- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Aslında çok birşey farketmedim ne yalan söyleyim bir akıntı gözüme çarptı ama pikten sonra. Acaba tam zamanını mı tutturamıyorsun sıvı felan hani çok alıp öyle mi test yaptın ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gördüğüm kahverengimsi 2tane iğne ucundan çok az büyük farklı ama çok yakın yerlerdeydi birbirine,Hadi hayırlı haberini alırız insAllah nasıl leke canım..
Benim belli değil ya bat normalde takvime göre 12 şubat ama testlere göre hala yumurtlamadim bile
Bende normalde takan biri değilim hatta unutuyorum adet günümü bile :) hahaha ilk ay çok heveslendim baktım olmadı saldım çayıra mevlam kayıra :) 7 ay bitti benim de bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanınca heyecan yaptım :) sanki hemen olurmuş gibi beklenti oldu karnımda beni ne kadar onaylamasa da :) ovülasyon testiyle de hamileliği öğrenebiliyorlarmış benim bat 7 si olmazsam deneyeyim diyorum denediniz mi ?
Bana mi dedin canımAslında çok birşey farketmedim ne yalan söyleyim bir akıntı gözüme çarptı ama pikten sonra. Acaba tam zamanını mı tutturamıyorsun sıvı felan hani çok alıp öyle mi test yaptın ki
Aa ne bilim hayırlısı olsun insAllah yerlesme lekesidir cnmİlk gördüğüm kahverengimsi 2tane iğne ucundan çok az büyük farklı ama çok yakın yerlerdeydi birbirine,
2.si açık kahvemsi halka şeklinde’ydi. Midemde hafif dönüyor sanki ama adetim yakınlaştı belki ondan oluyordur diye düşünüyorum.
Aaa testlerini görmüştüm bikaçkez evet hatırlıyorum :)))
Bana mi dedin canım
Aa ne bilim hayırlısı olsun insAllah yerlesme lekesidir cnm
İnsallah ama umutsuzumBana mi dedin canım
Aa ne bilim hayırlısı olsun insAllah yerlesme lekesidir cnm
Senin de kahverengi leke hımmm acaba mı dedirtiyor bende hiçbir şey Yok :) yerleşme kanaması felan da diyorlar hafif uçuk pembe gibi kahve diyorsun hayrolsun midem benimde bulanıyor şuan ya yediğim ağır geldi sanırım
Hayırlısı cnmİnsallah ama umutsuzum
:) dikkat ettim canım sıvı alımına kullanım kılavuznda 2 saat dio ben 3 3 buçuk saat önceden sıvı alımını bırakıyorumCanım sana demek istedim :) beceremedim bir prenses annesi ateş basan :)
Hayırlısı cnm
:) dikkat ettim canım sıvı alımına kullanım kılavuznda 2 saat dio ben 3 3 buçuk saat önceden sıvı alımını bırakıyorum
Ne bilim kiz herkesin kullandığı test control çizgisinde sıkıntı yok ama hayırlısıBir prenses annesi belki testlerde sıkıntı vardır :) hiçbir zaman sorunu kendindegörmeyen birinin cevabı oldu ama :) Buara da belirdi Yok Aslıhan gittim yemek yedim adete yakın aşerir gibi yemek yerim ben o yüzden hiç anlayamam sanırım bu yönden :) midem bulandı o yüzden kaçırdım azıcık :/
Gel sen ne çektiğimi birde bana sor su içme tuvalete cikma garanti olsun diye tuvalete de çıkmıyorum ben 3ten sonra deli gibi su içiyorum sonra tuvalete koşuyorum3.5 saat önceden ben pek su içmeden özellikle duramıyorum ya. Nasıl başarıyorsunki, Ramazan’da dayanılıyorda valla simdi olmuyor bende :/
Onu da ölcuyorum ben sabah yataktn kalmadan henuz yükselme olmadıAteşle de ölçüp bakıyorlar denediniz mi hiç ?
Bence tüm olasılıkları değerlendirmişsin :) olursa olur yani daha ne yapıcan maşallahBu ay şu ana kadar değerlendirdiğimiz günler kızlar testler bozuksa yumurtlama olduysa da artık birinden biri tutar nasipte varsa sanki daha yaoacak birşey yok adete kadar değerlendircez bu asy boyke
Yükselmesi mi gerek ?Onu da ölcuyorum ben sabah yataktn kalmadan henuz yükselme olmadı
Ay ne güzel değerlendirmişsin bide bana bakBu ay şu ana kadar değerlendirdiğimiz günler kızlar testler bozuksa yumurtlama olduysa da artık birinden biri tutar nasipte varsa sanki daha yaoacak birşey yok adete kadar değerlendircez bu asy boyke