyor o durum zaman zaman çaktırmadan adamı tavlamak gerekiyor snrm
Benim bat 7 diye gösteriyor program şuan ağrım var ama adet olacak gibi huysuzumAynen canım
Kesinlikle sabah daha doğru zaman diyorlar yataktan çıkmadan ölcmelisin her gün aynı saaatte olmasına dikkat et kaç vardı şimdi tam bata herkesin vücut sıcaklığı farklı gerçi ama yine de belli olur sanki
Hahaha nasıl olmasın :) 32 yaşındayım şükür işte geçen Haziran’da çocuğa karar verdik verebildi daha doğrusu 5 yıldır evliyim :) millet çalışıyor paşam diyorum oooohooo millet ikinciye geçti :) çok gergin çift değiliz de aslında vakti zamanı ya işt ne zamansa Allah aratmasın formda insanlar ne kadar uğraşıyor emek harcıyor Allahım hiç birimizi aratmasın amin .
Ya ne makyajlar yaptım gecelikler giydim yemekler hazırladım 4gün bu şekilde idare edebildim
Sonrasında kıyamam bende insanım deyip kaçtı hepgerçi bende tükenmiştim valla hergün hergün olmuyor gerçekten heyecanı hiç kalmıyor
Aynen nasip olursa ilk :)İlk bebişmi olucak dizinde kısmet olursa?
Amiiinnnn insallah Allahım kimseyi aratmasın
Amin Rabbim her isteyene nasip etsin aratmasınHahaha nasıl olmasın :) 32 yaşındayım şükür işte geçen Haziran’da çocuğa karar verdik verebildi daha doğrusu 5 yıldır evliyim :) millet çalışıyor paşam diyorum oooohooo millet ikinciye geçti :) çok gergin çift değiliz de aslında vakti zamanı ya işt ne zamansa Allah aratmasın formda insanlar ne kadar uğraşıyor emek harcıyor Allahım hiç birimizi aratmasın amin .
Arka arkaya heyecan kalmıyor gerçekten ama benim adam çok memnun halinden sanırım biraz düşkün erkeklerden sanırım sıkıntı olmuyor..Ya ne makyajlar yaptım gecelikler giydim yemekler hazırladım 4gün bu şekilde idare edebildim
Sonrasında kıyamam bende insanım deyip kaçtı hepgerçi bende tükenmiştim valla hergün hergün olmuyor gerçekten heyecanı hiç kalmıyor
Sen yine de ölç bence en azından adet gunu düşüş olacak mi ona bakarsın cnmBenim bat 7 diye gösteriyor program şuan ağrım var ama adet olacak gibi huysuzum
helal sana bir çaba var sonuçta nasipte öte köy yok birde hissedebilsek azıcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?