- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Himm anldim cnm yqomaya devam et bence hiç p ayni saatte yapmaya ozen goster sivi alimina da dikkat et gorursun insAllahsabah 9 gibi yapmıştım testi benim agdetlerim cok duzensiz ama bugun 12. günüm
Hayırlısı canım, sıkma canını. Bende sivilcelendim kırmızıları görücem sanırım:))Kızlar bugün bata 4 gün kala ovülasyon testi yaptım o kadar silik ki :/ bu ayda olmamış benim anlaşılan çünkü çoğunlukla hamile kalanlar baya kırmızı çıkıyor bir kaç gün kala herkes bir daha mı yumurtluyorum diye ortalığa düşüyor :) neyse sağlık olsun napalım kısmet en azından buna geçince rahatlarım
Adetten sonraki kaçıncı gün canım..ben bu ay 16-17de gorebildim kendimde piki.ama geçen ay yumurtlama 22-23.gunlerdeydi benim.herkesin koyulasmasi farklı oluyor diyorlar..Kızlar acaba ben 19-20 de mi yumurtlamisim bugun baya baya siliklesmis dun baya akintim vardi sulu kasik agrim falan
senin baya iyi koyulaşmış yok denecek kadar silik cikti su an bnm adetin 21. Gunu cnm dongume 8 9 gun kaldi takvime gore yani baya gec yumurtladm mi ki simdi benFit mutlu anne benimkine bakarsak seninkide birden koyulaşabilir sanki ya..
O zmn 20yi yunurtlama olarak baz alayim bat belirleyim dimi evet canim çarpılar iliski olan günler kac gun daha degerlndrsemFit mutlu anne aslında 20.gun gayet belli ediyor çizgisini.ve ertesi gün böyle siliklesmis olmasi çok garip sahiden.koyulasma devam etseydi sürecin devam ediyor olurdu ama bence çatlama
gerçekleşmiş şuan canım..carpilar değerlendirdiğin günlerse eğer bugünde kıymetli:)
Anladım canım pazartesi dahil önümüzdeki günleri degerlendrmeyi düşünüyoruz sonra bende salarim artikFit mutlu anne ben gün aşırı deniyorum,dün akşamdan beri koyuydu çizgi,sabah değerlendirdim yarın akşam da degerlendiricem silikken de denk gelsin diye.ovulasyondan çok iyi anlayanlar pik ve siliklestigi üç gün ilişki iyi diyorlar..ama eşimi buna ikna edemediğim için yarın akşam ben paydos dicem:) senin için sıkıntı yoksa bence bu gece mutlaka ve yarında olsa güzel olur..en azından pişmanlık olmaz..
Olsun cnm hyrlisiBelki bi ihtimal çift kırmızıyı görürüm dedim ovulasyonda bebiş için, ama %100 kromozom kartı yiyorum bu ay, neyse enazından yanılmadıgımı gördüm:) nasip..
İnsallah senin bebiş haberini alırız .Olsun cnm hyrlisi
Hayrlisi cnm bklm insAllah Rabbim helimizr nasio etsinİnsallah senin bebiş haberini alırız .
Amiiinnnn
Kızlar acaba ben 19-20 de mi yumurtlamisim bugun baya baya siliklesmis dun baya akintim vardi sulu kasik agrim falan[/QUOT
bemcede öyle 19-20Kızlar acaba ben 19-20 de mi yumurtlamisim bugun baya baya siliklesmis dun baya akintim vardi sulu kasik agrim falan
Benim de böyle çıktı ya :/ napalım yapamamışız daha çok çalışırız :))Belki bi ihtimal çift kırmızıyı görürüm dedim ovulasyonda bebiş için, ama %100 kromozom kartı yiyorum bu ay, neyse enazından yanılmadıgımı gördüm:) nasip..
Benim de böyle çıktı ya :/ napalım yapamamışız daha çok çalışırız :))
7 si canım şuan su torbası koydum belime uzanıyorum tipik adet öncesi sebdromuma girdim :)Buay çok calısmıcam:))) stres oluyorum valla, bat nezamandı senin canım?
7 si canım şuan su torbası koydum belime uzanıyorum tipik adet öncesi sebdromuma girdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?