• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında çok birşey farketmedim ne yalan söyleyim bir akıntı gözüme çarptı ama pikten sonra. Acaba tam zamanını mı tutturamıyorsun sıvı felan hani çok alıp öyle mi test yaptın ki

Hadi hayırlı haberini alırız insAllah nasıl leke canım..
Benim belli değil ya bat normalde takvime göre 12 şubat ama testlere göre hala yumurtlamadim bile :KK70:
İlk gördüğüm kahverengimsi 2tane iğne ucundan çok az büyük farklı ama çok yakın yerlerdeydi birbirine,
2.si açık kahvemsi halka şeklinde’ydi. Midemde hafif dönüyor sanki ama adetim yakınlaştı belki ondan oluyordur diye düşünüyorum.
Aaa testlerini görmüştüm bikaçkez evet hatırlıyorum :)))

Bende normalde takan biri değilim hatta unutuyorum adet günümü bile :) hahaha ilk ay çok heveslendim baktım olmadı saldım çayıra mevlam kayıra :) 7 ay bitti benim de bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanınca heyecan yaptım :) sanki hemen olurmuş gibi beklenti oldu karnımda beni ne kadar onaylamasa da :) ovülasyon testiyle de hamileliği öğrenebiliyorlarmış benim bat 7 si olmazsam deneyeyim diyorum denediniz mi ?

Ben denemicem test falan valla ay negatif çıkarsa çok büyük hayalkırıklıgı hastalanırım diye düşünüp manevi olarak kendimi hazırlamaya çoktan basladım. Bikaç yaşadığım tuhaf seyler var ama hepsi adet belirtisidir diye geçiştiriyorum.
Çünkü çok büyük ihtimalle adet olucam:bicak:

Aslında çok birşey farketmedim ne yalan söyleyim bir akıntı gözüme çarptı ama pikten sonra. Acaba tam zamanını mı tutturamıyorsun sıvı felan hani çok alıp öyle mi test yaptın ki
Bana mi dedin canım

İlk gördüğüm kahverengimsi 2tane iğne ucundan çok az büyük farklı ama çok yakın yerlerdeydi birbirine,
2.si açık kahvemsi halka şeklinde’ydi. Midemde hafif dönüyor sanki ama adetim yakınlaştı belki ondan oluyordur diye düşünüyorum.
Aaa testlerini görmüştüm bikaçkez evet hatırlıyorum :)))
Aa ne bilim hayırlısı olsun insAllah yerlesme lekesidir cnm

Senin de kahverengi leke hımmm acaba mı dedirtiyor bende hiçbir şey Yok :) yerleşme kanaması felan da diyorlar hafif uçuk pembe gibi kahve diyorsun hayrolsun midem benimde bulanıyor şuan ya ;) yediğim ağır geldi sanırım

Senin de kahverengi leke hımmm acaba mı dedirtiyor bende hiçbir şey Yok :) yerleşme kanaması felan da diyorlar hafif uçuk pembe gibi kahve diyorsun hayrolsun midem benimde bulanıyor şuan ya :KK66: yediğim ağır geldi sanırım

Ben dört gözle kırmızılarımı bekliyorum, sadece 2aydır deniyoruz bebiş ama tükendim valla çok stresliymiş .
En büyük belirti kırmızıların gelmemesi diye kendini avutuyorum:))
Baska bi belirti varmı canım

Bir prenses annesi belki testlerde sıkıntı vardır :) hiçbir zaman sorunu kendindegörmeyen birinin cevabı oldu ama :) Buara da belirdi Yok Aslıhan gittim yemek yedim adete yakın aşerir gibi yemek yerim ben o yüzden hiç anlayamam sanırım bu yönden :) midem bulandı o yüzden kaçırdım azıcık :/

Bir prenses annesi belki testlerde sıkıntı vardır :) hiçbir zaman sorunu kendindegörmeyen birinin cevabı oldu ama :) Buara da belirdi Yok Aslıhan gittim yemek yedim adete yakın aşerir gibi yemek yerim ben o yüzden hiç anlayamam sanırım bu yönden :) midem bulandı o yüzden kaçırdım azıcık :/
Ne bilim kiz herkesin kullandığı test control çizgisinde sıkıntı yok ama hayırlısı
3.5 saat önceden ben pek su içmeden özellikle duramıyorum ya. Nasıl başarıyorsunki, Ramazan’da dayanılıyorda valla simdi olmuyor bende :/
Gel sen ne çektiğimi birde bana sor su içme tuvalete cikma :D garanti olsun diye tuvalete de çıkmıyorum ben 3ten sonra deli gibi su içiyorum sonra tuvalete koşuyorum :D

Bu ay şu ana kadar değerlendirdiğimiz günler kızlar testler bozuksa yumurtlama olduysa da artık birinden biri tutar nasipte varsa sanki daha yaoacak birşey yok adete kadar değerlendircez bu asy boyke

Eklentiler

• Screenshot_20190203-010225.png
    Screenshot_20190203-010225.png
    465,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu ay şu ana kadar değerlendirdiğimiz günler kızlar testler bozuksa yumurtlama olduysa da artık birinden biri tutar nasipte varsa sanki daha yaoacak birşey yok adete kadar değerlendircez bu asy boyke
Ay ne güzel değerlendirmişsin bide bana bak
19’undan başladık 21i yumurtam catladı 22si son verdik bide dün yakınlaşma oldu okadar.
Ay insallah senin tutar çok güzel olmuş valla tablo

Eklentiler

• B91BCFB4-2008-44CC-992D-B92F950EA794.png
    B91BCFB4-2008-44CC-992D-B92F950EA794.png
    206,4 KB · Görüntüleme: 53
Back