• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acaba ben 19-20 de mi yumurtlamisim bugun baya baya siliklesmis dun baya akintim vardi sulu kasik agrim falan

Eklentiler

• Screenshot_20190203-144718.png
    Screenshot_20190203-144718.png
    680,4 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bugün bata 4 gün kala ovülasyon testi yaptım o kadar silik ki :/ bu ayda olmamış benim anlaşılan çünkü çoğunlukla hamile kalanlar baya kırmızı çıkıyor bir kaç gün kala herkes bir daha mı yumurtluyorum diye ortalığa düşüyor :) neyse sağlık olsun napalım kısmet en azından buna geçince rahatlarım
Hayırlısı canım, sıkma canını. Bende sivilcelendim kırmızıları görücem sanırım:))

Kızlar acaba ben 19-20 de mi yumurtlamisim bugun baya baya siliklesmis dun baya akintim vardi sulu kasik agrim falan
Adetten sonraki kaçıncı gün canım..ben bu ay 16-17de gorebildim kendimde piki.ama geçen ay yumurtlama 22-23.gunlerdeydi benim.herkesin koyulasmasi farklı oluyor diyorlar..

Fit mutlu anne Fit mutlu anne aslında 20.gun gayet belli ediyor çizgisini.ve ertesi gün böyle siliklesmis olmasi çok garip sahiden.koyulasma devam etseydi sürecin devam ediyor olurdu ama bence çatlama
gerçekleşmiş şuan canım..:dua:carpilar değerlendirdiğin günlerse eğer bugünde kıymetli:)

Fit mutlu anne Fit mutlu anne aslında 20.gun gayet belli ediyor çizgisini.ve ertesi gün böyle siliklesmis olmasi çok garip sahiden.koyulasma devam etseydi sürecin devam ediyor olurdu ama bence çatlama
gerçekleşmiş şuan canım..:dua:carpilar değerlendirdiğin günlerse eğer bugünde kıymetli:)
O zmn 20yi yunurtlama olarak baz alayim bat belirleyim dimi evet canim çarpılar iliski olan günler kac gun daha degerlndrsem

Fit mutlu anne Fit mutlu anne ben gün aşırı deniyorum,dün akşamdan beri koyuydu çizgi,sabah değerlendirdim yarın akşam da degerlendiricem silikken de denk gelsin diye.ovulasyondan çok iyi anlayanlar pik ve siliklestigi üç gün ilişki iyi diyorlar..ama eşimi buna ikna edemediğim için yarın akşam ben paydos dicem:) senin için sıkıntı yoksa bence bu gece mutlaka ve yarında olsa güzel olur..en azından pişmanlık olmaz..

Fit mutlu anne Fit mutlu anne ben gün aşırı deniyorum,dün akşamdan beri koyuydu çizgi,sabah değerlendirdim yarın akşam da degerlendiricem silikken de denk gelsin diye.ovulasyondan çok iyi anlayanlar pik ve siliklestigi üç gün ilişki iyi diyorlar..ama eşimi buna ikna edemediğim için yarın akşam ben paydos dicem:) senin için sıkıntı yoksa bence bu gece mutlaka ve yarında olsa güzel olur..en azından pişmanlık olmaz..
Anladım canım pazartesi dahil önümüzdeki günleri degerlendrmeyi düşünüyoruz sonra bende salarim artik

Belki bi ihtimal çift kırmızıyı görürüm dedim ovulasyonda bebiş için, ama %100 kromozom kartı yiyorum bu ay, neyse enazından yanılmadıgımı gördüm:) nasip..

Eklentiler

• 80CEBB2A-0A42-4E64-A5E2-13E7A7E4BF4D.jpeg
    80CEBB2A-0A42-4E64-A5E2-13E7A7E4BF4D.jpeg
    235,1 KB · Görüntüleme: 39
Back