• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman napalım :) biraz ovülasyon işi de stres etti bizi sanırım ben de bu ay gerildim olmazsa öbür ay denemem :/
Ben normalden cok daha az stred oldum hala pjk olmadi die zevkine değerlendiriyorduk ya da ondan kaynaklı :( gunler cabuk gecti aslında test falan derken

Bende ters etki yaptı bir beklenti oluştu niyeyse :) anlamadım wala
Bende hep stres olurum diye almak istemiyordum bende de ters etki yaptı zaten elimdeki testler bitince almamı daha sanırım adet olursam önümüzdeki aya da yeter sonrası normal devam sen deniycen mi bi daha canım o zmn

Belki yumurtlama günümü sabitlemek için denerim testi bu ay adet olursam ki sıcak su torbası sarılışımdan öyle gibi :) ama 1 Aydan fazla kullanmam büyük ihtimal öbür türlü daha mutluydum :) hiç takmıyordum

Belki yumurtlama günümü sabitlemek için denerim testi bu ay adet olursam ki sıcak su torbası sarılışımdan öyle gibi :) ama 1 Aydan fazla kullanmam büyük ihtimal öbür türlü daha mutluydum :) hiç takmıyordum
Aynen bende öyle düşünüyorum uzun vadede kullanmam sanırım

Lh ‘dan eser kalmamış :) benim iş yaş anlıycan

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 58
Ya ben gittim geldim böyle olmuş kızlar 5 saat sonra felan bu geçerli mi ?

Eklentiler

• A2DAE1B9-C015-432A-92D1-044E8CEE3B96.jpeg
    A2DAE1B9-C015-432A-92D1-044E8CEE3B96.jpeg
    157,5 KB · Görüntüleme: 57
  • DFC6CB47-04F4-415E-845C-CD2E3441A0B8.jpeg
    DFC6CB47-04F4-415E-845C-CD2E3441A0B8.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bir baksanız bilemedim de çok ay karnım sırtım her yanım ağrıyor adette görecek gibiyim çok tuhaf :/

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    169,8 KB · Görüntüleme: 46
Bana da tuhaf geldi :/ hiç böyle olmadığı için hayırlısı bekliycez bakalım inşallah yanlış alarm değildir
Ayy insAllah değildir cnm geçen ay benimde sonradan silik çıkmıştı testi yaptıktan 12 saat sonra tahlil vermiştim 4.4 cikti negatif...
Senden güzel haberler aliriz insAllah

Evet kizlar değerlendirme günlerini kapatmış bulunmaktayım :D bu ay ilk ovu denemesydi bklm becerebildik mi heyecanlı bekleyiş başladı

Eklentiler

• Screenshot_20190205-001315.png
    Screenshot_20190205-001315.png
    475 KB · Görüntüleme: 48
İnşallah canım daha var adetime muhtemelen değildir işte ilk defa gördüm :) ondan heyecan yaptım şimdi baktıkça normal görünüyor asihan naptı acaba onun da yarın günü

İnşallah canım daha var adetime muhtemelen değildir işte ilk defa gördüm :) ondan heyecan yaptım şimdi baktıkça normal görünüyor asihan naptı acaba onun da yarın günü
Adet gunu yap bi de canım bende bekle insAllah varsa ilk dkklar çıkar asihan asihan nerdesin canım durum ne

Adet gunu yap bi de canım bende bekle insAllah varsa ilk dkklar çıkar asihan asihan nerdesin canım durum ne

Ya bende gelen giden yok, akıntımın renginde bi değişiklik bile yok, 5inde yani yarın ertesi be sonraki gün olmam lazım engeç.
Asabiyet var üstümde, acayip gerginim. Göğüslerim çok şiş.. ama gelen giden yok. Beklemedeyim:110:
Ovu testi denedim belki azçok karara varırım diye ama ondada Ümit yok kırmızıları bekliyorum bende:)
Sende durumlar ne değerlendirdinmi önemli günleri:)
Üstteki dün
Alttaki bugun öğlen yaptıgım ovu testi:110:

Eklentiler

• 58156ABA-1308-4B33-B41B-5A8EA1C352D1.jpeg
    58156ABA-1308-4B33-B41B-5A8EA1C352D1.jpeg
    202,1 KB · Görüntüleme: 47
Ya bende gelen giden yok, akıntımın renginde bi değişiklik bile yok, 5inde yani yarın ertesi be sonraki gün olmam lazım engeç.
Asabiyet var üstümde, acayip gerginim. Göğüslerim çok şiş.. ama gelen giden yok. Beklemedeyim:110:
Ovu testi denedim belki azçok karara varırım diye ama ondada Ümit yok kırmızıları bekliyorum bende:)
Sende durumlar ne değerlendirdinmi önemli günleri:)
Üstteki dün
Alttaki bugun öğlen yaptıgım ovu testi:110:
Hayırlısı olsun cnm belli olmaz nasip bekleyelim bklm olmazsa da vardır bi hayr değerlendirdik bklm canım takdir Allah tan hayırlısı

Back